sabrina1 Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Мисля, че освен "Оскар" трябва да раздадем и "Златна малинка"! До 5 предложения. 1. Boku to Kanojo no XXX 2. Fuma no Kojiro 3. Thousand Years of Love 4. The Wedding Game 5. The Naked Kitchen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miglenaciq Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 1-My Boyfriend Is Type B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Worlds Within ..издържах само 2 епизода ,като 2рия не го изгледох и до края.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elscripto Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 През 2009 се нагледах на купчина посредствени и бездарни филми, не малинки, а цели къпинаци мога да раздам. И все пак ще се огранича до един от всяка страна, за да не ям боя Филми за къпини: Китайски - Red Cliff 1&2 Корейски - Haeundae Японски - The Shonen Merikensack Тайландски - Demon Warriors Сериали в къпинака: Корейски - Boys Before Flowers Японски - Joudan Ja Nai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Не само те. БОФ ми води класацията за Корея. За раздела "Манджа с грозде" - Love storm. (Розовата мацка още я срещам в кошмарите си!) За Япония - Nobuta wo produce. Насилих се да изгледам няколко епизода, но не успя да ме впечатли. За филми: Корея - "Temptation of wolves". С две думи - нелеп и гнусен. Следва го друго недоразумение - "Do Re Mi Fa...", който ми потроши тъпомера. Япония - The Shonen Merikensack. Ще му дам още един шанс, но предния път едва спасих една мозъчна клетка. :scratch: Други - Red cliff. По принцип не съм фен на тоя тип филми, но от хвалебствените коментари си бях изградила високи очаквания. Още повече, че там участват мои любимци. Уви, само с очакванията си останах и с мъка догледах 1 част. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelito Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Не помня да съм гледала тъп сериал, но за филми е друго нещо...Eй тия са ми тъпички... -Sakuran -Sukiyaki Western Django Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rigrina Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Пишете ме и мен в листата с не особено впечатлени от БОФ. Имаше попадения, не отричам, но то не бяха драми, не беше чудо. А главните герои сякаш се състезаваха кой кого ще спасява подред. :green: И въпреки, че не съм гледала чак толково много филми, мисля, че на дъното на класацията ми засега е Princess hours :queen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Дали за някого един филм е глупав или не, аз мисля, че зависипреди всичко от човека, както и от неговата нагласа-очаквания и моментно настроеное.Мисля, че всеки филм крие някакво послание- но дали ще го откриеш или не,а също и начинът по който ще го възприемеш...Ето например, сериалът "Красиви, като ангели", с нищо не ме изненада.Всичко ми беше до болка познато-любовен триъгълник, не четириъгълник.Това, че главната героиня предпочете уж грубия и арогантен тип, който първоначалноя отблъскваше, а не момчето/просто, не мога да кажа мъжа/което и подава кърпичкаили сам иска да избърше сълзите й.Е, разбира се, имаше и някои весели и забавни моменти, но и те някак познати.Да не споменавам безвкусния начин на обличане-тия момченца, с тия клинове, простобяха върха!И онова момиченце, което го играеше момче/пак позната картинка/, можеше да бъдепо нежно, та да ми заприлича наистина на един малък ангел.Честно да си кажа, тия корейски актриси нещо не ми допадат, като визия, разбира се.Е, с малки изключения.Но всичко това, е мое мнение, което коренно се различава от мнението на десеткитехиляди фенове на сериала, стекли се на концерта на живо, на измислената група"Аngels" състоял сев Сеул, само ден, преди излъчване последната серия на филма.А що се отнася до това, дали да се пусне тази тема илине, аз също мисля, че всичко се казвав коментарите на самия филм, но пък гледам, доста хора сa се включили... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miglenaciq Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Забравих да спомена корейският "Американски пай" - Sex is Zero. ОООООООО да тотално и аз бях забравила за него-подписвам се с две ръце :hehe: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Забравих да спомена корейският "Американски пай" - Sex is Zero.ОООООООО да тотално и аз бях забравила за него-подписвам се с две ръце :hehe: Що бе на мен ми хареса! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiara_Yuichi Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Goong спрях го след 3 епизод, някак не може да ме грабне този сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Забравих да спомена корейският "Американски пай" - Sex is Zero.ОООООООО да тотално и аз бях забравила за него-подписвам се с две ръце :hehe: Що бе на мен ми хареса! Беше ми доста гнусен. :hehe: Моля ти се...тъкмо бях седнал да вечерям на него .Прежалих се с първата сцена,едва едва с втората,ама то ставаше все по лошо и го изгледх гладен. Та да не стават спамове да кажа и мойте оценки- При корейските сериали само Goong,едва го изгледах,"котарака на покрива"също мога да го впиша... и това е май. При японските Atashinchi no danshi,ще да е само. При продукциите за голям екран е друго положението: Sukiyaki Western Django ,The Warrior And The Wolf,100 Days with Mr. Arrogant,Sakebi,Temptation of wolves,Heaven's Soldiers,Tidal wave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe6ito Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Според мен Sex is Zero бе много над последните няколко Американски пая, а иначе за азиатски филм, който ми е бил скучен или по-скоро безинтресен - A Chinese Tall Story (ако не бе Никълъс Це изобщо нямаше да го гледам, ама и той не успя да спаси филма - преклаено измислен). За сериали - сещам се за няколко, които дори след първите няколко епизода не ме впечатлиха - Goong, Style... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Аз да си призная честно, много внимавам като си избирам нещо и засега съм попадала само на едно две слаби неща...Едното беше някакъв много измислен филм със сина на Джеки Чан и самия Джеки за около пет минути, някъв мече, женско царство, евнух, вещица...Мандаж с грозде, но дори там успях да намеря нещо добро. За сериал...A Love to kill, Goong S, Proposal Daikusen, Yukan Club и тва са май, като всяко едно от тези неща съм го гледала цялото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabrina1 Posted May 3, 2010 Author Share Posted May 3, 2010 Забравих да спомена корейският "Американски пай" - Sex is Zero.ОООООООО да тотално и аз бях забравила за него-подписвам се с две ръце :hehe: Що бе на мен ми хареса! Беше ми доста гнусен. :hehe: Само заради това успях да ги изгледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miglenaciq Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 много измислен филм със сина на Джеки Чан и самия Джеки за около пет минути' date=' някъв мече, женско царство, евнух, вещица..[/quote']За кой филм говориш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedemon1238 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Не не не моля ви! Sex is Zero може да бъде само в една класация и това е тази за най-добра корейска комедия... и даже ще стигна още по-далече, като кажа, че трябва да е на първо място там! :cheers: За тъпи корейски филми в момента се сещам само за Do Re Mi Fa.... и The Naked Kitchen. Temptation-a още не съм го гледал. :hehe: Сериалите, в които през голяма част от епизодите ми беше адски скучно са - Hello Miss, I Love You, Terroir... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 много измислен филм със сина на Джеки Чан и самия Джеки за около пет минути' date=' някъв мече, женско царство, евнух, вещица..[/quote']За кой филм говориш? Ако пък знам как се казва това.... ееееееееей, и всичко, ама всичко от серията Kamen Rider & co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedemon1238 Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Рагнос: Алфонсе, щото така нахрани Хевънс Солджърс, това си беше супер яка екшън комедийка? :green: Демоне, верно ли Тероир е тъпня? А аз така се бях настроил да гледм Хье Джин, заобиколена от вина... E там е проблема. Тя изглеждаше превъзходно, по-добре от всеки друг нейн сериал... ама беше заобиколена от тъпня. По добре се ориентирай, към този новият Jejoongwon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted May 3, 2010 Share Posted May 3, 2010 Понеже гледам предимно корейски сериали, ще коментирам за тях. Японските са ми леко казано скучни всички, които съм започвал да гледам, а за филмите, азиатските филми, които може да се каже че ми харесват са 4-5 най-много. 1. Boys Before Flowers 2. Lovers 3. Coffee Prince 4. Kim sam Soon 5. Attic Cat Неможах да ги догледам тези сериали ... Има и други, но или не се сещам или съм успявал да изгледам само до 3 епизода от тях, което не е достатъчно за оценка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts