Jump to content

SHINee


Recommended Posts

Key веднага поздрави феновете с много специално предаване „V Live“ вчера, отбелязвайки официалното му завръщане от задължителната му военна служба!

По време на това предаване той прекара време в разговори за опита си от военна служба, изброяваше цялата храна, която е искал да яде, докато живее във военната база, и правеи неща, които не му е било позволено да прави тогава!

Добрият приятел на Key, Changsub от BTOB, който служи в същата военна база като него, също се присъедини като гост.

С подробности: :click:

Ej8-W7-Lz-WAAAzs-Su.jpg

 

По-късно, когато дойде време Key да отговори на въпросите на феновете, един фен попита кого би предпочел да има за свой началник в армията между Taemin и Minho. След като се оплака много, накрая Key избра Taemin като по-малкото зло.

Тогава истинският Minho се появи в коментарите, питайки: „Какво ????? Защо не съм аз ?????? ......... Taemin като твой началник? ..... "

Преди това Minho също беше видян да коментира неистово по време на излъчването на Taemin „V Live“, оставяйки обожаващи коментари. В момента Minho изпълнява задължителната си военна служба в морската пехота.

 

SHINee Key退伍就是爽啦! 狂嗆珉豪「你還要待1個月略略略~~」|鏡週刊 鏡娛樂即時

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В последния момент Темин беше добавен към участниците на IKN 2020, а аз никога не съм си представяла, че ще видя Move на живо, макар и виртуално.
Move


После изпълни Want


Накрая завърши концерта и нас с Criminal, но не му се сърдим. Страхотен Темин.

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Key с първата си поява в списание след приключване на военната му служба. Ще бъде в ноемврийският брой на Cosmopolitan.

Key който бе официално освободен от военната си служба по-рано този месец, говори за опита. „Нещата, които спечелих от военните, бяха здравето и хората“, каза той. „Това беше време, в което можех да науча много, като се срещнах с приятели, които правеха музика заедно във военната група.“

Той добави: „Не беше лесно да се настроя, но си прекарах добре.“

Key също спомена, че той е по-прост, отколкото хората си мислят, споделяйки, че той се радва да получава писма за подаръци от своите младши военни. „Предполагам, че се чувстват притиснати винаги да ми купуват нещо хубаво“, каза той. „Хората биха могли да се чувстват по този начин, след като видяха как се представям в социалните медии или телевизия, но аз съм много прост човек.“

След това членът на SHINee говори за любовта си към феновете, които са чакали завръщането му. „Мисля, че отне много време, докато стигна до точката, в която мога да покажа на феновете си толкова, колкото искам“, каза той. „Искам да покажа висококачествени неща на феновете, които ме чакаха дълго време.“

На въпроса как той взема решения в кариерата си, Key обясни: „В миналото правех всичко, което мислех, че хората биха искали, дори ако не исках да го направя, но сега, ако се чувствам несигурен в това, се опитвам да не да го направя. Разбрах, че ако се принуждавам да правя неща, докато се чувствам двусмислено, това няма да промени живота ми. "

Той добави: „Но никога не се знае. Дори да кажа това сега, бих могъл да направя всичко, което ми дойде. Това, което е сигурно е, че имам нужда от нещо ново. "

След това Key спомена своите колеги SHINee членове, като избра „привързаност“ като емоция, която изпитва към тях.

„Всичко се чувства очевидно и естествено“, обясни Key. „Когато някой ме попита колко обичам членовете си или колко съм близо до тях, ми е трудно да отговоря. Все едно да попитам колко обичам майка си. Това е връзка, която е трудно да се изрази чрез думи. "

Запитан дали изпитва някакъв натиск, който решава кои дейности да се предприемат в бъдеще, Key отговори, че не го прави. „Отдавна не съм си поставял цели“, каза той. „Мисля, че мога да продължа да правя нови неща, стига да успея в това, което съм поел, и да избегна разочарованието на хората.“

Той заключи: „Когато бях по-млад, никога не съм мислил, че ще стана човекът, който съм днес. Тъй като има повече хора, които одобряват моите решения, отколкото в миналото, мисля, че това ще се случва и в бъдеще. "

xo8UG.jpg key-cosmopolitan.jpg

 

Off Topic

 

key-cosmopolitan-2.jpg

 

Излезе информация, че Minho ще се откаже от последната си военна отпуска от морската пехота, с която излизат по-рано съгласно протокола за Ковид 19, за да ръководи отбранителни обучения на нови войници.

Източник...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 5 часа, skofiild написа:

... Излезе информация, че Minho ще се откаже от последната си военна отпуска от морската пехота, с която излизат по-рано съгласно протокола за Ковид 19, за да ръководи отбранителни обучения на нови войници.

Източник...

Което означава, че вместо да си ползва отпуската и да излезе на 27.10, ще излезе почти три седмици по-късно, на 15.11. Респект! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страницата на Темин в SM Town се активира и сложиха красива снимка за тапет.
Очакваме да обявят дата за третия албум на Те - [Never Gonna Dance Again : Act 2]

 

Обявиха датата: На 9 ноември очакваме Act: 2. 
Изображение

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи на Темин мога да му кажа браво за тийзърните снимки, които му правят за завръщанията..

Много добри.

Сега ми е любопитно каква ли ще е заглавната песен и клипът към нея.

TAEMIN 태민 The 3rd Album [Never Gonna Dance Again : Act 2]

Ell-Imgz-Vo-Ac5-H-L.jpg

 

Ell-I5-Ij-U0-AEs-N1-Y.jpg Ell-Iva-MU8-AE2-YFR.jpg

 

Off Topic

 

Ell-JJqc-UYAAGd-UE.jpg

 

Добавям...

Клип зад кадър от фотосесията на Key...

 

Редактирано от skofiild
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споменем и тук, че Темин и Кай (EXO) записват днес за шоуто Amazing Saturday, което ще се излъчи в средата на месеца. 

 

Песента на Тем Criminal беше обект на предаването K-POP Lyrics Helper, в което говорят за текстовете на песните. 

По време на шоуто водещите Tae Won (Boohwal) и Seungyoon (WINNER) се обадиха на Lee Hee Joo, която е част от екипа на "danke" - студио от автори, написали освен горепосочената, така също и песните Kick It (NCT127), Filter (BTS), Intro I-Land (IU), Step Up (SuperM). Споменавам го, защото много фенове приписват успеха на една песен само и единствено на изпълненителя подминавайки факта, че зад нея стоят още редица хора - творци, които напук на фен-войните, често работят за различни, според феновете "съперничещи си" топ групи и артисти. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...