Jump to content

Super Junior


Recommended Posts

През изминалата седмица участваха в три от музикалните предавания в Корея с корейската версия:


[27/03/14]

Music Bank [28/03/14]


[30/03/14]

 


Албума за теглене


Днес излезе корейската версия:



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хенри се завръща съвсем скоро с “Fantastic”, албум и едноименна заглавна песен, която ще е ретро поп с винтидж звучене. Албумът на младежа, съставен от 6 песновки, излиза на 14 юли, а заглавната "​​Fantastic" ще бъде пусната на 13 юли в 20:00 (КSТ) за различните корейски музикални сайтове. Датите за първите му комбеци са - Music Bank (11/7), Music Core (12/7) и Inkigayo (13/7).

003.png

Първи имидж MV тийзър от днес:

 

Много е рано да се изказвам, но с тази цигулка и "поведение" от първите секунди трупа позитиви. Друг е въпроса ако клипа е само имиджов и в кутия..

 

Относно Super Junior, на 28 юли излиза 378 минутно DVD "All about Super Junior", съдържащо клипчета от дебюта на Супер-ите до сега..

Br7jQsfCMAAh2rV.jpg

Може да видите какво включва тук.

 

За тяхно групово завръщане се шуми също отдавна и в голям интервал - от август през септември до октомври :28558: , Eunhae (Ънхьок и ДонгХе) се очакват с японски сингъл "Sceleton" през август, а "Super Show 6" в Сеул си има сигурни 2 дати - 20 и 21 септември.

henry_1404750817_af_org.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да спомена,че Shindong напуснал радио ShimShimTapa след като го водеше 6 години. Едни от последните му гости са били точно Suju ( Ryeowook Donghae Kangin Eunhyuk Kyuhyun Sungmin)

Излезе нов тийзър на Henry с неговото завръщане:

 

Излезе преди седмица и кратката версия на SKELETON на Donghae & Eunhyuk

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе клипа:

 

Песента ми хареса Хубав е Мочи. Готини изпълнения прави. Обаче това Фантастик не ми харесва как са го направили.

Ето сцените им по завръщането им:

Music Bank

 

Music Core

 

Inkigayo

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали? Друго си е цигулката, иначе парчето не става за нищо, но в този вариант е страхотно. Аз Хенри го харесвам много и под друга форма, но в корейската казарма. Там формата му е уникална, хаха - любимият ми канадски войник на обучение в корейската казарма, който танцува отлично на Growl. Дори сега отново ще си пусна откъса от преди две седмици в епизода на Real Man.

Само шест дни останаха и до излизането на Лидера, още малко... Поздравления за Канг Ин и грижите, които положи за двете момченца, искат му се деца, но както и той сам се увери - искат грижи, а Донг Донг да наглежда любимото ми и неособено умно макне от ЕХО и да го напътства, в него ми е надеждата. Радвам се, че двамата са толкова близки приятели.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Батко вече е на свобода!  :lol: 


А децата му не спряха да се радват и да се състезават, кой да пусна първи снимка с него (и под снимка с него имам в предвид, части от ръцете и краката му......... Пример, снимката на Шизъс..... :lol2:


tumblr_n9gqc0H1Wi1r3hs1eo5_r1_1280.jpg


 


Днес трябва да се проведе и фенсреща на която официално да се покаже........


tumblr_n9gqc0H1Wi1r3hs1eo7_r1_500.jpg


 


tumblr_n9gqc0H1Wi1r3hs1eo8_r1_1280.jpgtumblr_n9gqc0H1Wi1r3hs1eo9_r1_1280.jpgtumblr_n9gqc0H1Wi1r3hs1eo6_r1_1280.jpg


 


 


В пресата вече се заговори за следващата "жертва" и че Шиндонг няма да е част от завръщането, а ще влезе в армията средата на август. Официална дата обаче няма казана от СМ още.....


Да се приготвя и следващата партида, че догодина когато излезе Йесънг, вече стягат Сънгмин, Хюки и Донгхе за униформите....


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MAMACITA!


 


Поредно уникално заглавие от Су Джу за завръщане хаххаха Албумът ще е факт на 1 септември, а завръщанията им започват още от 29-ти на Music Bank.


Нямам търпение вече, а и малко остана за 7-мия албум, дано са се постарали, очаквам нещо весело, а и от тези снимки, които пуснаха...


Но не се впечатлявайте много, те са пословични с това че тийзър снимките им изобщо не кореспондират с концепцията на песента хахаххааха


Единствено оплакване за сега- Защо Кангин е рус!!


tumblr_nan9uqTHik1r3hs1eo7_1280.jpg


 


tumblr_nan9uqTHik1r3hs1eo1_1280.jpgtumblr_nan9uqTHik1r3hs1eo2_1280.jpgtumblr_nan9uqTHik1r3hs1eo3_1280.jpgtumblr_nan9uqTHik1r3hs1eo4_1280.jpgtumblr_nan9uqTHik1r3hs1eo5_1280.jpgtumblr_nan9uqTHik1r3hs1eo6_1280.jpgtumblr_nan9uqTHik1r3hs1eo8_1280.jpgtumblr_nan9uqTHik1r3hs1eo9_1280.jpgtumblr_nan9uqTHik1r3hs1eo10_1280.jpg


 


 


Super Show 6 започва на 19-ти и ще е до 21-ви в Jamsil Indoor Stadium in Seoul. Да видим и европейските дати как ще са, 100% ще наминат.....


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще бъде много денс, типично за тях, а и ще бъде забавно. Иска ми се и предстоящото завръщане на ЕХО да бъде малко по-разчупено, по-различно, по-забавно, също като това, което виждам сега от батковците им, дори само от снимките и тийзъра.

Шерифът спечели сърцето ми този път, много е добър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ма страшни са, на кака дебилчетата те!  :28558:  На мен шерифа също ми е на сърце (той по подразбиране), ама и зарзаватчията е един път :D И, както бях казала на едно друго място, по стара СМ-ска традиция, на реалния клип очаквам да са или по скафандри, или по кожени препаски. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много денс, както се и очакваше. Добре звучи. Ай, ай, мамасита. Дано са намерили някоя засукана латиноамериканка за видеото, знам ли.

Обаче Хьок Дже с тази прическа, грим и кърпата на главата... Ох, мале. Човекът с динята и него не мога да го преглътна с тази нова изрусена глава, но комарджията е класа, както винаги.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте ми на мен зарзаватчията, той е моят човек хахахаха Само да го пребоядисам малко.


 


Вижте дали ще си харесате нещо от албума, ако схванете нещо от медлито,на мен винаги са ми много объркани, не мога да преценя нищо.......... И все пак знам че ще ми хареса всичко, те правят оригиналният к-поп - цветен, забавен, танцувален, нещо от което да седиш нахилен без явна причина хахахаха



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено това завръщане ми хареса. Песента е хубава. А това ай ай ай е яко. Танцът също е радва от това което се вижда. Щастлива съм, че отново се завръщат на сцената.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сонгмин. Той ми прилича на един анимационен герой, който има същата прическа, с такъв бретон, но не мога да се сетя за името...

 

Доволна съм от парчето, техен стил, а и в случая са забавни. С Хьок Дже и Донг Хе на 1:43 мин. се смях много. Твърде много SM Ent.-грим обаче, това не ми харесва, макар че и не съм изненадана. Шерифът много добър в изпълнението на ролята си, но съм най-доволна от комарджията, слабост ми е.

Текстът на парчето е пълна скръб, прочетох го с превода на английски, а така и лирическата героиня (мамасита-та) не я видяхме във видеото, но както и да е.

Чакам албума в понеделник, за да чуя всичко останало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...