Jump to content

Recommended Posts

                   spacer.png                  

 

Man From the Stars 

Страна:Южна Корея

Година:  2013 - 2014

Жанр: Фентъзи, Романтичен

Канал: SBS

Епизоди: 21

Режисьор: Jang Tae Yoo

Сценарист: Park Ji Eun

 

В главните роли:

Kim Soo Hyun като Do Min Joon

Jun Ji Hyun като Cheon Song Yi

Park Hae Jin като Lee Jae Kyeong

Yoo In Na като Yoo Se Мi

Choi Min като Lee Whi Kyung

Jo Seung Hyun като Lee Whi Kyung (young)

Lee Il Hwa - Se Mi's mother

Kim Hye Yoon - Yoo Se Mi (young)

Park Jung Ah (ex Jewelry) - No Seo Young (гост епизод 4)

Bae Su Ji (Miss A) - гост епизод 17

 

Сюжет: То Мин Джу е същество, дошло от друга планета на Земята по време на династия Чосон. 400 години по-късно той все още живее сред хората, без да е остарял нито ден. Удивителните му способности, сред които зрение и слух, седем пъти по-силни от тези на хората, са го превърнали в циник по отношение на земляните. Докато един ден не попада на новата си съседка - известната актриса Чон Сонг Ми, която ще го накара да се влюби в нея.

 

:essub:

 

С български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click: :click:

С български и английски субтитри :click:

С руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако това е трейлър на тази драма и целта на му е да ме зариби да гледам продукцията  - то могат да се поздравят за изпълнената мисия - ДА, аз не само ще я гледам, ами и ще я чакам  с огромно нетърпение!

Ооо .. актьорският състав са си сладури, пък красивият висок принц / извънземен ми е залипсвал нещо на екрана... Сценарият на първо четене си е точно от тези, които обичам... Музиката е зарибяваща...

Едно единствено опасение, което никак не е за пренебрегване - напоследък корейците имат изключителната способност да окепезяват на пръв поглед печеливши и заинтригуващи сюжети. Особено на сериали със съвременна тематика.

Но... ще почакаме и ще видим

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да аз също чакам с нетърпение драмата, ако не заради друго то по не заради главният сладур , който си изигра ролята много добре в "Secretly Greatly" .

За клипа  , мисля че е малко компилация от споменатия по горе филм.... но определено е зарибяващ .... при всички положения драмата ще си заслужава ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Резюмето малко ми напомня за "Queen Inhyun's Man", дано тази драма да е също толкова интересна.

Каста ме кефи. Много се изненадах и зарадвах като видях, че главната актриса е Jun Ji Hyun, защото не съм я гледала в сериали. Обожавам фентъзи сюжети и ще чакам с нетърпение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали , и на мен драмата ми вдъхва забавление и стоене до 2 сутринта както се бе изразил  друг фен на корейското изкуство  .... " Queen Inhyun's Man" , може би заради времевата разлика , и там имаше Чосон - сега , сега- Чосон, но тук е малко по различно ....... говорим за пришълец от друг свят които е катастрофирал на земята ........ нямам търпение вече аз с две думи .........

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подобни фюжън драми са голяма мода напоследък. Малко от тук, малко от там, добавяне на известни актьори и... кашата е готова. Не знам как ще успеят да излъжат, че 400-годишен ще се влюби в халю звезда, още повече заклет циник - ще трябва да е абсурда на абсурдите.

Надявам се Чун Джи Хьон да успее да влезе в ролята си по-бързо, че 14 години извън света на корейската драма са си множко.

За Ким Су Хьон не се притеснявам толкова, в краен случай той ще изнесе целия сериал на гърба си, но пък и двамата направиха добро впечатление в "Крадците", така че дано да повторят и тук.

Ще тръгне ведната след "Наследниците", така че може да дръпне още от началото. Ако успеят да направят добра история, може да стигне някой рекорден рейтинг. Все пак тя не е играла от ужасно много време в сериал,а е била всеобща фаворитка, така че ще има доста хора, които ще са любопитни да видят дали ще се изложи ;)(като мен). Той пък е любимецът на млади и стари в момента в Корея и освен това се справя повече от добре с ролите си. Ще видим дали ще има оправдани надежди.

