Jump to content

2ne1


toxic

Recommended Posts

Sports Kyunghyang съобщи днес, че Park Bom, Sandara Park, CL и Minzy са завършили записа на нова песен заедно. Източник от бранша заяви: „Членовете на 2NE1 се събраха в началото на годината и записаха песен.“

И така се заговори, че 2NE1 ще има завръщане през май.

Обаче всичко се оказа само слух и засега поне няма такова нещо.

Миналата година CL се появи в „Yoo Hee Yeol’s Sketchbook“ на KBS и изрази надеждата си за събиране на 2NE1. Park Bom също наскоро се появи в радиопредаване и разкри, че членовете са записали заедно песен, но тя споделя, че не е сигурна дали песента ще бъде пусната.

В отговор на съобщения за завръщане на 2NE1 през май, представителят на CL заяви пред Hankook Ilbo, „Не е вярно, че 2NE1 записа песен като пълна група.“ Източникът обясни: „За рождения ден на Minzy през януари членовете на 2NE1 се събраха в звукозаписното студио на CL и изглежда така възникна недоразумението. Няма изобщо конкретни планове относно подготовката за събиране на цяла група и издаване на песен. " След това те помолиха феновете да очакват с нетърпение предстоящия солов албум на CL.

Източник от агенция D-NATION Entertainment на Park Bom също коментира пред новинарското издание „Нищо не е решено по отношение на събирането. Записът не се състоя. "

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Списание Allure, Maй 2021

Ще имат три невероятни световни музикални звезди за тазгодишния брой Best of Global Beauty на списанието.

И една от тях е CL, заснета в Сеул от Peter Ash Lee.

Екипа на списанието е превело всяка от историите на родния език на звездата, за да може да се прочете на английски или на корейски.

Интервюто

Ez-BBs-KIXMAMo0q-N.jpg Ez-BBs-KLXIAM7lm2.jpg

 

Off Topic

 

Ez-BCMha-XIAME4l-E.jpg Ez-BCMhc-WQAMAXT7.jpg

 

Ez-BCMh-ZWg-AMZRe-S.jpg Ez-BCMh-ZWUAMr-GK6.jpg

 

Пък ако ви е интересно кои са другите две дами, клик.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още малко към фотосесията на Park Bom за  „TEN STAR“.

Тя ще бъде на корицата за майският брой на списанието.

За тази смела и раздразнителна фотосесия Park Bom показа зашеметяващата си фигура, след като успешно свали приблизително 11 кг. По време на интервюто си за списанието певицата обсъди както соло кариерата си, така и връзката си с 2NE1.

Тя каза: "Членовете се опитваме да се срещаме често. Всяка е заета в своята област. Радвам се да видя, че всеки от нас прави всичко възможно в съответните си роли. Срещнахме се наскоро. Обикновено правим снимки и ядем. Обикновено CL или Dara полагат усилия да поддържат връзка и да ни събират. "

Park Bom също намекна: "Когато се съберем, сме склонни да говорим за планове за събиране. Но засега това все още е тайна. Просто знайте, че зад всяка тайна се крие нещо съществено."

И накрая, Park Bom си припомни опита си от участието в „Queendom“ на Mnet. "Всички по-млади изпълнители работят толкова усърдно и в очите ми изглеждат симпатични. Чувствах се особено привързан към Hyojung от Oh My Girl. Тя изглежда като добър човек и действа с маниери. Тя също изглежда страстна към музиката и е склонна да опитва различни неща. Харесвах факта, че тя гладува като вокалистка. "

1618892814-1.jpg1618892814-1.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CL се обедини с Lyft и NAPCA за да популяризира програма за кредитиране на пътувания за лица от AAPI, които се чувстват несигурни в настоящия климат.

Клик

UIzaq.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CL е зашеметяваща за новата кампания на NIKE.

UpE9c.jpg

 

Още снимкиИ тук

 

Интервю

 

Асоциацията на производителите на развлечения в Корея (KEPA) пусна нова версия на „“NOW N NEW”“, песен, която първоначално беше издадена през 1999 г. с посланието, че всички трябва да сме едно със семейството, приятелите и съседите си, за да създадем бъдеще на надеждата. Тя беше изпята от най-добрите певци на времето, за да утеши гражданите, страдащи от финансовата криза на IMF през 1997 г.

Новата версия „“NOW N NEW” 2021“ е направена с надеждата да се преодолее настоящата пандемия COVID-19 и се пее от Doyoung от NCT, Seulgi от Red Velvet, Baek Ji Young, Eunkwang и Changsub от BTOB, Hyunjae от ТНЕ BOYZ, Minyoung от Brave Girls , MJ на ASTRO, Kim Jae Hwan, Ha Sung Woon, 10cm, Insooni, Ock Joo Hyun, Park Bom, g.o.d’s Kim Tae Woo, Hwang Chi Yeol, Golden Child’s Y, Tiger JK, Bizzy, WEi, Lovelyz’s Baby Soul, Weki Meki’s Suyeon, Rocket Punch’s Suyun, MOMOLAND’s Jane, JooE, and Ahin, DRIPPIN’s Cha Jun Ho, PITTA, Kim Jo Han, Letteamor, Dreamcatcher’s Siyeon и Yoohyeon, Sinchon Tiger, IZ, WAX, Lee Sang Min, Cheetah, Teo и TRI.BE.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CL е момичето от корицата на лятното издание на списание O32c Berlin Magazine..

E3a-WGBy-XMAA15xh.jpg

 

П.П: CL стана първият корейски артист, който украси заглавната страница на немското списание „032c“.

„032c“, излизащ два пъти в годината всяка зима и лято, е добре известно списание за изкуство, което улавя най-горещите моменти от модата, музиката и изобразителното изкуство. Някои от миналите артисти, които са били на предната корица на списание "032c", включват Том Круз, Риана и Кристен Стюарт.

Издаден на 9 юни, летният брой на списание „032c“ през 2021 г. показва снимка на CL на първата си страница. На снимката CL позира пред стара улица в град Сеул и моментално пленява с яркочервения си костюм и късият бретон. Представител на списание '032c' заяви: "От най-добрата K-Pop звезда, CL се завърна като солова кралица на рапа. Дори след ерата на момичешката си група, тя продължава да показва високата си класа в лидерството."

Междувременно CL в момента се готви да се завърне с нов албум и ще бъде активна като продуцент в програмата за оцеляване на JTBC „Super Band 2“.

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

CL, наскоро избрана да се присъедини към глобалната кампания „Keep Walking“ на Джони Уокър, е тук, за да ви запознае с някои от любимите й рецепти за напитки в личния й бар!

За този прохладен и освежаващ филм за кампанията, CL споделя всички различни начини, по които можете да се насладите на „Johnnie Walker Highball“ с аромати като лимон, праскова и джинджифил! 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 16 юни, сезон 2 на сатиричната комедийна поредица „Dave“ с участието на Lil Dickey, започна по FXX!

По време на премиерния епизод на този сезон, CL направи продължителна епизодична поява в епизод,, който се занимава с критикуването на често некоректните и обидни начини, по които възходящата култура на K-Pop се разглежда на Запад точно сега.

В епизода неувереният и невеж рапър Dave решава да „пробие на K-Pop пазара“ с новата си песен „Korea“. В музикалното видео на песента Dave прави дефекация в средата на центъра на Сеул, танцува с група жени, които въртят чадъри с корейски флаг, и е пълно сумишлено обидни сцени, сатирично изобразяващи начините, по които някои от американската музикална индустрия са решили да подхождат към K-Pop културата.

Според сценариста и копродуцент на сериала „Dave“ Lee Sung Jin, който изигра ключова роля при изготвянето на темите на този епизод, „Открихме, че има много хора, които или се отклоняват от инерцията на K-pop, или намират начини да го мразят, "когато производственият екип реши да направи някои изследвания на съвременните тенденции.

След зашеметяващата си епизодична роля като себе си, CL също коментира опита си по този смислен епизод на " Dave 2" Тя каза: "Ако искате да се обърнете към нещо, към което рядко се обръщате, трябва да поемете риска. Бих искала да кажа на феновете си и на всеки, който го гледа, да го погледне с повече слоеве."

1623976192-e4gpv3tweaiiuag.jpg

 

Откъс от участието й.

 

1623975829-20210617-cl.jpg

 

Off Topic

 

E4-DZJFZVIAM9w6s.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...