djumba Posted December 16, 2013 Share Posted December 16, 2013 Здравейте, тъй като не мога да попитам в темата за препоръки на филми/сериали, пускам тази тема за аниметата.Въпросът ми е дали някой може да ми препоръча някое мотивиращо, надъхващо аниме ? (Може да е от сорта на Kuroko no basket ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razzormaw Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Aко търсиш спортно аниме, което да те накара да заобичаш спорта то титана в тази област е вечната класика "Капитан Тсубаса". Вярно, че е от 80-те, но и досега не съм виждал по добро от него. Дори реални известни футболисти като Алесандро Дел Пиеро са били вдъхновени от тази поредица. Тва куроко не може му стъпи и на малкият пръст! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfons Posted December 17, 2013 Share Posted December 17, 2013 Hajime no Ippo, Slam Dunk, Giant Killing, Shijou Saikyou no Deshi Kenichi, Dragon Ball...това се сещам в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sL1ck Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 (edited) Diamond no Ace Edited February 25, 2014 by mrnkaloto Покрит е линк! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuphoriA Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Hello, ам нещо ми се е догледало някакво yuri аниме, ако може нещо да препоръчате, но да не е повече от 15-20 еп, че да имам време да го гледам, амм да..и да не е хипер лигаво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Препоръчайте ми филми, които биха зарибили човек, който досега не е гледал японска анимация. Три-четири заглавия, по възможност с превод на бг. Без екшън жанр. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Ако за филми, а не за сериали иде реч - бих препоръчала всичко на Хаяо Миядзаки, като определено бих казала "Spirited Away" и "Howl's Moving Castle". Иначе повечето филми са я сай-фай екшън, я мистери с убийства и прочие, които се сещам, та не мога да ги препоръчам . Ако искаш сериали, мога да ти кажа повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Не, за момента без сериали. Знам за филмите на Миядзаки... Май трябваше да допълня, че търся освен тях нещо добро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 5 сантиметра в секунда - има го в замунда с наши суби. Многоцветен - също доста приятен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Облаците що не го препоръча, бре? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Щото е грехота с настоящия превод да се гледа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Много благодаря, препоръките ще свършат чудесна работа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Аз ще те грабна с нещо кратко и взривоопасно. Само 10 мин.е! Какуренбо е 20 мин. Това е 45 мин. Иначе класика, която трябва да се види - Акира! Това аниме винаги ще го соча за пример с перфектните му субтитри. Това има и филмова версия. Още едно на Шинкай. Нещата на Гибли - задължителни! Бих препоръчала като най-въздействащи Подвижният замък на Хоул, Отнесеният дух и Принцеса Мононоке. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tensei Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Привет на всички.Търся аниме подобно на Beelzebub да има училищен живот стабилен екшън може и фантастика да има.Маже да е сериал или филм.Също харесвам и анимета като Блийч със скрити сили.Като цяло да си има стабилен екшън и битки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demetori <3 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Анимета с училищен живот/екшън/фантастика: Angel Beats!, Baka to Test to Shoukanjuu, Date a Live, Freezing, High School DxD, Hyakka Ryouran: Samurai Girls, Ichiban Ushiro no Daimaou, Rosario to Vampire, Shakugan no Shana, Zero no Tsukaima Останалото, което не се побра горе: Ao no Exorcist, Canaan, Code Geass, D.Gray-man, Deadman Wonderland, Densetsu no Yuusha no Densetsu, Eureka Seven, Fairy Tail, Fate/Zero, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, Guilty Crown, History's Strongest Disciple Kenichi, Hunter x Hunter (2011), InuYasha, Isekai no Seikishi Monogatari, K-Project, Katanagatari, Katekyou Hitman Reborn!, Kara no Kyoukai (7 филма), Kaze no Stigma, Magi: The Labyrinth of Magic, Naruto, Nurarihyon no Mago, One Piece, Rurouni Kenshin, Sekirei, Shaman King, Shingeki no Kyojin, Soul Eater, Sousei no Aquarion, Sword Art Online, Toaru Majutsu no Index, Toriko, Towa no Quon (6 филма), Zetsuen no Tempest Не всичко се вписва много добре, но се отнесох. Нарочно съм изтървал някои, за които други биха се сетили (Gintama, например). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tensei Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Голямо изобилие.Благодаря ти много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miss Interpol Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 От новия сезон може да погледнеш Boku no Hero Academia. От по-старичките: Highschool of the Dead, Code:Breaker, One Punch Man, Toaru Majutsu no Index, Sacred Seven, Noragami, Black Bullet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kagura Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Някой знае ли къде мога да намеря Aldnoah.Zero с български субтитри? Или има ли някой който може да го преведе ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogi_danger Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Във vbox7 беше качен с бг субтитри до 1-сезон, но модераторите го изтриха! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tensei Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 Здравейте.Преди време го спрях понеже имаше адски много филъри които бяха безинтересни и тотално забравих до кой епизод бях стигнал.Та последното нещо което си спомням беше когато Сасуке се появяваше да помогне на Наруто не помня кой епизод беше това ако някой може да помогне ще съм му благодарен.И ако може да ми кажете епизодите които си вървят по - мангата понеже на Наруто филърите ги знам и не ми допадат много.Благодаря предварително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts