Jump to content

Най-скучен/глупав азиатски сериал/филм


Recommended Posts

Според мен, не може да се съди или опреква чуждо мнение, всичко е въпрос на вкус... :salut:

Когато гледах Sakuran, на мен ми идваше не да си избода очите, ами не знам...

:evil:

А, филмът ми беше препоръчан с обещанието, че няма да остана разочарована. Вярно е! Останах гръмната. :x

Пълна загуба на време, изгледах го до край, с надеждата, че все някой момент ще ми хареса... :no:

 

Идеята ми беше, че ако от тази тема се направи класация, изборът за челна петица, например, няма да е лесен...:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-забавно би било, ако победителят и за най-интересен, и за най-скучен филм/сериал се окаже един и същи. Представяте ли си? :lol!:

 

:rofl::rofl::rofl:

 

И наистина е въпрос на вкус, на настроение и не знам си още колко неща дали нещо ще се хареса. Не взимайте нещата навътре. Аз кусури мога да намеря на всичко, дори и на любимите си неща. :noteet:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки,че от скоро гледам азиатски филми и сериали имам няколко фаворита:

 

Temptation of wolves

Do re mi fa.....

Antiqe bakery - Не го изгледах дори целия

Nobuta wo prouce-

Attic cat

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да ви кажа, че изчетох всички коментари по темата и умрях да се смея. И аз видях любимите си филми оплюти и какво от това. Свят като цвят. Всеки е различен и различни неща го докосват. И за да не се дърпам, без бой ще си призная, че толкова тъп сериал като Hana Yori Dango, не ми се е мяркал. Все си казвах: "Хайде погледай още малко, ще стане по интересен!" Да, ама не! Докрая се измъчих. Виж мнението ми за Boys over flowers е коренно различно. Хареса ми. Единствено не можах да преглътна факта кого са избрали за главна мъжка роля, ноооо... :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да ви кажа' date=' че изчетох всички коментари по темата и умрях да се смея. И аз видях любимите си филми оплюти и какво от това. Свят като цвят. Всеки е различен и различни неща го докосват. И за да не се дърпам, без бой ще си призная, че толкова тъп сериал като Hana Yori Dango, не ми се е мяркал. Все си казвах: "Хайде погледай още малко, ще стане по интересен!" Да, ама не! Докрая се измъчих. Виж мнението ми за Boys over flowers е коренно различно. Хареса ми. Единствено не можах да преглътна факта кого са избрали за главна мъжка роля, ноооо... :evil:[/quote']

Ами понеже Гън Сок е отказал ролята и хората са се свързали с Мин Хо,

но пък аз си ги харесвам и двамката така или иначе. :hehe:

Иначе по темата за най-скучен и глупав филм/сериал аз си казах мението и възмущението,

че явно за хората е по-важно да си излеят негативизма , отколкото да споделят възхитата си от саундтраците

в другата класация, което е много жалко според мен :evil: :evil: :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лошо няма да си кажем къде ни "сърби". :lol: Всеки има правото да прави, каквото и както го иска. А фактът, че толкова хора си казват мнението, само по себе си говори, че темата има някаква почва за развитие. Колкото и безсмислено да е. А за саундтраците не подхващай темата, че съм си изтеглила музиката от над 50 сериала и не ме питай какво ми е.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и аз писах в тази тема, обаче искам да изкажа едно мнение. Според мен няма такова твърдение, като най - тъп сериал :| смисъл въпрос на вкус си е. На някой може да се хареса дадена драма на друг не... Как ще кажем, че всъщност съществуват тъпи сериали. Ето някои от изброените сериали в тази тема на мен са ми любими или ме кефят, но други твърдят че са тъпи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-забавно би било' date=' ако победителят и за най-интересен, и за най-скучен филм/сериал се окаже един и същи. Представяте ли си? :lol!:

[/quote']

Да. И като нищо победителя и в двете категории ще е БОФ :D

Аз сигурно бих гласувала и в двете класации за него. Въпреки че той ми е от любимите. Това е първият ми корейски сериал и той ме запали по корейското кино. Гледала съм го 4 пъти и пак ми се гледа. Не отричам обаче, че има откровено тъпи моменти които са направо обидни за инетелекта на зрителя. Например състезанието, както и работата на Джан Ди като прислужница в дома на Джун Пьо. Затова за мен колкото ми е любим и интересен на едни места, толкова ми е тъп на други.

И понеже вече доста се нагледах на азиатски сериали имам и други фаворити в класацията.

1. Всички японски сериали които съм гледала до тук с изключение на "buzzer beat" и "Kimi wa petto". Говоря за "Atashinchi no Danshi", "Hana Kimi", "Hana Yori Dango"-1 и 2, "Nobuta wo produce", "Dragon zakura", "Pride" и новия "Koishite Akuma" на който гледах 1,2 и последния епизод и то не толкова от интерес, колкото от инат. Хич не ги бива японците да правят сериали.

2. От корейските Четирите бога ми беше скучен от самото начало а края направо ме втрещи - незавършен и нескопосан до немай къде. Освен това както казах и в темата през цялото време много се дразнех че ни представят 35-годишни мъже за 17-годишни младежи. А 20-годишната "девойка" беше поне на 30. И на всичкото отгоре бяха подбрали актьори на които им личат годините. Вещицата Ю-хи също едва я изгледах до края. Lovers също е сред тъпите за мен сериали а и главните герои ми бяха много настъпани и ме дразнеха. Има и други сериали които по-скоро са прекалено разтеглени и доскучават, но тъпите им моменти не бият толкова на очи.

От филмите имам много фаворити за тази категория. Всички изброени по-горе ми бяха тъпи и на мен.

 

soulamain , ако не си гледала Канг Донг Уон в "дуелистът", гледай го. Там е върхът.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

изчетох ви страниците до тук... и мисля че не филмите а темата е тъпа...

Ей сега се захвашам и аз да слагам на всеки сериал даже да е един от най гледаните ,но все пак нали на мен не ми харесва... айде тръгва друг който е малко по смел да ме успорва използвайки това че сериала е много популярен и довода "не разбираш".. та може би ще развием някаква известна дискусия.. но за нея трябва да имаме едва ли не почти еднакъв вкус ...

Та не се съгласявайте със мен ,но и аз си видях любимите сериали много красиво оплюти и малко или много съм засегната... да знам че повечето не ги интересува ,но дали един филм/сериал е тъп или не, е въпрос на вкус

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Martisun, ти пък как заклейми всички япнски сериали... То и на мен ми беше странно в началото япнското, ама... Pride на мен ми е на челни позиции в личната класация за готини сериали.... Не само заради Кимура, но и заради спортния хъс, който те завладява докато гледаш.... :lol!:

 

А по темата... има си сериали дето на моменти определено дразнят, но аз не мога да намеря някой, който като цяло да ме е издразнил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вие май не разбирате смисъла на заглавието - започва с думичката най...

Гледам, че се изреждат кофи със заглавия :D . Не е тема за всички, които не са ни харесали все пак...

 

Martisun, наистина оплю тинейджърските ученически комедии - явно не са твоят жанр. ;) Но да кажеш, че японците не ги бива в сериалите... Много силно твърдение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък мисля, че трябва да има тема, в която да се пишат негативни мнения!

Всеки сериал/филм/актьор си имал тема! Добре!

Опитвали ли сте да напишете нещо негативно в тема, където преобладават хвалбите?

Е, аз се опитах! Отговорите бяха: "Защо четеш темата?", "Какво правиш тук тогава?", "Като не ти харесва защо пишеш в темата?" и други подобни АГРЕСИВНИ забележки! Е???

Дори и в тази тема се опитвате да ми се скарате, че съм изразила отрицателно мнение! Въобще, че съм я пуснала! Е???

Защо се опитвате да наложите мнението си на другите???

Малко по-спокойно, ако обичате. Разбира се, че хората са различни! Разбира се, че имат различни вкусове.

За да има спор или дискусия обаче, хората трябва да са на различно мнение. ;)

П.П. Смятам да пусна и други "тъпи" теми. "Най-грозен актьор", "Най-бездарен актьор", "Най-студена целувка" и т.н. :P

След това сигурно ще бъда "пусната" на прокурор! :hehe:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:confused: :confused: :confused:

Тази тема ще ми докара или инфаркт, или нервен срив. Само аз съм си виновна, че надникнах тук, но не очаквах такъв ефект. До сега почти не съм изпитвала негативни емоции в този форум, явно нещата се променят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След това сигурно ще бъда "пусната" на прокурор! :hehe:

По-скоро ще заключваме масово теми, за да обуздаваме вражеските групи, които ще се оформят.

Ама недей за грозотата и бездарността, моля те. За целувката по може, че там не са намесени толкова субективни фактори. ;)

 

Затова призовах всеки, който пише защо нещо за него не е хубаво, да обяснява какво точно не харесва - сюжет, актьорска игра, идеята на режисьора и др. подобни, за да не е прекалено голословно и изнервящо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След това сигурно ще бъда "пусната" на прокурор! :hehe:

По-скоро ще заключваме масово теми' date=' за да обуздаваме вражеските групи, които ще се оформят.

Ама недей за грозотата и бездарността, моля те. За целувката по може, че там не са намесени толкова субективни фактори. ;) [/quote']

Шегувам се! :P

Явно подобни теми докарват нервни сривове на потребителите ви. Не беше такава целта! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм твърдо зад Сабрина 1. Анкетата е полезна. Поне се вижда, кой какво харесва. В началото и аз се опитах да изразя негативно мнение за даден актьор или филм и бях много учудена от реакцийте на така наречените фенове(Опитаха се да ме изядат с парцалите). Затова спрях да коментирам когато нещо не ми хареса. Просто внимавам да не засягам тънки струни. А че българският фен е много докачлив това вече го разбрах. Само не разбрах, защо примерно аз трябва да съм засегната, че някой си, не харесвал "Гордост"( на мен пък ми е любим) или японски сериали(не всички, но обичам да ги гледам).

Та да не съм съвсем извън темата скучни ми бяха доста корейски и апонски филми и сериали:

"Witch Yoo Hee" - не го догледах, беше ми скучен.

"Winter Sonata" - много мелодрама, не ми хареса главната героиня и как играе

"Cain and Abel" - не успях дори 1еп. да догледам, прозвуча ми като латиноамериканска сапунка, по нататък може и да е добър и сигурно е, щом има толкова награди, но просто не успях да продължа с гледането

"Kimi wa Petto" - не успяха да ме убедят, че са искрени с играта си

"Friends" - скука

Тук ще спра, че сигурно ще изредя и други хитови сериали. Не дай си боже някой да се обиди.

Не се засягайте от мнението на хората. Нали затова сме тук да коментираме, а не да натрапваме собствените си виждания за хубав и лош.

 

Сабринче с нетърпение очаквам новите ти анкети. Подозирам, че "Най-грозен актьор", "Най-бездарен актьор" ще са много интересни теми.

 

Отплеснах се, но нали все апелираме за по активно участие във форума :flower:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По принцип не обичам да взимам отношение и рядко пиша коментари. Няма нищо лошо в самата тема и по пронцип критиката е полезна, но ми се струва, че точно тук критиката не е от най градивните. Влизам в този форум защото харесвам източно-азиатското кино и защото ми допадаха мненията, които четях. Напоследък обаче наблюдавам голяма доза негативизъм и типичната българска "критика" а.к.а. оплюване. С това се сблъсквам всеки ден и в интернет, и в реалния живот, а източния дух забегна нанякъде. Това имах предвид и се извинявам, ако съм засегнала някой.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен темата си е много добре. Дори трябва да има повече такива, в които да изразяваме и негативните си впечатления. Никой не е длъжен да се съобразява с мнението на другия. А тези, които темата ги била докарала до инфаркт... Ама вие сериозно ли?! Толкова ли присърце го взимате? Все пак тук никой не оплюва вас, а просто филмови продукции. Вие харесвате един тип сериали/филми, а другите - друг. Всеки си има вкус, но това не пречи да си изрази мнението.

 

П.П. Смятам да пусна и други "тъпи" теми. "Най-грозен актьор"' date=' "Най-бездарен актьор", "Най-студена целувка" и т.н. :P [/quote']

 

Мисля, че идеята е повече от добра!

 

И за да не съм съвсем извън темата - засега по-тъп филм от The White Dragon (китайска продукция) не съм гледал. Режисьорите сигурно са искали да се изгаврят със зрителите... Играта на актьорите не беше на ниво, за сюжета да не говорим. Ако трябва да му дам оценка, то тя ще бъде 0/10.

 

За сериалите не мога да кажа нищо, тъй като съм изгледал само няколко и то предимно исторически. За момента не съм попадал на лош сериал. Когато наваксам ще си едитна мнението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дане, Kimi wa Petto има много силна японска сдържаност, особено в играта на главната актриса. Може би затова ти се струва неубедителен. На мен тя ми е много студена по принцип и винаги има една такава странна аура, сякаш слага стена, зад която крие коя е всъщност. Но ако не се взираш така в това - темата на филма е представена много добре и е ужасно затрогващо на моменти.

А нелитка я разбирам. Теми като най-грозен, най-бездарен ще съдържат голяма доза негативизъм и това ще се отрази на взаимоотношенията между потребителите, особено на тези, които трудно преглъщат критиките.

А трябва да се набляга на позитивизма, за да има развитие. Затова - внимателно и умната!

 

Румене, случва се, че това изразяване на вкуса да пречи на някои, явно не си чел из Звездната зона темите .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакам темите на sabrina1 с нетърпение. :cheers:

Отсега се точа да броя колко народ ще обяви Джун Ги и Ким Хьон Джун за грозници. Преди да ме нападнете с точилките заявявам че компа ми е пълен с техни снимки и с тях си зарибявам приятелките да гледат корейски филми.

А пък в темата за най-студена целувка ще си видим всичките корейски сериали сигурно :hehe:

 

За японските сериали веднага се защитавам - това не е моето кино, нито моя език. Не мога да си представя японец да говори нежно и да се обяснява в любов. След всеки изгледан японски сериал веднага пускам корейски за да забравя японската реч. Стоически се опитвам да се приобщя към феновете на мангите защото големия ми син гледа само японски анимета и слуша предимно японска музика, но пусто не става. Да не говорим че ни врънка с мъжа ми да ядем суши и да го водим на екскурзия в Япония, което също не ми харесва. Но все пак два сериала съм харесала. Това да се отчете! :green:

 

И да добавя че мене пък страшно ме кефи тази тема. Изобщо не се ядосвам че някой обявява за тъпи любимите ми сериали. Напротив кефя се на мненията.

 

sabrina1, ако не пуснеш онези теми ще ги пусна аз :twisted:

 

Стига спам, че ще ми забършат поста.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...