Jump to content

Razzormaw

Recommended Posts

Ммм те наскоро го обявили тва. Много добре! Не че не се знаеше, че ще има втори де, такива анимета рядко остават без продължения. Сигурно ще го пуснат за есента, поне така си мисля.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рейзъре, чаках да се разпишеш по темата. :D

 

Може би трябваше да ъпдейтнеш предишната тема, за да не седят две теми с по 5 коментара на кръст, но няма лошо. :) 

 

Израдва ме първи епизод, имаше няколко смешки по така. "Дробът ми! Дробът ми!"  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И без коментари да е пак е терсене според мен да се сливат така теми...най малкото е естетически нелицеприятно, а всеки отделен сезон си е различна история да не говорим, че ако се пръкне трети сезон наближаващата вече нова година заглавието би трябвало да е с три дати, а заглавния пост още по претъпкан?! :slap: Другият форум не го гледай там са други обстоятелствата, но както и да е вода под моста.... :|

Иначе е готин епизода да Боунс са се постарали с арта отново и като цяло събитията могат да поемат в интересна посока. Тоя път обаче няма да топя пръстчето в мангата щото миналия така си поразвалих кефа. Ято и останалите наистина ми липсваха дори и при положение, че преповториха някои от гаговете като това с покупката на нещо безполезно за много пари за сметка на и без това изтънелият групов бюджет и мераците на Ято да е крал, но това са бели кахъри..Маската която дадоха за момент далеч не е случайна и ще има отношение към следващите събития, а в двореца на Вайсравана също се очертава купеста облачност...то много сган събрана там, чак ми се стори малко помещението. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И втори епизод биваше като се очертаха доста интересни предстоящи събития. Явно докторчето и Нора ще се опитат да използват Ято по някакъв начин да им свърши мръсната работа. От превюто за следващият епизод май се сетих как точно манипулираха белега появил се на Вайсравана ама ще видим дали е така в последствие. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре върви, чак ме хваща яд, че отдавна съм прочела в мангата какво ще стане:)

 

Смотаната Бишамон трябва да има повече вяра на Ято и по-малко на събраните си от кол и въже шинкита;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя винаги си е дразнела. Сега обаче ме дразни колко фенсървизно подхождат, за да ни покажат колко отслабена и девъстейтната е. От сцените във ваната и по копринена нощница в леглото вече ми се повдига.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре че беше Юкине да я нареди едно хубаво;) "Family? My ass!" :28558: Остава да дочакаме многострадалната овчица да се усети, че врагът й не е Ято, а оная глутница помияри, дето е събрала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че ще се усети към края на сезона, за да бъде повече "чок-драматикъл".  :28558: Друго което ме радва - Юкине пак си е същият ревльо, но операторът го скрива под одеяло, в тъмен килер или на друго скришно място, където да не го гледаме и да ни пили по нервичките.  :beer:

 

Пожелавам си Ято да избухне като в края на първи сезон и да нарита отново Fisheyes, Нора-та и всичките фанатизирани секкита на анемичната Бишамон.

 

П.П. Рейзъре, дека ти е клавиатурата? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Където винаги си е била. =)

Третата серия ми хареса доста..от досегашните се усещаше, че ще се завърти някаква сериозна интрига, но сега вече лошите пълнят кошничката с заговорнически плодове. Много подмолен план на докторчето и Нора..признах ги. И действително така си и мислех, че тоя е фейк шинки то нямаше и как да е друго яче. Доста ми е интересно наистина какво е станало толкова в миналото между Вайсравана и Ято. Последният тогава е бил в разцвета си и в badass амплоа и явно е ожънал шинкитата на Вийна, но нещо се губи и затова засвидетелстваха думите на Казума от сегашният епизод.

Така или иначе сега Ято е в сериозен шах и май не му остава друго освен да тръгне към двореца...въпроса е с шинки или без и ако е второто може тая Нора си предложи "услугите" отново. Но ще видим де 4-ти и 5-ти почти сигурно ще са на високи обороти. ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...