Insomnia Posted January 19, 2011 Author Share Posted January 19, 2011 Много си бърза по-точно ihoneyjoo.com са бързи... ето и някои снимки от албума... EDIT : HD VERSION ... http://www.youtube.com/watch?v=IvIlcyFgwts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bambi Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Мисля, че думите са излишни... невероятен, както винаги Вече от почти час и половина гледам клипа и все натискам Replay Клипа е , визията е , песента е , албума е Още съм в нещо като транс и не мога да мисля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A Love To Kill Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Много си бърза по-точно ihoneyjoo.com са бързи... Когато кажа, че проявявам интерес към нещо не го правя, за да се отчета с коментар, а влагам действия и чувства в пълния смисъл на думата ... Сега албума: Клипа ми хареса ! мрачната обстановка, неговото изражение... и сцени, които не са характерни за повечето клипове .... абе определено различно и много интересно. Песента е много интересно подвеждаща ( в хубавия смисъл на думата ) в началото, когато започна си мислех, че ще е бавна и с много подчертано баладично звучене, а всъщност се изненадах, но много приятно. Но истински фаворит ми е втората песен от албума ! Направо ме плени от раз ... мисля, че е страхотна демонстрация на гласовите му възможности ... красота. [до сега само лидера съм слушала в соло изпълнения и определено съжалявам, че не съм обърнала внимание и на другите] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted January 19, 2011 Author Share Posted January 19, 2011 ...знам, Семи...но наистина се изумих колко бързо действа сайтът ;х... аз си чаках от Корейската мрежа...а нашите хора веднага го ъплоуднали ;Д Иначе аз съм все още твърде неадекватна заради заглавната песен и на другите не мога да обърна подобаващо внимание засега ;Д http://www.youtube.com/watch?v=ygRFVr6WSi0 http://www.youtube.com/watch?v=rEqOGlyxBug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonka88 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Сега, когато на спокойствие чух по 50 пъти песните, мога да споделя и скромното си мнение. Съгласна съм, че клипа напомня този на Love Ya, а него го обожавам, така че - хареса ми. Но само пича с очилата (fuuuuck!), нещо не ми се понрави. Вече много се изказа за песента и клипа, няма да повтарям - черно, мрачно, прекрасно И на мен втората песен толкова много ми се слуша, само нея въртя последните минути. Много е добра, въобще албумчето е много добро - щом и баладата слушам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 Днескашният M! Countdown бе повече от епичен след като Jung Min направи триумфалното си завръщане на сцената... (никога не съм си падала по разлагащите се соло танцьори и малко не ми хареса началото...но нищо) Иначе...много красива сцена - всичко е изключително! Декорите, светлините, оркестъра.. Колкото до Jung Min ...Блестящ,невероятен и перфектен както винаги... няма да коментирам изобщо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Макар че не съм фен на гласа му, песента,с която се завърна ми харесва. Звучи на моменти грандиозно, на моменти много поп и това преплитане ми допада. Десетте килограма надолу са му се отразили повече от добре на чара, дано да запази формата си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 И аз да кажа, че вчера имаше честа заради песента и клипа да му обърна подобаващо внимание....т.е. и албума да сваля. Jung Min, на вид е направо страхотен, хубав даже, и тонове грим може да поеме неговото лице, без да е прекалено грозно и зацапано. Просто му ходи, за усмивката дума няма да отавярям... Гласът му също ми допада, и има доста потенциал, макар и сам. Албумчето е приятно за слушане, харесва ми, че всички инстументи се чуват и са в хармония с гласа му, нито по-високо, нито по-ниско. Клипът на Not Alone, няма да го коментирам, а на лайфа днес беше добър, казвам го, въпреки тази хореография, на която аз не съм фен. Стига помпозност, искам да изкрещя, бе корейски чада....но кой ме чува? Толкова народ на една сцена и заради тъмните цветове, той почти ми се губеше..и аз страдах.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A Love To Kill Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 A пък на мен ми хареса завръщането му супер много ....гледах го поне 5 пъти ... Единствено мисля, че той трябваше да започне танца в началото ... но и това със загадката от къде ще се появи си беше много добре измислено. Мене лично ми писна от ходещи опаковки по сцената и цветове, от които може да ти прокървят очите ........ супер си му е стила на момчето ! Придава му загадъчност, която е идеала за него. Харесвам лайфовете, на които чувам глас, дрехи не ми се гледат, по витрините бол марки и цени лайфа е, за да чуеш преди всичко изпълнението и да го усетиш ... а тук определено ме спечели и ще го следя и за напред! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 Not Alone on Music Bank ~ http://www.youtube.com/watch?v=kG6J5xxME6w Тази сцена ми харесва повече от предишната. Много повече ефекти, плюс, че е много по-голяма. Вижда се колко е щастлив и изпълнен с енергия и желание. Много се радвам, че най-после се завърна на сцената...Има изключително силно присъствие, което ми липсваше адски много... А силният му глас направо ме отвя ;Д....но това няма да го коментирам..;х И много много се радвам, че този път се представи с две песни...Because It's u е изключително нежна и невероятна песен....а сетинга, който бяха приготвили за нея бе страшно красив... Облеклото му беше по-интересно от миналия път....Поне на мен повече ми харесва... обожавам пагончета <3 и Backstage с Gina .... (Колко са сладки и двамата <3 И са си разменили подписани албуми... http://www.youtube.com/watch?v=kIJKfdzsNe8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted January 22, 2011 Author Share Posted January 22, 2011 Park Jung Min’s performance ~ Music Core /22.01.11/ http://www.youtube.com/watch?v=VbAqFwghIOs Изпълнението от МС ... <3 Обожавам мъже в бяло, а на Jung Min му отива страшно много. Божествен е... и това червеното нещо на костюма е адски готино и оригинално...като цяло днескашната му концепция и стил на обличане най-много ми харесва засега... Изглежда, че соло танцьорът в началото всеки път ще представя различни танци...този беше изключителен... За изпълнението на Jung Min няма какво да кажа.... Белият костюм, светлините и декорите наподобяват адски много на един comeback на SS501 с Love Ya... (може и да си въобразявам... ) http://www.youtube.com/watch?v=rHzKxbnV4Dg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonka88 Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Изпълнението от днес - не мисля, че има нужда дори да коментирам. Единствено мога да се наслаждавам. http://www.youtube.com/watch?v=ODBMt0pERm0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Този човек ми изглежда все по-красив и по-красив. И се чудех на кой ми прилича. Ако го поставя до Но Мин У, двамата биха ги помислили за братя. Иначе много му е повлияло участието в мюзикълите, всеки жест е премерен, всяко движение е контролирано и изпипано. Единствено не ми харесва как го казва това "not alone", в началото дори си мислех, че просто пее "оу-оу" )). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 А някои хора коментираха, че чували Алах. Джунг Мин ми е голяма слабост по начало, но сега съм доста приятно впечатлена, защото песента хем пази духа на групата, хем демонстрира неговата индивидуалност. Да си призная с бялото ми напомня малко на готвач, но е влязъл във форма и сега не е плашещо слаб, а просто изваян. Харесва ми много грацията и чистите му движения, а песента ми се е забила в главата откакто е излязла. Вив, не ми се сърди, ама много искам да му дам морков. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted January 23, 2011 Author Share Posted January 23, 2011 Дай му...Няма да ти откаже, Той на моркови никога не отказва... Иначе изпълнението от Inkigayo отново бе блестящо и перфектно.Всяко едно движение и всяка една нота е изпълнена с такава страст, любов и красота, че наистина те пренася в един нереален свят...Много време се подготвяше за това триумфално завръщане и всичко определено е повече от изпипано... Вчера имаше фен среща, посветена на новият албум. Голямата атракция бе появяването-изненада на Бейби, който направо стопли всички сърца на феновете с този си жест и доказа още веднъж колко много държи и обича Jung Min ~ Наистина бе невероятно да ги видя двамата на сцена отново... Очаквах нещо подобно, защото специално бейби и Мин споделят една много уникална връзка по между си и още веднъж доказаха колко силно е приятелството между тях... А целувката направо ме уби ................ ;д If u cannot ~ Бейби цунка Min http://www.youtube.com/watch?v=ykTee4rqtCA Love Ya ~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenceto_753 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 попаднах на нещо което много ме удиви и впечетли и неможах да не го споделя с вас чудя им се на тези момичета от къде са извадили толкова търпение и дискове за да напрвят това впечетляващо нещо и то толкоз пъти да не се отказват?!? Сигурно много са се горедеели когато са го бутнали и се е получило успешно И с връзка за морковите ТОВА jung min беше качил на скоро : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 Park Jung Min ‘Not Alone’ performance ~ M!net Countdown /27.01.11/ http://www.youtube.com/watch?v=3dLyNrvm1AU Феноменалното изпълнение на ‘Not Alone’ от днес. (разкошни дрехи....отново! Обличат го невероятно, а и цялостната концепция е страхотна.Палтото, с което беше днес, ми е любимо.)И пак са му спретнали страшна сцена <3 tip: За тези, които не са забелязали, на микрофонът му пише P.J.M. ... <3 <3 И изгубихме от Сеунгри...но нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annabel Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Наистина е чудесен Мин (не че някога съм се съмнявала в него)..песента е върха и той си е талантлив по принцип...абе разкош на 1000% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 Park Jung Min ‘Not Alone’ performance ~ Music Bank /28.01.11/ http://www.youtube.com/watch?v=n8pB89wPdvo Park Jung Min и Not Alone днес в Music Bank <3Великолепен както винаги, безупречен както винаги, номер 1 както винаги <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valenceto_753 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Park Jung Min-Not Alone [gif & pic] Снимки тези само от изпълненията му на "Not Alone".Другият път ще постна от другите места който е посещавал.Например в предавания като "Strong Heart". Надявам се да са ви харесали гифчетата и снимките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts