Jump to content

Miss Granny (2014)

abador

Recommended Posts

spacer.png

Страна: Южна Корея

Премиера: 22 януари 2014 г.

Времетраене: 124 мин.

Режисьор: Hwang Dong Hyuk

Жанр: комедия, драма

В главните роли:

Shim Eun Kyung - Oh Doo Ri
Na Moon Hee - Oh Mal Soon
Park In Hwan - Mr Park
Lee Jin Wook - Seung Woo
Sung Dong Il - Hyun Chul
Jin Young (B1A4) - Ji Ha
Kim Seul Gi - Ha Na
Kim Hyun Suk - Na Young

Kim Soo Hyun - гост

Pyo Ye Jin - гост

Резюме: Една щура комедия за 74-годишната О Мал Сун (Na Moon Hee), която по магически начин се връща в 20-годишното си тяло. Тя решава да се възползва от това, сменя името си на О Ду Ри (Shim Eun Kyung) и се впуска в живота.

Свали с български субтитри :subs::click: :click:

С английски субтитри: :click:

С руски субтитри: :click: 

Онлайн с руски субтитри: :click:

Личен коментар: Да видим сладура от b1a4 как ще се представи...

• Like 1

Филмчето е много забавно. Сладурите от бандата много им харесаха. Главната актриса ме накара да се смея с пълно гърло, особено когато

младата баба ги потупваше по дупетата.

Лично аз му се нахвърлих заради Ким Су Хьон, макар да знаех, че ролята му е епизодична, но чак пък толкова кратка

минута и двайсет секунди от общо два часа

не очаквах да е.

• Like 1

Лично за мен филмът е много приятна изненада. Shim Eun-Kyung е великолепна и напълно си заслужи наградата за най-добра женска роля на 50th Baeksang Arts Awards. Гледайте го, няма да съжалявате. :up:

Набелязах си този филм още преди няколко месеца, когато спечели една от топ наградите на кинофестивала в Окинава (Grand prix в категорията Peace).

Отлична компилация от комедия със всякакви други елементи! Великолепна музикална добавка и оригинална интерпретация на идеята за подмладяването. Филмът е по-дълъг от очакваното, но забавната му страна компенсира доволно. Вярно, че имаше и малко драматизъм (пропуснах цял такт при една от шеметните сцени), който обаче беше в умерено количество и използван на място, за целите на сюжета.

Изведнъж си спомних, коя е главната актриса, която така добре се справи с ролята. Момиченцето, което играеше в Хензел и Гретел! Невероятно! 

Приятно изненадана от изпълнението и на И Джин Ук, който притежава чара на Такеши Канеширо, но за съжаление едва с този филм се появява на големия екран. По-добре късно...

Чудесен дебют на Джин Йонг ! Ето това искам да виждам от младите таланти. Някой добър режисьор да ги забележи и да развива заложбите им в правилна посока.

Уоу! Ким Су Хьон може да се мярна за малко, но как само влезе в екрана! Хаха!

Тази година музикалните филми радват максимално!

• Like 1

Много забавен и много истински в емоциите си филм, но в същото време навява една такава носталгия, която предизвиква краткотрайни сълзи в неочаквани моменти, но без усещането за тъга, която да те стиска за гърлото. Страхотното превъплащение на 20-годишната Шим Ън Кьонг като шумната, всезнаеща 70-годишна старица, ме възхити и мога само да кажа едно "Уаууууу!". На пръв поглед нищо особено като сюжет, нищо различно като внушение, но въпреки това трогателен и изпълнен с безкрайно забавни и комични моменти. Човек може да изглежда стар, в немощно и деформирано тяло, но душата да лети и да мечтае по-силно и по-истински от духът на един млад човек. Точно заради това, финалът ме остави широко усмихната и съм сигурна, че желанието на сценаристите е било да предизвикат у зрителя осъзнатото желание да живеят истински - днес и сега! 

Без малко да пропусна прекрасната музика, особено "дъждовната" песен.

• Like 1

Много, ама много забавно филмче - смяла съм се със сълзи! Младото бабе ми изпълни душичката, сладурът от B1A4 ми радваше окото, музиката ми галеше ухото, а Ким Су Хьон се оказа много приятен бонус-изненада, макар и кратък   :28558:  

• Like 2

Страхотен и много очарователен филм, който ни напомня, че всеки ден трябва да живеем живота си блестейки ярко като звезди, независимо на каква възраст сме!

Прекрасни актьори и прекрасна игра. Направи ми впечатление, колко са красиви текстовете на песните, които се изпяха!

Порцията смях беше в големи количества, а финалът е олеле майкоooo и те оставя с една широка усмивка на лицето. :D 

• Like 3

Симпатично филмче, въпреки че не е точно от моята кръвна група. Имаше забавни моменти и доста ценни реплики. Шим Ън Гьонг е много сладка и наистина пееше с чувство. Не мога да определя какво точно не му достигаше, за да ме трогне. В момента има сийд в Замунда, така че се възползвайте - няма го качен онлайн на български.

• Like 1

Много се смях .

Това момиче... шапка й свалям. Страхотно превъплъщение! А дядото толкова се стараеше да се подмлади заради нея. :lol2:

Скоро не бях се забавлявала толкова. 

Ако не беше свършил така филма, щеше да заприлича на приказка със щастлив край. Но и така ми хареса. Свеж, забавен, иска ми се да попадна и на друг такъв филм.:yes:

• Like 3
  • Upvote 1