Jump to content

Recommended Posts

Този сериал си спечели специално място в сърцето и лаптопа ми, за което до голяма степен допринесе невероятното начало, интересната история и всички актьори начело с кака разбира се! Тази актриса беше голямо откритие за мен, обра овациите и изби рибата с комичните сцени, а те са толкова много, че ми е трудно да определя само една любима :D Страшно много смях и приповдигнато настроение в нетърпеливо очакване да стане сряда и четвъртък и Parab да ни пусне субките :kiss2: , благодаря за което!

 Финалът не че не беше хубав, но някак си останах излъгана,

тази тежка раздяла и токова сълзи не бяха за последния епизод

 

 

Прекрасен сериал, дълго време ще го помня! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След изгледани два епизода имам следния въпрос към по-запознатите: защо "извънземното" е с хавлия под душа? Честно, това ме разби! Мисля, че щеше да е по-добре просто да го снимат само от кръста нагоре.... Впечатления досега: толкоз красавци и красавици не знам дали съм гледала досега накуп в сериал :icon_sunny: , така че, ще плакнем окото. Историята се движи добре, нищо кой знае колко непредвидимо като за корейски сериал, ама има време, може и да ме изненадат. Като го приключа ще пиша пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, нещо не ми дава мира. Значи накрая

 

когато спираше времето, за да са заедно, другите хора могат ли да се движат през това време, щото в началото не можеха, само той щъкаше?! По-късно на стълбите показаха, че и двамата мърдат... Та ако останалите хора са активни, как не го разпознават, не може година и половина да се крие в апартамента, а ако не се движат, тогава кво са яли цяла година? :xaxa:  Или са крали по магазините? Уау, ся се сетих и за водата за къпане

и спирам, че и други глупости взеха да ми хрумват. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и така, и аз го почнах по сериозно този сериал , е то няма такова нещо .. нарежда ми се в топ сериалите които няма да изтрия ... и ще повтарям и потретвам и там докато ми омръзне , нещо което няма да се случи , ... за сега съм на 15 серия, но това е единственият сериал за сега които от началото до края има и комедия и трагедия, които се преплитат доста успешно ... образа на главната направо ме съсипва от смях

, няма такава луда шматка в добрият смилъл ,как си говори сама хахахаха 

.. .. дотолкова ,че съседката снощи дойде да ме помоли в 2 през ноща да не се хиля като побъркана и да и дам това което съм гледала да се похилила и тя утре ( да не казвам ,че дори си помисли дали не съм се надрусала с нещо , да друсам се редовно със забавни корейски сериали ) ,а главният колкото повече го гледам толкова повече се влюбвам не само във играта му ами в това лице ....  .... едно ме притеснява само краят , които честно казано не ме удовлетворява .... но happy and има различни лица ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

поправям си мнението за края .... хареса ми .. явно съм останала с друго впечатление от коментарите прочетени по горе .... пак повтарям страхотен сериал ... който още ме кара да тръпна доволно като се сетя за него ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Признавам, че в драмата ми хареса изпълнението на още един актьор. Наистина се учудвах, че не си спомням да съм гледала някъде актьора, изиграл ролята на нашия Злоблю. Изигра я много добре. Разтърсих се (то го имало е темата за него тук, във форума, ама кой да погледне) и открих защо не съм го срещала толкова често по драмите и филмите.

 

Това момче, Шин Сонг Рок, както и Ом Ги Джун (много харесвам това момче, перфектен е във всяка злодейска роля, в която съм го гледала), предпочита да играe в мюзикъли.
Страхотен глас!

 

И двамата са играли в мюзикъла "Монте Кристо" главната мъжка роля в различни екипи.

 

Ето клипче с великолепна песен от този мюзикъл:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ми хареса и се радвам, че му дадох шанс, макар че обикновено като чуя "извънземни" и бягам надалеч. Посмях се добре.

Няма да забравя как се готвеше да й предлага брак пред огледалото. Накрая се отчая, хвърли кутийката с пръстена и каза: "Това е за теб". :D Чон Сон И, въпреки че всички разправяха как била с ужасен характер, всъщност си беше доброто момиче, за разлика от Ю Се Ми, която уж била "ангел". Актьорът в ролята на И Дже Гьонг много добре си изигра ролята. През цялото време лицето му излъчваше някаква злокобност и потайност. Хю Гьонг ми беше много симпатичен, макар че ми се щеше просто да си преодолее чувствата и да си продължи напред с живота, вместо отчаяно да тъпче на едно и също място. Такива персонажи, колкото и да им съчувствам, ме дразнят във всички сериали. Малко самоуважение бе, хора! Юн Дже, Пок Джа, бащата на Чон Сон И, адвокат Джанг - всички ми харесаха. Единствено майката на главната през цялото време си мислех как някой трябва да я пребие с камъни. То Мин Джун също ми хареса, но ми се искаше малко повече да разкаже за родната си планета.

