abador Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 Страна: Южна Корея Премиера: 22 януари 2014 г. Времетраене: 124 мин. Режисьор: Hwang Dong Hyuk Жанр: комедия, драма В главните роли: Shim Eun Kyung - Oh Doo Ri Na Moon Hee - Oh Mal Soon Park In Hwan - Mr Park Lee Jin Wook - Seung Woo Sung Dong Il - Hyun Chul Jin Young (B1A4) - Ji Ha Kim Seul Gi - Ha Na Kim Hyun Suk - Na Young Kim Soo Hyun - гост Pyo Ye Jin - гост Резюме: Една щура комедия за 74-годишната О Мал Сун (Na Moon Hee), която по магически начин се връща в 20-годишното си тяло. Тя решава да се възползва от това, сменя името си на О Ду Ри (Shim Eun Kyung) и се впуска в живота. Свали с български субтитри : С английски субтитри: С руски субтитри: Онлайн с руски субтитри: Личен коментар: Да видим сладура от b1a4 как ще се представи... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Филмчето е много забавно. Сладурите от бандата много им харесаха. Главната актриса ме накара да се смея с пълно гърло, особено когато младата баба ги потупваше по дупетата. Лично аз му се нахвърлих заради Ким Су Хьон, макар да знаех, че ролята му е епизодична, но чак пък толкова кратка минута и двайсет секунди от общо два часа не очаквах да е. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Лично за мен филмът е много приятна изненада. Shim Eun-Kyung е великолепна и напълно си заслужи наградата за най-добра женска роля на 50th Baeksang Arts Awards. Гледайте го, няма да съжалявате. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Набелязах си този филм още преди няколко месеца, когато спечели една от топ наградите на кинофестивала в Окинава (Grand prix в категорията Peace). Отлична компилация от комедия със всякакви други елементи! Великолепна музикална добавка и оригинална интерпретация на идеята за подмладяването. Филмът е по-дълъг от очакваното, но забавната му страна компенсира доволно. Вярно, че имаше и малко драматизъм (пропуснах цял такт при една от шеметните сцени), който обаче беше в умерено количество и използван на място, за целите на сюжета. Изведнъж си спомних, коя е главната актриса, която така добре се справи с ролята. Момиченцето, което играеше в Хензел и Гретел! Невероятно! Приятно изненадана от изпълнението и на И Джин Ук, който притежава чара на Такеши Канеширо, но за съжаление едва с този филм се появява на големия екран. По-добре късно... Чудесен дебют на Джин Йонг ! Ето това искам да виждам от младите таланти. Някой добър режисьор да ги забележи и да развива заложбите им в правилна посока. Уоу! Ким Су Хьон може да се мярна за малко, но как само влезе в екрана! Хаха! Тази година музикалните филми радват максимално! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdrav4eto76 Posted July 3, 2014 Share Posted July 3, 2014 Много забавен и много истински в емоциите си филм, но в същото време навява една такава носталгия, която предизвиква краткотрайни сълзи в неочаквани моменти, но без усещането за тъга, която да те стиска за гърлото. Страхотното превъплащение на 20-годишната Шим Ън Кьонг като шумната, всезнаеща 70-годишна старица, ме възхити и мога само да кажа едно "Уаууууу!". На пръв поглед нищо особено като сюжет, нищо различно като внушение, но въпреки това трогателен и изпълнен с безкрайно забавни и комични моменти. Човек може да изглежда стар, в немощно и деформирано тяло, но душата да лети и да мечтае по-силно и по-истински от духът на един млад човек. Точно заради това, финалът ме остави широко усмихната и съм сигурна, че желанието на сценаристите е било да предизвикат у зрителя осъзнатото желание да живеят истински - днес и сега! Без малко да пропусна прекрасната музика, особено "дъждовната" песен. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilibini Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Чудесен филм, докосна ме, а Shim Eun Kyung е прекрасна ! Препоръчвам го! Много хубава музика! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Не беше зле, песента под дъжда беше обсебваща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted January 5, 2016 Share Posted January 5, 2016 Време беше и за японска версия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
melli Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Много, ама много забавно филмче - смяла съм се със сълзи! Младото бабе ми изпълни душичката, сладурът от B1A4 ми радваше окото, музиката ми галеше ухото, а Ким Су Хьон се оказа много приятен бонус-изненада, макар и кратък 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted July 22, 2020 Share Posted July 22, 2020 Страхотен и много очарователен филм, който ни напомня, че всеки ден трябва да живеем живота си блестейки ярко като звезди, независимо на каква възраст сме! Прекрасни актьори и прекрасна игра. Направи ми впечатление, колко са красиви текстовете на песните, които се изпяха! Порцията смях беше в големи количества, а финалът е олеле майкоooo и те оставя с една широка усмивка на лицето. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenkov Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 Сладко е филмчето, леко е и същевременно те кара да се замислиш....................гледайте го!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baioretto Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 Симпатично филмче, въпреки че не е точно от моята кръвна група. Имаше забавни моменти и доста ценни реплики. Шим Ън Гьонг е много сладка и наистина пееше с чувство. Не мога да определя какво точно не му достигаше, за да ме трогне. В момента има сийд в Замунда, така че се възползвайте - няма го качен онлайн на български. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Коала Posted March 15 Share Posted March 15 Много се смях . Това момиче... шапка й свалям. Страхотно превъплъщение! А дядото толкова се стараеше да се подмлади заради нея. Скоро не бях се забавлявала толкова. Ако не беше свършил така филма, щеше да заприлича на приказка със щастлив край. Но и така ми хареса. Свеж, забавен, иска ми се да попадна и на друг такъв филм. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts