Jump to content

Recommended Posts

Кафето принц ... Толкова съм се забавлявала на този сериал, че не е истина. Много са сладки двамата, направо бяха ... Нямам думи. И имаше такива комични ситуации. Всичко актьоли бяха много добре подбрани за ролите си, много се радвам че го гледах. :P:o

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам думи за сериала, беше много добър. Почти през цялото време съм се смяла. По принцип имам навика да превъртам мъничко напред, когато гледам сериали, защото много се отнасят в спомени и лирически отклонения..., но тук не съм превъртяла и секунда :rolleyes: .

Това, което ме изуми е, че тези двамата не само си допираха устните, но и наистина се целуваха :), а да не говорим за момента, когато се награбиха:) За пръв път виждам такова нещо в корейски сериал, направо ми стоплиха сърцето. В BOF има няма две целувки и то беше едно допиране на устата, колкото да не е без хич :)

А края наистина си беше разочароващ, така го бяха претупали, имам чувството, че остана да виси някъде...

 

Но въпреки всичко, сериала е просто невероятен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето беше тонизиращо ,зареждащо и ободряващо като сутришно кафе,с много сметана,захар&канела..

 

За разлика обаче,от повечето,който отпиват бавно и продължително,за максимална наслада,аз буквално го отпих на екс..

 

Това,беше първият сериал,в който любовните сцени,буквално ми завъртяха главата..бяха толкова в разрез с всичко онова,което принципно съм свикнала да гледам...

 

Главните герой бяха големи шемети..ситуациите,в който изпадаха,бяха  :lol: Финалчето беше леко :unsure: ..но за като цялостно усещане..си спечели място,сред любимите ми корейски забежки  :P

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не се повтарям ще кажа, че подържам предните мнения за сериала с малки изключение. Смях да имаше, любони сцени доста, но някак си ми бяха скучни 15 и 16 епизод (може и вината да е в мен бях изморена) прекалено въртяха на едно и също положение. Финала според мен беше добре направен точно това, което очаквах за всеки герой по нещо.

 

И този е за графа задължителни за гледане. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса този сериал! Доста е зарибяващ и е много интересен. Постоянно ме държеше под напрежение, завършваше така, че ме караше веднага да тегля следващата серия :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах сериала преди около 6 месеца и като цяло не ми хареса. Всъщност действието за мен се раздвижи, едва когато се разбра че е момиче .А сега като се замисля от целия сериал помня само 2 неща -страстната нощ на двамата главни и края който много ми хареса

как тя се връща

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от най-добрите корейски сериали правени в старото десетилетие!!! Не сте ли съгласни, феноменалния Гонг и сладката Ън Хе страшна химия между тях .

Рядко срещаш такава двойка, такава невинност и толкова сексапил едновременно, палеща комбинация.Този филм не съм спала за да го свърша бях се зомбирала 17 часа .

Само пред компа и до 00, много цигари отидоха, направо тези двамата , не цялата им дружинка могат да те накарат от смях съседите да събудиш.Много нерви смях и определено след 17 часа на работа се усмихвам като дете изяло най-вкусния сладкиш на света.Предполагам всеки който гледа за първи път корейски филм при това толкова зареждащ ще ме разбере !!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво сериалче, още с първите серии ме грабна и така до края. Историята беше различна и поднесена по-много симпатичен начин. Страхотна актьорска игра и много приятен хумор. Горещо го препоръчвам на всички!!! :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми беше от първите корейски сериали. Гледах го преди около година и сега наскоро пак го гледах, защото наистина си заслужава. Имаше много забавни ситуации и актьорите бяха големи сладурковци.

Го Ън Чан поне на мен наистина ми приличаше на момче. Което в случая е много добре, защото вида й правеше всичко малко по-достоверно. Ако бяха сложили някоя типична сладуранка нямаше да спра да си мисля "Пффф кой ще повярва, че е момче" :D Няколко месеца след това като я гледах в Goong ми беше толкова трудно да я приема като момиче :D

А главния герой беше голяма шматка. Толкова много му се смях на терзанията "гей ли съм или не" :D

 

Любимата ми сцена от сериала е от 9 или 10 епизод. Когато той й каза "Харесвам те. Независимо дали си момче, или извънземно..." Дори аз се развълнувах като ги гледах.. :D И ОМГ след това каква яка целувка последва. Много се изненадах. Понеже вече бях изгледала няколко корейски сериала и си мислех, че целувките в Coffee Prince ще са същите като в останалите сериали (20-30 секундно наистина неловко допиране на устни) :D

Хич не ми хареса реакцията на Хан Кьол когато разбра, че е момиче. Очаквах като разбере да й се хвърли на врата и да се кефи, че не е гей, а той взе, че на много наранен се направи.. пффф.

 

Хайде за последната сцена от 16ти епизод нищо няма да казвам, че много хора са написали същото, което и аз мисля :D

 

А иначе другите момчета, които работеха в кафето ми бяха много симпатични. Особено Вафличката :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма какво да повтарям вие го оценихте подобаващо ! На тези които не са го гледали :excl: :excl: :excl:

Това е една прекрасна любовна история, която показва ,че любовта няма граници и е гарнирана със огромна доза смях :excl: :excl: :excl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е най-накрая го изгледах и аз сериала. Хареса ми. Едновременно забавен, романтичен, шарен и лек. Всичко ми изглеждаше толкова реално, че на моменти забравях, че е само филм :rolleyes: Играта на всеки един от актьорите беше завлядяваща, без изключения. Целия каст ме плени. Всички ми харесаха толкова много, че ми се искаше да не свършва сериала. Не мога да не отбележа великата актьорска игра на Гонг Ю. До този момент тотално неизвестен човечец за моята скромна и непреосветена личност. Голяма срам, признавам, но ще се поправя, стига и в останалите филми и сериали да е вложил поне част от енергията и скреноста, която бе вложил в образа на Хан Кьол. Толкова реално ми се стори всяка емоция изписана на лицето му, всяка прегръдка, всяка мила дума, всеки поглед и жест дори в безумно-абсурдните ситуации....Абе нямам думи, на моменти се зачудих, дали просто е адски добър актьор, или има вземане -даване с колежката си ;) Няма такъв актьор просто, до сега много са ме впечатлявали с игра, но Гонг Ю тотално ме срази.

 

Особено като награби Ън Чан в края на 15 или 16 епизод и я "лепна" на вратата на апартамента си... Уха, никак не го очаквах, но беше много сладко :rolleyes:

 

Мацката дето играеше Ън Чан пък не бих я похвалила със същото. Не че изпадах в ужас като я даваха, ама да кажем, че далеч не ми беше симпатична. Колкото и да я гримират и гласят, пак няма да ми заприлича на момиче.

А принцовете....ааах Принцовете. До един бяха такива сладки образи. Всеки по своему имаше много чар. Като започнем от сладко-глуповатия Мин Юп (за който разбрах че актьора е починал... много жалко наистина, направи невероятен образ), Ха Рим, който беше страшен сладур, и безкрайно много му симпатизирах и не на последно място сладката "Гофретка" :rolleyes: с тайнствеността и сериозността си. Колкото и да се мъча да намеря недостатъци, не се сещам иняма и да мога да се сетя. А, може би за едно се сетих - мениджър Хонг - ахахах няма такъв човек, с такава хигиена :D :D :D и все пак беше много приятен образ. Бабката също много ми хареса, страшна беше.

Всичко ми хареса, всичко, музиката, каста, стайлинга и най-вече красотата на местата, на които е заснет сериала. Ех тая къща на музиканта.... очарователна беше. Това ще си остане един от сериалите, които с удоволствие бих гледала и втори и трети....и 99-ти път :)

 

P.S. A, сетих се за недостаък, който за малко да ми убегне, а наистина ме подразни...

 

Абе не мога да се примиря с това претупване на нещата в последните 15 мин на последния епизод. "2 години по-късно..." :blink: МОЛЯ??! Не се научиха тия хора, ей....

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ю Ън Хье в ролята на Ън Чан не блести с нищо женствено и това беше целта на образа и на сериала, но все пак беше адски чаровна и това ще ми остане една от любимите и роли.

В останалите и сериали е много красива - в My Fair Lady, Goong, The Vineyard Man. Всъщност тя навсякъде е красива и чаровна, но ми е любимка и съм малко пристрастна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятен сериал,много ми хареса....даже се чудя дали да не го гледам отново.Падна голям смях с него...актьорите бяха страхотни..особено главния....ммммм :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен това е една от най-интересните корейски драми имаше си всичко и беше супер забавна!Просто,който още не я е гледал да не се замисля много, а да започва, защото драмичката си заслужава! :P:);)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен филм и аз както вси4ки много го харесах......той ми беше един от първите затова мисля пак да си го изтегля :yes::es::inlove::inlove: Това е един от филмите на които най- много съм се смяла и най-много съм ревала :kissx::lol2::yes::tongue: :tongue:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът, заради който се запалих по корейските драми... наистина страхотен. Отдавна го изгледах, но все още помня моментите, в който умирах да се смея.

Главната героиня сигурно е единствената от сериалите, които аз поне съм гледала, която може да мине за момче.

Иначе както в доста от сериалите историята се развива добре, всичко е чудесно е точно в последния епизод сценаристите решават да го прецакат.

Да, всички заживяват щастливо, но все пак, толкова сладникав и нескопосан край не вървеше.

И все пак си заслужава да се гледа. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами според мен героинята от Ю ар бютифул,също може да мине ...както и много други....една от певиците в ф(х) още не съм сигурна дали е жена,така казват,маа...

Паметен е филма,дори да съм изгледала над 100 сериала от корейски през японски,тайвански етс.. този си остава евър грийн,края също ми хареса .. Хмм май ще го гледам за 3ти път скоро

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо лично нямам спрямо Ън Хье (Yo're Beautiful), дори много я харесвам, както Ън Джунг от T-ara (Coffee House, Dream High), но смятам, че Ън Хье с ролята си в Coffee Prince, постави началото на това излъчване в корейските сериали.

Двете горепосочени актриси доста наподобяваха нея в сериалите си. О, къде забравих и Чонг Со Мин (Playfull Kiss).

Така че, може би съм пристрастна, но според мен, Ън Хье беше перфектния избор за Coffee Prince. Представи образа на Ън Чан по изключителен начин. Заради тази и роля я обожавам, както и сериала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...