Jump to content

Super Junior


Recommended Posts

Онзи ден пуснаха видео зад кулисите на фотосесията. Целият процес беше изпълнен със скрити мисии за мембърите, които определят реда на индивидуалните снимки. Много се забавляваха и смееха един на друг, точно като едно голямо семейство.

 

 

На 29.06.2022 г., две седмици преди излизане на албума, ще пуснат видео на песен, която не обявяват все още. Интересен е часът на излизане - 23:00 KST. Чудя се защо е този късен час? Дали пък клипа няма да е 18+? 

В спойлера - тийзър.

Off Topic

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Итък кани фенове на парти за рожден ден на 2.07, 19:00 KST в You Tube канала на групата. 
Изображение

 


Днес стана ясна песента, която ще изпревари албума на СуДжу.
Казва се "Don't Wait" и изглежда като шарена ретро закачка, Донгхе пък направо ме убива.:lol2:
Изображение
 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ден след излизането на "Don't Wait" SuJu качиха клип - кратко продължение на официалното mv. 

Ама са скици големи. 

 

Обаче не по-малко смях има и във видеото зад кулисите. Страшни са, закачат се докрай и разбира се, редът се определя чрез "Камък, ножица, хартия". 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тийзър #1 на водещия сингъл в албума - "Mango". 

Дали може да са още по-шарени, как мислите? 

 

За да съм полит коректна, качвам индивидуална тийзър снимка само на лидера и розовата му вратовръзка PRADA. Не защото съм леко пристрастна, да не си помислите нещо, не, тц, изобщо. Само заради иглата на вратовръзката е. ;)

166b40721518b3d3.jpg

 

Хайде и една обща. 

1983514be1567475.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зад кулисите при заснемането на "Mango". Е няма такава веселба като при СуДжу,

 

 

А това е подготовката за танцовата практика. Хореографията е дело на Aiki, която е популяната танцьорка спечелила танцовото риалити "Street Woman Fighter". 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес беше и последният от серията тридневни концерти с които СуДжу дадоха старт на турнето си Super Show 9.

Редица СМ артисти присъстваха на концерите - от трите нови трейнита  на компанията, през Сухо и Шиумин (EXO), Макс Чангмин (TVXQ), Минхо (SHINee), Айрин (Red Velvet), Дойонг (NCT), самият И Су Ман и много други лица от музикалните среди. От фен камерите разбрах, че страшно много се забавляват и нямам търпение да видя клипчета с по-добро качество.
Дотогава нека се усмихнем с видео към песента "Analog Radio", част от сингъл албума им, който излезе през февруари 2022 г.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Super Junior кацнаха в Банкок за предстоящия им концерт в Тайланд този уикенд, обаче преди снимките, искам да ви споделя нещо SUPER-готино.
Историята на СуДжу в акапела и явно не само на мен ми харесва.

Лидера също писа в коментарите да благодари на групата.

 

 

Итък на летището в Бк, поздравявайки и снимайки феновете, които пък снимат него. Сладур.

1Изображение
 

Изображение
 

Off Topic

 

 

 

D&E също са се разцъкали.
Изображение


Междувременно Рьоук издаде нов ост с името "Goodbye", който е за уебтуна "Everything was a mistake"
Изображение
 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера беше един от най-щастливите ми дни като СМ стан. Рожденият ден на EXO-L, завръщането на GG, денс практиката на BoA за "Better", която чакахме над 1.5 год., Макс Чангмин писа, че се е възстановил от Ковид... 

Но 5.08 ще остане един тъжен ден за Super Junior и E.L.F.

Малко предистория, ако някой го интересува. 

От сряда Шиуон е положителен за Ковид и е в изолация, всичките му ангажименти са прекратени. След като и Хичул не е активен по концерти заради проблемите с крака, групата остана в намаления състав от 7 души. :(

Вчера момчетата отлетяха за Манила, Филипините, за поредния си концерт от турнето SS9. Заминаха обаче само 6 от тях. 

От следобед фенове се бяха строили около летището да ги изпращат. Дойдоха 6 автомобила. Итък излезе от един от тях и още преди мембърите да слязат той тича от кола на кола да съобщи нещо.

Off Topic

 

 

 

Хората на летището не знаеха какво се случва, чудеха се, забелязаха само, че липсва колата на Ънхьок. Веднага излязоха слухове, че още снима за Street Man Figher, където е съдия, други казаха, че колата му била там, но внезапно  обърнала и си тръгнала, някои се смееха, че сигурно си е забравил паспорта. Обаче да ви кажа беше странно. После мембърите излязоха от колите си и.. 

Ето как изглеждаха. 

0abaf3f32d4566e6.jpg

 

Не знаехме какво се случва, но атмосферата не беше от най-ведрите. 

Няколко часа по-късно момчетата пристигнаха в Манила, но липсваше цялата еуфория, лайфовете на живо селфитата с фенове. Итък изтича поздрави набързо и това беше. 

Off Topic

 

 

 

След час пуснаха изявление в което ни информираха, че бащата на Ънхьок внезапно е починал и това е била причината той да не се присъедини към групата. Съобщиха, че след обсъждане ще ни съобщят какво ще се случи с концерта. 

Тази сутрин изявлението гласи:

"... Преди всичко, след дълго обсъждане с промоутъра и членовете на Super Junior, и двете страни се съгласихме, че осъществяването на SS9 в Манила ще бъде трудно (в момента). Въпреки това, членовете искат да се срещнат и поздравят феновете, които са дошли, за да присъстват на концерта. Затова нека всички, които са закупили билети да бъдат там навреме. 

Молим за вашето разбиране. 

Допълнителна информация по отношение на билети и нов график ще бъде публикувана скоро.":cry:

 

Както и преди съм казвала, много от феновете на новите групи твърде лесно използват думите "най-трудно", "най-много са страдали" и подобни, опитвайки се някак да придадат тежест на творчеството и присъствието на любимците си на музикалната сцена. 

Няма такова нещо като "по-страдал" и "най-страдал", трудностите не са измерими. За някой отстрани цялата ситуация на SuJu в момента не представлява нищо изключително. Нечий баща е починал, тъжно е, но се случва. Други... Истината е, че някои празнуваха. Да, видях подобни неща, не искам да коментирам, че ми се повдига. За нас, феновете обаче е наистина тъжно. Преди седмица гледах влогове на Хьокдже, както е истинското име на Ънхьок. Видеата показваха ваканцията на цялото семейство в Европа. Сестра му, майка му, той и баща му. Мили, симпатични хора, които се гордеят със сина си и са най-големите фенове на групата. Сигурна съм, че баща му е бил важна част от израстването на всички в СуДжу, особено като знаем, колко близки са мембърите и най-вече Донгхе и Ънхьок. И на мен ми е някак мъчно, без да съм толкова дълбоко във фендъма. Та напълно разбирам и посрещам с адмирации решението за отлагане. Сигурна съм, че всички E.L.F. се чувстват така. 

Моментът обаче е тъжен най-вече за семейството. Нека имат своето време да тъгуват и изпратят човека в последния му път. 

Аз търпеливо ще чакам следващ концерт, а уважението ми към лидера и групата нарастна неимоверно. 

02e5b1db5ae55fba.jpg

 

12ba98191ab131d3.jpg

 

 

d93c12686b944927.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Статия на Koreaboo за случилото се с групата и справянето със ситуацията.
 

Както казахме момчетата искаха лично да поздравят феновете, които са отделили от времето и средстватва си, за да присъстват на концерта. Можеха да пуснат прес-съобщение и да си заминат тихо за Корея или пък изобщо да не летят, едва ли някой щеше да ги осъди. 
Но не, те останаха и решиха да се поклонят на E.L.F, които неизменно ги подкрепят през годините. 

Видео от вчерашната... сцена.
Тъжно е да видя Шиндонг, който е винаги весел и енергичен, да няма какво да каже и да плаче.
Донгхе, който е най-близкият приятел на Ънхьок: "Към нашият приятел е Корея, който се изправя пред нещастна ситуация в момента. Ънхьок, аз също съм много тъжен в момента. Към всички вас, които толкова дълго чакахте да дойдем и да имаме участие в Манила, аз просто.. Единственото, което мога да кажа е съжалявам."

Итък: "...Всъщност дискутирахме дали изобщо да дойдем/излезем в Манила, но решихме, че разбира се трябва да поздравим нашите E.L.Fs, затова сме тук сега. Обсъждахме го до 3-4 часа сутринта. Нашето Super Show е щастливо, забавно, то е шоу, което ви дава надежда. За да ви дадем още повече забавление, вълнение и надежда този концерт не е отменен, а отложен. Просто мислете, че сякаш сте купили билети по-рано... Даже лично помолих промоутъра да направим два концерта тук. И все пак най-вероятно за някои от вас ще има някакви последствия от отлагането на този концерт, така че това е поне най-малкото уважение, което може да покажем към вас. За прекрасните ни E.L.F. екипът ни, за да са щастлви всички ще се върнем възможно най-бързо. Тогава тук, в центъра, ще стои Шиуон, до мен ще бъде този, който е свикнал да е мой двойник, Ънхьок (това е шега във фендъма). И сега съм малко по-щастлив...."
Изпълниха и три песни - "My Wish", "Callin" и "More Days With You", отново благодариха и се извиниха на феновете, поклониха се дълбоко и напуснаха.

Изображение

Изображение

 

За видеото -кликни върху снимката.

eba87c4dff1e6e44.jpg

 

 

Туит от представителката на организаторите.
"Благодаря ти, че си най-добрият лидер Итък! От първия ден в който те срещнах знаех, че заедно ще създадем чудеса. Не съм сигурна дали не е, защото аз съм родена на 30 юни, а ти а 1 юли, но наистина е чест да бъда твой партньор през изминалите 12 години."
Уау
Изображение

 

Междувременно Хичул публиква в Бабъл: "Мембърите не са в Корея... Благодая много на Сънгмин и Кангин, които останаха на местата си до сутринта (били са с него и Ънхьок). Прегръщахме се, плакахме, смяхме се и плакахме отново... Ще се изкъпя, ще поспя малко и ще отида да видя Хьокдже. Не се разболявайте и поспете добре! Благодаря на всички!":cry:
Изображение



Накрая - любовта на SJ x E.L.F. е взаимна и много красива.
(лигла съм, голяма лигла съм станала)

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато чакаме обявяване на следващи дати за Super Show 9, Ънхьок се е оттеглил, не се появява в предаванията в които е водещ. Мястото му в Weekly Idol е заето от Чангбин от Stray Kids, в последствие от Хичул, а в радиопредаването D&E ще бъде заместен от Рьоук. Подкрепят се, радват ме и ми топлият душата. 

 

Днес обаче излезе изненадваща новина. 

Супер Джуниър са сред участниците на големия к-поп концерт KEMP LA 2022, който ще се проведе на Rose Bowl Stadium в Лос Анджелис на 15-16.10.2022 г. Сред звездите са Monsta X, ZION. T, iKON и приказният ни Кай. Йееессс! 

Много се радвам за събитието, за феновете, а и честно казано мисля, че мястото някак много отива на SuJu. 

9d156c8d07bd869c.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На вчерашния концерт SMTOWN Супер Джуниър се представиха със седем души и прекрасни, както винаги. Шиуон и Хичул не присъстваха, но чарът на групата с живото им пеене и неудържимо, енергично присъствие бяха на ниво.
Очите ми останаха в Итък.
Изображение

Изображение

 

Първата им сцена. Гледайте преди да са свалили видеото.

 


Обаче тази снимка ме разби. Както беше написал автора: "Силата на високите ноти на Йесонг:D
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Момчетата отидоха и се завърнаха от концерт в Джакарта, но все още няма хубави фен камери.

Затова пък споделям страхотното соло изпълнение на Йесонг, кавър на песента на ONE OK ROCK "C.h.a.o.s.m.y.t.h.". Просто да видите защо е един от любимите ми изпълнители изобщо. 

 

Постер от драмара на Шиуон, започваща на 5.10.
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И кой е новият-стар модел на Lottte Duty Free? 

95bc118f9d8678f0.jpg

 

Off Topic

 

 

 

 

 

Итък беше гост на World Knowledge Forum 2022, където се срещна и разговаря със Саудитската принцеса Хайфа ал Сауд на тема "Бъдещето на пътуването, туризма и културата. 

На въпрос на принцесата за кариерата на Итък и Супер Джуниър лидерът отговаря: "Най-важното нещо е да се приемат предизвикателства. Мисля, че трябва да чукаме на всяка врата докато не се отвори. Когато започнах дейността си на айдъл, целта ми беше да бъда обичан в Корея, но сега получавам много любов от хора от цял свят. Мисля, че постигнах това, защото предизвиквах себе си и не се отказах."

Итък разкри, че за януари имат насрочено участие в С Арабия. 

70117e9a63e635e1.jpg

 

Принцесата сподели, че за пръв път се е поинтересувала от к-попа, когато SuJu имаха концерт в Саудитска Арабия през 2019 г. На снимката Итък носи венеца, подарен му от кралската особа, който бил традиционен за арабската държава и бил символ на благополучие. 

0702d8ed5453f34d.jpg

 

Принцесата публикува в личния си Туитър акаунт: "Посрещна ме "Посланикът на приятелството" и лидер на екипа на Super Junior. Туризмът и обмяната на култури свързват света и създават нови възможности за реализация на стремежите на младите хора.".

Фен цитира Итък, който още през 2010 г. казва, че мечтае да срещне саудитските им "принцеси", както нарича феновете. След 9 г. мечтата му се осъществява, когато СуДжу стават първата к-поп група с концерт в страната, а 3 г. по-късно среща истинска принцеса, част от кралското семейство. Страхотно, заслужава го.

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шиуон беше гост на индонезийския YT канал BW. (на популярния шоумен Boу William), където си говори с водещия за живота. Ако трябва да бъда честна, не си казаха кой знае какво, по-скоро се ласкаеха един друг и стояха добре на екран. Едно нещо обаче ми хареса най-много. Водещият му каза "Ти си започнал като бой-група...", но Шиуон го поправи: "Аз СЪМ в бой група. Всъщност ние сме тук, в Индонезия, за концерт... И ще продължаваме може би още 20-30-40 г. докато станем на сто? Може би няма да можем да танцуваме, а ще седим и пеем " Sorry, sorry... "

 

Вчера Шиуон беше гост на конференцията за старт-ъп TRY Everything 2022.

Линк към Naver

8e2d5607ef5da2c9.jpg

 

0dbcc0584ecd9c20.jpg

 

Off Topic

 

 

 

Тук пък влог от айдъла Шиуoн. 

И аз се чудя как успява измежду драмите, които снима, рекламите, постоянни пътувания, шоу предаванията, репетиции и тренировки, за да е в във форма, тук таме някой албум или сингъл с музикално видео - как успява да запази енергията и настроението си??? За мен е пълна мистерия. Ох, към списъка трябва да добавим и TikTok, където се раздава. :D

Линк към акаунта му - @davidsiwonchoi

 

Споменах ли, че стана и посланик за Корея на CNN APPAREL, марка дрехи за дейности на открито? 

Изт.Apparel News

ec1cb31e2a5bf9ca.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 15.10, събота, всеобщият любимец Донгхе имаше рожден ден и навърши цели 36 г. - възраст преклонна, според някои к-поп фенове. 
Да ни е жив и здрав, и дълго време да ни радва на сцената и с всичките си активности!

Изображение



Същият ден групата (7) имаше участие на прочулия се вече с лоша слава фестивал KAMP LA. Както писах в EXO-темата, половината артисти за деня имаха проблеми с визите и участието им беше отменено. За самите СуДжу също е имало някои препятствия - заминаха първо 5-има от тях, а в самата събота пристигнаха Йесонг и Шиндонг, практически няколко часа преди участието, което от 30 мин. беше удължено на почти час. 

И въпреки всичко с усмивка и завидна енергия Super Junior се раздадоха на сцената и никак не е чудно, че отново набраха нови фенове. Нали знаете как наричат групата? "Last Group Standing" и като гледам е напълно заслужено. :)
Качвам няколко фен-камери на изпълненията им, започвайки с  "Devil".

 

В спойлера "Miracle" и "Bonamana".

Off Topic

 

 

 

 

 

Драмичката на Шиуон "Love Is For Suckers" се радва на добър рейтинг.
Изображение

 

Ама пък продължава да е хубавец тоя човек.

Изображение

 

 

Йесонг имаше дуетно участие с музикалния актьр Ким Намхо, с когото ги свързва старо приятелство. Актьорът разказва, че когато са участвали заедно в  мюзикъл, майка му била тежко болна и лежала в болница. Преди да отпътува за концерт в Япония Йесонг я посетил, макар болницата да била в друг град, а когато жената починала, въпреки натоварения си график отишъл лично да изрази съболезнования. Ким Намхо счита Йесонг за част от семейството си.
Изображение

Красивото им изпълнение. 


На 20.10  ще излезе неочаквана колаборация - Йесонг х Солар (Mamamoo) ще изпълнят известната песен 사랑 후에 (Love After), която предполагам всички Hallyu фенове сме чували. Парчето е от 2006 г., когато корейците правеха не просто mv-та, а създаваха мини драми. 

Оригиналът в изпълнение на Шин Хесонг (SHINHWA) х Лин в спойлера. 

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

На 21.10.2002 г., Рьоук издаде дигитален японски сингъл албум съдържащ две песни. Името на албума е 茜色に染まる空の下 или AKANEIRONISOMARUSORANOSHITA, ако ви е по-лесно.:D

Шегувам се със заглавието, но колко красиво звучи Рьоук, остави ме без думи.  

Предстоят му и солови  фен срещи в Страната на изгряващото слънце - на 2-3.11 в Токио, на  22-23.12 в Осака и на 27-28.12 във Фукуока.

Материал по темата от Inquirer.Net

YouTube Music  Spotify

Изображение

 

 

А ето и красивата, драматична песен - колаборацията на Йесонг х Солар (Mamamoo) с кавър на "After Love".
Надявам се все някога да видим изпълнение на живо.

 

Парчето също е записано само дигитално, можете да го чуете в Spotify YouTube Music.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Част 2 на 11-тият студиен албум на Super Junior - 'The Road : Celebration', ще излезе на 15.12 в 18:00 KST.:)

Изображение

 

И се започна с едни коледни фотоси.

 

Хичул
Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Итък
Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Йесонг

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Шиуион

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...