Jump to content

Mahou Sensou (2014)


Razzormaw
 Share

Recommended Posts

58103l.jpg

 

 

 

Mahou Sensou

 

 

魔法戦争

 

 

 

 

 

Държава: Япония

 

 

 

Година: 10.01.2014

 

 

 

Епизоди: 12

 

 

AniDB

 

 

Студио: Madhouse

 

 

 

Плот: В тази модерна магическа история, Нанасе Такеши е обикновенно момче, което явно има някакво тъмно минало. Поради определени обстоятелства той сформира фалшива връзка с приятелката си от детинство Исошима Куруми, но иначе води нормален живот. Един ден обаче той среща момиче на име Айба Муи носещо униформа, каквато не е виждал преди, което припада на територията на училището. Срещата му с нея променя съдбата му напълно. Муи казва на Такеши, че тя е магьосничка и е превърнала и него в магьосник. Това, което преди е било известно на Такеши като един свят сега се оказва, че всъщност съществуват два - свят където живеят магьосници и такъв на обикновенните хора.

 

 

 

 

Бележка: Ами струва ми се интересно, а и като се има предвид, че обещаващите заглавия за зимата едва едва ми се броят на пръстите на едната ръка няма как да съм придирчив. Че като видях сега и при пролетните ще е скръб. Пък кой знае може и да зариби!

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Не беше хич зле този първи епизод, но не беше и добре. Да парираш истински меч с тея дървените и да го правиш най нахално в продължение на няколко минути ми дойде малко в повече докато логическата ми аларма виеше на умряло. Иначе историята изглежда обещаваща що се отнася до екшъна, а и станах свидетел на увеличаването на бюста на онова русото от постера и то без помоща на някой от попрището на нашумелият у нас др. Енчев. :rolleyes: Но разбира се дори и уголемяващите се цици няма да спасят това заглавие ако в следващите епизоди пак стана свидетел на такава простотия като битката с мечовете.

Link to comment
Share on other sites

Опитах се да преглътна както клишетата така и пробойните в "сюжета", но пети епизод ми дойде в повече. Минава он холд поне докато завърши с надеждата, че ще успея да го догледам с превъртане разбира се.

Link to comment
Share on other sites

Дори с превъртане влезе в графа "загубено време". Края пък не го разбрах - лолито директорка все пак на чия страна беше и  главния- Казума ли беше или не, но това не означава, че ще си причиня нещо подобно като опит за повторно гледане-не съм мазохист.

Link to comment
Share on other sites

Нищо интересно. Догледах го до 10-ти епизод, 'щото наскоро като бях на лагер, нямах друго в телефона... Загуба на време е!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...