Razzormaw Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Mahou Sensou 魔法戦争 Държава: Япония Година: 10.01.2014 Епизоди: 12 AniDB Студио: Madhouse Плот: В тази модерна магическа история, Нанасе Такеши е обикновенно момче, което явно има някакво тъмно минало. Поради определени обстоятелства той сформира фалшива връзка с приятелката си от детинство Исошима Куруми, но иначе води нормален живот. Един ден обаче той среща момиче на име Айба Муи носещо униформа, каквато не е виждал преди, което припада на територията на училището. Срещата му с нея променя съдбата му напълно. Муи казва на Такеши, че тя е магьосничка и е превърнала и него в магьосник. Това, което преди е било известно на Такеши като един свят сега се оказва, че всъщност съществуват два - свят където живеят магьосници и такъв на обикновенните хора. Бележка: Ами струва ми се интересно, а и като се има предвид, че обещаващите заглавия за зимата едва едва ми се броят на пръстите на едната ръка няма как да съм придирчив. Че като видях сега и при пролетните ще е скръб. Пък кой знае може и да зариби! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Хех, тоз път преварих Мрън. Това е нов личен рекорд! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razzormaw Posted January 10, 2014 Author Share Posted January 10, 2014 Не беше хич зле този първи епизод, но не беше и добре. Да парираш истински меч с тея дървените и да го правиш най нахално в продължение на няколко минути ми дойде малко в повече докато логическата ми аларма виеше на умряло. Иначе историята изглежда обещаваща що се отнася до екшъна, а и станах свидетел на увеличаването на бюста на онова русото от постера и то без помоща на някой от попрището на нашумелият у нас др. Енчев. Но разбира се дори и уголемяващите се цици няма да спасят това заглавие ако в следващите епизоди пак стана свидетел на такава простотия като битката с мечовете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Опитах се да преглътна както клишетата така и пробойните в "сюжета", но пети епизод ми дойде в повече. Минава он холд поне докато завърши с надеждата, че ще успея да го догледам с превъртане разбира се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Дори с превъртане влезе в графа "загубено време". Края пък не го разбрах - лолито директорка все пак на чия страна беше и главния- Казума ли беше или не, но това не означава, че ще си причиня нещо подобно като опит за повторно гледане-не съм мазохист. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Str3e7 Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 Нищо интересно. Догледах го до 10-ти епизод, 'щото наскоро като бях на лагер, нямах друго в телефона... Загуба на време е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts