Jump to content

Recommended Posts

Kinkyu.jpg

 

 

chart_zpsc1b1e3bc.png

 

Kinkyu Torishirabeshitsu

Страна: Япония

Също така известен като: Еmergency Interrogation Room

Година на излъчване: 2014 – Януари – 09 до до 2014 – Март – 13

Време на излъчване: Четвъртък 21:00

Формат: Renzoku

Жанр: Полицейска драма

Канал: TV Asahi

Епизоди: 9 + 1SP

Режисьор: Motohashi Keita

Субтитри: Английски

 

 Участват:

Amami Yuki as Makabe Yukiko

Hayami Mokomichi as Watanabe Tetsuji

Tanaka Tetsushi as Kajiyama Katsutoshi

Denden as Hishimoto Susumu

Osugi Ren as Nakata Zenjiro

Kohinata Fumiyo as Koishikawa Haruo

Suzuki Kosuke as Kenmotsu Daijiro

Kusakari Masao as Gouhara Masanao

Sasai Eisuke as Soma Kazunari

 

Резюме: Makabe Yukiko (Amami Yuki) шеф на „Special Investigation Team’s Third Section” се гордее със своите добри умения за водене на преговори . Но в един от случаите си при опитва да убеди престъпник, който държи заложници в автобус тя се проваля. Поемайки напълно вината тя бива прехвърлена в "Emergency Interrogation Department", където нейни колеги са само мъже, със собствено мнение и способности. Ще успее ли да оцелее в този мъжки свят, или наново ще се провали?

 

Свали  :click:    :click:

 

Свали с руски субтитри  :click:

 

Онлайн с английски субтитри  :click:

                         

Онлайн с руски субтитри  :click:

Link to post
Share on other sites

При така поставен въпрос, очевидно ще успее, иначе ще е тотална анти-пропаганда в общество, което не може да си го позволи.

 

.....

 

Много обичам полицейски истории , но.... Остро се надявам филма да не е линеен като официалното си описание, ама май TV Asahi имат навика да са почтено-буквални...

 

Девойката Amami Yuki никога не съм я виждала, (а явно е трябвало) Hayami Mokomichi... хм, таман мислех, че това е някой от предната петилетка отпреди актуалните днес цветя... дето е изчезнал от екран преди да се зарибя с японско... а то набор 1984, който ми изглежда абсолютно и тотално непоказван до момента... сега ще ме набият феновете на Гокусен ... А уж бях свикнала с муцуните на 1982-1986, с които наводняват сериалите тия дни. Ндааа..

Но хората са ги гледали... Спойлер и коментар на първите 2 епизода...

Link to post
Share on other sites

Ех, едно от любимите ми дръвца  ( няма да те бием, спокойно) Хаями Мокомичи има и други роли извън упоменатото детско :) . Иначе криминално плюс Хаями, сдобие ли се с превод едва ли ще има сила на земята, която да ме спре да го гледам. Аз поне си имам оправдание - фенщина :) . Сега чух брат ми какви неща иска да си причини ( поне му пробутах и нещо японско - възползвах се от отчаянието му :D ) та едва ли може да е лошо, възлагам му надежди и не искам да се зачитам в споилерите, подозирам , че ще ми охладят ентусиазма :lol2:

Link to post
Share on other sites

Тази дама все повече ми допада - все по-истинска става. Жалко само че са я комбинирали само със "издухани" актьори, които през цялото време и говорят на "стара жено"...Но образът и става все по-симпатичен, хаплив и човешки.

Link to post
Share on other sites

Да си призная - започнах сериала заради гореспоменатото дръвце, въпреки че е предимно част от пейзажа (до 3-ти епизод съм).
Това ми е първа азиатска полицейска драма и засега ме разочарова. Може би е защото очаквах да е по-сериозна и убедителна, без стандартното преиграване, неадекватни реакции и прочие, но уви. Пресен пример от втори епизод - когато показаха как се е стигнало до убийството на моделката. Една логична ситуация лошо изиграна и с куц диалог. А вечните патетично поднесени поучения и нравоучения под формата на монолог, хич и да не ги споменавам, май няма японска продукция без тях. Напушва ме смях и от драматичното пречупване на заподозрените при разпитите, неубедително до немай-къде.
Все пак ще си го догледам докрай, така и така го изтеглих, а и ме крепи надеждата, че ще се подобрят нещата или пък аз ще свикна. Освен това "старата чанта" насред коч компанията си е зарибявка за мен, образа й на бойна мадама ми е по вкуса.

----

 

Началото на 6-ти епизод (субтитри за глухонеми):

Dialogue: 0,0:00:23.54,0:00:26.54,Default,,0,0,0,,(Dog barking)
Dialogue: 0,0:00:27.58,0:00:29.58,Default,,0,0,0,,(Dog barking because Moco needs more screen time)
:28558:
Edited by minchoba
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...