parab Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Тук можете да публиувате нова информация за бъдещи проекти, сериали, драми, участия и т.н. на познати и не толкова познати артисти, която не намира място по останалите теми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Нов предстоящ трилър, мистерия на хоризонта - "Parallel life" Харесах трейлъра, как започна..и как свърши Дали някой може да живее идентичен живот с някой, живял доста преди него, и чието семейство е било убито???-веднага се запитах Филмът е вдъхновен от необичайната прилика в живота на Ейбрахам Линкълн и Джон Ф. Кенеди. Актьорският състав също е интригуващ : Ji Jin-Hee (след Soo, май не се е мяркал ), Lee Jong-Hyuk (в сериала Chuno ми се ще да го отепам , Yoon Se-Ah (харесвам я в гадни роля, тук ще видя как е), Park Byung-Eun , Ha Jung-Woo(много ме радва тоя човек напоследък с ролите си). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Няколко тайвански сериалчета,които се очаква да стартират тази година. Summer's Desire В ролите : Barbie Xu Huang Xiao Ming Peter Ho part1 [flash(425,350)]http://www.youtube.com/watch?v=i7IaeFsqGzo part2 [flash(425,350)]http://www.youtube.com/watch?v=na79lgUx2G4 Calling For Love В ролите : Charlene Choi Mike He Chen Zhi Kai Zhou Cai Shi [flash(425,350)] Love Buffet (по мангата на Nanaji Nagamu - Parfait Tic) В ролите : Joanne Zeng Aaron Yan Calvin Chen Xiao Feng е момиче, което започва своята първа година в гимназията. Животът й се преобръща на 180 след пристигането на новите й съседи: Yi Cheng and Da Ye. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Beck Филмчето,което чакам с най-голямо нетърпение тази година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensei Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MqzP_p5vYOA&feature=player_embedded Очаквам го с нетърпение. Маки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 През април се очакват тези два филма My Darling is a Foreigner В главните роли Mao Inoue и Jonathan Sherr. [flash(425,350)]http://www.youtube.com/watch?v=HyNHWfvk-dk Solanin В главната роля Miyazaki Aoi [ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuci8710 Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=gJoPwm-bbHo&feature=player_embedded Очаквам премиерата на Blades of Blood на 29/04/2010г.Това е историята на един беден човек, който започва борба за постигане на социално равенство между класите в обществото по времето на ерата на ЧосонПредстоящи сериали.По телевизия MBC:Golden Fish /2010-May-03/So Yoo Jin, Lee Tae Gon, Park Sang Won, Park Ki WoongI Live Without Anything /2010-May-26/Shin Sung Il, Ha Hee Ra, Kim In Kwon, Kim Chang SookKim Soo Ro /2010-May-29/ Ji Sung, Yoo Oh Sung, Bae Jong Ok, Lee Jong Won, Cha Hwa JungRoad Number One /2010-Jun-09/ So Ji Sub, Kim Ha Neul, Yoon Kye Sang, Son Chang MinWhat's Up? /2010-Jul/ Im Joo Eun, Im Joo Hwan, Kang Dae Sung, Jun Hye JinChosun Police 3 /2010-Aug/Dae Mul /2010/ Ko Hyun Jung, Kwon Sang WooCould It Be Fruit Candy /2010/ Go Ah Ra, Kim Tae HyunOnjo Biryu /2011/ По телевизия KBS:Mom is Pretty Too /2010-Apr-05/ Kim Ja Ok, Oh Na Ra, Kim Bin Woo, Jang Tae SungCall of the Country /2010-Apr/ Ryu JinParadise Ranch /2010-Apr/ Shim Chang Min, Yoo Ha Na, Lee Yeon Hee, Joo Sang WookRed Candy /2010-May-01/ Lee Jae Ryong, Park Si YeonBirdie Buddy /2010-May/ UEE, Lee Yong Woo, Lee Da Hee, Yoon Yoo Sun, Oh Hyun KyungComrade /2010-Jun/ Choi Soo Jong, Lee Tae Ran, Lee Seung Hyo, Lee Duk HwaMy Girlfriend is a Gumiho /2010-Aug / Lee Seung Ki, Shin Se KyungThe Gumiho's Revenge /2010/ Athena: Goddess of War /2010/ Jung Woo Sung, Cha Seung WonПо телевизия SBS:Three Sisters /2010-Apr-19/ Myung Se Bin, Shin Ji Soo, Jo AnGiant /2010-May-10/ Lee Bum Soo, Hwang Jung Eum, Nam Ji Hyun, Kim Soo Hyun, Lee Duk HwaBad Guy /2010-May-26/ Kim Nam Gil, Han Ga In, Oh Yun Soo, Go Eun Ah, Kim Jae WookPage One /2010-May/ Park Si YeonFaith /2010/ Lee Joon Ki, Kim Hee SunTelecinema /2010/ Hero JaeJoong, Han Hyo Joo, Cha In Pyo, Lee Ji AhКредит: wiki.d-addicts.comP.S. Боливуд - дръж се. Корейците ще те пометат!!! :hehe: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Римейк, ама с какъв финес поднесен...лелеее, тази песен омагьосва... Еротичният трилър "The Housemaid" (едноимен с класиката от 1960г. на Kim Ki Young ) режисиран от Im Sang Soo, излиза на 13 май по кината. Героите : Jeon Do Yeon, Lee Jung Jae, Seo Woo и Yoon Yeo Jung на тази музика и тези кадри са доста...горещи, дано опрадае очакванията ми.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikomila Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 blacky, благодаря ти за тази информация! Гледала съм оригинала, който за времето си е бил скандален и новаторски и въобще слага началото на нова вълна в корейското кино, така че ще ми е много любопитно да видя какво са направили с днешна дата. Това, което се вижда в клипчето, е доста интригуващо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Още нещо прекрасно, поне за хората, любители на поезията...