Jump to content

WINNER


blacky80

Recommended Posts

Днес Mino се появи на сцената на Music Core, където изпълни две от песните от новият му албум..

 

(MINO - TANG!♡), MBC 211211 방송

 

(MINO - LOVE IN DA CAR), MBC 211211 방송

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера Мино се появи и в музикалното шоу SBS Inkigayo, където изпълни отново две песни..

 

MINO(송민호) - LOVE IN DA CAR @인기가요 inkigayo 20211212

 

MINO(송민호) - TANG!♡(탕!♡) @인기가요 inkigayo 20211212

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Song Min Ho (Mino) е на корицата на „Marie Claire Korea“ за изданието от януари 2022 г.!

На 15 декември KST, MINO беше обявен за корицата на „Първото издание на Marie Claire Korea през 2022 г. MINO си партнира с Balenciaga и носи колекцията на WFP в подкрепа на United Nations World Food Programme, показвайки харизматичния си външен вид на първите две снимки на корицата. Междувременно третата корица ще излезе утре.

 

1639562194-img-20211215-174916.jpg 1639562210-img-20211215-174932.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вечерта на 17 януари, момчетата на WINNER поздравиха феновете с всички 4-члена, присъстващи на „V Live“ за първи път от приблизително 2 години!

На този ден към Канг Seung Yoon и Song Min Ho от WINNER най-накрая се присъединиха хьонг линията, Kim Jin Woo и Lee Seung Hoon, които наскоро бяха освободени от задължителната военна служба.

Докато прекарваха време със своите фенове, членовете на WINNER споделиха: "Мислехме, че искаме да популяризираме като пълна група възможно най-скоро. Има много повече добра енергия." След това групата разкри: „Правихме подготовка за нашето завръщане от много дълго време. Имаме също така планирани много графици. Толкова много ни липсваха нашите фенове. Можете да бъдете сигурни, че се подготвяме много и 2022 г. ще бъде година, пълна с дейности."

Очаквате ли с нетърпение завръщането на WINNER през 2022 г.?

Изт.

1642467728-20220117-winner.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 3 март в полунощ KST, Kang Seung Yoon изненада феновете, като обяви, че ще се завърне с нова музика по-късно този месец.

Лидерът на WINNER също така разкри драматичен тийзър постер за предстоящото му самостоятелно издание, което трябва да излезе на 14 март от 18:00 часа.

 

cqs1647273047p.jpg

 

В следващия тийзър Kang Seung Yoon разкри заглавието на предстоящия си самостоятелен сингъл, последван след това от още един.

„BORN TO LOVE YOU“, която Bang Ye Dam от TREASURE композира и написа текста за нея.

 

arx1647273178y.jpeg bwy1647273239l.jpg

 

И следващите тийзъри..

 

Off Topic

 

(KANG SEUNG YOON) - 'BORN TO LOVE YOU' VISUAL FILM #1

 

(KANG SEUNG YOON) - 'BORN TO LOVE YOU' VISUAL FILM #2

 

 

cqs1647273554w.jpg

 

Off Topic

 

(KANG SEUNG YOON) - 'BORN TO LOVE YOU’ M/V TEASER

 

(KANG SEUNG YOON) - 'BORN TO LOVE YOU' MOVING POSTER #1

 

 (KANG SEUNG YOON) - 'BORN TO LOVE YOU' MOVING POSTER #2

 

 

rgh1647273715l.jpeg

 

(KANG SEUNG YOON) - 'BORN TO LOVE YOU' D-1

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kang Seung Yoon се завърна с нова музика!

На 14 март от 18 ч. KST, членът на WINNER, издаде новия си дигитален сингъл „BORN TO LOVE YOU“.

“BORN TO LOVE YOU” е песен, която изразява сърцераздирателните емоции, изпитани след раздялата. Bang Ye Dam от TREASURE участва в композицията и също така написа текста.

 

klz1647808798d.jpg

 

강승윤 (KANG SEUNG YOON) - 'BORN TO LOVE YOU' M/V

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В вариетето „Real NOW“ WINNER показа своите вариететни умения и чувство за хумор, докато групата тръгва за пътуването си до остров Чеджу. Това е и първият път на групата като цяло от две години.

В 1-ви и 2-ри епизод на „Real NOW“ на NAVER NOW, излъчен на 14 и 15 април в 18:00 KST, членовете на WINNER заминаха за пътуване с 2D1N до остров Чеджу.

При пристигането си на острова групата беше посрещната от луксозни автомобили, както и набор от пресни морски дарове, сервирани от известен ресторант. За да получат луксозните коли, членовете трябва да изпълнят „мисия в реално време“, където се случват забавни епизоди, докато се борят за своя изстрел в колата.

