Jump to content

SHINee


Recommended Posts

Темин е от хората, които не можеш да не харесаш. Имам предвид отвъд пола и външния вид, на едно по-висше ниво. 

(хвърляйте камъни, ако щете, но веднъж дори гласувах за него, а не за Бекхьон :cry:. признах си и ми олекна, но много моля, да си остане между нас!) 

Да е жив и здрав, Темин!

Пожелавам му тази година една нова Danger или подобна песен!

 

И батко Key го поздрави в Инстаграм по неговия си чаровно-шантав начин. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Onew се завърна при феновете си, като проведе предаване във V Live в деня, след като беше официално уволнен от военните.

Off Topic

 

 

Следвайки предпазните мерки на COVID-19, Onew е в окончателен отпуск от 8 юли, без да се връща във военната база за официалното си освобождаване от 20 юли.

По време на излъчването, той каза: „Дълго време мина. Вие бяхте добре, нали? " Onew  продължи да казва: „Справих се добре. Докато бях в отпуск, почивах вкъщи, четох книги и слушах музика. “ Той спомена, че се чувства неловко, че провежда предаване на живо сам и за първи път от толкова дълго време, но сподели надеждата си, че това ще бъде забавно време за всички.

„Има нещо, което наистина исках да кажа“, каза той. „Докато бях в армията, ми изпратихте толкова много писма. Това ме подържаше през военния ми живот. Получавах писма, докато също правех и мюзикъли и всеки ден беше приятен. Искам да изкажа своята благодарност. “

По време на военното си време Onew се изявяви в мюзикъли, включително “Shinheung Military Academy” и “Return: The Promise of the Day.”

Когато един фен го помоли да сподели някои истории за работата с колеги войници в мюзикълите, той каза: „Ние работихме усилено в репетициите и също играхме футбол. Нещото, което вуднягя ми идва на ум е футболът. Xiumin също ни купи униформи, така че носех това, докато играех футбол. "

Onew сподели как прекарва свободното си време във казармата. "Получих много книги като подаръци, когато се записах, така че четох много", каза той. „Освен това мина и много време, докато четях всяко писмо. Бяха струпани като планина, а аз прочетох всяко. Разбрах колко е трудно да пишеш писма. Имаше време, когато вдигах химикалката си, за да напиша писмо до семейството си и след това се замислях се за известно време. Понякога хората биха казали в писмата: „Не съм сигурен какво трябва да напиша“ и го свързах с това. “

На въпрос за нови страни в себе си, които е открил в казармата, Onew първо отговори: „Натрупах много тежест.“ Той продължи да казва: „Преди бях човек, който не обича да мисли, но неминуемо в крайна сметка там доста мислих, защото имаше толкова много време. Мисле, че мисленето и разговорите с другите могат да направят вас и другия щастлив и да ви помогнат да се освободите от притесненията си. "

„Напоследък планирах да пътувам заедно с майка си“, продължи той. „Правихме и семейни снимки за първи път в живота ми. Отидох в стая за бягство с майка ми. Тъй като винаги съм бил толкова зает син, сега се опитвам да прекарвам време с майка си като приятел. "

По темата за това, което му даде сили в казармата, Onew каза: „Имаше хора, които ми изпратиха снимки на концерти с океан от лайтстикове, и това беше толкова страхотно.“ Той сподели, че често ги гледа и ще им липсва феновете им Shawols, а те му дават много сили.

Когато беше помолен да декларира реакциите на членовете на SHINee към неговото освобождаване, Онеу каза: „Винаги съм казвал това на Taemin. „Ако се регистрираш бързо, тогава си тръгваш бързо.“ Казах, че един час в армията е различен от час в обществото. Мисля, че Taemin е най-завистливият човек в момента. "

„Minho и Key също казаха:„ Трябва да отидеш, щом си решил “, споделя той. „Това ме накара да разбера, че взех правилното решение да отида набързо. Преди да ме уволнят беше добре, но след като си тръгнах, имаше време, в което се хранех и ми се струваше, че няма голяма работа, като току-що съм в отпуск. Но тогава ми дойде, че не е нужно да се връщам повече и оттогава съм щастлив. "

Onew  също говори за това да се грижи за гласа си, като получава уроци по вокал. "Тъй като не исках да се наранявам и имах мнението, че трябва да продължа да пея по-дълго, взех уроци по вокал, когато бях в отпуск", каза той. „Опитвам се много, за да мога да пея за вас по-дълго. Има много неща за мен сега, когато ме уволниха. Ще работя усилено, за да можете да се наслаждавате. "

По време на излъчването Onew  участва в някои от тенденциите, които е пропуснал през времето си във военните. Първо, той сподели своя MBTI (Myer-Briggs Type Indicator). "Това е ISFP, много любопитен артист", каза той. „Не планирах да вярвам в това твърде много, но ме накара да се замисля дали това съм аз.“ Той се зае със задачата да направи тазгодишното модерно кафе „далгона“ за тази година и го разбърка за 15 минути.

Onew направи и кутии за цветя за феновете. "Това е трудно да се на прави сам", каза той. „Днес отново ми липсват членовете.“

 

 

 

onew-1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SM ent. правят нова колоборация. Този път е със Seoul Philharmonic Orchestra  (оркекестър).

Този път ще е ред на SHINEE и ще изпълняват песента на Jonghyun -  "End of a day" ще излезе на 24 ЮЛИ.

Image

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В аранжимента на песента е включена и част от "Лунна светлина/ Clair de Lune” на Клод Дебюси. 

Всички приходи от изпълнението ще бъдат в полза на фондацията Shiny  основана от майката на Jonghyun, в подкрепа на млади артисти и тяхното психично здраве. 

Soompi

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Eдна от песните на Shinee се нареждат в класацията на"Rolling Stone" за "75 Greatest Boy Band Songs of All Time"

 

На 14 позиция: Sherlock

Директен линк - цъъък

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...