Jump to content

The Prime Minister and I (2013)


Recommended Posts

Вкараха вече и любовните тръпки :) Сега по - план график трябва да почнат да ги събират, разделят после пак събират и т.н.  :D Дано само не вкарват много драматизъм, защото засега върви добре - хем се посмях добре с някои моменти, хем има и по нещо сериозно. Двамата главни са ми много симпатични - големи шматки са понякога,ама искам и да видя вече малко романтика между тях :) Нещо не ми стана ясно около смъртта на първата съпруга

тя е катастрофирала докато е бягала с любовника си ли? Или брата на Chief Kang не и е бил любовник и всички са разбрали погрешно?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Нещо не ми стана ясно около смъртта на първата съпруга

тя е катастрофирала докато е бягала с любовника си ли? Или брата на Chief Kang не и е бил любовник и всички са разбрали погрешно?

 

 

Според мен никой не подозира, че й е бил любовник, освен брат му и премиерът. На едно място каза, че го е предупреждавал да остави тази жена. Явно премиерът крие заради децата си. Но ми е малко странно, че не знае, че той е в болница. Че не се е поинтересувал дали и той е загинал.

 

Сериалчето определено ми харесва. Гледам го с удоволствие, има сладки смешни моменти. И доста сериозни неща. Кастът е подбран много добре.

 

Сцената с разхлабителното в сокчето на гадния репортер ме скина от смях. Много добре се гърчеше по пътя към тоалетната. :rofl:  Там се събраха няколко комедийни момента, които и сега ме карат да се хиля. Представям си как би изглеждал премиерът, ако все пак сокчето беше стигнало до него! И "сутрешното гадене" на мацката - беше съвсем навреме!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква да е вината на премиера?

 

Или,че е изпратил някой да ги следи и е станала катастрофата, или че не е спрял връзката им навреме.Шуреят(министърът) го обвинява,явно,че не е обръщал достатъчно внимание на жена си и оттам последствията, остана и младежът да го обвини за същото, че за това е тръгнала с брат му, но от корейците всичко може да очакваш.
Колкото до това,че не знае ,че е в болница любовникът- наистина странно, освен, като е потулвано случиилото се,защото едва ли е дадена гласност, предвид това,че са във върхушката,  да са го заблудили.

Не е изключен и вариант,колкото и малко вероятен,обсебен от работа и кариера, да е разбрал едва след катастрофата, че жена му, му е изневерявала.Снимките,които гледаше, са само доказателство ,че знае за срещите на жена си, но не и кога е разбрал.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

май нямам нужда от суб .. докато чета коментарите ще съм в крак със сериала , че нещо не мога да се адна с тези руски суб ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, това наистина не го очаквах! :28558:

 

 

Жена му е жива! И сега какво?

 

 

Само корейски сценарист може да измисли такова чудо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, това наистина не го очаквах! :28558:

 

 

Жена му е жива! И сега какво?

 

 

Само корейски сценарист може да измисли такова чудо!

Е! Само аз ли не съм гледала частта с

"живата съпруга"?

:slap:  Къде и какво съм правила аджеба! Уж съм изгледала всичките епизоди и тъкмо сегинка излезе 12 епизод, а така като гледам поста е по стар от това. Моля да ме извините ако аз съм невежата в случая  :dunno:

Редактирано от bealonenomore
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

В последния 12 епизод тя е жената, която вървеше към болницата и която секретарят видя. В превюто той успява да я настигне. Мда, става интересно. Полицаите казаха на секретаря, че след колата на брат му е била видяна колата на премиера. Кой всъщност е бил в нея? В превюто секретарката пита шурея му как е разбрал за болницата. Значи тя знае, че този лежи там.

Да не би тя да е била в колата?

 

 

Гледах епизода без превод, не издържах да чакам. :28558: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвах го заради Lee Bum Soo и чак се изненадах-сериал, който почти отговаря на определението комедия :D . Вярно, не минахме без обичайните трагични забежки

този път са две болести-Алцхаймера явно им изглежда не дотам страшен ( един мой любим автор дело за евтаназия спечели след като го диагностицираха с това-корейци :dunno: ) та си наложи да добавят и мозъчен тумор :slap: , сигурно ако не е някакъв вид рак не е достатъчно трагично

и  образите на децата, особено двете по-големи , направо издишат. Всъщност, това се отнася за още няколко персонажа стоящи като пълнеж, а не е като да ги изпълняват неопитни актьори. Главната не съм я гледала другаде, но се справя прилично. Понеже от коментарите по горе изглежда, че се опитват да постигнат хепи енд ще изчакам да свърши и ще изгледам оставащите епизоди накуп :)  

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вярно, че   сценаристите хвърлиха бомба.

 

Е, друго си е да си погребеш мъртвите източноправославно.Няма лъжа, няма измама.С техните обичаи, мине не мине някоя година, вземат ,че възкръснат. :896767: Сега кво ще я правим възкръсналата прелюбодейка, освен братът да оздравее и да си я прибере, че на съвременния султан, харем не му се полага.Освен, секретарката  да е намесена, в катастрофата и последствията,не виждам друго разумно обяснение..

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По мое мнение не баш толкова интересен...

 

 

На мен това с възкръсналата съпруга ми дойде в повече...За мен това е символ на сценаристко безсилие...Освен това последния епизод в който се обяснявах през цялото време, за да стигнат до очевидната развръзка, че министърът също я харесва, ми беше слаб. Кофти е като един сериал почне добре и сценаристите почнат да издишат към края.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо ни взеха за канарчета.

 

Голям завой, безследно изчезнала- :282: , само дето не са я търсили :896767:  , докато тя си била доброволка в болницата.И изведнъж си заобича децата, видиш ли!Горкият султан,тъкмо реши, че ще спи и пак безсъние го чака, а Шехрезада, като нищо са я обезглавили :o  

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериала определено ме спечели още от 1-ви епизод! Само, че тази

възкръснала първа съпруга,

нещо много ме издразни. След 13-ти епизод се питам дали краят ще е добър? Тези корейски мозъци са непредсказуеми и какво ли не още може да очакваме. Дано министърът да не си я прибере, че ще се гръмна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ли беше за финал? Ако е - е меко-казано смешно-глупав. Макар логичен, след последните три серии. И жалко и за малкото скиншип! Тц...тц..езък. :896767: Но и това е донякъде разбираемо, "нашите" започнаха ..с ръкостискане в калната река..така и завършиха буквално от олтара, защо сега и нормалните жестове при запознанство не изживеят?! :P

Ех, корейците само да се научат да не съсипват последните серии с излишни фактори и събития, значи. Съответно за финал да не оставят много въпросителни. Но да, претупаха историята като я понапълниха с пух и пера, преживях го, и пропуските в отношенията на главните двама, и развитието с децата, дори благородната раздяла и "възкръсналата" майка преживях, ще преживея и финала.  :28558: 

Ясно е, че има хепи енд или ново начало за нашите двама, макар и горчивичко да ни беше поднесено. Последните серии бяха по - зряла история, отколкото ми се искаше, защото сценарият ме спечели отначало с лекото и свежо забъркване на работа, романтика, уважение и забавните стекли се отношения. Освен това, политикът ми бе много симпатичен и си остана принципен, а девойката надрасна лигавото корейско момичешко държане, но си остана добросърдечна. Така аз видях как една ром-ком-ка мина през мелодрама и свърши като затрогваща драма. :lol2: И как корейците отново показаха отношението си към основната единица - семейството! Корейците са опасни! Въпреки всички недостатъци на историята, семейство Kwon барабар с Нам Да Джонг-ши, и всички второстепенни герои, ще останат в главата ми като сладка картинка. 

 

В допълнение: видимо израстване на Юна в роля пред камера (само да не я дават в цял ръст :896767:), Юн Ши Юн го чакам в по-злодейна роля (готов е, стига с тези свестни персонажи), а Бом Су, дано не е забравил да се целува...милият, а, да..той си има жена! :28558: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това им е кофтито на корейците - взимат нещо симпатично, романтично и забавно и го превръщат в ръкостискане...Не знам как успяват с почти всяка драма да постигнат подобен спад, честно. Предпочитах да има конфликт с чебола и да стане по-политизиран сериалът, а той просто се превърна в мело злободневка. Язък.

