Jump to content

The Prime Minister and I (2013)


Recommended Posts

spacer.png
 

Prime Minister & I

Страна: Южна Корея

Година: 2013/2014 - всеки понеделник и вторник от 21:55

Жанр: комедия, романтичен

Канал: KBS2

Епизоди: 17

Режисьор: Lee So Yeon

Сценарист: Kim Eun Hee, Yoon Eun Kyung

 

Участват:

Lee Bum Soo - премиерът Kwon Yool

Yoona (SNSD)- Nam Da Jung

Yoon Shi Yoon - Kang In Ho

Chae Jung Ahn - Seo Hye Joo

Lee Min Ho - Park Hee Chul

Ryu Jin - Park Joon Ki

 

Сюжет:

Новият премиер Куон Юл е перфектен в работата си,
но все не намира време да общува с децата си.
Случайно се запознава с младата репортерка Да Джонг,
с която сключва фиктивен брак.
Какво ще покаже бъдещето, обаче...

 

ТИЙЗЪР

:essub:

 

С български субтитри :click: :click: 

Онлайн с български субтитри :click:  :click:  :click:

С български и английски субтитри :click:

С руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голяма месомелачка е тази корейска развлекателна индустрия!

Не разбирам, защо се опитват да направят от един актьор и певец, и модел, и радиоводещ. Всъщност разбирам, ама...

Много пари се наливат, явно и много пари се гонят. Ужас е просто. Затова и повечето им звезди направят 4-5 години някаква кариера и толкоз - или изцедени, или засенчени от нови "по-голееееми" звезди.

Не ги долюбвам тия девойчета от разните групи, дето ги тикат да се снимат.

Ама нейсе, да видим. В Love Rain мъжката роля издрапа и женската, да видим дали тук ще стигнат силите на симпатичният ми Юн Ши Юн да направи същото :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И сериалчето вече е на лице, включително и субтитрите...бре бързи са... :28558:

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това сериалче си го бях заплюла още кат видях първия му трейлър и стриктно си следях информацията за него :D Такива надежди залагах на него, защото от новите сериали дет излязоха последните 1 -2  месеца почти никой не изтърпях докрай.

Изгледах му първите два епизода - голям смях :D :D :D Главната не я харесах особено в Love Rain, ама тука е голяма шматка хахаха Премиера също ми хареса, ама за 2 епизода не му видях веднъж усмивката май (истинска усмивка) :)

Надявам се и занапред да продължава така, защото ми се иска предколедно да гледам нещо, което да ме докара до сълзи, но от смях, а не от мъка :)

 

П. П.: Не знам дали може да се поправя, но  някой може ли да редактира малко резюмето, че не отговаря точно на нещата и някой може да си създаде погрешно мнение за сериала от него (както стана при мен в началото). Ето моето предложение: 

"The Prime Minister and I "е любовната история на премиер министър, Kwon Yool, който има 100 % необходимите качества в работата си, но 0 %, като грижи за своите три деца и млада жена репортер, Nam Da-Jung, която търсейки компрометираща информация около премиера, случайно става героиня в неговия любовен скандал и напълно преобръща живота му.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи го загледах, защото бях споделила че ще дам шанс на историята и на сценаристите да смесят тийн и улегнали актьори в някаква нова свежа форма на любовни недоразумения, и за двете серии доволно се позабавлявах... даже посмях . В типичен ром-ком започнаха диалози и сблъсък на образите, а съдейки по професиите им и заплетената нишка кое е редно за обществото и за индивида от житейска гледна точка, в реда на стеклите се обстоятелства и "чувства на любов", има мегдан за различни посоки на развитие на действието и доста забава предстои.

Ха дано!  :28558: Героите са колоритно-приятни и дано ги развиват, а те самите се разкриват правилно за нас зрителите.  Юна явно се чувства в свои води в тази роля, персонажа й е малко лигав на моменти, но девойчето дано не преиграва излишно със сладурести корейски гримаси. Но е терца...спатия, за сега.

 

 

А, да чакам челния й сблъсък с децата или да видим друга страна от любящия й характер в "брачния договор"  :lol2: ..

 

Премиерът е доста свеж "моралист" за политик в костюм, човекът от сега се „раздира“ вътрешно за изборите, които прави за себе си, семейството и страната..

 

..но имайки предвид,  че мелодрамата ще започне по в средата на драмата ще ми е интересно да следя чувствата му и по-очакваните от мен "съпружески" задължения  :896767:. Интересно какъв подход ще поемат сценаристите за романса в "тази двойка". Бoм Су се справя с ролята, той е почти на 44 г. все пак, с доста опит..и в сериала e с три деца..Не ми се иска да чакам 10 епизода за едно невинно докосване с устни, примерно...аман от корейците и тяхното невинно отношение към секса.. в к-драмите и запазване на "чистия" образ на любимките на Корея   :lol2: 

Юн Ши Юн е още загадка като герой, освен, че е видимо "черничък" и криещ  тайни персонаж, но има нещо очарователно..което по природа си носи младежа. Ха, дано представи и друга част от таланта си, стига с тези хубави, добри и сладки момченца... :PМадамата секретарка дано не става по-досадна в очертаващия се драматичен любовен конфликт..

 

 

... дали обича повече работата си или премиера?!

 

А, шуреят е по-комплексен образ от долен интригант, и наистина е замесен по-дълбоко.. :ph34r: Таткото дано поживее повече, защото e находка.. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано да продължи така, защото романтичните драми, на които попадам напоследък са бози и половина. Дано си запази и комедийния привкус, защото не ми се ще да навлиза в убердрама.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз съм си предубедена, но смятам, че Юна се справя повече от добре, поне в епизодите излъчени дотук. Определено ми тръгна в пъти по-интересно от прехвалените Наследници.

Ще чакам да видя дали с Бом Су ще продължат да ме забавляват, както досега :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Записвам се и аз като текущ зрител на това заглавие. Почитател съм на актьора Lee Bum Soo и понеже предищните му 2 сериала не бяха жанрово за мен, тука вече не се сдържах :D . За Yoon Shi Yoon важи същото. Двамата пълнят екрана и ако трябва могат да са достатъчна причина да остана зрител до края ако започнат обичайните сценарстки гафове. Сценаристите познати като предишни творения, та съм ориентирана какво да очаквам. Та ще проследя текущо какво са написали този път.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много по-приятно за гледане от прехвалените "наследници" и  "красавец".Трите серии, които изгледах  се забавлявах, а явно са само подготовка за "купона".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То хубаво забавен бил сериала, ма как да се прежаля да го гледам още се чудя, като не понасям нито чичката, нито кривокраката Yoona  :bee: 

Поне Yoon Shi Yoon дават ли го повечко, макар, че дори и той май няма да е в състояние да компенсира антипатията ми към горните двама.  :wacko: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега е много свеж. Чудех се дали да го започвам заради актьорския състав, но съм доволна от 4-те изгледани епизода :) Дано да продължават все така :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега е много свеж. Чудех се дали да го започвам заради актьорския състав, но съм доволна от 4-те изгледани епизода :) Дано да продължават все така :)

 

И аз така. Въпреки че са забъркали обичайните съставки - болест, сърдечни рани, загуба на близък, бедна девойка и богат мъж, са ги забъркали по по-нетрадиционен начин.

Юна не е от актрисите, които ми допадат, но тук играе учудващо естествено и убедително,  с много малки килвания в типичния лигав образ, който сме свикнали да виждаме. Сериалът запазва хем лековатата нотка, хем не изпада в твърде пародийно забавление. Драматичните ситуации също не са прекалени. Доста премерен като емоция, а откровените диалози са наистина свежа нотка. Един вид "и без това всички трябва да бъдат заблудени от нас, дай поне ние да не се заблуждаваме". Интересното ще стане когато дойдат моментите на самозаблуда, че няма новопоявили се чувства. 

Юн Ши Юн ми е все още твърде потаен, макар че изразява открито чувствата си без задръжки. Ще има нещо около него...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен хубаво ми почна. Параб е казала точно това, което и аз мисля. По принцип Юна доста ме дразни, но в този сериал ми е доста симпатична.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам проблем с поносимостта на актьорите, непоносимите са ми ги събрали накуп в "красавецът", така че, гледам без предубеждение.Юна си е точно за ролята и се справя- без забележки.Чакам следващите серии, понеже ме развлича ,забавлява, отмаря, кара ме да се смея-  носи настроение.

Гледайте!:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавно ми е, свежо, следя си го... Харесва ми как се справят всички актьори и докато не беше от най-рекламираните и показвани драми, ми хвана окото много повече от някои други прехвалени :) Гледайте го и се забавлявайте :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май тази година сериалите с най-голяма реклама и "звезден пълнеж" се оказват нищо особено, докато напред излизат продукции с по-скромни претенции, но за наша радост-с по-добри качества. Хубавото е, че примерно Юна не са я вкарали в някаква роля, тип "Дездемона" или "Офелия" като в "Love rain", а са й дали нещо подходящо за нейните умения. Затова й тя няма особени проблеми в играта и изглежда съвсем поносимо в ролята си. Без никакви очаквания, леко и приятно сериалче. Пълно с клишета, но то още другаря Шекспир преди 400 г. е написал всичко и ние само го повтаряме. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера си дръпнах 1 епизод , не беше никак лош , не знам защо не я харесвате тази девойка  ... ще стана разногледа с толкова хубави сериали на куп ... :xaxa:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...