Jump to content

Recommended Posts

Не мога да кажа, че ми се нарежда сред любимите, но беше сладко. Имаше баласт, но имаше и добра любовна нишка, която компенсира донякъде цялото ми впечатление. Емоциите ми са колебливи - на моменти ми беше скучно, на моменти чаровно, имаше и моменти, в които аха да ме оплете тоя сериал, ама нещо не му достигна, за да успее.

Абсолютно същото мисля и аз. На мен ми липсваше магията която да ме залепи за екрана и да си гриза ноктите от нетърпение кога ще излезе следващият епизод...

 

Относно спирането на времето, за феновете на фантастиката това е абсолютна глупост  :slap: При това положение, ако продължи да спира времето за все по-дълго мадамата ще остарее за отрицателно време. Първо с един месец ще е по-стара от останалия свят, после с година... Абе издиша яко откъм нишка фантастика...

 

След много размисли стигнах до заключението, че най-хубавото на този сериал бе... светкавичния превод, за което искрено благодаря на Параб, че ни позволи заедно с останалия свят да гледаме и коментираме  :bow:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До 18-та серия, сериалът беше много добър, а после стана просто поредица от романтични срещи.

Злодеят, който имаше контра на всичко, изведнъж беше подмамен от наивното си братче и разбираш ли, се хвана. Се Ми се изгуби из пустинята с нейните 15годишни чувства и като се завърна 'пуф' чувствата ги нямаше. Вманиаченото малко братче се оказа Супермен и добър стратег.

Общо взето за 1-2 епизода преобърнаха характерите на героите и ни посипаха с розов прашец. Това препускане не ми хареса. :bee:

 

 

 

Краят беше доста странен. Усмихвах се, завиждайки на Сонг И, че си получи, което искаше, ама само до червения килим и после нещата чисто ми излязоха извън сферата на нормалното колкото и ненормален да беше самия сюжет. Някакси не ми се връзва той да спре времето за цял един живот, дефакто ще живеят изолирани, нали за хората времето ще е спряло. Не знам, не знам защо направиха това на сериала с последните 4серии...

 

Но досега перфектен сериал не съм виждала, но пък на този наистина се забавлявах, много смях, романтика и сълзи на моменти. Погледнато като цяло доволна съм. :emote_kiss3:

 

А тези многобройни целувки направо ме разтапяха, като я дръпне и хване за ръцете.. и после с тези меки устни.. Ауу :kissy::rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм гледала другите проекти на мадамата, но определено ще ги имам предвид в най-скоро време. Царица е на диалозите, закачките, скритите послания и многослойния сценарий.

От все сърце ти препоръчвам My Husband's got a family.

Tака и не успях да навия Кидо и Захарчето да го гледат, щото бил 56 епизода (голяма работа, кикимори).

Но рейтингът му не спадна под 30%, като за последните 20 -тина епизода стигаше почти до 50%.

Ще се насладиш на един чудесен сценарий, великолепен каст от всички възрасти, разкошна музика, смях и плач. Изобщо има си всичко.

За мен - един от най-хубавите (срам ме е да си кажа, че го смятам за най-хубавия) корейски сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Lawandula, сега ми го и преведи :)

 

Lukreciana, романтиката е много обсъждана. Не мисля, че мога да кажа нещо повече, от десетките постове преди моя. Както виждаш, не задълбавам, просто ми е интересно. Защо пък трябва да захапвам само една идея (в случая романтиката)? Не може ли да го раздавам мултифункционално? :D

А ми направи впечатление, защото понятията "червеева дупка", "спиране на времето" и "телепортация" трудно мога да ги съчетая. Особено в този смисъл, в който са използвани тук. Пък за акъла...Намират ми се още няколко мозъчни клетки и се пробвам да ги ползвам рационално :P

Далеч съм от мисълта да обидя някого,

при все че истината не винаги е истина,

а фантастиката може да стане реалност,

както и пътуването в миналото и бъдещето с машина на времето

през червеевите дупки, къртичини, тунели или както там

ги наричат.

Факт е вече, че са изпратили в бъдещето частици- мюони, което дава надежда, че един ден това ще стане възможно, въпреки, че екзотичната материят за създаването на такива дупки е оскъдна, не е още изучена и е трудна за създаване.

 

И последни новини... червееви дупки... създадени... в Австралия, Русия и Китай.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страх ме беше да я започна тази последна 21ва серия, хвърлях по едно половин око на коментарите ви и се подготвях...

Не за друго, а се подготвях да приема поднесения ни финал...подразбрала вече от форума какъв ще да е той...

Всъщност смятам, че до някъде сценаристката ни поднесе възможно най-безболезнения финал на фона на целия абсурд. За 100%товите романтици, вероятно е добър краят, за мен , която съм по-скоро прагматично-реалистична романтичка (!?!?) - не съвсем добър...

 

То вярно, няма как да е пълно щастието, както си го представяха в онази идилия с къщата, децата, кучетата...

Не трябваше ли да й позволи да остарее по този начин, та макари без него...

Каква ще е тази половинчата любов в спряло време?!

Ако действието след заминаването му ще се развива на тази планета, то не трябва ли да се спазват правилата на тази планета?!

Какъв ще е този безполов живот?! Оставяйки вярна на него, я ограбиха от всичко друго ценно на Земята. Това е доста тъжно :( не е добър финал за романтика, та била тя и фантастична :(

 

 

Хайде, време е да свалим розовите очила и да чакаме следващата добра продукция. Въпреки налегналата ме лека тъга съм щастлива, че бях част от зрителите на тази извънземна романтика.

Благодаря parab! Благодаря и на mrnkaloto! :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си кажа и аз мнението. :) Няма да разтягам лукуми за вече говорени неща. Сериалчето не е нещо велико, но беше нещо свежо като идея на корейската сериална индустрия. Става за отмора след тежък ден с романтични и забавни моменти.

Относно фантастиката, сценаристката трябваше малко да се постарае като прочете някоя и друга научна статия за времето и пространството, за да звучи малко по-реалистично. И аз не можах да разбера, защо трябваше да се спира времето, когато Звездьо се завръщаше. Можеше просто да се завръща за известно време докато намери начин да е за по-дълго, или да презареди "батериите" там за няколко години и да се върне за 50 тук, но явно не й е дошло на ума на сценаристката. Както и да е, като се поставя на нейно място, наистина не е лесно да задоволиш претенциите на всички. Ако някой умре накрая, се говори "Защо умря? Защо такъв трагичен край?", ако е щастлив краят, се говори "Много го захаросаха." и доста от сценаристите избират варианта "средно положение". Ами прави са си хората.

Искам да обърна внимание на облеклата им. Леле доста парички са поналяли... почти всички колекции от последното Pret-a-porter се видя на екран. По груби сметки, дрешките които разходиха на екрана бяха около 50 хил евро на епизод. Всеки може да сметне за 21 епизода за какво иде дума.

Само някои примери:

 

 

57-Gianna-Jun-Ji-Hyun-You-Who-Came-From-

 

Рокличка само 1950 евро

dolce-gabbana-multi-lace-silk-organza-dr
Dolce & Gabbana
Lace Silk Organza Dress

 

Сакенце за скромните около 4 хил долара.

You-Who-Came-From-The-Stars-Cheon-Song-Y

 

Няма страшно, ей т'ва рокле по-долу е само 3990 евро:

40-Gianna-Jun-Ji-Hyeon-You-Who-Came-From

 

lanvin-black-butterflyprint-satin-dress-

 

Ако искате още подробности ето тук.

 

 

 

 

Идеята ми е, че доста сериозно се инвестира в тази индустрия. Разбирам да е за филм, а това е просто някакво малко сериалче "еднодневка". Стана ми странно, защо се изхвърлят така...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност дрехите, които се появяват от различните телевизионни жанрове по медиите, 90% от тях са взети за правене на реклама, следователно те не се плащат и след снимките се връщат. Така актрисата е облечена марково без да плаща, а самата марка си прави безплатна реклама.. дори по-незнайните марки си плащат на стилистите, за да се появяват дрехите им на екран. А има и друг момент, че много от дрехите, които изглеждат досущ като Долче и Габана са всъщност  скъпи реплики..скъпи, скъпи колко да са скъпи, със сигурност не колкото оригиналните. :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля, да ти кажа. Не мисля, че Долче и Габана, Шанел, Прада, Клое и т.н. марки имат нужда от реклама, по-скоро е обратното. Разбирам по-неизвестни марки да си плащат, за да им се покажат нещата (местни производители например), разбирам определена марка да е спонсор, но това е доста. "Скъпи реплики"... ами и евтини реплики да са пак е модел на Долче и Габана и се знае, макар че не мисля, че в сериал ще покажат нещо, което не е оригинал. По-скоро корейците са поели инициатива да покажат класа и състояние пред Света. В кой друг не азиатски сериал има толкова скъпи марки на едно място? Броят се на пръсти.

Ето ти пример (не марковото винаги има разлика с оригинала ако го познаваш, открийте разликите):

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо всички решиха ,че звездната двойка ще остане без звездолинчета :icon_sunny: ,или аз нещо не съм догледала.. По скоро мисля 

е въпрос на споразумение между главната и сценаристката,заради скорошният брак,нямаше нищо освен няколко хубави целувки.Но корейците са на двете крайности както винаги..много драма и свян/ много драма ,жестокост и толкова неподходяща разкрепостеност.

Все пак аз лично мисля успеха се коренеше в страхотната игра на всички ,комедийният елемент и красивите лица :kissy: и 

факта ,че сценаристката успя да задържи напрежението до самия край,което не оправдава не особено сполучливия финал.

Благодарности на Параб!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В следващите редове ще стане дума за шотландски бойци, Братя Стругацки и нирвана.

 

В този сериал има две неща, заради които си заслужава гледането: Jun Ji Hyun и Yoo In Na. Това е първият сериал, в който гледам Jun Ji Hyun, но разбира се съм гледал всичките й филми и честно казано не знаех какво да очаквам. Yoo In Na ми е слабост още от „Тайната градина” и се радвах отново да я видя. Мъжката част на трупата не ми направи никакво впечатление.
Още след първата серия си помислих:’ Явно някой е гледал „Шотландски боец”. Дано да е филма, а не сериала,” Всъщност приликите са доста. И в двата случая имаме извънземни, стояли тук 400 години, и двамата си имаха богати колекции, натрупани с годините, и двамата се „прераждаха” през 20-30 години с нови имена и професии. Но след това започват разликите. Шотландецът беше що-годе нормален човек, обичащ и обичан и дейно живеещ в различните времена. Корейското Е.Т. обаче се оказа някакъв Буратино, в смисъл на дървено човече, което е просъществувало 400 години на Земята. Именно „просъществувало”, а не „живяло”. Той просто е преминавал през епохите като дърво или камък, без да чувства нищо. И чак накрая се сети да наваксва изпуснатото. Спомних си за „Трудно е да бъдеш бог” на Братя Стругацки – как ли се чувства един извънземен на друга планета? Възможно ли е за 400 г. поне малко да не се „очовечиш”, а да си останеш все същото дърво, безпристрастно наблюдаващо човечеството?
Дразнещ беше и изтърканият любовен триъгълник. Още недоумявам защо бяха нужни „криминалната линия” и злият брат. И защо по дяволите Ю Ин На се мярка само за по 5 минути през 3 серии? Дупките в сценария ставаха все по-големи, моето недоволство все по-силно и в един момент вече бях тръгнал да мятам монитора през терасата, когато получих Прозрение. Разбрах смисъла на живота и пред мен се откриха тайните на Вселената (за това друг път). С една дума постигнах Нирвана. В следващия момент се озовах отново на стола, мониторът си беше на бюрото, а до мен на кушетката седеше Буда и ми се усмихваше. Викам му:„Пич, разбрах как да реша проблема с този сериал.” Той ми отговаря: ”Е, то Рагнос отдавна го е решил-спираш да гледаш корейски сериали”. „Рагнос е бог, той може да си го позволи. Обаче за нас, обикновените простосмъртни решението е друго.”
Всъщност първата ми грешка беше да се подведа по заглавието на сериала. Главният герой не е извънземното. Той е второстепенен персонаж, фон, масовка (както и всички останали). Неговата история не е толкова важна-тя и без това почти отсъства. Единственият смисъл за съществуването на сериала е Jun Ji Hyun. Нейната актьорска игра. Това е, на което единствено трябва да се обръща внимание, защото наистина си заслужава всяка минута. И именно тогава, когато го разбереш, всичко останало е без значение. Дупките в сценария, слабата игра на някои актьори, малката роля на Ю Ин На – вече не обръщаш такова внимание на простотиите и не се дразниш от тях. Просто няма смисъл. Затова ми беше напълно безразлична „романтиката” и как ще завърши сериалът. За мен най-важното беше удоволствието да гледам великолепната актриса Jun Ji Hyun. Дали е можела да избере по-добър сценарий? Възможно е. Важното е, че дори и с този, изнесе сериала на гръб и засенчи всички останали. Това, според мен е достатъчна причина за гледането на сериала. Приятно гледане.

 

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм, че в този сериал, стайлингът беше отличен. Водя си блог и се интересувам супер много от мода и затова за мен беше огромно удоволствие да гледам. Във връзка с рекламата, ами ако големи фирми не си правят най-големите рекламни кампании не знам кой друг ще има средствата да го направи. Имат си отделни маркетинг отдели, които се занимават само с разпространението на колекции и прочие. За тях рекламата е едно от най-съществените неща, защото макар на върха там също конкуренцията е убийствена. От дълги години си е традиция в телевизията и киното известните марки да се рекламират, особено ако филмът е обещаващ. Така че за дрехите не са хвърлени толкова средства колкото предполагаш. Мога да кажа само едно браво на стилистите!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дидо, мерси! Съгласна съм теб донякъде, но все пак сценарият сякаш беше писан като за нея и да подчертае всичките й качества - чудатостта, енергичността, откровеността. За да направи още по-голям паралел с истинския й образ сценаристката се бе постарала да вкара доста аналогични на реални нейни проекти елементи в сценария. Но ти като мъж няма как да обърнеш толкова внимание на фона около нея, особено при такава игра от нейна страна и това "дървено" представяне от младока-извънземен. И съм съгласна, че неговият образ ми се стори най-странно направен и малко несъвместим със собствените ми представи за 400 годишен индивид, пък бил той и от друга планета.

 

Относно стайлинга, четох, че човекът, отговорен за гардероба е известен дизайнер, който дори имаше епизодично участие - когато Кака отиде да му предложи да й изкупи чантите - леко пухкав, с очила и маниер при говорене. Добре се представи с обличането й, макар че за мен твърде често й сменяха дрехите, но рекламата си е реклама. Четох за това как един тренчкоут, който е носила в един от епизодите, бил изкупен в Корея от всички магазини само седмица след това. Затова нищо чудно дрехите да са пристигали на талази при тях, с такъв резултат всяка марка би искала да се похвали. 

 

И понеже съм подхванала - частта за края така и не успявам да си я обясня и се надявам да има някакво разяснение нататък от сценаристката - дали интервю, дали видео, но поне нещо... 

 

 

Първо, тази летяща чиния, която дойде, взе ли го или не го взе? Твърде дълго я показваха...

Второ, разпада се на части (поради факта, че е болен?! или така се пренася на летящата чиния?!

Трето, тази червеева дупка отнася тялото му или летящата чиния?

Четвърто, как се озовава на земята отново и защо това да има връзка със спирането на времето?

Само като спре времето ли може да пътува? Използва червеевата дупка, за да пътува ли или се пренася с телепортация?

Не ми стана ясно, в спряното за всички време ли те са изкарали последно година и нещо? Твърде нелогично ще е да спряно за всички, а за тях двамата да не е - как ще живеят в спрян свят?! Значи трябва спрямо нещо друго да е спряно времето.

Признавам си честно, че дори като превеждах, се опитвах да нацеля правилното значение, за да е най-ясно, и изчетох няколко обяснения, но те самите обясняват с твърде общи понятия на корейски и няма как да се търси особена конкретност и специфичност.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен коментар на Дидо :up:

Последните няколко епизода ми развалиха хубавото впечатление от сериала и той се срина в класацията ми стремглаво надолу.Инак да,страхотна Jun Ji Hyun. Не знам на какво отгоре Ю Ин На се е съгласила да участва,но това си беше подигравка с таланта й,общо 20 минути за цял сериал.Да съди сценаристите и да идва при мен да я утеша.

АКо ми дадат апартамента и колата на звзделин,може и да сложа още някоя звезда,но засега оценката ми е три звездички от пет възможни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дидо, мерси! Съгласна съм теб донякъде, но все пак сценарият сякаш беше писан като за нея и да подчертае всичките й качества - чудатостта, енергичността, откровеността. За да направи още по-голям паралел с истинския й образ сценаристката се бе постарала да вкара доста аналогични на реални нейни проекти елементи в сценария. Но ти като мъж няма как да обърнеш толкова внимание на фона около нея, особено при такава игра от нейна страна и това "дървено" представяне от младока-извънземен. И съм съгласна, че неговият образ ми се стори най-странно направен и малко несъвместим със собствените ми представи за 400 годишен индивид, пък бил той и от друга планета.

 

Относно стайлинга, четох, че човекът, отговорен за гардероба е известен дизайнер, който дори имаше епизодично участие - когато Кака отиде да му предложи да й изкупи чантите - леко пухкав, с очила и маниер при говорене. Добре се представи с обличането й, макар че за мен твърде често й сменяха дрехите, но рекламата си е реклама. Четох за това как един тренчкоут, който е носила в един от епизодите, бил изкупен в Корея от всички магазини само седмица след това. Затова нищо чудно дрехите да са пристигали на талази при тях, с такъв резултат всяка марка би искала да се похвали. 

 

И понеже съм подхванала - частта за края така и не успявам да си я обясня и се надявам да има някакво разяснение нататък от сценаристката - дали интервю, дали видео, но поне нещо... 

 

 

Първо, тази летяща чиния, която дойде, взе ли го или не го взе? Твърде дълго я показваха...

Второ, разпада се на части (поради факта, че е болен?! или така се пренася на летящата чиния?!

Трето, тази червеева дупка отнася тялото му или летящата чиния?

Четвърто, как се озовава на земята отново и защо това да има връзка със спирането на времето?

Само като спре времето ли може да пътува? Използва червеевата дупка, за да пътува ли или се пренася с телепортация?

Не ми стана ясно, в спряното за всички време ли те са изкарали последно година и нещо? Твърде нелогично ще е да спряно за всички, а за тях двамата да не е - как ще живеят в спрян свят?! Значи трябва спрямо нещо друго да е спряно времето.

Признавам си честно, че дори като превеждах, се опитвах да нацеля правилното значение, за да е най-ясно, и изчетох няколко обяснения, но те самите обясняват с твърде общи понятия на корейски и няма как да се търси особена конкретност и специфичност.

 

 

Разбира се, че сценарият е писан специално за нея. Това е очевидно и затова не го споменах, но явно много хора се лъжат, че главният герой е извънземното. Виждал съм сериали и филми правени специално за даден актьор и доста често се дразня от това, защото обикновено не се получава. Но тук съжалението ми е по-скоро, че би могло да има по-добър сценарий за нея. Щом тук направи такова изпълнение, какво ли щеше да е тогава.

Относно техническите въпроси-по-добре да няма обяснения, защото във всички случаи ще са.неправдоподобни измислици.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въх, колко дълбокомислени мисли изчетох. Ама то така - нЕма угодия. На един не му харесало едно, на друг му харесало, ама не му харесало друго. За един прекалено романтичен, за друг недостатъчно реалистичен, трети прави сравнения с нищо общо сериали... Като започнете да търсите дълбоката душевност на лиричните герои, направо ме подлудявате. Сериалът си е романтична фантастика. Колко е фантастика, толкова. Романтиката си беше на лице. Комедия си имаше, тук-таме драми и сълзи/сополи. Толкова. Не знам какво сте очаквали да е последните 2 серии, ама предвид "познанията ми" по корейска "сценаристика", смятам, че си беше съвсем в реда на нещата - примесени романтика и сълзи. Който е очаквал друго, да смени държавите.

