Jump to content

Графики


Recommended Posts

Амии..накратко ще показвам своите творения на фотошоп хд омо надявам се да не сгафя нещо, понеже съм нова
 
 
544849_493940224025823_1203725154_n.jpg

6466308L.png

6217657Q.png

6695601S.png
 
 
за сега това.. хд
 

Редактирано от mrnkaloto
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Silence направи ми впечатление, че използваш едни и същи ефекти, готови темплейти и подобни brightness и contrast. Мисля, че ако опиташ нещо различно ще ти се получи. :)

 

Val преди да започнеш да правиш нещо за когото и да било, първо трябва да научиш името на този човек. А именно So Ji Sup ( а всъщност е So Ji-Sub) . Преведи си "Sub" (подклас) и ще се сетиш, че и тире трябва да сложиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Shinobi-Мерси за съветите :3 По принцип всеки път се опитвам да променя нещо, ама не винаги ми се получава..Използвам четки, текстури (имам кажи-речи около 400, но да кажем, че ползвам само 50 от тях), колори задължително и т.н Явно трябва да "подменя" тези неща :D Честно казано преди няколко дни направих още нещо, което мисля, че се получи малко по-различно от останалите.. 7088414q.png но пък стана едно такова..необикновено

едит: Val-съветвам те винаги да запазваш нещата в png формат. Сигурно се питаш защо..ами защото по принцип при ПНГ-то нещата си запазват качеството..така де, то зависи и как си го направил..Забелязвам, че не ползваш изображения с много добро качество. Недей подбира такива, защото и резултата е неприятен. Можеш да си сваляш снимки от тук или тук . Всъщност във вторият сайт няма само изображения..Бих казала, че това е най-голямото място в интернет пространството за "творци". Можеш да си теглиш страшно много неща като текстури, четки, колори, рендери и т.н. Може да се вдъхновяваш и да рисуваш на ръка..Просто самия сайт е страшно хубав :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за съвета,аз просто съм с две леви ръце и не ми се получава рисуването на ръка.Фотошопа ми е нещо като хоби и се радвам да научавам нови неща.Лека вечер от мен!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...