 

 

ПП: Благодарности за субтитрите на parab!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го преди време. Доста ми хареса. Всички актьори много добре си играеха ролите. Много сладурски и забавен сериал, но в същото време имаше и драматични моменти.  Много лесно се гледа. С нетърпение чаках нов епизод да излезе.

Само малко края ми се стори леко изкуствен, скалъпен само и само, за да е щастлив.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Американците са купили правата за сериала и ще готвят римейк, който ще се излъчи по АВС. Сценаристката на драмата ще се включи като изпълнителен продуцент, а пък от американска страна тези, които ще преправят сценария, ще са Елизабет Крафт и Сара Фейн - ако някой е гледал техните Щитът, Тайният кръг, Къщата на куклите или Ангел, може да каже как са.

Ще видим резултатът от всичко през януари догодина. Предполагам, че като изберат главните актьори, ще се разбере веднага. 

Така или иначе не очаквам от каламбурите на Чон Джи Хьон в американската версия - твърде корейски ще изглежда. Предполагам, че ще наблегнат на криминалната нишка плюс по-романтични взаимоотношения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, в такъв случай може и да се получи нещо. Обаче направо не си представям комбинацията, уви. :( Дано все пак е приемлив резултатът.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Де що имаше награда- при сериала и бонбона цък          цък   

На червения килим  тук

 

201410011853778978_542bcf4a9889e_99_2014

Редактирано от Lawandula
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе сериала не е нищо особено. Започна силно, но всичко приключи, когато разкриха лошия след това скука. Три пъти заспах на 19ти епизод, молих се просто да свърши, извънземният да си заминава и да спра да слушам глупости за това колко измислени деца ще имат. Тоя финал ми развали хубавото усещане от първите епизоди....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е то, какво толкова  да ти хареса  - все едно си гледах детско....Главната я зная, и е много добра актриса - само заради нея го изгледах...а края беше няма такава боза...Изобщо не ги усетих като двойка тези двамата, а това е целта в крайна сметка. Ще прощавате, че не се интересувам как се казва главният извънземен, но просто нямам положително мнение за играта му и не желая да го гледам пак, където и да е - за мен си беше пълна статуя...Изобщо не успя да ми напълни душицата с тази игра - абсолютно безлична...не искам да звуча като "хейт" , но ако това ми беше първият корейски сериал - със сигурност щеше да е и  последен :bee: Моля не вадете пистолетите...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Urban, пробвай да го видиш в Secretly Greatly - там е малко по в истинския си образ. Ще го излъчват и безплатно тази седмица на корейските дни.

Нетипичен беше за него този характер и затова и за мен бе леко по-дървен отколкото трябваше. 

 


Ако някой иска пак да се потопи в сериала, сцени от гафове на двамата главни

 

Особено внимание обърнете на втория клип последните минути... Какво изпълнение от Чон Джи Хьон  :28558:  :28558:  :28558:

 


 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Urban ... сестро ... ти как искаш да го изиграе ... чете ли въъобще доброто описани което са дали на сериала ... разбрали, че самата му роля си е такава дръпната .... за мен сериала си е много добър феноменален ..

. Пак ще го гледам ... бъм .. бам ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

това бъм - бам към мене ли е - с тигана по - главата... :28558:  Ще ходя на "Дни на корейското кино" и там ще му дам последен шанс на момченцето...А колкото до ролята - тя нека си е дръпната - просто този беше много "сух" в показване на емоции (без говор). Сравнявам го с игра на негови колеги...и въздействието, което имат върху зрителя...мойте чесъмнидаски...систър :bee: И нека не забравяме, че форума е място за обсъждане на различни мнения, а не място само  за преклонение и обожествяване

 
СЕДМИЦА НА КОРЕЙСКОТО КИНО
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха а ...права си ... но ние обдъждаме все пак .... но ролятя си я изигра перфектно на дръпнат сухар който не знае какво е емоция .. или по скоро , не искаше да я изпитва .... дзън ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...