Jump to content

Recommended Posts

Здравейте.

 

От скоро гледам азиатски сериали и ми харесаха много. Видях и вашият сайт - и той много ми хареса. По азиатското кино се "зарибих"(както се казва) от сериала Gokusen, много ми хареса и ви правя евала за превода. Гледах 2-та сезона, но видях, че има и трети сезон, потърсих български субтитри, но не намерих никъде. След това видях, че го превеждате вие. Не искам да ставам нахален или нещо от сорта на "мрънкане", но просто искам да ви попитам за субтитрите.

 

Въпроса ми е: Кога ще можем всички фенове на това страхотно сериалче да гледаме и 3-ти сезон от поредицата с български субтитри? Толкова много ми се гледа, че чак всеки ден проверявам сайта и форума ви за субтитри.

Ще съм ви благодарен, ако ме информирате за този сериал.

 

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледала съм и трите сезона на този сериал и мога да кажа че ми е един от най-любимите Ипон сериали.Харесва ми как всички момчета от нейните класове се подкрепят.Харесва ми невинноста в този серал. Според мен си зашлъжава гледането на 100 % :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледала съм само първият сезон и много ми харесва. Доста поучителен сериал е.

Имаше толкова много забавни и трогателни момента. Със сигурност ще гледам и др два сезона! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен първия сезон е най-добър. Следващите са с различни актьори, но почти идентични с него.

Забелязах, че някои известни японски момчета са започнали именно с този сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След втория сезон малко почна да се поизтърква... Сюжетът вървеше горе-долу по един и същ начин, само при третия в началото се различаваше, когато класа беше на две групички, ама пак същото. И вече след втория сезон речите на Янкуми почват да стават малко досадни ^^"

Иначе първи сезон беше доста добър. Може би защото беше някак си изнедада какво ще стане. А и Шин и Янкуми, ауу <3

Втори сезон... Най-добрия актьорски състав от трите сезона, според мен XD Аз само като видях Джин си казах, че ще го гледам, пък после и Каме, аууу! <3 Беше ясно, че ще е най-великия сериал XD Май втория сезон най-много ми хареса (да, най-вече заради актьорите XD)

Трети сезон в началото ми беше адски тъп. Зарязах го до някъде 3-4 епизод, защото речите на Янкуми ставаха досадни, историята беше същата, актьорите не бяха нищо особено и общо взето го гледах само заради Харума, който направо ме побъркваше с тая яка прическа <3 Обаче после реших да си го догледам и не съжалявам. Грабна ме със оня епизод, където

 

Рен (Харума) влезе в болницата. Не знам защо, може би защото беше точно Харума, амаа XD

 

Та накрая даже и Ямато (Такаки Юя) и песента му взеха да ми харесват! А като се сетя, че не можех да ги понясам в началото XD

 

Абе цялата поредица си беше доста добра, въобще не съжалявам!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В първи сезон много ми се искаше чесно казано да стане нещо между Янкуми и Шин хаха , а не само да завърши как той казва , че стават трима , които ще се борят за нея ... :D

:DИзгледах 3-те сезона и накрая филма ... Много приятно ученическо сериалче ... ^^ Накама Юки просто беше адската сладурана !! Много точен учител ... де да бяха всички такива .. ех мечти мечти :D ! Но определено ми харесаха, и сериалчето и актьорите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах и 3те сезона и много се забавлявах,а на места дори пусках и някоя друга сълза.2ия сезон си ми остава любим,може би защото го гледах първо него,а и Каме все пак ! :rolleyes: 1ия ми беше най-скучен от трите,а в третия наистина Огата=Ябуки ,но това не го направи по-малко интересен : )

Относно поста на Стелита,Миура Шохей и Миура Харума е невъзможно да се братя,защото истинското име на втория е Сасамото Харума :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-после и на това му дойде реда. Не мога да повярвам, но първия сезон направо ме разби. Не съм очаквала толкова много да ми хареса. Ако по някакъв начин го бяха свързали с втория нямаше да имат равни

Като казвам свързали имам предвид връзката на Шин и Янкуми да прерасне в нещо повече, защото май само това му липсваше на сериалчето.

Наистина много добре беше изпипан първия сезон. Дори не можех да повярвам колко общо имаше с реалността. Особено, когато си имал учител, който вместо да ви събира като клас, той прави всичко възможно да ви пръсне на малки групички докато не се стигне (то се стигна) до степен, в която да не може да се гледате.

Втория сезон започна леко да изтърква лекциите й за живота. Но пък тя нямаше само на едни и същи да ги чете :lol: Ама актьорския състав в него направо кърти. Имаше страшно весели моменти. Най-любимия ми, който превъртях поне 100000000 пъти беше

Когато уж тя трябваше да им покаже какво е да си на интервю. Само като влезе и ги задаваха един по един с очилата, а Тацукава направо избиваше рибата. Одагири я засичаше на всяка дума особено да не лъже и тя като виновно малко дете само повтаряше да, а Такеда изби като я пита дали си има гадже...

Другите ми любими моменти бяха, когато се появеше внезапно и всички коментират и хоп и тя се включи и хайде в купом изненада.

 

За третия сезон нямам какво да кажа, освен, че наистина вече претъркваха първите два<_<

 

Но общо взето сериалчето ми се нареди в листата близо до Хана Кими.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал ми е един от любимите. Не знам колко пъти съм го гледала до сега, защото когато ми доскучае и си го пускам.

Янкуми е страхотна. Де да имаше такива учители и при нас.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз мисля, че сериалчето си го бива, даже е много добро :yes: ! И трите сезона са много интересни, с различни актьори. Както каза shorty09, Янкуми е страхотна и наистина щеше да е хубаво, ако имаше такива учители и при нас :P .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Янкуми! Винаги усмихната и така досадна, към своите ученици, а накрая те я защитиха! Просто тези три сезона и един филм никога няма да ги забравя, първата ми драма, която съм гледала е Гокусен, по-скоро от тук почна зарябявката, ако slunchice не се беше намесила, щях много да пропусна!

Благодаря ти slunchice, обичам те! :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах и трите сезона на един дъх. Много се смях, а дори си и поплаках. Янкуми е голяма скица :lol: Толкова отнесена на моменти, особено когато се влюбваше :lol: Но в същото време прави всичко за скъпоценните си ученици... Този сериал е от най - най - най задължителните за гледане :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала започнат по погрешка :D . Грешка, която създаде много мой любимци, заради който изгледах толкова много и хубави филми :inlove:  . Първи и втори сезон бих ги гледала пак, страхотно детско , което става и за възрастни. Няма какво да се оправдавам детско е , но го обичам

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста дълго го избягвах. Нямах желание да гледам каквото и да е свързано с якудза. Но и той доста често се появяваше в биографиите на актьори, които ми харесват и в крайна сметка реших да му дам шанс. И като се почна един маратон, докато не изгледах и трите сезона и филма не спрях.

Започвайки, вече бях гледала на други места Миура Харума (в "Samurai high school"), Такаки Юя (в "Бакалея"), Мизушима Хиро (той не знам дали има и десет реплики има тук, в общи линии само се чудих той ли е, не е ли той) и основната причина да го започна, Огури Шун (бях го гледала в "Ханазакари").

Това, което ми хареса най-много и в трите сезона и филма, е Савада Шин. Не знам дали само според мен е така, но това е образ, който и от гледна точка на сценария, и от гледна точка на актьорската игра е изключително изпипан и създаден с много вкус, с всичко необходимо и без нищо излишно.  Той е и бунтар, и умен, и предан, и загадъчен, и добър, и жертвоготовен, и силен, и зрял, и отговорен и всичко в точните дози, така че да не дразни, да не се набива на очи, да е някак между другото, а в същото време да го прави обаятелен и някак неусетно печелещ симпатии. Изключително много ми хареса! Това е и първият път, когато гледах Matsumoto Jun и  в началото ми беше някак странно, другите изглеждат такива едни излъсканички, а в този сериал, в една от главните роли сложили такова обикновено момченце. Точно два епизода по-късно, аз вече бях очарована от персонажа му и негов много голям почитател. Уникално присъствие на екран има и страшно добре играе! 

Това е сериалът, в който за пръв път гледах и Каменаши Казуя и Аканиши Джин (или Дзин? и до сега не знам). Не ме разбирайте погрешно, в момента и лягам и ставам с музиката на КАТ ТУН и откакто Коки си направи туитър, не знам колко йероглифа научих, за да го разбирам. Но тогава, първият път някакси нито Каменаши, нито Джин ме докоснаха. Знам, че Каменаши има и награда за него, но за мен в течение на десет епизода, си беше просто кльощав тийнейджър с оскубани вежди, когото всички хвалят, като чета коментари, а аз наистина не разбирах какво толкова намират в това даже не особено красиво момченце. "Открих" го за себе си по-късно, когато се научих да чета името му с йероглифи и видях, че той не просто пее, но е и автор на текста на "Кизуна". Вече почти не останаха негови неща, които да не съм гледала :))) Когато гледах сериала за втори път и специално се вглеждах в него, да виждам, че играе много добре, но в същото време, ако  просто гледам, някак не ми привлича вниманието в този сериал. Джин пее страхотно и също много го харесвам и съм си търсила специално сериали с негово участие, но като че ли някак досега не ме е докоснал точно с актьорска игра.

Казама Рен на Миура Харума ми хареса доста. Лилавите и червени детайли в облеклото му всеки път ми радваха окото, беше ми интересен като персонаж, като цяло мисля, че също е много добре замислен. Героят на Такаки Юя нещо ми дойде плосък, а и той играеше много "покер фейс".

За Накама Юки няма какво да говорим, много и се радвах през цялото време и според мен е наистина мноооого добра актриса.Открих и много други приятни актьори чрез "Гокусен".

Като цяло ми хареса, че бяха търсили различна формула за всеки сезон , един лидер в първия, двама скарани приятели във втория и врагове, които стават приятели в третия.

Уникално забавен, на моменти съм се смяла с глас, в същото време смислен и даващ поводи за размисъл. Много надъхващ.  Естествено, не особено реалистичен, но сега, за това може да си затворим очите. То някакси остава на заден план, когато главната героиня се появява примерно събаряйки циментова стена или изкъртвайки огромна врата, която сигурно тежи пет пъти повече от нея. Важното е, че Янкуми е толкова по-силна и толкова непобедима, че дори и да избухнеш в смях наблюдавайки как изкъртва тавана (50 сантиметра дебел железобетон, ако не ме лъжат спомените), в същото време си казваш и: "Йей! Супер!Ей това се казва пристигане!" и ти е някак готино.

  Като цяло, горещо го препоръчвам :)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как не съм се разписала тука :D Първият ми японски сериал гледах го преди доста време, но и досега помня как съм се смяла с Янкуми и компания. :lol2: Първият сезон съм го гледала 4 пъти, но и още 10 да го гледам не мисля че ще ми омръзне. Другите два сезона ми бяха по-слаби, третия едва го изкретах и то само заради Харума.

Такава учителка няма обаче просто. Янкуми кърти мивки и цепи мрака отвсякъде :rofl: Особенно

като почнеше да разговаря на якудза диалект. :28558: Култовата реплика от сериала "Хайде всички ОООО" :282:

 

Ех, искаше ми се и аз да имам такава учителка. Мечти, мечти :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала е супер гледах 1-ви и 2-ри сезон, доста се посмях. Сега се опитвам да намеря начин да изтегля 3-ти сезон, но уви от 3 дена няма намиране или поне като го намеря няма сеед или е изтрит. Някой ако може да ми даде линк към някой работещ ще съм му благодарен !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...