Jump to content

Recommended Posts

Е, сега вече почва голямото мазало!

 

За днешния епизод ще опитам да съм кратка, но изчерпателна: "Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!"

 

Адвоката и мама ми напълниха душицата: "Мойто гардже е по-черно" vs. "Да, ама мойто е по-рошаво" :D Тате и той беше време да се включи, само остава да го сдобрят със синковеца.

 

Относно финала: Само аз ли имам натрапчивото чувство, че Су Хьон е бутнал някоя тлъста пачка под масата на сценаристката и режисьора? :D :D :D Не че съм тръгнала да се оплаквам, де... ;)

 

И последно включване - дали няма да заформят на Хи Гьонг някоя афазия или друга последица от удара, че да може Се Ми да се прояви достойно, да се грижи за него самоотвержено сума ти време, та той да я забележи най-накрая?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Спийди, защо мислиш, че е подкупил сценаристката? Заради целувките ли?

Като гледам, този път беше доста по-умерена, съпругът може да си е казал тежката дума.

 

Иначе много ми харесва, че показват историята от много ъгли - малко като белене на лук. Има външен слой, ама под него има и друг, пък под него и още един има... 

Какво ли ще стане ако Кака научи за всичко, което е направил Звездолинчо за нея? Този дневник, който го подмята, да не смята да й го остави за спомен да се грее с него в студените нощи сама? 

Така както вървят нещата със сигурност ще има някаква раздяла - дали временно или завинаги не е ясно, но ще има определено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четох някъде, че днес ще има специален епизод. Някой да знае дали това е вярно ? Защото по принцип е логично да има заради миналата седмица, ама все пак да питам..

относно епизода..

с нетърпение очаквам братчето да разкрие Злобюла, че не мога да го понасям вече :D много се смях на сцената, където Звезделин изпрати съобщението без да иска :D :D а тя как го нахока..кеке :) епизода беше много хубав като цяло и ми вдигна настроението :) края няма да го обсъждам :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееее, не, не, не мога - честно ...само т'ва ще кажа: 

 

 

Той да не е Хари Потър...Я звънни му и виж дали не е в Хогуортс *

 

 

 Разцепи просто отвсякъде  :28558:  :28558:  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, много, ама много сладки!

Изобщо не искам да се очовечава. Изобщо не му е нужна чаровната му по принцип усмивка. Така си е екстра.

И ако съм аз, позволявам да е постоянно егоистичен спрямо мен. Ама верно!

 

Уви, малазото  се отлага. Нещо много лежерно го дават. а тоя нещастник, извратенякът, някак малко ще му бъде, каквото и да му измислят сценаристите.

 

Вярно, може почти 80% от драмата да минава в играта "push & pull" обаче нямам нищо против, да ви призная :tongue: :tongue: :lol2: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

изгледах и 15 епизод :) цял ден на работата се нервя като гледам във фейса снимки от него или чета коментари, а трябваше да чакам чак до сега, за да го гледам :) За финала просто нямам думи - наистина е страхотен в ролята си на егоист хахаха ама пък двамата заедно - просто скоро не ми се е случвало толкова много да харесам някоя главна двойка в сериал :)А пък доброто братчето - такива мрачни неща мислех вече за него, а той .... ма то така най - добре ще разбереш истината. Е няма как ще се чака додругата седмица :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех,този Звездолинчо,направо си е истинска звезда на небосклона на всички корейски актьори ,а и в екип със звездната кака......то си стана цял звездопад... :lol: А и злобаря доста дооформя звездната картинка ...абе свят да ти се завие от звезди  :rolleyes: 

А.сега по-сериозно,не бях гледала досега Kim Soo Hyun ,но набързо изгледах и Мечтата за слава и Луната ......и мога да кажа ,че съм тотално превзета от чара,излъчването и таланта на младока.Голямо бъдеще го чака това момче  :up: Моля препоръчайте нещо друго с него  :) 

Хиляди благодарности на parab за бързия превод  :bow: 

  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В последната сцена, когато всички лампи що где имаше светнаха направо настръхнах! Много енергия акумулира Звезделинчо покрай кака  :i love this:

Само, че в другия епизод пак ще е грипав! ...Ма да им имах целувката аз! И забелязах, че винаги, когато се целуват тя каката с една пречупена стойка в кръста. Хем ме кефи , хем е странно  :lol2: Сладурана!  :)

П.С. разбрах от всички ви, че закъсняват със снимките. Само не разбрах- защо? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изоставането със снимките е нещо типично за корейските тв продукции. Винаги са безжалостни. Предполагам, че се дължи на това, че сценарият не е завършен, а се пише паралелно. Когато започват снимките, винаги има готови четири-пет епизода, но следващите не са. Което води до забавяне в графика и всички стоят и чакат да стане готов, за да се реши кога и какво ще се снима. Което им пречи да си почиват както трябва. Ако сравните физиономията на Звездьо от първите епизоди и настоящите, изглежда че е напълнял в лицето. Но се съмнявам да е така, по-скоро се подува или отича заради малкото сън.

Иначе на Ким Су Хьон му излезе име, че кара целувките да изглеждат добре. Обикновената целувка, при която не мислиш какво правиш няма да излезе по този начин. Подходящ ъгъл, подходящ наклон, начин на докосване - някакви такива неща бяха споменали при едно интервю как се снима хубава целувка.

 

Днес излезе новината, че в следващите серии ще има камео от Сузи от MissA, която щяла да провокира ревност у Сонг И. Като каква ще играе, не е ясно - може да се окаже някоя извънземна, дошла да прибере Звездьо или пък някоя от неговите студентки... Може да има някое повторение на сцена между двамата от Dream High, което ще е интересно да се види.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за изчерпателния отговор, Parab ( :

А относно Сузи- и аз прочетох.

Относно като каква ще играе- според мен е малко възможно да е човек от ежедневието на Звезделин. Самият му характер е построен така, че ако ще обръща внимание на някого, то този човек трябва да е свързан с него по някакъв начин, дори и индиректно. За предположението, че ще е извънземна- добро е! Но е възможен и друг вариант- тя да е дъщеря на "бащата" на Звездьо.

Дано само да е интересно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

8e21bb2bd55b.jpg

 

 

 

 

 

Параб, казах аз, твоята звездна не е по-силите на руснаците... :28558: :28558: :28558:

Ся търсят преводачи с лик-чето, ха познайте на  кого... :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Феновете са страшно нещо, сигурно ще разберем какъв ще е краят още преди да го снимат, като гледам как слухтят на снимачната площадка. Вече има обяснение на сцената със Сузи и как Сонг И ще избяга бясна от ревност, а Звездьо ще се опита да я догони.

 

Пуснаха и текстово превю на 16 епизод:

 

Злобюл ще се опита да разбере колко знае брат му за връзката му с Ю Ра. А пък братът на Кака ще я види как излиза на сутринта от апартамента на Звездьо, когато тръгва на училище и ще му поиска сметка... :)

 

Тази дума "на сутринта" наистина разбунтува въображението на всички фенки и вече се правят залагания какво са правили всъщност до сутринта и дали ще ни покажат нещо от това. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

превюто за 16ти епизод..явно не е постнато и не се сдържах аз да го направя :D

 

 

явно нещата почнаха да се подреждат..но гадното е, че са назад със снимките, както споменаха и по-горе ._.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ,като са изостанали толкова със снимките, за по-лесно да направят един епизод само в спалнята,може и да не говорят ;)   никой няма да им се сърди :28558:  , та да наваксат :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда ще е епизод - реванш за всичките им нещастни моменти. 

Всъщност ще има кой да се сърди, макар че ще е само един човек. Съпругът на кака, а неговото мнение е достатъчно важно  :28558: .

 

Вчера прочетох, че снимките закъсняват и поради друга причина. Първоначално актьорът Пак Хе Джин е трябвало да играе ролята на Злобюл, а за Хи Гьонг е имало друг актьор. За съжаление той обаче се наранява сериозно и отказва участие. Но до момента вече са били заснели два епизода и се наложило всички сцени с тях двамата да бъдат отново направени, което доста ги е забавило.

 

dc4ca28fgw1edfju5ymn1j20qo0k0gnr.jpg

MWQcbhU.jpg

 

 

 

Ще включат сцена от Дрийм хай този път... :)

 

tumblr_n0u41mD7d61tqpwrdo6_r1_500.giftumblr_n0u41mD7d61tqpwrdo7_r1_500.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...