Jump to content

Recommended Posts

Не е истина как ревнува О Чанг Мин, когато О Джин Хи и дявола правеха сърдечен масаж и той какво си представяше само и като тя го прегърна. :rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

и дете, за което той не знае и според всички подобни шаблони тайното дете е момче(кой знае защо никога не е момиче :huh: )

 

Това нещо ми убягна или е от превюто за следващия епизод?

Накрая как и се развика - това и дойде като гръм от ясно небе :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това си е хипотеза, но много вероятна ;) 

Нали и се обадиха от някаква болница, че някой е болен. Подобни обаждания се правят към този посочен като най-близък роднина-логично става въпрос за дете, щом звънят на нея. Тя звънна на майка си и после в болницата като първо го изчака да си тръгне-съответно крие от него, а защо ще го прави ако не е от него!? Общо взето това клише сме го гледали много пъти

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен 10 епизод

Много ми хареса моментът, в който О Чанг Мин каза на Дявола, че и той харесва О Джи Ни...още малко да го набие :mad2: .

какво ли ще става нататък :i love this: . Много ми е интересно дали двамата ще се състезават за нея 

но мисля, че Дявола ще се откаже, заради доктор Шин и детето

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не помня толкова да съм се смяла на корейски филм, както гледайки 9 серия.Особено на събуждането с шарения чорап.

С огромно нетърпение чакам превода на следващите, сериалчето, ако не го оплетат в недоразумения и излишно протакане, е на път да ми стане фаворит за тази година.

Медицината ми е несбъдната мечта, имам слабост към подобни сериали, а и когато добри актьори са в ролите, какво повече да иска човек.

Доктор Кук ми е много симпатичен, неговата бивша и, предполагам ,бъдеща изгора - също е невероятна красавица.

Главната двойка е страшна трагикомедия заедно, абе, изобщо не намирам засега слабо място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добър! Държи под напрежение през цялото време. Много добре са подбрани актьорите. Обикновено интереса ми секва към 5-6 серия, но тук чак в 11 епизод започва същинското....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Някъде съм 16-17-та серия и тя ще се усети, но тогава чичото ще си поиска услугата - да се разделят /много ще е спешно да се сродят с министъра/. И последните серии ще са си мъка.. Но татко му ще се намеси и ще оправи положението.

 

 

Поне натам ми бият нещата... :) Дано ме изненадат и измислят нещо по-различно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен е просто!! :wub:  В началото имаше доста лоши отзиви и големи съмнения за играта на Song Ji Hyo,  сега вече се надявам да са оценили като актриса, защото според мен е доста добра в работата си!! Подкрепям я не с една ръка :up:, а с две  :yes: ! А сюжета е невероятен, изгледала съм много азиатско кино и принципно мога да кажа как ще се развият нещата 

не че се съмнявам в избора на О Джин И, но в този сериал ситуациите са менят доста бързо

, така че продължава да ме държи в напрежение ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал, колкото беше забавен и смешен  в първите 5-6 серии, толкова по-сериозен става в 12та-13та...

Не знам за вас, обаче мен здраво ме стегна за гушата.

Обичайно, сценаристът ни поставя в позиция да искаме героите да направят някакъв конкретен избор, сега, признавам си, не знам... Определено не знам за кого да "викам". Дали защото моята ситуация донякъде е сходна с тази на героите, но започна да става доста по житейски сложно :)!

