Jump to content

Super Junior


Recommended Posts

Самоличността на певeца зад маската Genie най-накрая беше разкрита.

В предаването от 29 септември на MBC "The King of Mask Singer", Genie се изправи срещу състезателя Красив анимационен човек, за да защити сегашната си титла като крал. Genie изпя емоционално песента на члена на SHINee Jonghyun  "Y Si Fuera Ella", докато Красивият анимационен човек изпълни "Hug Me" на Jung Joon Il.

 

За съжаление, красивият  анимационен човек успя да спре Genie да постигне шестата си поредна победа с резултат 53:46.

Докато коментира: „Време е да се върна към лампата си“, Genie свали маската си и разкри самоличността си.

 

 

Off Topic

 

super-junior-kyuhyun-1.jpg

 

Бившият крал се оказа не друг, а Kyuhyun от Super Junior!

След като поздрави участниците и публиката, Kyuhyun призна, че се чувства някак обременен от многократните си победи, но продължи да изразява благодарността си за възможността да покаже пеенето си чрез програмата.

На въпроса за неговия избор на песен той отговори: „Това е песента, която нашият Jonghyun пусна за първи път като самостоятелна песен. Бях стажант само два месеца, така че не познавах много хора. След дебюта бяхме наистина приятелски настроени и заедно бяхме в група. Инцидентът е станал, докато служех във военните и много плаках. Помислих си: „По-възрастен съм, защо не можах първо да се приближа до него и да изразя мислите си“.

С треперещ глас той продължи: „Един ден исках да изпълня песента му в телевизионна програма и да му кажа:„ Хьонг работи усилено, за да изпее твоята песен, Jonghyun. Слушаш ли? “Вярвам, че той се радваше [на моето изпълнение].“
 

Jonghyun от SHINee почина на 18 декември 2017 г. Той направи дебюта си заедно с Kyuhyun, Jay на TRAX и Jinho на PENTAGON (който преди беше стажант на SM Entertainment) като група S.M. the Ballad през 2010г.

След излъчването Kyuhyun написа в Instagram: „Щастлив бях да срещам зрители всеки уикенд под маската„ Genie “в продължение на три месеца. Спомням си, че се смеех, след като прочетох този коментар, който казваше: „Дори да слушам, докато правя салто, [самоличността на Genie ] е Kyuhyun.“ Когато за пръв път стана певец, реших, че би било хубаво, ако много хора разпознаят и обичат гласа ми, но нещата, за които съм мечтал, вече стават реалност, така че бях невероятно благодарен през времето си [в шоуто]. Ще продължа да работя усилено и да раста като артист, който споделя страхотна музика. Благодаря на всички, които оказаха своята подкрепа. 

 

Още изпълнения от Kyuhyun като Genie :click:

 

И как по поръчка дойде тая новина около това предаване, че от няколко дни все искам да питам нещо, ама нямаше къде...Сега ще го направя тук.

Off Topic

 

Понеже гледам българския вариант на предаването, та щях да питам някой гледал ли е оригинала? В смисъл нашето напълно еднакво ли е с корейското или си има някакви изменения?

 

А сега като прочетох това за Kyuhyun и тия пет победи се замислям. Той е побеждавал пет пъти като финалист и все не са показвали кой е и го вземат и в следващите сезони, тоест участва в 6 сезона и сега го побеждават и затова си сваля маската? Или просто и имал шест победи в един сезон на предването? Малко се обърках....

 

И нали ги очаква завръщане момчетата, ето и какво ще съдържа албума...

Track List:

super-junior-track-list.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво си имаме тука...

На 2 октомври списанието 1st Look сподели черно-бяла картина с участието на Leeteuk.

В придружаващото интервю Leeteuk говори за предстоящото завръщане на Super Junior, което ще бъде първото след като Kyuhyun, най-младият член на Super Junior, се завърна от задължителната си военна служба.

Leeteuk каза: „Нашето завръщане е озаглавено„ 999 Project. “Това означава, че за деветия ни студиен албум девет членове избраха девет различни добродетели. След петия ни студиен албум прекарахме около 10 години като военни. Ето защо този албум е много специален за нас. "

leeteuk-super-junior.jpg super-junior-leeteuk.jpg leeteuk-super-junior-1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

JTBC потвърдиха, че Super Junior ще бъдат гости на юбилейното, 200-тно (двестно?) предаване Knowing Bros a.k.a Ask Us Anything. Момчетата са били гости и за 100-ия брой, а предвид предстоящия им албум и факта, че Хичул е един от водещите на шоуто, наистина няма по-подходящи гости от тях. Епизодът ще се излъчи на 12, което е чудесно подгряване за 14.10, когато ще излезе деветият им албум. 

Изт. Allkpop 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брей, момчетата ще пуснат и второ MV...

SUPER JUNIOR 슈퍼주니어 'SUPER Clap' MV Teaser #1

 

Допълвам...

Момчетата ще вземат участие в “My Ugly Duckling”  в епизода на 13 октомври ...

Вчера SBS сподели забавен подъл поглед от епизода следващата седмица.

 

Off Topic

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе motion grafic dance - демек денс практиката с графична украса. Ами много ми хареса, повече от видеото дори. 

Браво на Супер Джуниър!

Много ме кефят как се забавляват. Видяхме го и на вчерашната сцена на Music Bank. Имам чувството, че не им пука за награди, класации и прочие, чисто забавление си е вече за тях. Така поне аз ги усещам. :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още има хляб у тия стари кокали, ей! :es:

Опитът си казва думата и май верно вече им е все тая за класации. Доста кимчи са изяли през годините заедно все пак. Само бройката ми е недостатъчна, искам си Сонгмин и Чули. Последния не ми трябва да денси, само да стои и да бъде прекрасен. :rofl:

И някой да им каже, че хапчетата не се пият всичките наведнъж!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделя нещо по повод споменатия "последен" - Чули. 
Заедно с Шиндонг и Ънхьок е Life Bar през лятото.
Страхотен Чули.  :)
 


Както споменах в една друга тема Super Junior спечелиха гласовете на публиката в Asian Artist Award.
Радвам им се и ги поздравявам.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...