Jump to content

Recommended Posts

hewascool-aigoofansubs-poster.jpg

 

ТОЙ БЕ СТРАХОТЕН!


Година: 2004
Страна: Южна Корея
Жанр: Романтична комедия
Режисьор: Lee Hwan Kyeong


В ролите:

Song Seung Hun

Jung Da Bin

Lee Ki Woo

Ahn Hae Su

Kim Kap Soo

Jung Woo

Сюжет: След като отговаря на заплашително изказване в училищния сайт, Хан Йе Уон започва да получава обаждания от момче на име  Джи Ън Сонг. Тя  разбира от приятелката си, че той е побойник и започва да се крие от него. Но естествено, както става по филмите, докато Хан Йе Уон се опитва да избяга от Ън Сонг, прескачайки една ограда, най-случайно го целува kiss.gif. Тъй като тя му открадва първата целувка, Ън Сонг я заплашва, че ще се омъжи за него с довода, че никое друго момиче не го е целувало дотогава. Единственото нещо, което Хан Йе Уон може да направи, е да се подчинява на всичко, което Джи Ън Сонг ѝ каже. В началото Хан Йе Уон го мрази заради неразумността му и огромната му увереност в собствените си принципи, но постепенно започва да се влюбва в него. Е тогава става интересното... grin.gif 

Личен коментар: Филмчето е смешка и половина tongue.gif гледах го лятото. Става за оправяне на лошо настроение tongue.gif Ако сте го пропуснали: Наваксвайте!

 

:essub:

 

С български субтитри: :click:

С английски субтитри: :click: 

С руски субтитри + OST: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лятото го гледах, наистина е интересен. Моля ви, кажете ми - каква е тази традиция- за първата целувка. Вече в няколко филма я виждам. Наистина трябва да се омъжеш за човека.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмчето е супер! Много свежо и с невероятни моменти! Като се гониха по улицата например, той с найлоново наметало и протегнал ръка като Супермен, а тя като блатен трол с тея зелени неща по косата й и всичко това на фона на Хендел! Невероятно направо или пък в караоке клуба! И драмата си беше на ниво! Сега ми е много мъчно за актрисата, толкова млада и красива, какви ли проблеми е имала да се самоубие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

dora_iv мисля,че тук беше за друго....

нали като малък никой не го е държал за ръка и онова момиче (което после се оказва главната героиня) го целуваа и той си е дал обещание да се ожени за 1вата,която го целуне(защото може да е хив позитивен)

..поне аз мисля че е така може и да бъркам....амиии за първи път да не ми хареса главния герой(русото американче ставаше) маа др не ми хареса,иначе филма си го биваше имаше мн мили сцени ...супер е :cheers:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този път коментарите за филма ме подведоха. Изобщо не ми хареса, стори ми се много банален, все едно гледах някакъв гювеч от корейски клишета. Все пак, този тип ястия си има своето очарование.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично много ми хареса-имаше бой и много смях-готино

Абе някой да знае коя е песента,която звучи когато бяха в дискотеката

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много леко и приятно филмче.

 

 

много ми стана смешно в края на филма когато заваля сняг - по главите им "снежниките" бяха толкова огромни, че ако бяха истински, щяха да свършат ка Ромео и Жулиета :green:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса доста :cheers:

Обожавам момента ,в който се гонеха по улицата от фризьорския салон и момента,в който тя пееше оная песен за ювката :heart:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

страхотно филмче... направо се залях от смях... главната геройня е уникална, с тази нейна песен за юфката ... а Seung-heon си го харесвам от доста време и е наистина голям сладур!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добро филмче :cheers: Тея бяха страшни образи :)

На няколко пъти "изтървах" историята, ама после ги бяха навързали нещата ;)

не мога да си обясня как за час и нещо успяха да редуват комедия и драма толкова често, ама им се получи мнооого интересно.

Адски много съм се смяла

 

особено главния като се избърса със зайчето

 

Останах много доволна и определено е филм, който ще препоръчвам за напред ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kaк да не помечтаеш за такава любов?! Ей т'ва си е чудо направо- как се влюбват два остри камъка? И как всичко си губи силата пред тяхната- времето не може да стопи чувствата, а разтоянията са абстрактна подробност...

И след такава приказка как да те трогне нещо от реалното битие /твоето/. Лошото е, че Азиатската приказка ми действа като наркотик и няма надежда за оздравяване... Болест в последна фаза- Завинаги!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво филм! Беше забавно и разтоварващо. На моменти ми се губеше действието от тези накъсани моменти. Като цяло много се смях.. култувата песен за юфката :282: От време на време имах чувството, че гледам Devil Beside You, заради юмруците и ритницете, които раздаваше Song Seung Heon. Честно казано накрая малко се обърках - Lee Gi U беше ли й гадже като й даваше онзи подарък? Краят беше сладък и този сняг наистина изглеждаше "леко" неестествено.. :lol2:

 

П.С. Lee Gi U повече ми харесваше от главния. Голям сладур! :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано на мен филма не ми хареса. Дори не ми беше смешен, като изключим сцената в началото на филма (във фризьорския салон :lol: ).

Бих го определила като увлекателен, но без никаква завръзка <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става за гледане,но я нямаше химията,която те потапя във филма и забравяш за времето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Song Seung Hun е голям сладур! Става филмчето, малко ми стана гадно като разбрах, че главната героиня е починала....

Поне имаше щастлив край, че напоследък попадам все на тежки драми с много сълзи :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз много се забавлявах с филма :es: , даже ми се стори, че много бързо свърши. не е ангажиращ и има големи кретенийки на моменти :wacko: напомня ми на "My Tutor Friend", който също е много забавен :28558: искам да кажа: "Благодаря за превода" :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...