Да не забравя, че и сценаристката отнесе награда с последния си сериал, макар и семейна история My Husband Got a Family, както и за Queen of Housewives, но пък гледам, че се занимава със семейния живот като тема, да се надяваме, че ще може да се справи и с предсемейния :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре звучи, ама то така беше и с Masters sun и накрая кво се оказа?! :slap::mellow: Най хубавото нещо покрай старта на този сериал е не толкова, че почва той, а че тогава ще свършат мъките на недоразумението Heirs и тоя ще заеме часовият му слот по SBS. Сценаристката Парк Джи Юн е меко казано недоказана в бранша, 4 заглавия накръст като броим това и нито едно от останалите три, което да привлича вниманието. Това е доста обезпокоително, понеже такива сюжети изискват сериозен опит и отлична идейност понеже стане ли въпрос за фентъзи елементи, корейците винаги тръгват с големите кошници, а накрая се оказва, че баницата изгоряла и децата гладни..Директора на продукцията и той не е познато име, но да речем, че това може да е заглавието, което ще ги постави под светлината на прожекторите и ще чакалим да видим какво ще измъдят. А и в края на краищата дори и да си известен сценарист, не е гаранция, че продукциите ти ще са винаги на ниво, доказателство за това са така прехвалените сестри Хонг, които в последно време, а като се замисля и по принцип го карат през просото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бих казала, че сценаристката е "недоказана в бранша" при положение, че предишната й драма My husband got a family обра доста награди миналата година.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кви награди? Корейският "златен скункс"?! :896767: Простащините ми настрана, но както беше в онази приказка "една птичка пролет не прави". Не може при едно успешно заглавие от 3 бройки да се водиш доказан сценарист, не е реалистично най малкото! А до колко си е заслужавало наградите и какви са били те и при каква конкуренция е друг въпрос, да не говорим, че този сериал е вървял през 2012-та, която откъдето и да я погледнеш си беше доста слаба година особено на ниво screenplay.

A дори и този "звезден човек" да е супер хит, какво правим ако следващите й да речем 3-4 заглавия са посредствени бози и в края на краищата отиде в 5-та глуха?

 

ПП Абе защо ми се струва, че тоя постер не е за тоя сериал? :D Гледах снимките на тея, въобще не си приличат с тези от горният? :dunno: Или тоя Ким Со Хюн го е ударил здраво пубертета след тея снимки или си е правил операцийки и той.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ми бъде интересен този сюжет, определено ще го гледам! А и заради актьорите  също.Kim Soo Hyun се е справял чудесно навсякъде, където съм го гледала, много е чаровен. :kissy:

Мисля, че момчето си е красиво по рождение :up:  Негови снимки в различни роли по различно време, само прическите му са РАЗЛИЧНИ.

Kim_Soo_Hyun.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Постера е фен-мейд според мен. Все още не е излизал официален.
 
Razzormaw, гледала съм и трите предишни драми на сценаристката и трябва да ти кажа, че не са зле. Не са толкова популярни, защото историите в тях са насочени към малко по-различна възрастова група, която не включва фенки-тинейджърки на разни идолчета, които да задръстват форумите с ох и ах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз си мисля ,че трябва да се даде шанс на човек който едва прохожда .Не мисля ,че е правилно да линчуваме някои , заради неуспеха му от предишна драма, а и все пак за това има толкова много различни драми на различни тематики , заради зрителите които имат различни интереси ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер сценаристката на Lovers in Paris (2004), On Air (2008),  Secret Garden  (2010),A Gentleman's Dignity(2012)  -Kim Eun-Sook     изкара това недоносче "Наследниците", а световно неизвестните Choi Ho-Chul, Yoo Bo-Ra-  на "Тайната"(Secret), направиха фурор.Така,че,гаранция няма, никога не е късно да станеш за резил и обратното, да сме живи и здрави да видим...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо се зарадвах, че две от любимите ми актриси - Jun Ji Hyun и So Yi Hyun ще са в една драма, но после гледам, че So Yi Hyun я няма в актъорския състав на сериала :(. Нищо, поне остава едната. Това с извънземния откъде го измислиха... Kim Soo Hyun с много клиширан образ, но поне главната героиня няма да е с клиширан образ за такъв тип драми. Рядко се среща в корейските драми хем главният герой да гледа другите с пренебрежение, хем главната героиня да е разглезена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда много обещаваща поредица, нямам търпение да започне. Относно "The Heirs" и сравненията му с "Man from the stars" не мисля, че са удачни поради липсата на допирни точки от към сюжет, сценарий и т.н , но за съжаление не мога да скрия разочарованието си от последната драма на Мин Хо  :mad: ! Дано тук нещата, да са изпипани, а не разводнена корейска бозица (че и фантастична при това).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С нетърпение очаквам да започне този сериал. Ще следя темата с удоволствие и съм много радостна, защото в главните роли играят любимците ми. На трейлъра имаха прекрасна химия.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Тя разказва за първата си любов, която още помни много ясно - висок и привлекателен мъж, който би разпознала от пръв поглед, ако го види пак. Макар и да е била кратка среща, е останало усещането за мистериозност. А неговият въпрос: Ти... коя си?

 

Добре изглеждат нещата. Ако не минат твърде много в комедийната плоскост, а запазят тона от трейлъра, ще се получи химията.

Дано да не удължат "Наследниците", че търпението ми ще се изчерпи напълно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...