Jump to content

Beyond the Clouds / The Full Sun (2014)


Recommended Posts

vXqAqf.jpg

 

The Full Sun

 

Beyond the Clouds

 

ОТВЪД ОБЛАЦИТЕ

 

태양은 가득히

Държава: Южна Корея

Година на излъчване: 17.02.2014 до 14.04.2014

Епизоди: 16

Директор: Bae Kyung Soo

Сценарий: Heo Sung Hye

Телевизия: KBS2

Време на излъчване: Понеделник и вторник, 21:55

 

Каст

Yoon Kye Sang - Jung Se Ro

Han Ji Hye - Han Young Won

Cho Jin Wong - Park Gang Jae

Song Jong Ho - Kong Woo Jin

Kim Yoo Ri - Seo Jae In

Son Ho Jun

 

Плот: Хан Йонг Уон печели покана за конкурс на бижута в Банкок. Нейният годеник й подарява диамант

с гравирано вътре нейното име, който тя ще представи на конкурса,

но междувременно група фалшификатори успяват да го откраднат и подменят...

 

ТИЙЗЪР

 

Понеже Хан Джи Хе ми направи добро впечатление покрай ISYG и мисля да пробвам това, въпреки че май ще е от тия многосерийните, дето хич не ги обичам, ама хайде, от мен да мине!

:essub:

 

Свали с български субтитри :click:  :click:

Онлайн с български субтитри :click: :click:

Свали с български и английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри + OST :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има новини покрай проекта, вече. KBS2 започва излъчването му на 17 февруари. И аз ще го гледам, и силно се надявам да не го разточат в серии и време. Главните герои мисля, че ще имат добра химия, и ако не се окаже малко изсмукана оттук и оттам история, ще е чудесно. Лично Кье Санг вярвам, че може да се справи с доста образи, и ми е интересен героя му тук. Мацето е доказала, че сърцераздирателни персонажи й ходят, така че интерес, за мен, оправдават. Откривам прилики с други сериали и образи с малкото споделено инфо, но корейците за да засилят интереса често използват този похват, та да видим. 

Втори тийзър:

http://www.youtube.com/watch?v=YmuayH7Kep4

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хмм тея са го изместили за 17 значи...предишната информация беше за 10-ти, но какво пък една седмица в повече чакалене нищо няма ми стане. Чудя се обаче дали да му променя заглавието, там дето го гледах беше Full Sun обаче това е буквалният превод, а иначе официалното заглавие си е Beyound the clouds...Ама не няма го бутам щото съм против такива измишльотини и преиначаване на заглавията като особено се дразня от такива работи при поцеса от английски на български. Каквото са имали предвид корейците това ще е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда излезе си днеска, че и го ъпнаха, сигурно до два три дена и букви ще има за тея двата епизода...жалко, че не са така експедитивни и при японските продукции. Така или иначе скоро ще се види що за стока е като за отбелязване е факта, че епизодите са само 16, а аз си мислех, че ще е от онея многосерийните.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само заради Han Ji-Hye вече три серии се опитвам да открия някаква причина този сериал да бъде гледан. Уви, няма такава!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10 серии излъчени и типичен, класически кор. сериал в жанр мелодрама. Добре че е заветния брой 16. Бавно, разпиляно и неравномерно върви действието, героите и те така развити в текста. Главната героиня наивна  и "сляпа" дори пред очевидни неща около нея, все изненадана и недоразбрала и вечно страдаща, доста първосигнална за самочуствието което има иначе. Главния герой онеправдан отвякъде. Очаквам и трупове даже. И аз заради Yoon Kye-Sang и Han Ji-Hye поглеждам как върви. Странно ако актьор като Yoon Kye-Sang няма собствена тема. Сега не ми се търси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

michaela, много точно написано. Много очакван от мен сериал и най-вече заради Yoon Kye-Sang и Han Ji-Hye, мои любими актьори. Но разочарованието ми е пълно.

Ето темата за Yoon Kye-Sang.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Избутах до 7 епизод- бавно, тягостно,сълзи и сополи и поредният отмъстител, дето "хем му се иска, хем не му стиска".Харесвам актьорите, но и те трудно могат да ме удържат ,при тоя развой.В категорията ми -без заряд. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз герой B)  щото го изгледах да края. Ако не го гледах текущо, щеше да е поредното заглавие, което щях да прегледам по схемата начало-среда- край за да видя в роля даден актьор като ме заинтригува. Повтарям се "класически кор. сериал в жанр мелодрама" -добра към силна актьорска игра, стандартен текст и неумение да се поддържа сюжетното темпо и разпредели материала като емоции равноверно в 16 епизода. Пак добре че са "само" 16.

