Jump to content

SHINee


Recommended Posts

Военният филм „Битката при Джангсари“ разкри два плаката преди излизането му на 25 септември!

Филмът разказва историята на важна диверсионна операция по време на Корейската война, когато 772 студентски войници са рискували живота си, за да осигурят успеха на по-късната битка при Инчхон. В него участват Kim Myung Min като командир на партизанска група, Меган Фокс като легендарната журналистка Маргьорит Хигинс, Квак Си Янг като лейтенант, който се опитва да спаси живота на студентските войници, а Минхо като командир на отряда на студентския войнишки отряд. Някои от другите студентски войници се играят от Kim Sung Chul, Lee Jae Wook и др.

 

Текстът на плакатите гласи: 

„Битката, която промени историята, забравеният запис на 772 души.“   „Забравена история; те са история. "

battle-of-jangsari-2.jpg                        battle-of-jangsari1.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това сега къде да го кача, то участват сумати айдъли от различни групи...

Май навсякъде ще е. Първо тук.

 

Пусната е нова армейска песен с участието на няколко знаменити войници!

За първи път беше съобщено през юли, че различни звезди ще участват в пеенето на забавна нова военна песен.

Музикалният клип към парчето „Run Run” (буквално заглавие) най-накрая беше разкрит днес и включва Key от SHINee, Xiumin от EXO, Jo Kwon и Jeong Jinwoon от 2АМ, Yoon Ji Sung, Sunggyu от INFINITE, Changub от BTOB и актьорите Lee Jae Kyoon и Kim Min Suk.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да е честно, тая новина трябва да я кача в темите на всички участници..

 

SM Entertainment артистите си сътрудничат за „STATION X 4 LOVEs for Winter (2019 SMTOWN Winter)“!

BoA, J-Min, Super Junior’s Choi Siwon, Girls’ Generation’s Sunny, SHINee’s Taemin, EXO’s Suho, Red Velvet’s Wendy и NCT’s Doyoung ще пеят първата песен от проекта: „This is Your Day”.Песента е посветена на правата на децата и е част от кампанията на UNICEF за световния ден на детето на 20.11.2019 г.

EJnw-Fji-U8-AEB0gi.jpg

 

taemin.jpg

 

taemin-1.jpg

 

“This is Your Day” е поп балада с динамични акорди. Текстът е написан от Yoo Young Jin и изразява надеждата му всички деца да са щастливи.

Сътрудничеството е идея на Чой Сивон, който наскоро бе посочен като регионален посланик за УНИЦЕФ в Източна Азия в Тихия океан. Всички участващи артисти решават да участват в проекта без заплащане и да подкрепят каузата за децата. Приходите от парчето ще бъдат дарени на „SMile for U“, съвместна програма от SM Entertainment и UNICEF за осигуряване на музикално образование за деца и юноши във Виетнам и деца със специални нужди.

“This is Your Day” излезе на 20 ноември. Започвайки с “This is Your Day“, в бъдеще ще бъдат разкрити още три песни от проекта “White Winter,” “Coming Home,” и “Forever” .

 

Off Topic

 

 

 

[STATION X] SMTOWN 'This is Your Day (for every child, UNICEF)' MV

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз отговарям именно тук. :D

Песента е страхотна, а частта на Уенди и Темин са ми любими. Страхотен е, такова слънчице. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятели и фенове на Jonghyun показаха любовта си към него на рождения му ден #HappyJonghyunDay

Jonghyun е роден на 8 април 1990 г. и #HappyJonghyunDay е тренд номер 2 в целия свят малко след полунощ на този ден тази година, тъй като феновете споделят любовта и си спомнят моменти с него в специалния ден.

Off Topic

 

 

 

Официалният Instagram на SHINee сподели негова снимка на 8 април и включва хаштаговете SHINee, Jonghyun и неговия рожден ден.

 

Key публикува снимка на Jonghyun от времето, когато излязоха да ядат заедно. Той пише в надпис: „Честит рожден ден. Много ми липсваш. Винаги съжалявам и винаги те обичам. "

Off Topic

 

 

 

Taeyeon  /Girls’ Generation’s/ публикува изображение от филма „Ponyo“ от 2008 г., включващо емотикони за торта в надписа. Означи се като Ponyo, а Jonghyun като Sōsuke.

Off Topic

 

 

 

Феновете забелязаха, че Yeri /Red Velvet/ коментира един от публикациите в Instagram на Jonghyun, който казва: „Честит рожден ден, обичам те много” със сърце.

Off Topic

 

 

 

Amber /f(x)/ сподели изображение в историята си в Instagram, показващо, че слуша песента на Jonghyun „U&I“ и написа на нея „Нашата Jjong oppa, честит рожден ден.“

Off Topic

 

amber-instagram.jpg

 

Yesung /Super Junior/ публикува снимка на Jonghyun в Twitter с надпис "HBD" и торта за рожден ден, и той сподели същата снимка в своите истории в Instagram.

 

Off Topic

 

 

 

Аз започнах да се занимавам повечко с кпоп музика няколко месеца след неговата смърт, така че съм пропуснала неговите изяви текущо. Не, че това пречи да погледна назад какво е ставало, когато още е бил сред нас, да видя всичко около него, как се е вихрил на сцената, но някак си ми е странно, дали защото знам, че го няма и затова не го правя. А може би и защото всичко е до един момент, после за него няма нищо... ново...Е не съвсем всъщност, много е хубаво, че приятелите му и феновете продължават да го почитат и се надявам това сега да е някакъв вид утеха и за родителите и близките му...Че не е забравен и е много обичан...:wub:

От нещата с него, които все пак съм гледала, малко на брой, мога да кажа, че корейската музика доста е загубила. Страшен глас. И много голяма усмивка е имал.

Човек с такава усмивка, като се замислиш как се е чувствал последните му дни...Няма как, искаш не искаш, то те дърпа към тези мисли и към случилото се. Дано почива в мир...:(

 

 

SHINee World 2017 - Happy Birthday to Jonghyun (EngSub)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...