Лирично отклонение - смятам, че криминалната нишка беше намесена с една единствена цел: за да може наш младеж да научи какво е да искаш да защитиш нещо/някой. Затова и не беше кой знае колко развита. Край на лиричното отклонение.

И да уточня - хич не ме интересува кой харесал сериала и кой не го харесал, ама като започнете да изпадате в такива дълбокомислия, се чувствам сякаш съм попаднала в някой литературен клуб, където членуват дърти моми учителки.

 

п.с. А тунелът и времеспирането продължавам да ги мисля. Евентуално ще го измисля... Ляля!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разбира се,че сериалът е на Кака, дори и заглавието, с различни преводи на много места беше, от сорта на "Моят любим , дошъл от звездите".Дори четох, че всичките тия приказки на Извънземното към Кака, да се пази, да не участвува в мелодрами с целувки, да не ходи разголена и т.н. ,са едва ли не закачка със съпруга и.От друга страна, четох, че всякакви там певачки, айдъли и подобни, за лесен пробив ги бутат по сериалите .Заради това, камара кадърни актриси седят без работа, да не говорим ,че всичките работещи са барнати от пластичната хирургия и са прелест за окото, без значение, колко играят.Още по-зле стоял въпросът с 30 и над 30 годишните каки.Та, Jun Ji Hyun им даде урок с една дума.Браво на нея! Излезе наяве и това , че всъщност тя е привикала младежа за участие, а не обратното и явно каста и всичко е било съобразено с нея и тя е имала думата.

 

Дидо, прекрасен коментар на сериала, погледнат от твоята камбанария ;) .Смятам,че  даде пример, как  се води етичен,цивилизован  и толерантен диалог между големи хора. .Поздравления! :)

 

Сега по темата за времето- 

За спирането - може да съм в грешка, но не мисля, че спира времето напълно ,когато той е на Земята, защото ясно показаха на червения килим как спря времето но после продължи  да тече и всички видяха целувката и за да няма тръшканици после и нескончаеми дебати, халюцинира или не, оставиха палтото на гърба и и с това решиха всички проблеми.Понякога най-простото решение е най-удачно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въх, колко дълбокомислени мисли изчетох. Ама то така - нЕма угодия. На един не му харесало едно, на друг му харесало, ама не му харесало друго. За един прекалено романтичен, за друг недостатъчно реалистичен, трети прави сравнения с нищо общо сериали... Като започнете да търсите дълбоката душевност на лиричните герои, направо ме подлудявате.

 

Форумът е, за да споделим впечатления, чувства, емоции, нали така. Защо се дразниш?!

На мен ми беше супер приятно да прочета всичките тези 23 страници, благодаря на всички, направили дните ми по-усмихнати :)!

Dido, човече, признавам си, че за пръв път харесвам твое мнение. И не, защото на 100% съм съгласна с теб, а защото ми хареса как си го написал. За много неща и аз смятам, че си прав.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О война и мир в действие всеки да си коментира каквото и както му харесва имаше си от всичко сериалчето и на мен ми се искаше кучета котки и бебета ама няма но съм доволна че го изгледах :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ха-ха, Дидо, къде ме набърка и мене в темата, чак бог ме изкара. :xaxa: Аз не само че не гледам корейски сериали, но и не чета раздела. Специално ми се обадиха да ми кажат какво си написал за моя приятел Буда  :28558: и постигнатото от мен просветление. Междувременно ме попитаха дали няма да започна да гледам отново корейски сериали. Не знам какво те е накарало да го напишеш, но се скъсах да се смея.  :rofl:  :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не очаквах подобен край, но пък то с корейските сценарии трябва да очакваш неочакваното, но и по-зле можеше да е. Като цяло филмчето ми хареса много, каста - удивителен, толкова че белите конци из сценария почти се забравяха, като видиш извънземната усмивка :).

Най-важното - добра химия м/у актьорите, паснаха си перфектно (въпреки възрастовата разлика), почти ме убедиха в любовта си :kissx:  !!!

Ако още не сте го гледали - Започвайте !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...