Jump to content

WINNER


blacky80

Recommended Posts

Участията на Kang Seung Yoon в музикалните предавания през тази седмица..

[KANG SEUNG YOON - IYAH] KPOP TV Show |#엠카운트다운 | M COUNTDOWN EP.705 | Mnet 210408 방송

 

KANG SEUNG YOON(강승윤) - IYAH(아이야) @인기가요 inkigayo 20210411

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kang Seung Yoon в музикалните предавания тия дни..

[KANG SEUNG YOON - IYAH] Comeback Stage |#엠카운트다운 | M COUNTDOWN EP.706 | Mnet 210415 방송

 

[쇼! 음악중심] 강승윤 - 아이야 (KANG SEUNG YOON - IYAH), MBC 210417 방송

Off Topic

 

 

 

KANG SEUNG YOON(강승윤) - IYAH(아이야) @인기가요 inkigayo 20210418

 

KANG SEUNG YOON с неговото "SHINee's back" в „Inkigayo“.

Ez-Ql-S7q-Vc-Ag-Bro-F.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kang Seung Yoon потвърди, че се присъединява към OCN Voice 4 като Han Woo Ju, 4D кибер агент, който специализира в екипа за кибер разследване. Отбелязан е с изключителния си интелигент.

 

 

Kang Seung Yoon от WINNER в майския брой на списание "Esquire"!

По време на интервюто си тойдемонстрира страстта си и като музикант, и като актьор. Той си спомни, докато играеше в телевизионната драма „Prison Playbook“, „Спомням си, че видях онлайн коментар, който казваше:„ Кой е актьорът в „Prison Playbook“, който прилича на Kang Seung Yoon? “. Това ме направи щастлив.“

Освен това Kang Seung Yoon разкри: "В миналото имах личност, която беше много далеч от" отговорност "или" лидерство ". Но ролите, които ми бяха дадени, ме направиха това, което съм днес, те ме промениха."

Споделя, че се е опитал да изрази много за „PAGE“ и други песни в неговия албум също си струва да се проверят.

Той се отнася към цвета „бял“, тъй като той балансира другите цветове, изразявайки своите отговорности и лидерство.

1619486926-1.jpg 1619486926-2.jpg

 

Off Topic

 

1619486926-3.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още нови неща за Esquire Korea:panda-145:

8bd65fde5144a2c1.jpg

Off Topic

71cc8db3c84bc2bc.jpg264da40cf91975fa.jpg

 

Промо за фотосесията:es:

카리스마 넘치는 강승윤을 만나고 싶다면? l 강승윤, KANGSEUNGYOON, 위너 강승윤, 강승윤 솔로, PAGE, 캡틴 강승윤

 

Интервюто има анг.суб.:es:

(ENG CC)매력부자 강승윤의 댓글인터뷰 공개 l 강승윤, KANGSEUNGYOON, 강승윤인터뷰, 강승윤댓글인터뷰

 

 

Mino в spin off-a на  “New Journey to the West”:panda-145:

СТАТИЯ: “New Journey To The West” Spin-Off “Spring Camp” Unveils New Poster Including Ahn Jae Hyun

 

“Spring Camp” ще започне излъчване от 7 май.

Ето го плаката .:yes:

e722030e3bf36098.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kang Seun Yoon се присъединява като съдия към програмата за прослушване на KBS "New Singer". Предаването тр да бъде излъчено през юли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Произведения на MINO ще бъдат изложени в специалната изложба "Korean Eye 2020" в Lotte World Tower Mall, започваща от днес, 23 юни.

Това е изложбата със същото име, проведена в галерия Saatchi в Лондон през октомври 2020 г.

В събитието участват и Henry Lau и Kang Seung Yoon.

 

iKON Jinhwan, GREY, WINNER Kang Seung Yoon и Song Mino на 'Korean Eye 2020 Special Exhibition' днес.

E4k-Bp-WLXMAI2c-Kb.jpg

 

LEE JIN HYUK с KANG SEUNG YOON

Снимки, направени от KANG SEUNG YOON, в момента се излагат на 'Korean Eye 2020 Special Exhibition'.

E4j-pd-IXIAc-JSY2.jpg

 

Kang Seung Yoon за списание Marie Claire. Споделя, че е забавно да приема роли, които се различават от обичайното му аз чрез актьорско майсторство. Той цитира хората, като най-големите му мотиватори да работи по-усилено в наши дни, за да могат семейството, приятелите и феновете му да се гордеят с него.

E4iw34-ZUUAAhl-YK.png E4iw5hx-VUAAp-Qp-L.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kang Seungyoon пусна музикалното видео към "Your Voice" за "Voice 4" OST.

