Jump to content

Recommended Posts

Благодаря на екипа за превода! :)

 

'I'm extremly happy'..но мисля че можеше нас сценаристката да ни направи малко по щастливи за повече
Да оригинален финал,но все пак ние зрителите не сме кинокритиците,а просто си искаме нашата порция екранно време щастие!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оригинален финал, на мен лично много ми хареса, по-добре от изцяло оставен отворен да се чудиш какво ще стане

и по-добре от колкото Звездолинчо да не се завърне никога :)

За мен е щастлив и добре измислен, точно последните секунди в леглото ми бяха най-романтичните и мили от целия филм до сега <3 "Прибрах се" и тя го гушна... така , така щастливо чувство остави в мен, обичам много хубави драми и най-вече с щастлив финал :)

 

 

 

Забравих да споделя две много яки гифчета :D

 

 

tumblr_n1nweb5rPF1qfakbgo2_r3_500.gif

 

tumblr_n1nweb5rPF1qfakbgo1_r3_500.gif

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и какво така ли свърши ... прегледах набързо 21 епизод ,че не се сдържах

цял живот иди си ела си ... нещо не ми хареса на мен краят в смисъл какъв жовот ще е за симпатягата .. хайде звездолинчо тяхната цивилизация е напреднала .. ама наща няма да живее 1000 години, да я беше взел със себе си

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ти трябват такива вълнения и да си довлечеш някое малтретиране. :28558:

Още не са излезли субтитрите на parab, търпеливо ги чакаме, но от снощи жестоко ми се заканват, че ще ми изтръгнат ноктите на ръцете, ако напиша и ред относно финала. В нашия чат ме преследват като хрътки. Има хора, които не са гледали двата последни епизода. Железни нерви, направо въжета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готови са.

И аз чакам Дидо. :) Обаче искам и сравнение с останалите подобни сериали, а не сам за себе си ;).

 

Този край - идеята хубава, ама пак останаха няколко незашити конци, които ми се искаше да не така хлабави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Значи бях права, че атомният разпад е начинът му на заминаване за неговата звезда.

 

Много хубав финал! :panda-145::wub:

 

Parab, кои по-точно? По принцип знаеш, че не може без тях :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да..този сериал наистина ще се гледа отново и никога няма да го забравя..Хареса ми играта на Ji Hyun. До сега не я бях гледала никъде, ще й хвърля един поглед в някое филмче ;) Сухьон и него не го бях мярвала никъде..Заобичах го прекалено много за това ще изгледам някоя драмичка и задължително няколко филмчета >.< Прекрасен е по всякаква критерия. Краят си беше край. Доволна съм от него ^^ Въпреки, че изобщо не подозирах, че ще представлява нещо подобно. И наистина е малко гадно, че

ту ще се появява, ту ще изчезва, но все пак е по-добре от да го няма.

 

Няма как да пропусна да благодаря на parab за прекрасните субтитри :) Благодаря ти наистина много :kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последният епизод е най-емоционално удовлетворяващ, но най-малко интелектуално. Ако взема да пиша всички нелогичности в него, ще му отнема от другия чар.

 

Фантастичната част, както и криминалната, определено не са силната страна на сценаристката, но хубавите диалози, намирането на място в историята на всеки главен и второстепенен герой, множеството интересни аналогии, следването на идеята и това как във всеки епизод имахме все ново парченце от пъзела, което пазеше интереса за нататък - в това се справи повече от успешно.

Звезден миг за Чон Джи Хьон определено, макар че съм сигурна, че няма да я видим скоро в друг сериал. Показа доста от таланта си и просто изпълваше всяка сцена, в която присъстваше. Ким Су Хьон също успя да бъде различен от ролите си досега, макар че не игра като човек с 400 годишен опит, а като актьор, който си мисли, че играе човек с 400 годишен опит. Но в случая нямам особена база за сравнение, така че приемам неговата интерпретация до някаква степен. Постара се, а в тъжните сцени беше неповторим. 

И ако можех, щях лично да им благодаря, че направиха толкова много и хубави целувки, напълно различни от стерилното докосване, което сме свикнали да виждаме.

Със сигурност сериалът ще се запомни и ще остане в хрониките като една от най-хубавите любовни истории досега, която показва колко е важно

да цениш всеки миг с любимия човек и това, което имаш. А това е повече от достатъчно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко зависи от гледната точка.Работата ми е напрегната и сериалите ги гледам за развлечение и отмора.Деля ги на два типа- такива ,които имат заряд и такива ,които нямат.(най-близък пример изгледани- за първи тип-"Тайната", за втори-"Красавецът".Ако ще да е най-изпипаното нещо, откъм логика, фантастика, криминале, правосъдие и т.н, бюджет ако ще до небесата и ефекти до звездите,няма ли го зарядът, за мен не струва.Ако искам  да гледам нещо, супер изпипано, дълбоко интелектуално и претенциозно знам къде да го гледам .Едва ли обаче, сериалите ги правят с тая цел и едва ли е нормално да им се възлагат такива очаквания.

Този сериал с всичките му кусури си беше абсолютно първи тип.Да не говорим, че освен купонът на екрана, вървеше и такъв във форума до последната секунда.Благодарност към всички, за което и специално към Parab, за труда и екпедитивността.

Сценаристката си държа напрежението до край, актьорите,излишно е да ги възхвалявам поотделно,без изключение си бяха на ниво, та даже  и приятелката, която не е актриса въобще,заедно с комиците внасяше колорит и се справи.Нямаше блудкави,  досадни персонажи за пълнеж, неизлечими болести, амнезия, криворазбрана жертвена любов, корейски дебилни родители , незаконнородени , близнаци и двойници , Пепеляшка  и принц,  и още куп клишета,което си е абсолютно рядко явлене.Лошият си остана лош -не е за вярване чак. :896767: Химия, физика, ботаника, астрология, броманс, романс, диалози, епилози , комедия и т.н-ами получи им се , да не говорим ,че и биологията и тя :28558:

Краят-

на мен играта на "иди си -ела си", не ми допада, предпочитах кака с Добри,а Звздьо при звездите,така малко егоистичничко по отношение на нея, но тя нали е доволна от всеки миг- от мен да мине.Тук идва мисълта, ами самотните дни и нощи, липсата на деца, ами старостта...а от друга страна- днеска ни има, утре ни няма и всеки миг е ценен.Добро соломоново решение на сценаристката- "и вълкът сит и агнето цяло" и крайното усещане най-вече положително, подчинено на посланието.

Посланието- любовта е двигателят, която ни кара да се събуждаме щастливи и да преодоляваме препятствията и колкото и да си живял, колкото и да си богат и преуспял,без нея , животът е непълноценен.Дойде ли ,не пита какъв си, беден ,богат,стар, млад, извънземен   :896767: или земен, да я изпиташ е щастие и всеки миг е дар. :)

При толкова любов -споделена и несподелена и така добре поднесена, ами то ще е грехота да търся "под вола теле".Шито, недошито, сценаристката с една глава напред, поне докато някой не удостовери любов с извънземен, да но те пък различни видове сигурно. :kissy:

П.П.Сериалът ми държи и първо място по добре облечени жени.Хич не ме интересува реклама или не, не ми е много приятно  да гледам добре накипрени мъже и  в повечето случай повлекани, покрай тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът - замисъла, актьорите и играта им - всичко ми хареса извънредно много и точно за това

не можах да възприема този край.Краят остави в мен голямо чувство на тъга и неудовлетвореност, та даже и ми се доплака за съдбата на Кака.

 

 

Но сериалът остави трайни следи в моята душа и ще го помня дълго, така както запомних Тайната градина.

 

Искам от все сърце да благодаря на Parab за бързия превод :up: :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова хубаво са обобщили parab и Lawandula, подкрепям :) .

 

Аз отдавна спрях да се взирам и да търся кусури на азиатските сериали. Ако не ме грабнат, ако не намеря това, което търся, просто спирам да гледам. Но успеят ли да създадат в мен онова специфично чувство но емоционално задоволство, има ли я онази магия, която е характерна само за тях, точно както в този сериал, то значи са си свършили идеално работата.

 

Като цяло, страхотен сериал, с великолепен подбор на актьори.

 

 

 

Да си призная, че наистина исках, а и имах очаквания за по-сладък и захаросан финал. Но, каквото такова. И това не беше зле.

 

Тук кратко лирично отклонение...

Любовта между извънземен и човек се оказа по-трудна, отколкото очаквах. Честно, в един момент си мислех, че е възможно да се пръкне някой нов вид, с неочаквани способности. Може сравнението да не е от най-уместните, но по едно време из главата ми хвърчаха крилатите магаренца от Шрек, плод на любовта между магарето и ламята :lol:. Но… не би, корейците не се оказаха такива новатори във вижданията си, за развоя на сериала, като мен :D.

 

Затова аз се отказвам от предположенията си как би могъл да завърши един корейски сериал. Явно трудно може да се схване мисълта на сценаристите.

 

 

 

parab, огромни благодарности за българския превод и субтитри!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

току що изгледах 20 еп.и искам да попитам ,звезди както го наричате когато гледаше видеото с кака пуснаха много хубава песен някой  знае ли кой я пее и как се казва че много ми хареса,а за сериалчето мога да кажа че е страхотно и много ще ми липсва,остава да изгледам последната серия и както винаги става при мене може и да си поплача на края,за мен всички бяха страхотни,даже прегръдките и целувките им бяха много естествени а не като при други дървени,и аз ще благодаря на parab за бързия превод,благодаря че те има :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Аз още малко ще стискам, преди да се отприщя откъм коментари, но да си кажа, че танца и видеото с песничката в изпълнение на Кака си бяха много добро попадение :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свърши и направо ми се плаче страхотен сериал обаче ми се искаше финала да е друг не беше лош но и не беше това което очаквах мерси за бързия превод :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...