kandala Posted March 8 Share Posted March 8 Оню в канала HeyNews, където звездите срещат роднини на фенове, обикновено майки, а в случая баба. Много е непосредствен Джинки и съвсем неусетно си спечели още един фен в лицето на жената. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 11 Share Posted March 11 Оню и първо видео зад кулисите от създаването на албума му. "The Moments of ‘Circle’ No.1 | ONEW 온유" - моменти от фотосесията за албума, заснета в средата на януари. И 2-ро видео "The Moments of ‘Circle’ No.2 | ONEW 온유", в което се радваме на гласа му в звукозаписното студио. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 11 Share Posted March 11 Първото лайф изпълнение на "O(Circle)" от Оню, онзи ден, на сцената на M Coundown. Честно казано не очаквах хореография с тази песен, но е интересна, добре се е получило. Днес участва и в Music Core, където освен "O(Circle)" изпя и "Rain On Me". В спойлера може да видите първата. Off Topic Ето и изпълнението на "Rain On Me". Минхо с фотосесия и интервю за Harper's Bazaar Singapore. Изглежда както само той си може. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 11 Share Posted March 11 Както казвах тук клипа на "O(Circle)" много ми хареса, но не успях да разбера сюжета. Днес излезе 3-то видео зад кулисите - "The Moments of ‘Circle’ No.3 | ONEW 온유", където ни показват как именно е създадено видеото и какво всъщност значат сцените. Джинки обяснява: "Мрачната театрална сцена олицетворява пропастта в сърцето на човек, неговите тъмни и тъжни емоции. Детският парк, излъчван по телевизията, изобразява детското сърце. За да намеря изгубената невинност и детското в себе си, чета книги. скачам, играя с животните, такива неща. Първия ден снимахме във винилов подслон (като тунел). Това изобразява корема на кита, там си почивам. Това имах предвид докато снимах видеото. Може би е подобно на текста, който написах за "In The Whale" (песента му от албума 'DICE'). Обичам тематичните детски паркове, играта на цветове. Това ме кара да искам да тичам наоколо с усмивка на лице..." Лайф изпълнение на споменатата по-горе "In The Whale". "Внимавай, хлъзгаво е Тук, и там, навсякъде Накъдето и да се обърна е червено Няма светлина, дръж ръката ми Пещерата е огромна Дълбока и пълна с тишина Забравено е, че менят се деня и нощта Аз все още сънувам Затворил съм очи Минавам през тази дълга нощ (Дръж ме) Ние сме в кита Откривайки всичко Това място в кита.... Ще бъда до теб..." 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 14 Share Posted March 14 Четвърто видео от Оню "The Moments of ‘Circle’ No.4 : Recording | Caramel (Feat. 기리보이) & 보통의 밤 (Always) & 우중산책 (Rain On Me) или как са записани песните "Caramel", "Always" и "Rain On Me". Както и видеото "The Moments of ‘Circle’ No.5 : Recording | Paradise & 환절기 (Cough) & Expectations | ONEW 온유" - записът на "Paradise", "Cough" и "Expectations". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 14 Share Posted March 14 Последното видео на Оню от студиото "The Moments of ‘Circle’ No.6: Recording | Anywhere & No Parachute & 기억을 걷다 (Walk With You) | ONEW 온유" - записът на "Anywhere", "NoParachute" и "Walk With You". Браво, Джинки! Ей това участие ме изненада изключително приятно - Оню в канала SHERLOCK HYUNJOON на архитекта Ю Хьон Джун, където си говорят за местата, където SHINee са имали концерти. Разясни ми се, че в Япония категоризират местата като: Hall - като това е най-малкия тип, събиа 3 до 5 000 души. Arena - следващото като капацитет място, което може да събере 10 - 20 000 души. Dome - най-голямото дотук, събира 30 - 50 000 човека публика. ШАЙНИ са имали концерт и на още по-внушително място - The Ajinomoto Stadium, чийто капацитет е почти 50 000 души. С арх. Ю коментираха архитектурата на сградите, предимствата и недостатъците на местата с отворен покрив (стадионите) и закритите помещения. Обсъждаха акустиката и движението на звука, за който не се бях замисляла, че се забавя докато стигне последните редове на стадиона. Тук е работата на уредите, които калкулират и изчисляват забавянето на звука и достигането му до всеки ъгъл. Наистина интересно и информативно видео, гледайте го, ако имате малко време. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 18 Share Posted March 18 На 15.03 Оню гостува на MBC. Превъплъти се в три роли - И Джин Ки, водещ на сегмента Idol Desk, И Оню - водещ на прогнозата за времето и като репортер И предаващ от "мястото на събитието" в очакване на големия сняг. През седмицата Оню имаше и последните си два концерта от серията "O-New-Note", които се проведоха в Yoyogi National Gymnasium Токио, Япония. Изпълнението на красивата "O(Circle)". И на "Rain On Me". Off Topic И макар да не участва лично днес "O(Circle)" спечели 1-вото място в Music Core. Това е първата победа в кариерата на солиста ONEW и то с каква песен. Браво! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts