Jump to content

Super Junior


Recommended Posts

Докато кротко си очаквам песента на Йесонг се усещам колко всъщност ми се иска да чуя нещо ново от целокупното SuJu. Винаги съм ги харесвала тези момчета, радост за окото са, а и са страшно забавни. Е, като няма ново, ви черпя с нещо старо, но в нов вариант - "Bonamana" в изпълнение на участниците от Франция в шоуто Stage K. Ей заради такива хора казвам, че най-голям фен съм на феновете. Страхотни. :yes:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песничката излезе.
То бива, бива, ама направо захарна болест хванах.
И, хора, сигурни ли сте, че Йесонг е роден 1984 г.?!?
Това розово-бонбонесто същество с ангелски глас е на (почти) 35 г.? Да няма грешка в семейния регистър? Не помня моят мъж да е имал и помен от толкова сладост на тази възраст.
Ето ви я песента. Нека и вас да ви "хване" сладкото. :D
 


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И това ако не е новина не знам кое би било. SUPER JUNIOR с концерт в Саудитска Арабия. Първата кпоп група, която ще се изяви в страната. Не само, а в деня след концерта, следва втори - на D&E и K.R.Y, съвместно със Stray Kids на JYP. 

Изт. What the kpop

Концертите са съвсем скоро - на 12 и 13 юли, а сайта, където могло да се купят билети се крашнал от многобройните заявки. Оправили го, казват, за три часа разпродали всичко и поръчали допълнителни.

След новината за звездата на EXO в Дубай, това е най-готиното, което прочетох, а е само вторник.

Браво, SuJu! 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обичам Супер Джуниър. :)

И без грим, и без супер-дупер джиджан клип SuJu ни усмихват. Сякаш ни казват "Добре дошли! Тук сме и ви чакаме да се забавляваме заедно. Вие ни обичате, ние също. "

Super Junior, " Somebody New" 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тия момчета ще си имат завръщане и то се знае от началото на тоя месец, ама като няма кой да драсне два реда тук по тоя повод...;)

Очаква се да е на 14 октомври, Kim Heechul ще участва в албума, но не и в в музикалните шоута, а също така няма да участва и в световното им турне.

 

На 3 септември  Super Junior стартира закачките за завръщането си, като сподели първа снимка с часовник за обратно отброяване за 999 часа.

А след това са качили още доста в социалнит им мрежи... Накратко, деветия им албум е на път...:o

Освен това няколко дни по-късно е започнал трети сезон на тяхното шоу  „SJ Returns“ , където се показва подготовката на групата за тяхното завръщане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи, @skofiild... 

Ако продължават така тези момчета, вярно сама ще си останеш в коментарите, поне в темите на СМ-ските групи. 

Прекрасни Super Junior. :wub: 

А клипа даже не е и нормалния клип. Не ми се мисли какво ни чака занапред с албума и официалните мв-та. 

 

 

И текстът.

'Ми което си е истина, истина си е. Мнозина се появиха в годините и много от тях си отидоха. Супер Джуниър обаче още са тук и ни обещават да е за дълго. 

Off Topic

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 49 минути, kandala написа:

Значи, @skofiild... 

Ако продължават така тези момчета, вярно сама ще си останеш в коментарите, поне в темите на СМ-ските групи. 

Прекрасни Super Junior. :wub: 

 

Е, защо? То би трябвало това да ни провокира да пишем повече, то красота ли бе да я опишеш или да повъздишаш... :tongue:;)

Какво пък, евала на тия мъже, то и младежите могат да им завидят...

 

Да кача и останалите...

Kim Heechul

heechul-1.jpg

 

Off Topic

 

heechul.jpg heechul-2.jpg heechul-3.jpg

 

Kyuhyun

kyuhyun-2.jpg

 

Off Topic

 

kyuhyun.jpg kyuhyun-3.jpg kyuhyun-4.jpg

 

Ryeowook

ryeowook-2.jpg

 

Off Topic

 

ryeowook.jpg ryeowook-3.jpg ryeowook-4.jpg

 

Leeteuk

leeteuk-3.jpg leeteuk-4.jpg

 

Off Topic

 

leeteuk-2.jpg

 

leeteuk.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Super Junior и TVXQ ще напомнят за приятелството си в предстоящия пътуващ документален филм  “Analog Trip“!

В шоуто ще участват Yunho и Changmin от TVXQ и Leeteuk, Shindong, Eunhyuk и Donghae от Super Junior, докато пътуват през Индонезия само с раниците си. Шоуто предлага интимен поглед към връзката между членовете на групата, кадри от тях, оценяващи величието и красотата на природата, и моменти, в които споделят най-съкровените си чувства и мисли.

EFeh5-V2-Wo-AADr-Fa.jpg

 

Днес се проведе  пресконференцията за “Analog Trip” в SM Town Coex Artium.