 

И аз като Блеки обаче ще си спомням симпатичните моменти, а за другите - игнор :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, имат малък напредък

 

Поне не върнаха всички по първоначалните места, любовниците заедно, де се е чуло и видяло :28558:, при все,че наблегнаха на полупрошката на съпруга. Иначе аха,аха, от 14 епизод, от комедия да стане трагедия, но се одържаха.Изнервящо ми беше това дърпане на аджумата, докато не получи благословия в писмен вид.

 

Бом Су явно нямаше проблеми с ролята, при наличие в къщи на много по-млада жена, Юна, ми е била винаги симпатична, ролята и лепна, а Пекарят в тая дървеняшка роля, ще да се е поизмъчил, какъвто е бъбривко.

Ако вземат корейците да правят по 10-12 ,вместо 16-17 епизода ,сигурно,ще избегнат перманентните  простоти в края.

За това не мога да кажа"хареса ми", а по-скоро-гледаемо.Може би последните 3-4 епизода, като най-пресни развалиха цялостната картинка и постно ми дойде, като крайно усещане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен в сериала ми  хареса точно липсата на политика, свеждането й до минимум, като фон на случващото се. Двамата главни герои бяха много сладки, отношенията им се развиваха в такива неподражаеми посоки, че на моменти се заливах от смях.

 

 

 

Сцените в хотела, или на плажа, в къщата, когато се опитваше да го спре да отиде на работа (тук се смеех с глас когато го тръшкаше на пода), на пресконференцията, тичането в метрото за тържеството на дребосъка, дискотеката - Божичко, дискотеката ме съсипа, визията на премиера и охраната му беше неустоима, четенето на шестте тома на 1001 нощ.

Всичко това ескалираше и оформяше семейството им и отношенията в него лека - полека. За да се стигне до моментът децата да усещат, че са скарани по тишината по време на ядене, момиченцето да потърси закрила от нея и да  я нарече "Мамо". И докато го караха към операционната, да съжалява, че не е успял да й каже колко я харесва.

А сцените в болницата изобщо няма да коментирам.

Тя иска да се разделят - той я издебва и играе карти с баща й в болницата. Той идва да я види без да спомене, че отива да подава оставката си, а тя си троши краката да обикаля и да го търси, за да чуе накрая думите: Наистина ли би могла да живееш без мен?

 

 

 

Това ръкостискане накрая не беше току-така. Във втора серия, когато премиерът уверено й каза, че държи да се оженят и е наясно с мотивите й, отново си стиснаха ръце. И така започна калабалъкът! :28558:

 

В последните серии веселието наистина го нямаше, но чувствата  и на двамата показваха какви хора са всъщност. И доказваха тези чувства с обикновени, простички действия, насочени към децата и дядото или към другия. Тоест към семейството, което бяха успели неусетно да създадат, като на шега.

 

 

Тази година раздяла им беше нужна: за да може той да се разведе, децата да опознаят майка си, тя  да се успокои заради вината, която изпитваше към баща си, да превърне част от преживяното в книга.

 

 

 

 

Сериалът много ми хареса. Според мен, незаслужено нисък рейтинг в Корея. Някъде прочетох, че в чужбина сериалът се е харесал повече, отколкото в Корея.

:icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се стърпях и го изгледах в Дорама, но ще си го гладам с бг. субтитри. Радвам се, че краят беше добър. Ръкостискането, символизира хващането за ръце.

 

/Когато заминаваше Нам Да Чон каза на примиера, че ако се срещнат отново тя ще хване ръката му, а той си спомни как й обеща, че никога няма да я пусне/

 

С приятни чувства се разделих и с тази корейска драма!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ли е happy and  на драмичката ... е нали беше романтична комедия , а и аз гледах някакви

снимки като се женят

 



оп то пишело драма , но така е винаги чета само това което ми хареса ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...