доста ме заинтригува трейлъра, ех, ако разбирах и езика, поне първите няколко стиха.... Режисьорът е Lee Chang-dong, само като си спомня "Oasis" или "Secret Sunshine" и мисълта проговаря на глас - ще го гледам! Актрисата Yoon Jung Hee, се завръща след повече от 15 години на "сцената".... http://www.youtube.com/watch?v=3adZ4JX_5nE&feature=player_embedded Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 За феновете на Andy Lau (тук аз не се блъскам ), Carina Lau, Li Bingbing, Tony Leung Ka-Fai and Lau Ching-Wan или тези на продуцента и конкректно тук режисьор Tsui Hark е следващото филмче за очакване. Криминалният трилър "Detective Dee & The Kingdom of the Phantom Flame" (Di Renjie) се очаква по кината септември 2010 г., но постера и трейлъра на филма са вече аут. Усилено се говори и за продължение на тази част. Във филма, коронацията на императрица Wu е заплашена, поради серия от мистериозни смъртни случаи на съдебните служители. Така, тя призовава детектив Dee, който е в изгнание, да съдейства за разрешаване на тези загадки. http://www.youtube.com/watch?v=28ai5BOKp8s . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funktastic17 Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 "Detective Dee & The Kingdom of the Phantom Flame" (Di Renjie) се очаква по кината септември 2010 г. Мерси за инфото,за Анди Лау нямам мнение,но ми допада Tsui Hark. A има ли някаква вероятност да се превежда тук,или е рано да се каже? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikomila Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Poetry на Lee Chang-dong спечели наградата за сценарий на Кинофестивала в Кан, но засега не може да се открие никъде, така че очакването продължава. А Златна палма спечели тайландският "Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives" на Apichatpong Weerasethakul , интересен режисьор - гей, антикомформист и почти тотално низвергнат в Тайланд, но затова пък международно признат. Гледала съм два от по-старите му филми, Blissfully yours и Tropical malady, има ги в AvistaZ, доста любопитни като експерименти с интелектуалното, емоционално и неврологично състояние на зрителите, но да си призная на места наистина трудни за преглъщане. Все пак ми се иска да видя и последния му, но засега само трейлър: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 От мен ново, на пръв поглед, стандартно заглавие, но с доста емоционално съдържание - "The Destroyed Man" Харесвам Kim Myung Min, когато експериментира със актьорските си способности.Мисля, че и тук няма да ме накара да съжалявам. Толкова "унищожителни" емоции крие образа му на баща (свещеник), който губи много : отвличат дъщеря му, загубва работата си и жена си. След 8 години, в контакт с непознат човек, разбира, че дъщеря му е все още жива и той тръгва по следите на похитителя, за да спаси детето си. Участват още Uhm Ki Joon, Park Joo Mi и Kim Soo Hyun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Late Autumn с Хьон Бин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki_riki90 Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Hanamizuki с Юи Арагаки, Икута Тома, Мукаи Осаму. Излиза на 21 август. Вече нямам търпение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Lee Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 "Triple Tap" с участието на Louis Koo, Daniel Wu, Charlene Choi и Li Bing Bin. Очакваме го на30 юни 2010г. Режисьор е Derek Yee ("Protege", "Shinjuku Incident" - явно си го е харесал Daniel Wu ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted May 30, 2010 Share Posted May 30, 2010 Големи надежди възлагам на този филм. Гледала съм първата продукцияq Double tap, която излезе преди 10г. и много ме впечатли. Ето още няколко заглавия, които можем да очакваме в скоро време: Линк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Дългоочакваният Thirteen Assassins на Такаши Миике: Трейлър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Нова колоритна история, развиваща се по време на кралство Joseon. Гответе се за приказка с малко различен, комичен и секси нюанс. "The Servant"!!! Филмът е по класическа корейска романтична новела – “Chunhyangjeon” (вече филмирана), но тук основната любовна нишка е различно заплетена. От днес вече може да се гледа по кината в Южна Корея. (... защо ли го казвам да се ядосвам. аз вчера се чудя какво да гледам по нашите тъпи кина?) Режисьорът е Kim Dae-woo, известен с филмите си “Forbidden Quest”, “Untold Scandal”. Участват Kim Joo-hyuk, Ryu Seung-beom, Jo Yeo-jeong, Ryoo Hyeon-kyeong, Jeong Yang, Kim Seong-ryeong. За онези строги времена във всеки аспект на живота, кокетството и обаянието на женските ханбоци, забранените романси и флиртове са ми супер интересни, и приказно - комични дори. Въпреки социалната стълбица обаче, скритите желания и явните цели са присъщи за всеки човек независимо кога и как живее... “Слугата” е поредното доказателство за това...или поне това ми лъха от трейлъра.Интересно ми е дали ще е смешно - вулгарен, или секси - забавен? Коментар ще дам задължително.... http://www.youtube.com/watch?v=Nf5w4IFkujo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts