Jump to content

Очакваме...

Recommended Posts

Тук можете да публиувате нова информация за бъдещи проекти, сериали, драми, участия и т.н. на познати и не толкова познати артисти, която не намира място по останалите теми.

Нов предстоящ трилър, мистерия на хоризонта - "Parallel life"

Харесах трейлъра, как започна..и как свърши

Дали някой може да живее идентичен живот с някой, живял доста преди него, и чието семейство е

било убито???-веднага се запитах

Филмът е вдъхновен от необичайната прилика в живота на Ейбрахам Линкълн и Джон Ф. Кенеди.

Актьорският състав също е интригуващ : Ji Jin-Hee (след Soo, май не се е мяркал ), Lee Jong-Hyuk

(в сериала Chuno ми се ще да го отепам , Yoon Se-Ah (харесвам я в гадни роля, тук ще видя как е),

Park Byung-Eun , Ha Jung-Woo(много ме радва тоя човек напоследък с ролите си).

Няколко тайвански сериалчета,които се очаква да стартират тази година. :)

Summer's Desire

В ролите :

Barbie Xu

263afj8.jpg

Huang Xiao Ming

2gsigpk.jpg

Peter Ho

11jay51.jpg

part1

[flash(425,350)]http://www.youtube.com/watch?v=i7IaeFsqGzo

part2

[flash(425,350)]http://www.youtube.com/watch?v=na79lgUx2G4

Calling For Love

В ролите :

Charlene Choi

30asytg.jpg

Mike He

17wwv6.jpg

Chen Zhi Kai

oihf02.jpg

Zhou Cai Shi

29m81aw.jpg

[flash(425,350)]

Love Buffet (по мангата на Nanaji Nagamu - Parfait Tic)

В ролите :

Joanne Zeng

dzuwc9.jpg

Aaron Yan

2604k5l.jpg

Calvin Chen

200s49i.jpg

Xiao Feng е момиче, което започва своята първа година в гимназията. Животът й се преобръща на 180 след пристигането на новите й съседи: Yi Cheng and Da Ye.

http://www.youtube.com/watch?v=gJoPwm-bbHo&feature=player_embedded

Очаквам премиерата на Blades of Blood на 29/04/2010г.
Това е историята на един беден човек, който започва борба за постигане на социално равенство между класите в обществото по времето на ерата на Чосон

Предстоящи сериали.

По телевизия MBC:
Golden Fish /2010-May-03/So Yoo Jin, Lee Tae Gon, Park Sang Won, Park Ki Woong
I Live Without Anything /2010-May-26/Shin Sung Il, Ha Hee Ra, Kim In Kwon, Kim Chang Sook
Kim Soo Ro /2010-May-29/ Ji Sung, Yoo Oh Sung, Bae Jong Ok, Lee Jong Won, Cha Hwa Jung
Road Number One /2010-Jun-09/ So Ji Sub, Kim Ha Neul, Yoon Kye Sang, Son Chang Min
What's Up? /2010-Jul/ Im Joo Eun, Im Joo Hwan, Kang Dae Sung, Jun Hye Jin
Chosun Police 3 /2010-Aug/
Dae Mul /2010/ Ko Hyun Jung, Kwon Sang Woo
Could It Be Fruit Candy /2010/ Go Ah Ra, Kim Tae Hyun
Onjo Biryu /2011/

По телевизия KBS:
Mom is Pretty Too /2010-Apr-05/ Kim Ja Ok, Oh Na Ra, Kim Bin Woo, Jang Tae Sung
Call of the Country /2010-Apr/ Ryu Jin
Paradise Ranch /2010-Apr/ Shim Chang Min, Yoo Ha Na, Lee Yeon Hee, Joo Sang Wook
Red Candy /2010-May-01/ Lee Jae Ryong, Park Si Yeon
Birdie Buddy /2010-May/ UEE, Lee Yong Woo, Lee Da Hee, Yoon Yoo Sun, Oh Hyun Kyung
Comrade /2010-Jun/ Choi Soo Jong, Lee Tae Ran, Lee Seung Hyo, Lee Duk Hwa
My Girlfriend is a Gumiho /2010-Aug / Lee Seung Ki, Shin Se Kyung
The Gumiho's Revenge /2010/
Athena: Goddess of War /2010/ Jung Woo Sung, Cha Seung Won

По телевизия SBS:
Three Sisters /2010-Apr-19/ Myung Se Bin, Shin Ji Soo, Jo An
Giant /2010-May-10/ Lee Bum Soo, Hwang Jung Eum, Nam Ji Hyun, Kim Soo Hyun, Lee Duk Hwa
Bad Guy /2010-May-26/ Kim Nam Gil, Han Ga In, Oh Yun Soo, Go Eun Ah, Kim Jae Wook
Page One /2010-May/ Park Si Yeon
Faith /2010/ Lee Joon Ki, Kim Hee Sun
Telecinema /2010/ Hero JaeJoong, Han Hyo Joo, Cha In Pyo, Lee Ji Ah

Кредит: wiki.d-addicts.com

P.S. Боливуд - дръж се. Корейците ще те пометат!!! :hehe:

Римейк, ама с какъв финес поднесен...лелеее, тази песен омагьосва...

Еротичният трилър "The Housemaid" (едноимен с класиката от 1960г. на Kim Ki Young ) режисиран от Im Sang Soo,

излиза на 13 май по кината. Героите : Jeon Do Yeon, Lee Jung Jae, Seo Woo и Yoon Yeo Jung на тази музика

и тези кадри са доста...горещи, дано опрадае очакванията ми....

blacky, благодаря ти за тази информация! Гледала съм оригинала, който за времето си е бил скандален и новаторски и въобще слага началото на нова вълна в корейското кино, така че ще ми е много любопитно да видя какво са направили с днешна дата. Това, което се вижда в клипчето, е доста интригуващо

Още нещо прекрасно, поне за хората, любители на поезията...доста ме заинтригува трейлъра,

ех, ако разбирах и езика, поне първите няколко стиха....

Режисьорът е Lee Chang-dong, само като си спомня "Oasis" или "Secret Sunshine" и мисълта проговаря

на глас - ще го гледам!

Актрисата Yoon Jung Hee, се завръща след повече от 15 години на "сцената"....

http://www.youtube.com/watch?v=3adZ4JX_5nE&feature=player_embedded

За феновете на Andy Lau (тук аз не се блъскам <_< ), Carina Lau, Li Bingbing, Tony Leung Ka-Fai and Lau Ching-Wan или тези на продуцента

и конкректно тук режисьор Tsui Hark е следващото филмче за очакване.

Криминалният трилър "Detective Dee & The Kingdom of the Phantom Flame" (Di Renjie) се очаква по кината септември 2010 г., но постера

и трейлъра на филма са вече аут. Усилено се говори и за продължение на тази част.

201005102215336cc2a.jpg

Във филма, коронацията на императрица Wu е заплашена, поради серия от мистериозни смъртни случаи на съдебните служители.

Така, тя призовава детектив Dee, който е в изгнание, да съдейства за разрешаване на тези загадки.

http://www.youtube.com/watch?v=28ai5BOKp8s

.

"Detective Dee & The Kingdom of the Phantom Flame" (Di Renjie) се очаква по кината септември 2010 г.

Мерси за инфото,за Анди Лау нямам мнение,но ми допада Tsui Hark.

A има ли някаква вероятност да се превежда тук,или е рано да се каже?

:unsure:

Poetry на Lee Chang-dong спечели наградата за сценарий на Кинофестивала в Кан, но засега не може да се открие никъде, така че очакването продължава. :)

А Златна палма спечели тайландският "Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives" на Apichatpong Weerasethakul , интересен режисьор - гей, антикомформист и почти тотално низвергнат в Тайланд, но затова пък международно признат.

Гледала съм два от по-старите му филми, Blissfully yours и Tropical malady, има ги в AvistaZ, доста любопитни като експерименти с интелектуалното, емоционално и неврологично състояние на зрителите, но да си призная на места наистина трудни за преглъщане. Все пак ми се иска да видя и последния му, но засега само трейлър:

От мен ново, на пръв поглед, стандартно заглавие, но с доста емоционално съдържание - "The Destroyed Man"

Харесвам Kim Myung Min, когато експериментира със актьорските си способности.Мисля, че и тук няма да ме накара да съжалявам.

Толкова "унищожителни" емоции крие образа му на баща (свещеник), който губи много : отвличат дъщеря му, загубва работата си и жена си.

След 8 години, в контакт с непознат човек, разбира, че дъщеря му е все още жива и той тръгва по следите на похитителя, за да спаси детето си.

Участват още Uhm Ki Joon, Park Joo Mi и Kim Soo Hyun.

"Triple Tap" с участието на Louis Koo, Daniel Wu, Charlene Choi и Li Bing Bin. Очакваме го на30 юни 2010г. Режисьор е Derek Yee ("Protege", "Shinjuku Incident" - явно си го е харесал Daniel Wu :rolleyes:).

Големи надежди възлагам на този филм. Гледала съм първата продукцияq Double tap, която излезе преди 10г. и много ме впечатли.

Ето още няколко заглавия, които можем да очакваме в скоро време:

Линк

Нова колоритна история, развиваща се по време на кралство Joseon. Гответе се за приказка с малко различен, комичен и секси нюанс.

"The Servant"!!!

posterzi.jpg

Филмът е по класическа корейска романтична новела – “Chunhyangjeon” (вече филмирана), но тук основната любовна нишка е различно заплетена.

От днес вече може да се гледа по кината в Южна Корея.

(... защо ли го казвам да се ядосвам. аз вчера се чудя какво да гледам по нашите тъпи кина?)

Режисьорът е Kim Dae-woo, известен с филмите си “Forbidden Quest”, “Untold Scandal”. Участват Kim Joo-hyuk, Ryu Seung-beom, Jo Yeo-jeong,

Ryoo Hyeon-kyeong, Jeong Yang, Kim Seong-ryeong.

За онези строги времена във всеки аспект на живота, кокетството и обаянието на женските ханбоци, забранените романси и флиртове са ми

супер интересни, и приказно - комични дори.

Въпреки социалната стълбица обаче, скритите желания и явните цели са присъщи за всеки човек независимо кога и как живее...

“Слугата” е поредното доказателство за това...или поне това ми лъха от трейлъра.Интересно ми е дали ще е смешно - вулгарен, или секси - забавен?

Коментар ще дам задължително....

http://www.youtube.com/watch?v=Nf5w4IFkujo