Jump to content

Recommended Posts

Невероятен 9ти епизод :28558: Беше наслада за очите и душата, комедия, преплетена на моменти с елементи на криминале и трилър, сцената при асансьора беше трепач, а да не казвам за "гърчещия се червей" в спалния чувал, имам чувство, че с всеки епизод стават все по-добри! Добре, че ще чакаме само до утре :panda-145:  за следващо епизодче! Едно огромно благодаря за субтитрите и приятния един час, който изкарах след ужасния работен ден :kissx:

 

Голям смях беше когато "червея" поздрави адвоката за Нова година и се сгърчи в поклон на дивана :282:

Не знам обаче какво ще го правим нашето извънземно щом е толкова чувствително към човешките секрети :28558: Лошо му се пише. :na2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радваме му се заедно на сериала. Наистина е голямо удоволствие.

Сега вече нашата кака започна да навлиза в дълбоките води и е изключително симпатична. Каквато е огнена натура, явно не удържа на наплива на чувствата и в това отношение прехвърли топката на Звезделинчо (много удачно име му измислихте :) ). Той пък много добре играе по нервите на Злобюл засега... 

Това нещо между тях ще явно на фази - първо той тичаше след нея, след това тя след него, после пак той, сега пак тя, докато той се дърпа. 

Тя е най-близо до това да разбере какво е Мин Джун, но подозирам че той най-дълго ще я държи настрани. За разлика от това, което се случи в 10 и той се разкри на точно най-неподходящия.

 

Докато го зяпам по няколко пъти забелязвам и подробности. Когато Мин Джун беше болен, цветето или по-скоро тревата му, беше оклюмала до земята, не знам дали някой обърна внимание. След като се възстанови, отново се вдигна.

А вече има и златна версия на пръстена на Злобюл, интересно беше къде се появи...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз забелязах и цветята му, но вниманието ми на финала на 10-ти епизод беше приковано от пръстена. Досега Сонг И не го е носила.

Звездолинчо не трябваше да се разкрива още, за да не се излага на по-голяма опасност, а Хю Гьонг започва да изпитва любопитство и съмнения относно брат си. Става все по-интересно. 

Колкото до любовната история, аз се колебая

 

дали изобщо им е писано да са заедно. Все се разминават, или може би всички разминавания са имали за цел да доведат до този момент, в който Звездолинчо трябва да направи избор дали да остане на Земята или да напусне. Много въпроси ще се поставят с оставането му - дали ще се разболее, дали ще остарее или пък ще умре.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Известният стилист Jung Yun Ki, който облича, половината корейски знаменитости, с участие в епизода- този, на който "кака" продаваше чантите

0HS1s5oovxs.jpg

 

Филмът, който братът гледа -"Извънземното"1982 г.- закачка на сценаристите с тях самите

 

i1ULdAzB66s.jpg

 

Един от специалните ефекти

LCv29odFoPI.jpg

 

И новата загадка-  пръстенът


KYWS6tQ98XQ.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На "Извънземното" много се смях, но дали е подсказка за финала или само закачка?

За пръстена - яко се опулих, но определено става интересно. Явно и Злобюл е свързан някак с Кака...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък не знам защо се присетих за предсказанията, които бяха направили на майката на Се Ми - че наш'то момиче го чака срив в кариерата и после - черна дупка - нищо.

Та дали е възможно според сценаристите Кака да я направим Звездолинка?!

То и без това на Земята си е самотна...

Пръстена го свързвам по - скоро с характера на мацката. Злобюл си е човек, свикнала всичко да става на неговото. В този смисъл пръстена не подсказва ли решимостта на Кака на подсъзнателно ниво да хване Звездьо?! Да не пренебрегваме и факта, че нейният все пак е от благороден метал...

Ееее ... ся к'во ще правим до другата сряда?!?!?! Кефи си ме.

Пу, да не му е уруки!!!!

:thanks: :thanks: :thanks: за преводачката!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Закачката с " Извънземното" я имаше още в началото,когато той беше в Чосонското време. Единствения път,когато се напи,та чак полетя с коня и дадоха в кадър и луната.Веднага се сетих за филма и много се смях. А за гледката от терасите бях сигурна че са ефект,изглеждаха твърде нереално.Този сериал определено ме забавлява и става все по интересен. :D Mного благодаря за бързия превод!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Огромно благодаря за буквичките :) Мога да кажа, че сериала определено е завладяващ. Харесва ми как са решили въпроса с музиката. Преди този гледах Heirs, където основната песен направо ме подлудяваше ( в лошия смисъл). Главните герои - аха да се погледнат и певеца като завие...голяма мъка. Тук е перфектно. То песни на практика няма, но много добър подбор на класическа музика. Определено дотук- много добър филм. Главната актриса супер много ме кефи. Пича малко пластмасов, ама да видим. Сега е добре, в крайна сметка е извънземен. Но за да се получи силна химия между двамата, ми се струва, че трябва да го поочовечат :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно пръстена на Кака - според мен е просто рекламен трик. И лека насмешка към Злобюл. Тя го носеше само в тази последната сцена и с тези налудничави думи и желание на убива - просто пародираха в женска версия Злобюлчо.

Бижуто се оказа доста известно - пръстен на Картие, който има няколко варианта. Макар че този на ръката на Злобюл изглежда да е истински пирон, защото дължината му е двойно по-дълга от тези.

