Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

S Diary

에스 다이어리

 

Страна: Южна Корея
Премиера: 22 октомври 2004 г.
Времетраене: 106 мин.

Жанр: Романтична комедия

Режисьор: Kwon Jong Kwan


Участват:

Kim Sun Ah

Kim Soo Ro

Lee Hyun Woo

Gong Yoo

Na Moon Hee

Сюжет: Разказва се за млада жена, разочарована от досегашните си връзки, която планира подобаващо отмъщение към досегашните си партньори.

 

:essub:

 

С :subs:  - :click:     :click: 

Онлайн с :subs: - :click:

С английски субтитри - :click:

С руски субтитри - :click:

 

Лично мнение: Филмът е лек и разтоварващ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като фенка на комедийния талант на мацката (Сун-а) отдавна го гледах...и си спомням, че имаше

добри попадения...и смях падна, разбира се.Но най-вече запомних едно, че от всяка връзка, оставят

красиви спомени, които не могат, да бъдат отнети....имаше разни философски моменти за любовта,

на фона на дневника с любовните похождения....мдаааа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдаа историята беше наистина сладурска имаше много поучителни моменти,но очаквах накрая нещата се развиха малко по-различно отколкото ми се искаше,няма да издавам за тези,които не са гледали

А мацката определено си я бива (като актьорска игра) напоследък все на нея попадам,на който му се гледа нещо с нея My name is Kim Sam Soon ..много готино сериалче

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябваше да съм си взел поука след "Everybody Has Secret" че тва не са моя тип филми и по никой начин не ми допада. Мога да го опиша с една дума-скука. Ако тва е комедия то не се разсмях нито веднъж, дори забавно не беше, ако е романтична драма нито ме разплака, нито беше оригинално, нито пък имаше романтични моменти. Тотална загуба на време, насилих се да го догледам целия заради Gong Yoo и Kim Seon-ah щото са ми любимци.

 

Може да ми се стри толкова зле щото само час преди да седна да го гледам, зяпах Уиндстрък, та сигурно е нормално да ми е скучен. Сега се мъча да се сдобия с Волкано Хай дано той не ме разочерова също.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бая го търсих докато го намеря, т.к. Гонг Ю ми е най любимият актьор след Кафе Принц, но да си призная трейлъра ми беше по интересен от филма. Не знам защо имах усещането, че гледам някаква извратена версия на дневниците на Бриджит Джоунс. Замисала беше добър като цяло, но нещо не му достига за да бъде приятен за гледане!!!

И все пак Гонг Ю е сладур!!! Особенно когато е разгонен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще напиша някой и друг ред, за да отбележа, че това беше първият ми корейски филм...

Филмчето беше много забавно, история за любов, разочарование, отмъщение и примирение...Емоции все близки на всеки от нас

 

П.П. Мъжете са гадове. Ако те прецакат, им го върни подобаващо..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

a аз си мислех че дневника ми от детските години е шантав

Филма е страшно свеж и наситен със смешни сцени на фона на сериозното - любовта

1-та и любов ме шашна от постъпката си но тогава и не подозирах че 2-та любов ще е толкова ... няма думи в които да облека видяното и казаното от този хахо да си призная най- много се точех на третата и любов - драскача. ууу колко мърляв беше

а начина по който си разчистваше сметките беше повече от неочакван и шантав

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен много ми хареса. Винаги ни се струва, че само ние страдаме, особено ако сме пренебрегнати или изоставени. Все едно само ние имаме чувства. Но филма те кара да се замислиш, че и отсрещната страна е имала своите емоции, силно положителни, чисти, любовни. За жалост, обаче всичко свършва - не винаги, но често. Колкото и да ни е тежко и да искаме отмъщение, оказва се, че и това не носи удовлетворение. Просто трябва да се гледа на нещата от дистанция! Готино филмче, края беше много поучителен! :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готинко филмче, тук Kim Sun Ah ми хареаса най-много от всичките и филми, които съм гледала, а е и по-млада. Историята е интересна и е представена по различен начин :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес гледах филма и бих могла да кажа, че идеята е супер ,за играта да не говорим :) като цяло супер, но нещо ми липсваше. Но все пак доволно си го изгледах ; все пак говорим за Gong Yoo :))))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или съм спала през целия филм, или не знам какво... <_< Смешните моменти не ги помня, въобще не ми е било забавно, да не говориме че историята въобще не си спомням как се развива...Добре че ми е на compleated статус v MDL ... :D На два или три пъти се бях опитала да го гледам пак филма с идеята, че не съм го гледала, защото не си спомнях...След около 10-15 мин. все пак осъзнавах, че това съм го зяпала и друг път...и да си го причиня втори път не ми се ще... :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето не е лошо, имаше си доста смешни моменти. Като цяло става за разпускане и оправяне на настроението. Гонг Ю бая плът показа, струва си и само заради това да му хвърлите едно око на филма. Ким Сун А шантава, както винаги. Какви начини за отмъщение им беше измислила на господата, не е истина. Абе мен ме разтовари и ме остави с широка усмивка, радвам се, че му отделих време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стана ми мъчно, но не е проблемът във филма. Просто си припомних мои си неща... И все забравям да си изгоря дневниците.  :)

Не си падам по отмъщението- не виждам смисъл в него. За себе си съм разбрала, че е по-здравословно, ако човек не се обръща назад и по никакъв повод няма "взимане-даване" с бившите си, но за всеки е различно.

Може би ми е странна асоциацията, но ако правя сравнение със западни филми, за мен беше като комбинация от "High Fidelity" и "Eternal Sunshine Of The Spotless Mind". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филм за израстването от доверчиво и влюбчиво момиче до опитна жена. Не знам дали мъжете само я използваха, но и тя имаше някаква вина. Приказката за баницата и тоя който я яде.   Най хубаво е може би да срещнеш точният човек по рано и да не се налага трупането на целият този опит.  Малко се разочаровах,

Off Topic

че им върна парите.  Все пак тя беше изхрачила тези пари по тях и те си бяха нейни. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...