Off Topic

 

По време на събитието Yunho сподели: „Чрез шоуто изживях миналото, което бях забравил, както и мисленето, когато бях стажант. И аз бих искал всички да видят това. "Той добави:" Целта и средствата на пътуването са важни, но с кого отивате е по-важно. Повече от всичко друго ми хареса факта, че успях да отида с приятели, с които ми е приятно. Shindong направи видеоклипове и снимки по време на пътуването. Благодарен съм за спомените и беше по-забавно по този начин. Чувствам се, че получих подарък, защото придобих спомен като човек, а не като знаменитост. "

Donghae припомни: „Yunho и аз използвахме едно и също общежитие като стажанти, а Changmin и аз бяхме в една и съща казарма като военни. Това беше първото ни пътуване заедно, така че отново почувствах вълнение и щастие. “

Shindong коментира:„ Притеснявах се, че може да е твърде реалистично, но мисля, че честността е забавен фактор. Не бях стажант през 2002 г., така че се радвах да бъда част от това. Аз съм на същата възраст като Yunho, но се чувствах далеч от него. Станахме близки чрез това пътуване. "

Leeteuk спомена другите членове на Super Junior, казвайки: „Всички завиждаха, но особено Ryeowook. TVXQ има много задгранични турнета, така че го настроихме според техния график, така че четиримата успяхме да отидем. Ryeowook имаше музикален мюзикъл, а останалите членове имаха самостоятелни занимания. "

Changmin каза: „Беше време да погледна назад към себе си. Когато бяхме стажанти през 2002 г., всички живеехме с мечтата да станем певци. След като го постигнахме, мечтата ни да бъдем певци изчезна. Така успяхме да погледнем назад към това какви са станали мечтите ни оттогава и как сме се променили, докато пътуваме заедно. Това беше пътуване, но беше и време да узреем. "

 

Статия: :click:

 

Шоуто ще излезе на 9 октомври чрез официалния канал на SMTOWN в YouTube.

“Analog Trip”  ще се състои от 12 епизода, като всеки епизод ще се излъчва всяка сряда в 22:00. 

TVXQ-Super-Junior.jpg

 

И още една статия, качена още преди три седмици... :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още едно нещо ще кача тук...

Siwon ще полага хуманитарни усилия в чужбина.

На 26 септември онлайн виетнамският вестник VnExpress съобщи, че Choi Siwon и актьорът Park Jae Min ще посещават Виетнам, за да насърчат кампанията на УНИЦЕФ за прекратяване на тормоза.

УНИЦЕФ Виетнам сподели клип на Choi Siwon, който говори за предстоящото си посещение в страната. Според публикацията идолът ще посети град Да Нанг на 2 октомври, където ще се срещне със студенти и ще обсъди въпроси, свързани с насилието над деца.

 

Siwon също публикува видео на страницата си в Instagram, където се представи като специален представител на УНИЦЕФ Корея и говори за нова инициатива на УНИЦЕФ за децата в Тайланд.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С настъпване на есента ми става едно такова лирично и носталгично.
Пуснах си в тубата "Somebody New" и по-долу попаднах на коментар на потребител с име/прякор Zue S.

С времето и любовта ми към друга група, бях забравила какво е да си "елф", но тези думи ми стоплиха сърцето:
Dear SJ, if you guys are reading this, please remember that you still have millions of ELF who loves you, supports you and always wishing for your success, happiness and good health. Its just that ELF is a matured fandom and has their own career and life.... We are truly sorry that are not really have time to keep streaming the MV day and night like young fans. However, eventhough the view for this lovely MV or other MV is not so high as other new groups, please remember that ELF will always be with you guys... We are always try to attend your events and concerts, watching your shows and MVs. We are always hoping to see you win in award shows too. We believe in you guys no matter what. Because you guys are the legend that can't be replaced in our hearts. And we will always be there because we are your Ever Lasting Friends!
 

Off Topic

Мой превод: Скъпи SuJu, ако четете това, моля ви, помнете, че все още имате милиони ELF, които ви обичат, подкрепят и винаги ще ви желаят успех, щастие и здраве. Просто ELF е зрял фендъм и те имат своите кариери и живот... Искрено съжаляваме, че наистина нямаме време да продължително да стримваме видеата ви ден и нощ, както младите фенове. Все пак дори показванията на това прекрасно видео да не са толкова много, като на други нови групи, моля, помнете, че ELF-овете винаги ще бъдат с вас. Ние винаги се опитваме да присъстваме на събитията и концертите ви, гледаме шоутата и клиповете ви. Също така винаги се надяваме да победите в (различните) награди. Независимо от всичко вярваме във вас! Защото вие сте легенди, които не могат да бъдат заместени в сърцата ни. И винаги ще бъдем тук, защото ни сме вашите Ever Lasting Friends (Вечни приятели/Приятели завинаги).

 

@skofiild и аз красотата им визирах по-горе - ако SM така продължават ще ме довършат. А като "дебютират" и малките на 3-4-5 октомври (SuperM) не ми се мисли.
Та така. 
Ако издържа октомври и ноември, който се сочи за комбека на EXO, значи съм SuperWoman направо :D
Хайде, за всички ELF-ове и L-ове - наздраве!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...