MV включва Kang Kwon Joo (изигран от Lee Ha Na) и Derek Cho (Song Seung Hun), докато се борят с демоните си, както и Kang Seung Yoon в студиото, записващ парчето.  "Your Voice" е написана, композирана и продуцирана от самия член на WINNER, който също участва в драмата.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

WINNER отпразнува 7-ата си дебютна годишнина.

На 17 август, Kang Seung Yoon и Song Min Ho направиха  изненадващо предаване на живо в чест на 7-ата си годишнина от дебюта им. Min Ho каза на феновете: „"It's both 'already? “ и „not yet“. С пандемията и различни други причини нямаме толкова много възможности да се срещнем, но винаги мислим за нашите фенове. Докато очакваме деня, в който можем да се забавляваме на сцената отново, нека натрупаме сила на всяко от съответните ни места. "

Kang Seung Yoon добави: "Имам чувството, че е минало толкова дълго време, но е минало едва 7 години. Тъй като числото стана" 7 ", любовта и благодарността към всички вас и членовете ми нараснаха. Щастлив съм. Бяхме по-малко и натрупахме сила благодарение на вас, които останахте до нас в продължение на 7 години и успяхме да бъдем щастливите WINNER, който сме днес. Благодаря ви и ще продължим да ставаме по -добри версии на себе си."


Kim Jin Woo и Lee Seung Hoon, които в момента служат в армията, също се включиха в прякото предаване чрез телефонен разговор. Lee Seung Hoon каза: "Стана седмата ни година. Често се срещам с членовете и в момента също съм с Jin Woo хьонг. Иска ми се скоро да се срещна с всички вас. Jin Woo хьонг работи усилено, за да се справи добре с грижа за кожата му и аз също работя усилено, за да се упражнявам, в подготовка за завръщане. Благодарение на любовта и подкрепата на нашите фенове в продължение на 7 години, успяхме да дойдем до тук. " Kim Jin Woo, който също присъстваше по време на телефонния разговор, заяви: "Нека действаме като хранителни вещества един за друг и нека отсега нататък не бъдем отделени един от друг. Винаги се гордея с всички вас. Обичам вие." Освен това той прочете лично написано писмо, за да изрази своята благодарност към своите колеги членовете на WINNER.

Статия

 

1629251194-vlive1.jpg

 

1629251229-v-live-1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според официално изявление за пресата от YG Entertainment на 18 август, и четирите членове на WINNER са решили да подновят своите изключителни договори с лейбъла за още 5 години!

WINNER също предаде чрез YG Entertainment  следното: „Винаги сме искали да кажем на нашите фенове, Inner Circles, че ви уважаваме, че винаги сте на наша страна. Именно заради вас WINNER съществува. Това е музикално пътешествие без планирана дестинация и бихме искали да направим още по-ценни спомени с вас отсега нататък. "

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ITZY и WINNER Song Min Ho (Mino) са горещите икони на MZ Generation, в най-новия видеоклип на Adidas за есен/зима „MIDNIGHT FLEECE“ през 2021 г.

На 23 септември Adidas Korea пусна два различни видеоклипа на кампанията „MIDNIGHT FLEECE“, където ITZY и Song Min Ho бяха видени да моделират своята колекция. Това бележи първото партньорство на ITZY с Adidas, представляващо тяхната колекция като основен модел. Song Min Ho е имал предишно сътрудничество с Adidas и тази наскоро стартирала кампания разкри нови очарования на партньорството им. Наскоро обявените модели на Adidas ITZY и Song Min Ho демонстрираха своите свободолюбиви пози и стилна чувствителност и според съобщенията привлякоха вниманието на много служители, присъстващи на заснемащата площадка.

Adidas стартира кампанията си „MIDNIGHT FLEECE“ с мощно съобщение, което гласи „WE OWN MIDNIGHT“. Това съдържа значителен смисъл за млади мъже и жени, които не заспиват лесно в 12 часа, полунощ. Въпреки бариерите на днешното и утрешното неизвестно, те уверено вървят към целите си. За сезонната колекция на Adidas 2021 FW „MIDNIGHT FLEECE“ ще бъде пуснато обратимо яке от руно с водоотблъскваща задна част, което може да се носи като леко яке през студените нощи. Особеността на това яке е, че според настроението, якето може да бъде оформено по два различни начина.

Колекцията на Adidas „MIDNIGHT FLEECE“ ще стартира официално на 24 септември KST.

 

adidas Outdoor | MINO MIDNIGHT FLEECE

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...