Въпреки че това беше първото им вариететно шоу от известно време, WINNER все пак показа безупречни вариететни умения. Kang Seung Yoon  беше прекалено уверен в шофьорските си умения, но също така не успя да намери лоста за скорости и страничната спирачка на колата, което го накара да бъде понижен на задната седалка. Докато се опитвате да изпълните мисия, докато питате собственика на ресторанта: „Познавате ли WINNER?“ Mino също получи нов прякор "Min-eo“ (игра на думи на истинското му име  Min Ho  и риба, която се произнася като ео на корейски), тъй като собственикът на ресторанта не е чул WINNER като вид риба.

 

Епизод 1

 

Епизод 2

 

Превю за епизод 3

Off Topic

 

 

 

Хубаво си е като са си вече заедно.

Междувременно „Real NOW“ ще се пуска в приложението NAVER NOW всеки четвъртък и петък в 18:00 KST, като повторението ще се пуска всяка събота в 14:00 KST. Изт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 13 април Сонг Мин Хо се появи като гост в „Radio Star“ на MBC заедно с Jun Hyun Moo, Han Suk Joon и уебтун художника Yaongyi.

На този ден Сонг Мин Хо впечатли водещите на „Radio Star“ с детайлния си моден усет, включително различни стилове, които носи в зависимост от вида на вариететното шоу. Сонг Мин Хо също така обясни защо е решил да носи две якета за тоалета си в „Radio Star“, заявявайки: „Много е важно как дрехите стоят на човек. Носех тези две якета, защото създават два различни тона, но също така, първоначално, аз щях да нося само външното палто.Но когато го пробвах, формата на раменете не пасваше добре.Затова сложих палто с по-добра форма на раменете и по този начин външното палто също щеше да стои добре. "

След това, когато го попитаха как избира кои татуировки иска да получи, той отговори: „Намирам прекомерно използваните английски думи и фрази за смешни, така че предпочитам корейски думи и фрази. Освен това си направих татуировка, празнувайки 5-ата годишнина на WINNER.“

Сон Мин Хо обаче призна, че има една татуировка, за която съжалява, че е направил. Той обясни: „Исках да стана някой, който се забавлява на сцената, който свири добре на сцената. Така че имам думата „playboy“ на гърба си. Сега съжалявам за това“, предизвиквайки смях.

 

 

***

Younha, Kang Seung Yoon от WINNER и N0:ZE ще се появят в новото състезателно шоу на Channel A „Youth Star“ като ментори.

Channel A „Youth Star“ е супер голямо прослушване, където младите звезди от тази ера се раждат сред конкуренцията и солидарността на K-Pop вселената, която е разделена на три части. Привлича вниманието с това, че е програма за прослушване, създадена от продуцентския екип на „Heart Signal“, която предизвика сензация по време на излъчването.

Younha разкри причината да реши да участва в шоуто като ментор и обясни: „Мисля, че е истинска благословия да гледам млади възрастни, които започват ново“. Мнозина с нетърпение очакват насоките, които певецът и авторът на песни Younha ще предостави на младите, нововъзникнали музиканти от тази епоха.

От друга страна, Kang Seung Yoon разкри, че е решил да се появи в шоуто с предложението на певеца Yoon Jong Shin. Той сподели: „Когато се появих в програмата за прослушване, разбрах колко важни са съветите и напътствията на менторите и това също ми помогна много“.


N0:ZE, която получи много внимание за появата си в шоуто „Street Woman Fighter“, изрази: „Мисля, че програмите за прослушване са идеални за мен. Мисля, че програмите за прослушване ви учат, че процесът е важен, а не само резултатите“.


Междувременно новата програма за прослушване, произведена от екипа зад „Heart Signal“, ще се излъчи на 28 април в 21:30 KST.

Изт.

1649888381-untitled-1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаете ли какво ни очаква утре / при тях вече днес/.

Завръщане. Първото им групово завръщане от повече от две години насам /и първото им след уволнението на Kim Jin Woo и Lee Seung Hoon от армията/.

Качвам част от тийзърите, а останалите може да погледнете тук.

 

WINNER - NEW ALBUM COMEBACK TRAILER

 

WINNER-21.jpg WINNER-1.jpg

 

Нещо интересно, Kang Seung Yoon и Song Mino са кредитирани като автори за всичките шест песни, Lee Seung Hoon е кредитиран за всичките пет би-страни. Заглавната песен на групата „I LOVE U“ също е съвместно композирана и написана от Bang Ye Dam от TREASURE и Lee Chanhyuk от AKMU, колеги на WINNERот YG Entertainment .

 

WINNER - ‘I LOVE U’ M/V TEASER

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...