Jump to content

Mahou Sensou (2014)


Razzormaw

Recommended Posts

58103l.jpg

 

 

Mahou Sensou

魔法戦争

Държава: Япония

Година: 10.01.2014

Епизоди: 12

AniDB

Студио: Madhouse

 

Плот: В тази модерна магическа история, Нанасе Такеши е обикновенно момче, което явно има някакво тъмно минало. Поради определени обстоятелства той сформира фалшива връзка с приятелката си от детинство Исошима Куруми, но иначе води нормален живот. Един ден обаче той среща момиче на име Айба Муи носещо униформа, каквато не е виждал преди, което припада на територията на училището. Срещата му с нея променя съдбата му напълно. Муи казва на Такеши, че тя е магьосничка и е превърнала и него в магьосник. Това, което преди е било известно на Такеши като един свят сега се оказва, че всъщност съществуват два - свят където живеят магьосници и такъв на обикновенните хора.

 

Бележка: Ами струва ми се интересно, а и като се има предвид, че обещаващите заглавия за зимата едва едва ми се броят на пръстите на едната ръка няма как да съм придирчив. Че като видях сега и при пролетните ще е скръб. Пък кой знае може и да зариби!

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не беше хич зле този първи епизод, но не беше и добре. Да парираш истински меч с тея дървените и да го правиш най нахално в продължение на няколко минути ми дойде малко в повече докато логическата ми аларма виеше на умряло. Иначе историята изглежда обещаваща що се отнася до екшъна, а и станах свидетел на увеличаването на бюста на онова русото от постера и то без помоща на някой от попрището на нашумелият у нас др. Енчев. :rolleyes: Но разбира се дори и уголемяващите се цици няма да спасят това заглавие ако в следващите епизоди пак стана свидетел на такава простотия като битката с мечовете.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Опитах се да преглътна както клишетата така и пробойните в "сюжета", но пети епизод ми дойде в повече. Минава он холд поне докато завърши с надеждата, че ще успея да го догледам с превъртане разбира се.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дори с превъртане влезе в графа "загубено време". Края пък не го разбрах - лолито директорка все пак на чия страна беше и  главния- Казума ли беше или не, но това не означава, че ще си причиня нещо подобно като опит за повторно гледане-не съм мазохист.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо интересно. Догледах го до 10-ти епизод, 'щото наскоро като бях на лагер, нямах друго в телефона... Загуба на време е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...