 

Миш Миш,  мерси. Разгледах темата на Yoon Kye-Sang, поредна силна роля за него.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да си призная, рядко гледам мелодрами. Едва след като ми го препоръчаха (за което съм благодарна), изгледах двете преведени дотогава серии и ми стана интересен. В процеса на превода и гледането ми хареса, че образите търпяха развитие, че не бяха предвидими от самото начало.

Ще напиша по малко за някои от героите. За времето, докато гледах и превеждах посъбрах доста мисли. :)

Хан Йонг Уон (главната)

След убийството на годеника си изглеждаше многострадална и изолирана от света около нея за 5 години. После се разбра, че не е била толкова глупава и заблудена, колкото ми се струваше в началото. Само ми идваше в повече импулсивността й, изразена в леко истерични крясъци, които понякога се налагаше да слушам по няколко пъти.

 

Чонг Се Ро (главния)

Известен още и като И Ън Су (фалшивото му име). Заради хъса и голямото му желание да си отмъщава, му дадох прякор – “Великият отмъстител”. Не можех да го разбера. В началото заради отмъщението ли, така и не проумях, но пренебрегна баба си – единствения си роднина. Тя дори не знаеше как е и къде е, а и той не й помогна като разбра как живее. Порева си, де.

Иначе “Великият отмъстител” след 2-3 нежни, съчувствени погледа от главната, се размекна и вече не знаеше дали иска да й отмъщава. Отначало беше дори груб на моменти с нея, с което май я извади от черупката, но бързо се предаде. С това малко ме разочарова, исках по-дълго да се прави на лош. :)

 

Хан Те О (бащата на главната)

Сериозен противник на дребните мошеници. Той се занимава с измами на едро, така че не може да бъде заблуден лесно. Хареса ми, че не отстъпи до последно пред Чонг Се Ро. Може да бъде безмилостен, когато са засегнати интересите му. Единствено за дъщеря си би се жертвал, може би и за сина.

 

Хан Йонг Уон (брат на главната)

Не мога да пропусна “любимеца” си. Нямах нищо против него като образ, дори на моменти го харесвах. Но актьорът така скорострелно си казваше репликите, та не беше лесно да му ги превеждам.

Накратко ще кажа, че сериалчето не е лошо. Има си интрига, развитие на образите, добра актьорска игра. Има и мелодраматични моменти, за феновете на жанра. И да не забравя,

 

 

забелязах също и наличие на глупави полицаи.

 

 

Извинявам се за дългия пост, но не можах да напиша кратък. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен определено ми хареса. Даже ми се струват странни постовете за разочарование и т.н.

Човек се разочарова, ако очаква много. А сме тук, за да гледаме и да се наслаждаваме. Та така..

Бях на едно място без нормален интернет за месец и направих добре, че си изтеглих на компютъра няколко сериала. Та така преживях. Днес си довърших този. Даже не съм разбрала, че имало бг субтитри и си карах на руски. Всъщност ме заинтересува и ми попадна пред погледа от страницата на руската група, от където си теглих и Last /пак с участието на Юн Кье Санг/.

Сериала си е типичен корейски за отмъщение и любов. Доволна от главните, които не ме подразниха в нито един момент. Юн Кье Сонг /Чонг Се Ро/ определено ми е любимец след три изгледани сериала. Канг Дже беше невероятен мошеник и мъжкар. Мадамата, също и втората главна не бях ги гледала досега /или не ги бях запомнила/, но определено ми направиха добро впечатление. Приятни второстепенни персонажи, приятна музика и места за снимки. И много добре замислен край от сценаристите. До последно си мислех, че ще уморят Се Ро и останах приятно изненадана. И с тези бели рози и разходката по алеята с разцъфнали дървета..

 

Канг Дже ще ме извини, но сам си заслужи края. Поне имаше доблестта да се извини и да прости. А детенцето беше изненада. Аз си мислех до последно, че другата двойка нещо са направили!!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...