Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

The Naked Kitchen

Година: 2009
Държава: Южна Корея
Жанр: романтика, комедия, мелодрама
Продължителност: 01:42:03
Премиера: 05.02.2009 г.

 

Участват:
Sin Min Ah
Kim Tae Woo
Joo Ji Hoon
Jeon Hye Jin
Park Sang Hun
Jeong So Yeon

Сюжет: Ан Мо Ре и Хан Санг Ин имат годишнина от сватбата. След подготовката за честването Ан Мо Ре отива в арт галерия, за да купи подарък. В галерията тя се среща с непознат и двамата неочаквано правят секс. Ан Мо Ре се връща вкъщи, като се чувства виновна заради случилото се и не може да се съвземе. Хан Санг Ин признава, че ще имат гост от Париж - Пак Ду Ре, който е дошъл, за да помогне на Хан Санг Ин с новия бизнес. Ан Мо Ре е в шок, тъй като това е човекът от галерията. Той ще живее временно с двойката в техния дом и рискованият любовен триъгълник започва.

:essub:

 

Свали с български субтитри :subs::click:

Онлайн с български субтитри :subs::click:

Свали с английски субтитри: :click: 

Свали с руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Почакайте, аз не можах

и го изгледах и без български букви и като помисля даже и без субтитри може да се гледа, така де...поне за мен беше като емоционален портрет на 3ма души, в които ако се вгледаш малко по-дълго, разбираш какво искат...и как искат да живеят живота си и без да говорят...Майтапче, разбира се, но изключително лек сюжет, със спокойно развитие на действието.Аплодисменти от мен, за човека зад камерата, той прави усещането на филма...

Препоръчвам да се гледа през деня, когато е светло, слънчево и топло, защото филма е наситен откъм цветни, прости и малки детайли, но много галещи очите-храната, топлите тонове и декора в къщата, цветятя(дръвчетата), галерията, чадърите, музиката, синьо небе, реката..абе все отпускащи неща...

 

а как искам и на мен някой така да ми пееее, ех... ;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Удоволствието да преведа филма беше голямо. Къси реплики. Лек и приятен диалог. Филма е повече усещане.

Бях се зарекла да не превеждам повече нищо с Joo Ji-hoon, заради изцепката с наркотиците, но явно не трябва да съм крайна. След, като го погледнах на руски, толкова ми хареса, а и беше много лек за работа, че ми дойде добре след, като се мъчих с едно японско филмче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм го няма в imdb, странно. Иначе ми хареса. За хора, които си падат по готвеното и любовните триъгълници между двама мъже и една жена, го препоръчвам. Не се издинга особено много в класцията ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нощес го гледах. Благодаря, че сте го качили в Замунда, от другите линкове въобще не можах да го изтегля. Към филма подходих малко скептично. Мислех, че ще е нереално и предимно комедийно, но в последствие видях, че е направен доста реалистично. Терзанията на главната героиня бяха земни и искрени. Стана ми тъжно за съпруга й. И филмът като цяло много ми допадна. Благодаря на преводачите за труда им.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от онези филми, които не са в стил добро-зло, черно-бяло. До самия край не можах да си избера на чия страна да застана, което направи филма сравнително интересен. Подобна лента, за която се сещам е може би My Wife Got Married (2008) , но там определено ми беше по-лесно да си избера кой да защитавам в мислите си :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък хич не мога да ги сравня двата филма ...освен с приликата, че е замесена жена с двама

мъже, този вариант е толкова по-лек и ..."замаян"...

а в онзи филм (My Wife Got Married) драмата е много по-силна, има жестока ревност и болка и отстояване...

...да не споменавам идеята във филма за футбола...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз честно казано имам мнооого бегли спомени от My Wife Got Married и вероятно заради това ми се е забило в главата, че си приличат.

 

Може би точно този триъгълник, в който всички живеят заедно и мъжете се конкурират за любовта на мадамата.

 

Иначе двата филма въобще не са сравними като емоционален заряд определено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът много ми хареса. Толкова красиво и леко направен. Чудесна любовна сцена - овации. Усещането за нереалност, неочакваното чувство на интимност, сякаш светът се отдръпна и останаха само двамата. Аз съм малко пристрастна заради Йо Джи Хун (това момче е истинска естетическа наслада), но филма искрено ме развълнува. Режисьорът без да влага напрежение завъртя шеметно и тримата в водовъртеж от емоции. Невероятната пасторална атмосфера още повече допринасяше за някак лежерното и нереалното усещане, че животът бавно сменя оста си на въртене и за тримата герои. Хубав край. Определено си заслужава да му отделите от времето си.

 

Дане, страхотни субтитри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления за находката "топографски кретенизъм". Достави ми истинско удоволствие.

Освен това, мисля, че може да се направи малка корекция в бълг. субтитри - мацката наричаше мъжа си "хьонг", а не Хьон като име, можем да го преведем просто "брат ми", ситуацията е смешна, тя се обръща така към него неправилно, "хьонг" казват момчетата на по-големите си братя, нали помните "A love to kill",но има сцена, в която двамата пичове се обясняват защо, че всички хлапета от квартала му казвали така и т.н. Това ще внесе допълнително очарование на превода.

Но филмът беше много свеж, имаше финес, който рядко срещам по техните филми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много леко и приятно филмче, страшно много ми хареса.А песничката която й пееше сега не мога да си я избия от главата и само си я слушам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

СТрашно много ми хареса.Ама страшно.Аз обожавам Ju Ji Hoon и тук не ме разочорова..той никога не го е правил всъщност ;) Великолепен актьор,но не само той прави очарованието на филма.Останалите актьори също бяха великолепни.Всичките им мисли си личаха по погледите им,което е страхтно.Това е една от причините ,поради който обичам азиатското кино..трябва да се вгледаш и разбереш човешката душа,за да разбереш и обикнеш филмите.Останах очарована и от майсторството на човека зад камерата..всичко беше избарано до края - от избора на цветове до движението на камерата.Харесах и атмосферата ,в която се намираха..прекрасната къща,изпълнена със светлина,галерията,магазина за чадъри за слънце,полянката покрай реката..всичко изглежда много спокойно и красиво.В това отношение малко ми напомни за "Антик",там също цареше спокойствие,щастие,красота,чистота...

Филма е великолепен.Истинка наслада за сетивата,трябва да го гледате :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше много приятни моменти във филмчето, но краят не ме удовлетвори.

Беше прекалено спокоен, без изблик на някакви по-силни чувства, сякаш такива изобщо е нямало между героите :unsure:

Но като цяло филмът е хубав :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът ми хареса. Главно го гледах заради Joo Ji Hoon, чиято актьорска игра ми хареса. Но всъщност се почувствах някак извън ежедневната реалност. Може би заради присъствието на кухнята. Макар и колеги, двама мъже се борят за една жена.

В края очаквах нещо по.. бурно и емоционално да се случи. Но въпреки това филмът излъчваше повече емоции отколкото думи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стори ми се странен филм,загледах го без да съм прочела нищо за него.Мислех си,че не е нещо много.Но сега ,след няколко месеца,странно колко много помня от този филм и се усмихвам.Филм усещане.Само не разбрах какъв беше случая с хлапето,което искаше чадър,а тя търпеливо му отговаряше,че има само за слънце.Май трябва да го гледам пак :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някак си филма не ми хареса/не можа да ме грабне и заинтригува. Бих казала че този филм е от типа - без развръзка - така и не разбрах къде е ключовия момент (ако изобщо имаше такъв). Иначе не мога да не спомена страхотната актьорска игра на Мо Ре (Sin Min Ah) може да се каже, че заради нея изгледах филма до край :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът ми хареса.Беше лек и разтоварващ.Опитах се да се поставя на мястото на главната героиня, наистина не е лесно да харесваш двама души.И аз не разбрах от кого е детето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...