Jump to content

SHINee


Recommended Posts

Не си питала, та да ти спестя търсенето около Каспър :P Важното е, че си го намерила.

Той се появи за малко и в Dancing 9, този сезон. Както и да е, ако издирваш още някой, може да ми пишеш. :)

 

Колкото до песента, и на мен тя най-много ми допадна. Видеото не е лошо, само не ми харесва ефектът с изчезването и добавянето на танцьорите.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е аз не съм го търсила, просто го бях набелязала, от последните няколко СМ-ски завръщания, че е много сладък. И днес вече реших че е знак, като видях туитъра му в края на видеото хахаххаха


 


Къде се е появил в Dancing 9?? Аз гледах целия сезон, как не съм го забелязала? Защо не са го пуснали да мине тцтцтц. И все пак да кажа, че сезона беше супер як! ;)


 


И за да съм в темата все пак хахххаа


https://www.youtube.com/watch?v=Ab2y3RTezlc


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая дойде времето и за моят човек да е соло! Въпреки че беше логично точно Jonghyun да е първият със соло албум и на ТеМ(ЪЖ)ин се радвах хахаххаха


Първият мини-албум на Хълк илиза на 12 януари, но ние ще го видим още на 9-ти на Music Bank и след това на другите 2 предавания.


Аз чакам медлито за BASE, да чуя за какво става на въпрос, въпреки че с неговият глас, всичко ще харесам.


Тийзърни снимки и видео от днес.



tumblr_nhjhw2nJBs1r3hs1eo2_1280.jpg


 


tumblr_nhjhw2nJBs1r3hs1eo3_1280.jpg


tumblr_nhjhw2nJBs1r3hs1eo1_1280.jpg


tumblr_nhjhw2nJBs1r3hs1eo6_r1_1280.jpgtumblr_nhjhw2nJBs1r3hs1eo4_r1_1280.jpg


 


 


Той се появи на едно Гайо тази година, да изпълни Breath с Тейон... MBC Gayo Daejejeon - Breath


 


Наскоро излезе и саундтрака му за Birth of a Beauty - She


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джонг вече разкри трима от артистите, които ще участват в албума му - Younha, Wheesung и днес стана ясно че Iron ще е част от заглавната песен Crazy (Guilty Pleasure).



 


Според тийзъра остава да разберем само за още един....


tumblr_nhlungBD961r3hs1eo6_r1_1280.jpg


 


На 8 януари ще е шоукейса BASE of JONGHYUN в SMTOWN COEX Artium.


tumblr_nhlungBD961r3hs1eo5_r1_1280.jpg


 


tumblr_nhlungBD961r3hs1eo7_r1_1280.jpgtumblr_nhlungBD961r3hs1eo4_r1_1280.jpg


 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И последната колаборация е ясна с пускането на предварителната песен Déjà-Boo в която участва - Zion.T. Песента е композиция на двамата и "ретро фънк" според статията, а според мен е супер приятна, а и гласовете им си подхождат......



tumblr_nhrgmshsGH1r3hs1eo10_r1_1280.jpg


 


Обложката на албума


tumblr_nhrgmshsGH1r3hs1eo9_r1_1280.jpg


tumblr_nhrgmshsGH1r3hs1eo7_r1_1280.jpg


 


 


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мнооого, много интересно.... Първо за разлика от солото на Минчо не звучи като песен на SHINee... На мен и на к-поп не ми прилича, честно казано.


Не мога да определя точно, темпото ли е или нещо друго (не съм професионалист), но е много интересна песен, особено за тайтъл....Трябва да я послушам повече, за да определя точните си чувства към нея, но определено ми допада....Този негов глас, каквото и да ми пее, винаги е злато за мен :D:lol:


 



За клипа, мога само да се радвам, че поне е гол в стандартната СМ кутия хахахаха


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Допада ми. Исках да я чуя няколко пъти преди да напиша нещо, но наистина ми допада. Чакам и албума в неделя вечерта, за да напиша и повече.
Честит да му е на Джонг соло дебюта. Ще го гледам тези дни в музикалните предавания.
А, да, и да не пропусна - страхотно "шоколадово" блокче. Не, че не си го знаем, но друго си е и да го виждаме по-често.
Добре, че Суйонг днес беше с маратонки на шоукейса му, че Джонг Хьон да не се изгуби съвсем до нея, на сцената.

tumblr_nhv3rjLaO51sewbc1o1_1280.jpg

 

little_angel, какво пренебрежение от твоя страна към Теминчо. Да не му сложиш сцените на детето от MBC Gayo Daejun и от специалното издание на Music Core за края на годината. Горкият той... отново пренебрегнат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сцените на Джонг днес на Music Bank с Deja-Boo и Crazy.
Жалко, че не се вижда човекът, който дойде специално в предаването, за да го подкрепи. Трябваше да го качат и него на сцена, да потанцува, той и без това е известен като "денс-машина".

https://www.youtube.com/watch?v=4lY5p94uPoI

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една от песните, които много искам да чуя цялата е Hallelujah, която изпълни днес преди Crazy. Тук я има, но в официалното видео е изрязана.....



 


И видеоклип/изпълнение на живо на Déjà-Boo



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Две победи за Джонг тази седмица :) Music Core и Inkigayo


tumblr_nibcrvW4n91r0vruco1_250.giftumblr_nid06hUIXd1r0ulz6o4_400.gif


 


Ето го минито, ако още има някой, който не го е свалил :)[2015.01.12] BASE


 



 


А Wheesung е написал една прекрасна песен за Джонг. Тя всъщност май остана любимата ми от албума, но все още въртя абсолютно всички, така че трябва да видим в последствие, коя ще остане най-слушана хахахххаха



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си кажа, че Hallelujah остана любимата ми песен от албума. Той приключи промоциите с общо 8 награди. :)


Участва в 4 Things Show - ТУК със субтитри.



 


Ончо е избран за главна роля в уеб драмата Dating Was the Easiest (за сега това е заглавието).


 


А сега се връщаме на общите проекти. Клип за новият японски сингъл Your Number излезе във вариант - DANCE VERSION(black)



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да им разбутам малко темата, за да похваля Темин, че може и да не ми се случи скоро с него.

Изгледах участията му от март в Match Made In Heaven и от април-май в епизодите на I'm Going to School.
Нямам нищо против Темин, дори когато опознавах SHINee преди години, той ми беше много симпатичен, знам ли като най-малък, дебютирал на твърде ранна възраст и някак ми беше свиден, че са му отнели голяма част от детството (а и предвид в коя компания е... ).
Темин обаче в епизодите на We Got Married в комплект с На Ън признавам, че откровено ме вбесяваше. Голямо лигавене, големи изцепки и не можах да го изтърпя. Донякъде и му простих, защото това предаване се движи по определен сценарий и ми е ясно, че е имал роля, но все пак твърде лигави и инфантилни ми дойдоха, като двойка с малката от "розовите".
Сега обаче гледайки епизодите на Match Made in Heaven и I'm Going to School, направо видях един по-осъзнат Теминчо (то верно вече и годините си казват думата).
Не знам, може и да се дължи на факта, че и в двете предавания той беше заедно по двойки с нуните си от Brown Eyed Girls - съответно в ММIH с Нарша, а в епизодите от училището с Гаин.
Хареса ми този Темин, който видях и в двете предавания. Определено ми хареса и затова реших да го похваля и да споделя.
И Нарша, и Гаин си го гледаха като малко братче, особено Нарша, а Минчо един послушен, един забавен, няма лигавене в него, няма глупости, направо да го цункаш, бонбон. Нарша с право му каза на финал - "Да, сладурче", когато той й предложи да бъдат заедно. Ама е опасна и много точна кака Нарша. Супер двойка си станаха с Минчо.
Участието му в I'm Going to School (Гаин и Темин гостуваха само в четири епизода) приключи снощи и разбрах вече какво се е случило, но все още не съм го гледала. Ще изчакам превода на английски, който ще е готов тези дни.

Та, много съм доволна от Темин. Браво на момчето. Както каза и кака му Нарша - сладурче.

Този Темин искам да виждам вече по-често. Имаше своя соло-албум и дебют, порасна вече и на години, не е от вчера в музикалният бизнес, дано и занапред да има за какво да го похваля.

За групата да кажа, че чакам да ги върнат на сцена. Знам, че ще е тази година, но както каза и Джонг, след концертите в Токио Доум през март - не се знае точно кога, всичко все още се уточнява.
Като споменах и концертите им в Япония - искам да кажа, че много се радвам, че седем години след дебюта си, успяха най-после да стигнат и до най-голямата японска сцена, да пеят и танцуват пред над 50 000 души в Токио Доум. Гледах откъси от двата концерта и на мен ми се напълниха очите, само като видях как се разплакаха, най-вече Кий и Джонг.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, ай, стига, бе! Те са завръщат! Още сега!

Не мога да повярвам, а Джонг как ни хлъзна, че няма все още дата и не се знае нищо.

 

Супер е това, което виждам от тийзъра, дори за момент (поне от чутото) ми напомни на любими американски парчета от 50-те и 60-те години на миналия век. Нещо точно в стил рокендрол.

Кий преди минути публикува в Инстаграм и написа, че се завръщат. Тези дни ще има вече и повече информация, но и от тийзъра се вижда, че има дата 18 май. Уууаааууу, наистина голяма изненада, това е само след седмица.

ЕХО приключиха и май е очаквано. SM Ent. отново ще атакува класациите.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Албумът Odd излезе, видеото на главното парче View - утре.
Нищо не ми хареса. Не зная какво са искали да постигнат с View, обаче... дори не ми се пише. Дийп хаус ли е какво е, но съм пас.
Не разбирам и защо беше първият тийзър, няма никаква връзка с нищо от звученето в албума.

SHINee - 4th Album - Odd, May 18, 2015

8d4d83ea79f2dd32.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както винаги изненадват с нещо ново, но поддържат като цяло стила си и усещането за SHINee.... Не съм чула още целият албум и мнението ми е само за View.


След няколко слушания без клип и вече след видеото, определено песента много ми допада. Едновременно е и много chill и много динамична и денс (ако има смисъл в това което се опитвам да кажа хахааха) Доста доволна, като за главна песен, в последните им 2 албума ми харесаха повече песни от албумите, отколкото главните, които промотираха. Разбрах, че май няма от любимите ми SHINee балади в Odd, но ще го преживея някак хахахаха


 


За клипа, какво да кажа, подхожда на песента и все пак разбрах няколко интересни неща...... Ако сме достатъчно хубави и ги отвлечем, няма да се дърпат.


Ончо е срамежлива мимоза и не се даде на девойката, а Минко беше напълно готов хаххахаха



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трета победа за View днес на Music Bank. Първата беше в сряда на Show Champion, а втората вчера на M! Countdown. Предполагам, че в почивните дни отново ще си тръгнат с отличия.
Започнах, като че ли да свиквам с парчето, знам ли, набива ми се в главата и се усещам, че си го тананикам. Чак да го харесвам - не, но е някак по СМЕ-начин заразително.
Прави са Шауол да негодуват срещу новото завръщане на ЕХО и то когато SHINee едва започнаха, но... нищо не може да се направи. Все пак, лично аз, ще се радвам много да гледам и двете групи от следващата седмица в музикалните предавания, защото зная колко много се уважават и разбират момчетата.

Ончи ми прави впечатление, че много е отслабнал. Не ми харесва такъв, дано е добре.

SHINee - View 1st Win, Show Champion, May 27



SHINee - View, Music Bank, May 29

Видеото им и от Ask In a Box. Не ми харесва обаче видът им, ама никак. Минчо, ако му махна шапката и му сложа една панделка, ще заприлича съвсем на момиченце, а Кий с тези очила и тази прическа, му трябва само една плетка в ръце и ще заприлича на корейска аджума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4-та победа днес на сцената на Инкигайо. Вчера нямаше Music Core, заради излъчването на бейзболен мач.



Слагам и нещо много забавно и интересно. Вчера гостуваха в SNL Korea, а днес вече преведоха и качиха частите им.
Много се смях, бяха уникални. Теминчо го ожалих в скеча с рамена в устата и сасенг-фенката, хаха. Едва се удържа и той, хаха. Кий ми обра точките в женската роля, нямам думи, както и в сцената с високата мадама, която той си избра в началото.
Страхотни бяха и петимата, за това споделям линковете, да ги има в темата им.









 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо да се поправя и да кажа, че не бях права в албума има 3 по-бавни песни. И трите са много хубави.


Миналата седмица изпълниха An Encore на M!CD, а An ode to you я изпълниха  на Inkigayo.



 


Вчера и аз умрях от смях на SNL Korea, страхотни са, няма такъв смях на скечовете им. Допълвам с още няколко - SHINee's Dangerous Manager, Minho, Onew, Jonghyun Skit и Raising a boyfriend Taemin.


Любимият ми е Eungyo, Кий просто убива като момиче хахахаха


 


Сега излезе и саундтрак песен за School 2015 изпълнена от Jonghyun и Taemin.



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в четвъртък на M! Countdown, 6-та победа вчера на сцената на Music Bank, а днес и 7-ма победа на Music Core.

Доволна съм, че оправиха Кий и Темин в главите. Сега с тези прически и тъмна боя изглеждат много по-добре.

Приятни три сцени тази седмица в музикалните предавания - напълниха ми душата да ги гледам заедно с ЕХО на финал, как се прегръщат и танцуват заедно.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...