Jump to content

2ne1


toxic

Recommended Posts

Много се радвам, че са заедно най-накрая! Надявам се да пуснат някоя нова песен. Ако намериш по-добро видео, пускай, че тука са като супер Марио. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само на тяхното изпълнение микрофоните бяха прецакани! И въпреки това, дори и със стари песни, откраднаха шоуто на останалите женски групи и ги направига просто зрители-да гледат и да се учат! Жалко, че не показаха лицата на "конкуренцията"! Но няма и нужда да се казва кои са най-добрите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каките бяха велики вчера и взривиха сцената.Дидо е прав- другите бяха бледи копия(гледах цялата церемония).Що сексапил и сценично присъствие показаха.Е как, след тях да харесам  подскачащи в синхрон скелети!

При мъжките групи беше същото,  но... това е" друга бира".

Кой си може, го може!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта четох, че корейските нетизени много ги били нахранили. На мен пък ми харесаха. Само тази Парк Бом ми е много неприятна и не ме израдва, сякаш аз съм и правила носа с пластелин.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лоши новини, Blackjacks! Макнето ни напуска 2ne1. Но да не съжаляваме, защото най-после ще има възможност за солова кариера! Единствено се притеснявам за 2ne1, но знам че те са силни и ще се справят и без нея, колкото и трудно да им е. Успех, Минзи! Хуайтинг!!

http://karin258.wix.com/bgkpopfans#!★-НОВО-Minzy-потвърждава-че-ще-напусне-2NE1/c1kod/5703649a0cf2efb3747c2316 title="Click Me" rel="nofollow external">click-me.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заформя се май скандал.След съобщенията за напускане, от компанията, в които е упоменато, че никой не е бил предупреден, бащата на Минзи  предупреждава, че ще разкрие неща от "кухнята".

Може би тя се оказа най-ощетена- в последните две години  -нищо не направи.

 

Жалко все пак, че напуска- това беше различната  женска група от корейската масовка.Не, че тройката няма да се справи, но едва ли ще е същото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жалко, мен мацката ме кефеше. Особено добре се справяше с танците и бутането на хора в басейн в една от сериите на Running men, та от там я харесах. 2ne1 правят по-различна музика от другите неадекватни женски к-поп групички и за това ми бяха слушаеми. Дано да продължат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...