Подозирам и че в следващите два епизода ще имаме и представлението с пресконференцията, да видим там какво шоу ни очаква.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми се върти една налудничава идея относно последната сцена на 10 епизод,

но засега ще я запазя за себе си,

защото не е много в корейски стил :)

ИНАЧЕ чудесно развитие на сериала дотук.

Силно се надявам да не го развалят.

A Звездолинкин и Кака са просто страхотни!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ваня, благодаря много за светкавичните субтитри! Сериала е изключително завладяващ и нямам търпение до всеки следващ четвъртък и петък! Каста е страхотен! Рейтингът е напълно заслужен! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добрее..това е един от най-уникалните сериали, които съм гледала. Просто не мога да опиша колко ме е яд, че трябва да чакам всяка седмица :D т.т Обаче не знам защо, но имам чувството, че края има голяма вероятност да е тъжен..предполагам какво ще се случи (предположенията ми винаги са грешни :D ), но ще си ги запазя за мен. Относно Злобюла..нерви ме и то много. Баш като сериен убиец си е..мразя такива. Звездолинчо..влюбих се в него. А Кака е супер яката :3 абе без думи съм..нямам търпение за следващите епизоди, че почна да става напечено >.<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, тая супер Кака, шеметно играе, а пък Зездолинчо от Злобилчо

:28558: хич не се страхува... и нехае.

Кака сладурана, гордо го раздава, на Се Ми-то и гаднюхите агенти,

топката във отговор подава...

Сърчицето нейно- опасно-страстно заиграва,

тази пуста Кака - Зведолинчо я пленява. :28558:

 

Малко на поезия ме изби. Не мога по друг начин, щото...

 не просто гледах...

Благодаря, параб, за субтитрите, написала си ги... със сърцето си... :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ВЕрно това ще да е много забавно сериалче, за сега само си събирам сериите , но прегледах на две натри 10 ...

хахаха тая е откачено влюбена , как и се искало да и начупи ръчичките задето била избърсала кафето , хахахаха много ме забавлява нуна

 

 ако е така цялото сериалче забавно , като ги издърпам всичките си правя един маратон на плазмата да се взривя от удоволствие ... хъхъхъхъ ...  спирам да ви чета коментарите да не ми развалите харалийката :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, не мога да устискам да чакам до сряда и си преглеждам пак епизодите, та не мога да не отбележа страхотно изпипаните детайли... Вече сте споменали за тревата, която Звездьо поддържа жива, пръстена и прочие, но искам да отбележа влудяващото подсмихване на нашия инопланетянин, когато мадамата му цитира поговорката - жив изгорЕл е вече :D. БТВ, снимките за фон в агенцията вече са на Се Ми, гадовете ньедни!

И пак много се смях на адвоката - "Ма що така ви е зле... Да не би... Онова? ... Е, хайде сега, то пък не си струва да си рискува човек живота чак." Попиля ме... :D Но май наистина именно той ще даде фира покрай онова кичозно USB. Жалко, щото е готин тип.

А Злобюл прие доста хладнокръвно способностите на нашето момче. Може да е пълен скапаняк, но поне е куражлия, трябва да му го призная. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Треската е повсеместна виждам... :)

 

24a6bbf1e2e35a9a.gif89e15d386eb72007.gif

076359fc3f7eebbc.gife75ba96879d9dcc3.gif

 

20b9de8bfbc7a121.gif

 

Подсмихването за Спийди.

073f299cd63724d5.gif6dd055f1be988964.gif

 

Между другото се оказа, че актрисата, която играе Хан Ю Ра, участва изненадващо и в Императрица Ки. Ако някой следи и него, сетете се за онази жена, която се правеше на мъж в стана на монголците. Наистина съвсем различна роля, макар че усмивката й и все същата.

 

Аз лично очаквам накрая Злобюлчо да се окаже на мястото на онази жена. Мисля, че той единствен(и неговия слуга) ще знаят за способностите на нашия, което ще го подлуди още повече и накрая ще трябва да го заключат на сигурно място.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От мен още едно видео - за различните камео участия - от дизайнери до режисьори...

 

Днешният епизод като ни подхванаха със сълзи, после през истеричен смях през сълзи, та пак към сълзи от умиление... Кака бе умопомрачителна в мъката си - може би най-комичната хистерия в кариерата й досега. А финалът пък бе един от най-романтични и нежни моменти в сериала. Който няма търпение, да потърси гифове из интернет, все още няма да развалям на никого удоволствието нарочно.

 

В предаване, посветено на сериала, една от темите е била колко точно е състоянието на Галактическия бонбон ;))))). В притежанията му влиза земите на Кангнам, картини, порцеланови съдове, книги, които според изчисленията достигат до стойност от 21 трилиона уона, което е над 15 милиарда долара... Това не трябва ли да го нареди сред най-богатите на планетата, как така Форбс го е пропуснал ;)?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Той и в истинския живот не е от бедняците :28558: .Отдавна четох, не помня къде, че е човекът с най-много реклами в Корея, като годишно ми се въртят някакви 6 000 000 долара,при положение, че другите не стигали половин милион, даже ако не се лъжа, печелели в порядъка на 350 000.След "Слънцето и луната", особено,става най-търсения.Гледайки  3 и 4 епизод на  I Need Romance 3, празно няма в рекламите ;)  , по-съсредоточена съм от филма :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...