Jump to content

SHINee


Recommended Posts

Във форума им пуснаха слух че SM е инициатор на цялото това открито показване на Jong и приятелката му.

А на мен ми се стори също много странно,че компанията потвърди че са заедно едва ли не минути след като излязоха тези тооолкова интимни и открити(като за корейската медия) снимки.Или са започнали да обичат прекалено много звездите си,че дори да ги подкрепят в откритите им връзки,или това е наистина някакъв пиар както твърдят,на който не виждам смисъла.Не мисля че имат полза да губят хиляди фанатични фенки месец преди концерта им.

Казват също,че този пиар бил по повод да привлекат някакво внимание,защото компанията била в много тежък момент.Затова бил и неочкавания comeback на SNSD.

Нещо не ми се връзват историите,но се надявам да не използват момчето и приятелката му ;)

А за феновете въпреки че наистина има някои които молят за разбиране,повечко са тези които са изпаднали в депресия.Жал ми е като чета как искали да я обезобразяват и т.н.Макар да знам че няма да го направят,наистина мисля че са отвратително крайни в тези теми

 

Сетих се и за Simon D и Lady Jane като откриха връзката си,но там май нямаше чак такава фанатична истерия :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кефя му се на момчето...за смелостта, че доста по-големи негови батковци в корейската месомелачка се крият години,

лъжат, мажат, отричат, преди да афишират връзката си. Ама всичко може да се очаква от корейските продуцентски компании, дали е реклама, ще се разбере...

Мацката, обаче, много не ме кефи, още преди време съм чела че има интерес към SHINee (беше питана коя група иска да види

на живо и тя разбира се, посочи тях, може би връзката с младока е започнала по-раничко, знае ли човек ;) )

Та госпожицата...

 

съм я гледала в една от частите на "Five sense of Eros", където играе гадже на Сонг Джун Ги, за щастие не се мляска много с него :lol:,

а сега феновете очакват новия филм "Acoustic", където и тя играе редом до други музиканти от 2AM Seulong, и от CN Blue Lee Jong-hyun и Kang Min-hyuk.

Филмът даже скоро излиза по кината в Корея, гледах тийзър, мисля ...

 

 

За Минхо и аз нямам думи, той най-убавото от всички Шайнита на живо и за това много го предпочитат, хахаха, да не казвам колко е симпатично висок :lol:

Та ще видя тоя клип, като излезе.

 

в добавка, защо са крайни..в момента Shinee са бекрайно обичани и аплодирани, направо полудяват по тях, без лично да знам защо, а в Корея - фенките са кротки в делата си (надявам се), но силни в думите си ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано и на мен ми стана нериятно от подобна новина. Особено касаеща любимеца ми от групата.

Не че искам Шайнитата или другите ми любимци да си нямат гаджета, а по-скоро да не ме карат да се замислям какво ли ще бъде една жена да открадне любовта на някой от тях. :mad:

Не мисля, че нещата при двамата са толкова сериозни, защото никой не би искал любиммият/та му да са обект на критика и хейт от страна на феновете.

От такава гледна точка следва да заключим, че и за двамата ще бъде добре връзката им да не се появява из вестниците и че всичко това е спекулация.

Но много жалко, че освен на сцената компанията диктува дали да имат личен живот или не. :(

Колкото до мацето - освен,че е готина е и голяма късметлийка. Макар и спекулация, да си в компанията на такова бижу си е удар на джакота :28558: (верно е един на милион :28558: )

f00707614cc70f0a9e6f7.jpg

 

Едит: Тия медии веха да се оливат вече: Слухове се вихрят, че Таемин се среща със Sulli от f(x)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Taemin и Sulli ?!?! хахах не ми се виждат двамата нещо...

Странно откъде излезе пък това ? Очаквах да почнат слухове за нея и HeeChul поради явната им "братска" близост напоследък,но не и с малкия от Шайнитата :lol:

 

и за да не е без нищо

http://www.youtube.com/watch?v=pj40tVoxAew

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като видна почитателка на SM или поне на мъжката им част (и SES & The Grace), искам да кажа, че не е никак странно да се съгласят. Компанията понесе ужасни и силни удари през последните години...Като се почне през Shinhwa, минем през DBSK и стигнем до Super Junior, било то с дела, било с поведението на подопечените й, но е факт, че имиджа й пострада сериозно. Разкриването на връзката първо на ШинДонг, после на ДжунгХьон си е един доста добър трик, който бавничко, но сигурно да им даде малко положителни точки. Защото така от компанията с робските договори се показва пред хората като компнаията, която дава свобода в личния живот. Парисита, няма да загубят фенки, напротив, така предизвикват внимание около групата, да не говорим че фенките мрънкат, ама пак си точат лиги, за тях вината е на мацката, а не на младежа.

 

А тва за Темин:

1. Не е вярно.

2. Няма как да се потвърди.

3. Ще убия Сули.

 

Не й стига Хичул на малката лисица, ами и към малкото му копие. Ама тя са непълнилетни и двамата, а в Корея няма да гледат много хубаво на връзка между деца, колкото и да им се иска да са либерални. Тоя слух е без нивка почва.

 

блеки, аз знам защо са лудали по тях. Щото са добри, щото са чаровни, щото са млади, щото са по-различни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Additionally, hundreds of fans have already left SHINee’s fancafe..." явно е че са загубили някои заради това,но са знаели че не можеше да не им се отрази това малко или много.

За мое огромно съжаление естествено,защото ги обожавам Шайнитата.Внимание е добре че предизвикват,но не мисля че им липсва точно на тях за да е повод това.Аз съм на мнение,че ако е било само заради вниманието,само губят от цялата работа,но ако наистина това е което иска Jong то се радвам за него ;)

 

blacky не мисля,че за фенките в Корея най-точното определение е "кротки в делата си".Още като се сетя за "изпращането" на летището на Yamapi в Корея и ми става лошо.

Нямам нищо против феновете там,но определено са прекалено емоционални спрямо идолите си понякога.

:wub:

75270264.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А като излезе Луцифер 3 хиляди напуснаха кафето. Не се безпокой.Няма да им се отрази толкова зле, а и да...Станалото станало, важното е да доволен младежа. Кафетата непрекъснато променят цифрите си...Покрай инцидентите с Ханкьонг и Кангин това на СуДжу загуби 50 хиляди, че и повече и от 230 000 бяха стигнали до 170-80 000 души, но възстанови бройката, а ЕЛФ все още са еталон за фенклуб за пример и се водят вторите най-верни след Касиопея,.А на 2пм кат напусна Джей колко си тръгнаха?...Шайни са само на две годиники, а имат почти 120 хиляди, което си е доста голямо постижение пред тях са само 2pm (ББ, ДБСК, СС и СуДЖу са по 4-6 години вече).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаха, досега се забавлявах в аllkpop да чета и да пиша разни коментари :lol: наистина някой фенки реагират доста крайно... като че ли са съобщили, че са се оженили тайно и имат 5-6 деца :28558: мм мен не ме вълнува особено с кой ходи Джонги, стига наистина да я харесва... обаче честно казано и на мен ми изглежда повече като привличане на внимание, отколкото че са чак пък толкова влюбени... (радвам се,че не Минхо обаче :yes: )

а пък като почнат с тая Sulli, или Yoona или някоя подобна, тях ги сватосват поне 1-2 пъти месечно за някой... явно няма да им омръзне -_-

иначе като казвате са делата на корейските фенки, веднага се сещам за ъъ~ кървави писма, не знaм защо.... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм на мнение, че това си е чиста конспирация и тази предполагаеми връзка изобщо не е реална. Още като излазоха снимките разбрах, че има нещо съмнително. Цялата история няма никакъв смисъл. SM пак се опитва да прикрива разни неща.

Да не говорим, че не позволяват на идолите си да имат връзка поне 3 години след дебюта, камо ли да я обявят публично така бързичко след тези "папарашки" снимки, които според мен изобщо не са папрашки. Мисля, че всичко си е нагласено и факта, че момчетата напоследък са толкова унили ме кара да мисля, че всички не се чувстват добре заради тази лъжа. Обявиха, че двамцата се срещат от повече от месец и как така случайно никой не ги е забелязал като се разхождат така свободно из града? или пък, знам ли да ги е снимал или да е имало някакви слухове за двама преди тези снимки? не.

И сега момчетата са под строг контрол защото "от СМ не искали скандала да привлича още повече внимание" да бе, затова е по всички вестници и се подсигуриха всички да разберат за "връзката" :/

Нямаше да имам нищо против, ако беше истина и Jjong си беше щастлив, просто това ми е прекалено нагласено за да го повярвам, надявам се само момчетата да не са потърпевши като всичко излезе наяве.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

101031 SHINee - Hello @ Inkigayo

 

http://www.youtube.com/watch?v=y6nhREwmFg8

 

Special Stage with Taemini ^^

 

http://www.youtube.com/watch?v=aaR_FFTSASU

 

супер бяха ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jonghyun се извинява на своите фенове!! <- пълната безсмислица...Горкият толкова зле се е почуствал,че чак да се извинява (ако цялата история с връзката е вярна)

В този случай, поклонът на Jonghyun изразяваше искрените му извинения спрямо феновете за емоционалният срив,до който ги докара с новината.

Как така един истински фен ще получи "емоционалният срив" ,когато е разбрал,че идола му си е намерил готина приятелка и е щастлив ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горкрият Блинки :( Какво лошо е направил не мога да разбера само, че чак да им се извинява по този начин. Момчето е щастливо, това трябва да е важно за феновете! А сега покрай този скандал той, заедно с групата може да пострадат. На всичко от горе не е сигурно, че е истина връзката между него и актрисата. Дори да е, един нормален фен не би трябвало да се отрече от любимеца си заради такова нещо. Дайте сега всички да го намразим, защото е влюбен... бива ли такава глупост?! Възмутена съм <_< JongHyun fighting !

Ето една сладурска снимка за приповдигане малко на настроението ..

2635127r.jpg

Прилича на малко, невинно ангелче слязло от небето, за да ни нагости :rolleyes: Наистина момче за милиони!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Minho участва в клипа на VNT-“Sound” .Ето го и него :

 

http://www.youtube.com/watch?v=V4m3VV2a5ps&feature=player_embedded

 

личен коментар:Ами какво да кажа Минхо си е чудесен както винаги,прави песента много по готина от колкото е с участието си ,а за песента горе долу ми харесва.Това иеееие иеееие ... ме дразни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да поосвежим малко нещатата с малко снимки от 20Годишнината на SBS и видео от гостуването на момчетата в 100% Entertainment със английски субтитри(слагам 1 част останалите в акаунта )

 

SHINee 100% Ent.

 

Снимки:

 

a00519904cdfb3e8e461e.jpg

1691l1289727210.jpg

minb.jpg

keyyi.jpg

dubu.jpg

a00519904cdfb4fc0f1d2.jpg

94936933.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимките са страхотни...разбира се просто не се и учудвам все пак са SHINee ;)

Wow Key забележете-носи същата грейка като yo seob (b2st) (знам че често се среща звезидте да носят едни и същи дрехи но...) ^^инече много добре му стои :]

 

a22b65b6ec4122f7.JPG

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При тях често се случва това с дрехите :) Най-якото е че не го правят на въпрос или нещо от сорта както се получава в други страни....

 

Снимки от снимачната площадка на KBS драмата на Minho - Pianist. Нямам търпение да видя как ще се справи като актьор :) Драмата е 1 епизод и ще се излъчи на 4 Декември. Minho си партнира с актрисата Han Ji Hye, която ще играе ролята на учителка по пиано. Minho ще е брилянтен пианист, който обаче трябва да подтиска таланта си по ред причини..... Доколкото разбрах ще се завърти някаква любовна линия между двамата която не знам как ще се отрази на фенките :lol:

 

 

85521498.jpg

minhokbspianistdrama.jpg

minhokbspianistdrama.jpg

18104486.jpg

20101117215758557922.jpg

 

 

за фенките на Dubu малко снимки от Korean Film Awards (защо за бога му къдрят коста не разбирам :lol: )

 

koreanfilmawards.jpg

imgp9754.jpg

 

 

И последно SM обявиха създаването на баладна група проект наречена S.M. THE BALLAD във която ще участват TRAX’s Jay , Super Junior’s Kyuhyun, SHINee’s Jonghyun и новият изпълнител Jino.

Първият им албум "Really Missing You" ще се появи на бял свят на 26 Ноември

ballad1112.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Нека изплашим MinHo"

:D :D

 

tumblr_lc8m4zgeyh1qzfvbd.gif

tumblr_lc8m5jZ6Sx1qzfvbd.gif

tumblr_lc8m62mJls1qzfvbd.gif

tumblr_lc8m8if42a1qzfvbd.gif

 

 

:Д хахах

 

 

Нямам търпение да чуя тази нова група ^_^ S.M. THE BALLAD FIGHTING!

eQLMaHftsFSAiHvQ%3D

 

 

 

+бонус снимка на MinHo

 

 

Знам,че на някои от вас им липсва дългата му косичка. :P

 

1HMEv0Wig%3D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе и тийзърът към песента Hot Times на новата супер група S.M. THE BALLAD

 

тийзърът е впечатляващ според мен, но то и това се очакваше от тази комбинация от гласове :) само дано песните им не са надпяване кой може по-висок и дълъг тон да задържи :lol:

 

на клипа с Минхо умрях от смях чак падна от стола момчето от уплах :lol:

 

EDIT:

Два нови тийзъра за групата:

Kyuhyun - “Love Again“ and Jay - “Another Day“

http://www.youtube.com/watch?v=NRgcwSqo5QE&feature=player_embedded#!

 

“Don’t Lie” - Jonghyun and Jino feat. Super Junior-M’s Henry

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клипът е много сладък и песента е готина :) Ето го и целият албум:

 

smtheballad-reallymissingyoufull.jpg

S.M. The Ballad - Really Missing You

 

Не знам за вас но на мен Hot times вече ми се върти нонстоп в плейлиста страхотна песен :yes:

И за да не излизаме много от темата за SHINee малко друга информация:

Onew at Byulbam

tumblrlcim97e1yh1qa1d0i.jpg

 

 

 

Obsession е част от саундтрака на The Warrior's way

http://www.youtube.com/watch?v=S7tIi6HlheI

 

и постера за предстоящия концерт на момчетата

 

1stconcertposter.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...