valenceto_753 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Kiara_Yuichi съжалявам бях се объркала мислих си че сме един ден назад.Пак се извинявам моя грешка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiara_Yuichi Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Ето японската версия на oH aH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenceto_753 Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Да наваксаме със информацията.Ще го постна много кратко, защото ако почна охооо..... Jung Min празнуваше с феновете си и със.......baby.Имаш различни игри и темпо домни неща.Снимките и видеотата са много бройни затова ще дам 1-2. <--- <--- <---- една голяма прегръдка <---- зелее.... Hyun Joong с интервю за Япония Kim Hyun Joong за WeSC Clothing Sponsorship Photos Kim Hyung Joon Heo Young Saeng ще има соло албум Young Saeng съобщи, че ще издаде албум на 28-ми април.Една от главните песни ще се казва 'Let it go'.Засега от компанията му държи неговия соло дебют в тайна! Има още толкова неща, че просто не могат да се съберат ! Забелязала съм че момчетата (всички) много се раздвижиха и всеки започва да гради своя собствена кариера.Пожелавам им много успех! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunati4kata Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Успех момчета! И все пак се надявам да ви чуем отново всички заедно с нещо ново и интересно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenceto_753 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 ★★★Ето че Young Saeng се завръща и то след няколко дена ★★★ Принца на групата съобщи, че ще се завърне на 12 май, и за да ни остави без въздух до появата му реши да пусне тийзар към песента си към своя пръв (нов) мини-албум - "LET IT GO" Ох, че е красив станал...Махнал е опашчицата си отзад (така му е много по-добре) и като се е барнал с тези цайси и този костюм човек не може да го познае! От песента не можем да чуем много само едно "... let it gooo...", но тепърва ни предстой да се запознаем с нея В песента (клипа) има елементи на бейзбол което е хобито на нашият принц (и нещото на което се беше отдал досега) доколкото видяхме в краткото видео.Много се радвам, че са решили на включат това нещо, въпреки че не съм особен фен на този вид спорт, но щом си го харесва Нямам търпение да го видя на сцената! След Jung Min Baby-Jun и сега Young Saeng следва лидера - Hyun Joong,който ще се завърне през лятото. Обаче се чудя Kyu какво смята да прави :i love this: да е жив и здрав пък ще видим за напред Очаквам го с нетърпение да се завърне и най-вече да го видя на сцената отново!! ★★★ Let It Go ★★★ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annabel Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 ойй Saeng станал още по-голям хубавеец беше ми домъчняло за него... а па тия сладури ВСИЧКИТЕ кога ще се събират (или са се отказали ) щото все чувам този албум ще прави,онзи албум ще прави,а па за общ проект нищо не чувам...някой по-осведомоен да ме светне моляяя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Слънцето Young Saeng ми направи деня просто Албума му излезе йееее Heo Young Saeng - Let It Go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunati4kata Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Eто го и него чисто новия страхотен Heo Young Saeng Много е готин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonka88 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 Аз съм силно впечатлена, много силно, много, много.... Тийзъра ми хареса, а сега, когато чух песента, направо..... А пък и като видях нашият Saengiiiiiii - Толкова е хубав, отслабнал, направо е страхотен. Едвам отлепих очи от клипа, за да напиша два реда. Може би единствено бих го понесла по-добре без панделката-колан Другите песни от албума също са добри, ох, много ми хареса. Хайде, пак го пускам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenceto_753 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 ах,изпревари ме Божее аз не мога да позная принца бе! В бяло и в черно е просто божествен.Клипа също много ми допада Много ме учуди момичето което рапираше но също така и ми хареса Обаче за Young Saeng нямам думи с тези цайси е просто..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunati4kata Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 ах,изпревари ме Божее аз не мога да позная принца бе! В бяло и в черно е просто божествен.Клипа също много ми допада Много ме учуди момичето което рапираше но също така и ми хареса Обаче за Young Saeng нямам думи с тези цайси е просто..... Съгласна съм! Страхотен е и очилата му стоят повече от перфектно даже ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilis Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Алеееееееееееееееееееееееее :rolleyes: Страшно възмъжал ми се струва Какво ще кажете ? Даже в тая хипер-дупер яка песен не чух и следа от по нежния и детски негов глас, какъвто чувах като бяха SS501 Голяма промяна има наистина, така и трябва де Все пак знае, че чакахме и са показва като як мъжага Супер А за цайсите и тази червена коса няма какво да коментирам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenceto_753 Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Като гледам всички сме на едно мнение, че нашия принц се завърна с ЦЯЛАТА СИ СВЕТЛИНА !! Искам да питам ако някой знае дали момичето в клипа ще пее с него на live изпълнение или ако не КАК ? Като стана дума за live изпълнение - днес ще го видим в Mnet ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Колкото и пъти да гледам клипа още не мога да повярвам, че това там е Young Saeng Цялото му излъчване е толкова различно... чак човек не може да откъсне поглед от него Къде се е крил досега? Вече ще му обръщам повече внимание Всичките песни от албума ми харесаха, но се влюбих в "I'm broken" невероятна песен... имам чувството, че тази нощ ще сънувам как Принца ми пее "Baby, I'm broken, baby, I'm broken" - изобщо няма да му се разсърдя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Изглежда всички сме на едно мнение. Много ми хареса соло албума на Young Saeng. Аз по принцип от групата си харесвам най най Kim Hyun Joong (но това е друга тема ) След дебита на Jung Min и Hyung Jun останах приятно изненада. Видях ги в друга светлина. Дори сега като видях Young Saeng в клипа не можех да повярвам, че е той. Изглежда много добре, тия цайси много му ходят, въпреки че не мога да му видя очите от тях. От албума Let it Go и I'm Broken ми станаха любими. Сега на плеъра постоянно натискам Replay ... И преди съм забелязвала колко хубав глас има Young Saeng, но сега простоо... толкова мек и нежен глас. Ох, направо не мога да повярвам. Много е добър и определено ще му обръщам повече внимание (както и на останалите 4-ма) http://vbox7.com/play:1c28c7e0 Just let it go let it go let it go ... с превод http://www.youtube.com/watch?v=VzcYLs4Fvso&feature=youtu.be Baby, I'm broken, baby, I'm broken .... Някой път ще пиша по-подробно за другите и най-вече за Hyun Joong. А сигурно ли е, че ще издава групата албум в началото на септември... защото нали сега всеки един от тях е в различни агенции и как въобще ще се организират?!... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenceto_753 Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 и на мен много ми допада I'm Broken А за гласа на принца - ами той в началото ми беше любимеца малко по-късно след лидера.Сега са ми всички Не мога да сравнявам таланта им! ~~ Yey, излезе и live изпълнението на Young Saeng ~~ насладете му се http://www.youtube.com/watch?v=fp07pbuQD-0&feature=autoshare Подготвиха ни сценката от MV-то, а принца ни го бяха облякла в черничко БЕЗ ОЧИЛА .Мims сега можеш да му видиш очичките. Не знам дали ми се струва само на мен но не са ли му подпухнали очите [??] и не беше много много в настроение или просто така трябва да му е изражението ?? Хмм.....не разбирам Ааа...сега отговорих на въпроса си "Искам да питам ако някой знае дали момичето в клипа ще пее с него на live изпълнение или ако не КАК ?" и той е че момичето ще пее с него Ам понеже четох, наистина ли това е Hyun Ah (4minute), защото въобще не ми мяза* на нея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mims3 Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Ами честно да ти кажа, рапът в песента трябва да е на Hyun Ah (4minute) и момичето в клипа само трябва да lips stick. Определено в клипа не е Hyun Ah, нямам представя защо тя не е в него. Kim Hyun Joong и Kim Kyu Jong зад сцената са дошли, за да подкрепят Heo Young Saeng!!! Hyun Joong изглежда като шеф, а Kyu Jong и Young Saeng сякаш са направили нещо лошо..! Heo Young Saeng (SS501) - Out The Club http://www.youtube.com/watch?v=v23N-zIVFgA&feature=youtu.be Ох, много е готин! <3 Ама какво му има на ръката???... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilis Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Kim Hyun Joong и Kim Kyu Jong зад сцената са дошли, за да подкрепят Heo Young Saeng!!! Hyun Joong изглежда като шеф, а Kyu Jong и Young Saeng сякаш са направили нещо лошо..! Направо ме застреля :lol: И аз си мисля, че е така, все пак е нашия Leader Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunati4kata Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 И на мен на изпълнението на Let it go на живо ми изглежда леко подпухнал.Може да е доста изморен все пак свърши много добра работа с този соло албум,обаче какъв сладък глас вади не е истина Много е добър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenceto_753 Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 вече съм го постнала live-a и после mims постна другата песен Виж малко по на горе Значи не само аз мисля,че не е нещо много добре,но това си има и обяснение.Нали албума му беше отложен защото беше болен пък и + многото тежки тренировки ..... не смятам че е било много лесно Мims много ме зарадва и същевременно ме учуди.Hyun Joong вече го бях намразила един вид.Смисъл на рождения ден на бейби не дойде, когато и бейбито издаде албума си и jung min също пак не дойде! Мога да кажа още примери, но смятам че тези са достатъчни. Та за снимката ЛОЛ той си е направил труда да отиде при принцчето Ако продължава така може и да му се отсърдя все пак е такъв сладур с невероятен талант На въпроса ти mims какво му има на ръката може би отговора е този който написах малко по-нагоре там за болеста.Но не мога да ти кажа със сигурност какво му е на ръчичката И колкото да не е празно : 2 снимка ми е любима,там въобще не прилича на себе си, а малко на Joong Hyung (B2ST) страшно много му отива,като си спомня каква толумбичка беше преди....сега вече въобще не мога да му казвам така на бившото дебеланчето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts