Jump to content

Recommended Posts

Филмчето е много готино и актьорите са много сладки, много ми хареса стила им на обличане, а Lee Da Hye беше невероятна, изигра страхотно ролята си. Гледала съм в East of Eden, но тук определно много повече ми хареса. Препоръчвам на всички сериалчето, много свежо и забавно. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Споделям всеобщото добро мнение за сериалчето. Голяма зарибявка е, след втора серия не можах да спра, докато не го изгледах. Историята е свежа и интересна, пълно е с комични моменти, е в края вкараха и малко драма за вкус,но за къде без нея. Горещо го препоръчвам на всички. Дърпайте смело. Оставям си го в папката с любими сериали и пак ще го гледам след извествно време. :es: :es: :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам пак да започвам така, ама пак колко хора ми казаха да гледам "Моето момиче" :)

И определено трябваше да го направя по-рано B)

Да кажем, че ми е от любимите? Да, такъв е. Определено ме грабна, не стоя просто свален и оставен за после :)

И колко много съм впечатлена от И Да Хе, страхотна роля. Не че от мъжките представители на екипа не съм. Това беше сериалът, който ме накара да продължа да гледам Джун Ги, не друг.

 

 

Добрем, тук за дори си помислих, да не вземе да се окаже, че тя е истинска внучка и братовчедка, викам си - не може да са толкова гадни сценаристите и не може.Добре е, че не стана така, да гледам една в крайна сметка щастлива любов. А то голяма обич, голямо нещо - дали наистина хората се жертват така, винаги съм се чудела, не конкретно за този сериал, а за това, което ни представят - какъв добродетел е лщбовта. А милия Джун? Ох, завладяващ женските сърца, а неговото е разбито. Несподелена любов, нежелана професия, мн сълзи, това момче само ревеше и играеше скуош. Не беше ли пак нещастен образ?

 

 

Пак бих го гледала, въпреки че домомента ме спират класическите мотиви на ОСТ-а, не че не бяха хубави, но толкова много ги слушах.... Има време, може да се гледа пак ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз изгледах сериала на един дъх. Доста време ми отлежава в лаптопа, и все го подминавах, но нещо в самото заглавие не ме привлече. А като го почнах нямах спиране. И се смях и плаках и пак се смях. Супер е, леко и приятно за очите. Точно сега лаптопа ми ме предаде и не мога да търся други филми с главните герои, нооо със сигурност ще го направя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го онзи ден и много ми допадна, много свеж, но си поревах с героите..

 

 

Когато Yoo Rin се представи на дядото в болницата и там той затвори очи, Gong Chan като се разплака си викам "Край" и се разциврих. Обаче в следващия момент, като Yoo Rin каза тва за апарата, че трябваво да направи "пиииииии" се разхилих като ненормална :D :D :D

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още съм на десети епизод, но не мога да се въздържа да не пиша, че това е първият сериал на който, докато гледам, усмивката не слиза от лицето ми! Всички са невероятно забавни и дори и драматичните моменти са изключително свежи. Всички актьори са чудесни и действието върви много гладко, без типичните разтягания на локуми. Страхотен сериал!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за отговора, но и тука се закучи работата.

 

Има го в asiatorrents.com, ако си регистриран(а) там.

 

А пък така и така пиша, да си кажа и аз мнението за сериала :). Хареса ми, главно заради И Да Хе, страшно забавна и талантлива, много съм се смяла с нея. Що се отнася до Lee Dong Wook - нещо не ми хареса играта му тук. Не знам как е в други филми и сериали, тъй като не съм го гледала другаде, но тук не можа да ме грабне с актьорска игра.

Хареса ми началото и средата на сериала, но краят беше малко пресилено драматичен според мен. Но образът на героинята на И Да Хе е нещо, което ще се помни дълго... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И този сериал мина под ножа :) Искам да благодаря на всички, които се отзоваха на проблема с тегленето на сериите, много сте добрички.

И Да Хе я бях гледала само в Чуно и понеже там ролята и беше много по-ралична бях останала с убеждението , че не е кой знае каква актриса, но тук направо ми разби представите на пух и прах, невероятна е.Dong Wook и Джун Ги мосля, че за пръв път ги гледам, но и те ме изненадаха приятно,особено първия се справи страхотно с ролята си, Джун Гу визуално хич не е мой тип с тези ужасно щръкнали уши и смешни обеци, но това си е мое мнение.OSTa е супер, дядката явно е абониран за драми, вече го срещам в няколко поред.

Ами това е общо взето, става един от любимите ми и пак ще се гледа :)

ПП Сега като хвърлих един поглед на темата на Джун Ги се шашнах, тя била бая обемиста и като разгледах многото фотоси хубаво е момчето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брееей че сладко сериалче. Направо ми обра точките. Успя да разклати основите на иначе не особено романтичната ми натура :D Толкова мили бяха всички, стахотни образи. И Да Хе заслужено получава адмирациите ми, при това по всички параграфи. Неземна сладурана. Братовчета също се справи не по-долу. Успя да ме нара да му съчувствам. Колкото до Джун Ги, ами това ми беше сефтето да го гледам на екран. Не ме впечатли особено да си призная, но все пак предизвика интереса ми, та се замислям дали да не го погледна и в друго екранно превъплъщение. Хареса ми ролята му, хареса ми образа като цяло, въпреки, че го раздаваше куул, се оказа бая чувствителен човечец. Дядото всеки път като го даваха и се сещам за ролята която изигра в My Girlfriend is a Gumiho. Там пак беше дядото-агент :D А върха на всичко беше, когато видях "ядрото на силата" в ролята на г-н Чанг (мъжа на лелята). Веднага нахлуха спомени, тъй като съвсем наскоро гледах Хонг Гил Донг. Всички се справиха чудесно с ролите си, само тенисистката беше супер изкуствена, ама карай, нищо не ми хареса в нея, абсолютно с нищо не ме грабна, дори обратното, ужасно антипатична ми стана. Но това е друг въпрос. Та, това относно каста.

Сюжета беше толкова мил, на моменти заплетен, да си кажа че и малко под напрежение ме държа, но преди всичко се усещаше много романитка. Ех, тези корейци, винаги успяват да ме накарат да се усмихвам, след някоя сладникаво-романтична сценка... B) Цялата история беше много приятно поднесена, и да си призная имаше толкова сладурщина в отношенията на главните герои, че през цялото време ми напомняха на Пълната къща и Coffee Prince. Невероятно сериалче. Навря ми се под кожаа определено. А И Да Хе, завинаги ще си остане "моето момиче" :)

 

Та това е май като цяло. Айде, "Бъдете благословени" :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от любимите ми сериали. Все още слушам ост-то в колата когато пътувам. Може би се дължи на факта че беше един от първите ми сериали и достами хареса. От тогава съм изгледала доста и вече съм доста по- критична. Сега повечето ми идват малко посретствени, може защото им научих сюжетните линии и нищо не може да ме изненада. Но като цяло тук всички са големи образи и филмчето става за разпускане след работния ден. Сега гледам Hello! miss със същата актриса и госега не ме е розачаровала- все сащата шматка си играе

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от най-добрите последни епизоди на сериал който съм гледал. Наистина последната серия беше една от най-силната поне за мен :) Иначе поредния сериал който изгледах с огромно удоволствие и поредната актриса която ми става любимка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникален сериал! Уникално комична драма! Главната героиня ме грабна от първия епизод, малко главния куцаше, но после и той ми допадна! Уникален!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че първото ми мнение във форума ще е на този изключителен сериал! ^^ Отдавна си имам слабост към корейската кинопродукция, но напоследък я бях позабравила и сега си я припомних :P Не знам защо преди умишлено съм пропускала сериала, но сега след като го изгледах буквално на един дъх.. почти съм сигурна, че ще си мисля и сънувам Ю Рин и Гонг Чан..... въпреки, че истински се разтопих при сцените с Ли Джун Ки (забелязвам, че не съм единствена :lol: )! Искам също така да изкажа огромното си възмущение - как са могли да накарат такова красиво създание като Джун Ки да плаче?! Той, естествено, го прави по най-красивия начин, но все пак не мога да разбера как не са им се късали сърцата при тази гледка ?! :o

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И все пак не знам как съм пропуснала по-рано да гледам една от класиките при корейските драми...

Чудесна драма!...увлекателна история,хубави актьори...смях до болки в корема; злобари,който пречат на главните да се съберат :lol: ...имаше си от всичко!..Края беше страхотен...няма какво повече да иска човек :)

Даже след разкритието на братовчедката се навих да гледам и Delightful Girl Chооn Hyang ..още една невероятна продукция на сестрите Хонг ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм голяма бяла птица, подозирах го, но се убедих след като толкова време съм подминавала този бонбон. Срам.

Най-официално снемам всички свои антипатии от И Да Хе. Много добре си изигра ролята. А физиономиите й са незабравими. Dong Wook игра слабичко за мен, но компенсираше с чар и сексапил.

Филма донесе много усмивки на всички ни по Коледните празници. Чудесен подарък за добро настроение.

И йес, гледахме го цялото семейство, какво по-хубаво от това :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто няма друг такъв сериал!

Това е най-добрата драма,която съм гледала.Толкова енергия и емоции във всички серии,а за музиката да не говорим-невероятна...

Определено Lee Da Hye прави 99% от филма-всички други се въртят в орбитата и.

Мога да го гледам безброй пъти и винаги ще му се наслаждавам-невероятен сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега приключих със 16ти и направоооо нямам думи. Това момиче е невероятно. Какъв актьор трябва да си , че и за момент да не си помисля , че това е измислица. Все едно гледах сцени и герои , истории ставащи пред очите ми. За режисьора , актьори , сценаристи , всички що са част от филма едно ГОЛЯМОJC_ThankYou.gif.

Много приятно филмче , препоръчвам на всеки !!! А що се отнася за Ост , който знае от къде мога да се сдобия с него или вече го има и би го споделил с мен , МОЛЯ ВИ пишете ми !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...