Jump to content

Recommended Posts

tumblr_ndp24gYHKB1r3hs1eo9_r1_1280.jpg

Two Faces of My Girlfriend

두 얼굴의 여친

 

Държава: Южна Корея
Премиера: 12 септември 2007 г.
Времетраене: 117 мин.
Режисьор: Lee Seok Hoon

Жанр: Романтична комедия

В главните роли:

Bong Tae Gyu като Gu Chang
Jeong Ryeo Won като A Ni / HaNi

Jo Dal Hwan като Bum

Jin Tae Hyun като Shi Hoo

Jung Woo
 

Сюжет: Гу Чанг води мизерно съществуване. Студент за вече седма година, той постоянно се проваля на интервюта за работа и живее от подаянията на разведената си сестра и като взима парите на малкия си племенник. За да бъдат нещата още по-зле, почти 30-годишният самотник никога не е имал приятелка и не е преживял още първата си целувка.
Но като че ли най-после пролетта пристига за Гу Чанг, разтопявайки "скования от зимни студове" негов безплоден любовен живот, когато среща сладката и невинна А Ни. Всичко изглежда вече си идва на мястото и Гу Чанг докосва рая, целувайки красивата си приятелка за първи път - когато изведнъж А Ни го захапва за езика и го изритва здраво, като се представя за Ха Ни. И така започва
болезненото приятелство на Гу Чанг с неговата приятелка, страдаща от раздвоение на личността. Той е принуден да се справя в един момент с очарователното детско държане на А Ни, а в друг да защитава живота си от яките ритници на Ха Ни.

:essub:

 

С :subs:  - :click: :click:

Онлайн с :subs: - :click:

С български и английски субтитри - :click:

С руски субтитри - :click:

 

Коментар: Страшна комедия. От началото, та почти до края - смях, смях, смях. Останах очарован от изпълнението на Jeong Ryeo Won,
справи се чудесно с двете превъплъщения. Много ѝ отива да играе такива роли. Типично за корейците от много весело изведнъж става доста тъжно. Накрая ще използвам едно клише - филмът става за оправяне на настроението. biggrin.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за да си почина между две доста сълзливи драми, реших да го изгледам. Отдавна ми стоеше на компютъра. Много щура комедийка, много смях, на една място а-ха да заплача /защото...гледайте и ще разберете/ Действа супер разтоварващо, членовете на морският клуб са страхотни образи :hehe:

 

много ми хареса моментът с гондолата, когато всички молеха главната героиня да издържи да не:puke: :hehe:

 

 

български субтитри

 

Преди, когато го изгледах, си казах весело филмче и толкова, скок на следващото. След време осъзнах, че ми е останал в главата и го гледах отново. И се оказа много хубава история с точните дози комедия и трагедия и невероятно романтични моменти. До толкова ми влезна под кожата, че се наложи да го преведа :hehe:

Просто филмът трябва да се почувства. Главният герой учудващо изобщо няма вид на модел, но благодарение на това оцених играта му. А мацката Jeong Ryeo-won е същата от Castaway on the moon и се справя забележително с раздвоения си образ.

Благодарности на acabaca за редакцията. :bow:

Приятно гледане :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса.Но заразлика от романтичните комедии,в които най-вече обичам комедийната част тук обикнах драматичната повече.Беше много красив филм - емоциите на главните герои и най-вече играта на Jeong Ryeo-won,която направи страхотна роля :wub: Страхотен край както винаги :wub:

 

П.П - много ми харесаха и субтитрите :inlove:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много забавен и свеж филм. Доближава се до корейските комедии, които гледах за първи път. Открих много общи черти с My Sassy Girl, има почти същия заряд. Не липсва и голяма доза драма, която се разкрива постепенно, но като цяло филма е доста разтоварващ, особено ако го гледаш в подходящо настроение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ххахахахахахахахах :) Прекрасен филм. Така не съм се смял не знам си откога.Ама наистина сигурно комшийте са си помислили ,че съм мръднал нещо,но пък как да не се смееш на глас на този прекрасен филм. А Jeong Ryeo-won направо изби рибата,уникално добра роля,изигра си я перфектно. Ама и момчето си го биваше в играта,голям мазохист е,ама няма как за такава мацка търябва да се търпи,дори и да позагубиш някой зъб :lol:

Леле още се хиля,направо ми оправи настроението този филм за месец напред и ми дойде като пеницилинче след драмата за принцеса Ча Мьонг Го ,в която игра не коя да е,а същата сладка актриса :) Е определено ако някой иска да се посмее от сърце то това е филма. Е имаше и щипка драма,но беше лека на вкус и дори придаде още повече чар към филма. Оценявам го на 10/10 . както казах ,перфектното хапче за добро настроение :)

Дерзайте любители на качественото кино.

А това спомняте ли си го :lol:photo41110.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филма е страхотен трибют към старите корейски комедии. Като че ли корейците в последно време, позабравиха от къде са тръгнали и малко по-малко дори хумора им се американизира. Тук няма нищо подобно, върна ме във времето когато гледах My Sassy Girl за първи път. :lol: Хумор - ама от най-дебилните, примесен със сериозни теми, шантави герои във възможно най-апсурдните ситуации.... и накрая безумна драма дето ти идва от нищо и се чудиш се смееш ли или да плачеш. Не сериозно!!! Това за северния полюс как успяха да го измислят??? :D:D:lol: Сякаш сценаристите са се състезавали, кой ще измисли по абсурдна и трагична история. Дано продължават да правят такива филми. Корейското кино го свързвам точно с неща от този сорт, защото My Sassy Girl и Sex Is Zero ми бяха първите филми. Изключително неподходящ за новаци (или точно обратното ако са впечатлителни и се кефят на различните неща :) ), ще гледат и ще се чудят какво случва. :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах трейлъра и си казах 'Ха ето нещо за бедната му душица изхранваща се с забавни неща'...

Действителност докато гледах филма: .... :blink: ....и пак........... :blink: .... 'Къде са смешните моменти?' ..

Имаше неща, които вярвам, че можеха да бъдат направени смешни, но всъщност това, с което изненадва, е че историята накрая /дори по-скоро към средата вече се подразбираше/ се оказва не чак толкова смешна...Дори никак...Но бях малко разочарована тогава...Все пак се бях настроила за комедия според трейлъра... <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много смях, след това изведнъж една драма (корейски стил) и накрая хубави моменти. Добре ми подейства, но малко трудно ми беше превключването от комедия на драма. От нищото ми дойде и това много ме изненада. Корейска му работа. Доволен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето е имало онлайн опция за гледане. Ето линк ТУК:)

 

Редактирано от bealonenomore
Добавям в първия пост :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...