Стискам палци Джин И да направи правилния за нея избор, а за да сме доволни и ние, дано целият екип на сериала да успее да ни убеди и нас с един добър финал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, и аз така смятам. Досега корейски сериал не ме е изненадал да направи "неправилното" нещо. Но да, и аз не знам за кого да викам - и двамата са сладури и са готини. Начинът, по който се развиват колебанията й е напълно естествен - и аз ако съм изпитала толкова силна болка от раздяла, надали ще се хвърля отново да се паря просто ей тъй на.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен няма никаква химия между главните и макар, че ги харесвам и двамата по принцип, не мисля ,че са сполучлив избор като двойка, тя изглежда като леля му, особено в близък план, като ги дават.Играта им не ме впечатлява, даже смятам, че не им се получава(повече неговата, що се отнася до комедийния елемент. старае се явно, но ми е дървен с тия насилени физиономии), докато с шефа,  по-добре изглеждат нещата сякаш.Понеже с последните епизоди поизбягаха от комедията, мисля, че  Choj Jin Hyuk, позаплува  в свои води.Второстепенните, без шефчето и шефката, която са тези, дето ме кефят  в сериала, останалите, лично на мен са ми досадни.

За края- на 100% съм убедена ,че ще ги съберат бившите, за какво иначе 20 серии да правят(първоначално не бяха ли 16 запланувани )Колкото до развитието- доста пълнеж ще има  и типичните корейски родители, така както е тръгнало.

Започнах го, за да видя как ще се справи Choi Jin Hyuk в главна роля,  а явно ще го догледам, заради "спорта", защото за мен  не е от тези , дето, гледайки ги текущо  ги очаквам.Просто- става за гледане, нищо повече.

 

П.П.Изумително е за каква простотия иде реч, че в бързата помощ всички  в 21 век, са без маски и предпазни средства, нещо задължително и елементарно,  при положение, че ходят с маски  даже  и по улиците корейците, още повече,  в последния епизод разиграват неизлечимо  заболяване, предаващо се и чрез медицински интервенции, там пък едни предпазни очила и една маска на мегдан за всички, във всяка селска лечебница сигурно има повече :896767: . Поне да бяха хвърлили едно око,   сериали за спешни отделения - бол. Издишат отвсякъде.

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно съгласна с Lawandula. Никаква химия между главните герои, дори когато играеха щастливите им дни в колежа преди сватбата им, и, естествено, преди развода им. Няма я светкавицата между тях. Да се усмихваш пред камерата не означава лицето ти да грее от любов.

Съжалявам, но тази актриса не бива да играе такива роли. И не бива да се снима в повече от един сериал/филм по едно и също време. Кльощава, като мръсно, сритано коте, със странна коса, в повечето случаи изглеждаща мазна и мръсна. Имам чувството, че е уморена до смърт, а всички знаем, че преди месеци два пъти я хоспитализираха от умора при снимки. В Дворецът играеше отрицателна роля, но беше елегантна, жизнена и... гадна. Тук според мен в нея няма никакъв живец.

Виж химията между Дявола и Професорката е като гейзерче, всеки момент ще изригне.

Главният - уф, тази негова игра в Паста му пасваше, но когато гледаш трети сериал с него и играта му е една и съща, започваш  да си задаваш въпроси. (И досега се чудя защо гледах Панда и таралеж - мистерия :28558: ) Иначе е симпатичен, пее страхотно и е по-добър в ролята си от главната по мое мнение.

Майката играе страхотно, великолепна актриса е тази жена, спомнете си я в Принц на  покрива и Тайната градина, толкова различни роли.

За мен мистерията е бащата. Защо дойде, защо поиска тази среща? Може би все още нещо не знаем.

 

Гледам го, но започвам да се разочаровам от сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-сетне някой да каже това, което и аз мисля, а то е , че Сонг Джи Хьо просто съсипва сериала отвсякъде. Абсолютно никаква химия, много преиграване, физиономиите , които прави когато ревнува са толкова изкуствени, че просто от това повече не може. А походката и , все едно са и гипсирани и двата крака допълнително ме изнервя и честно едвам го гледам вече този сериал, най-много държа фронта заради всички останали, които се справят чудесно. По-лош избор за ГГ скоро не съм виждала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен и двамата главни не ме кефят. Второстепенните герои са доста по-забавни и добри. Двамата доктори и дъщерята на министъра засенчват основните. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...