nelithka Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Off Topic Crazy Waiting Алтернативни заглавия: Going Crazy Waiting / The Longest 24 Months / Crazy For Wait Държава: Южна Корея Година: 2007 Жанр: романтична комедия Режисьор: Ryu Seung Jin В ролите: Son Tae Yeong Jang Geun Seok Jin Hye Jin Danny Ahn Yu In Yeong Kim San Ho Han Yeo Reum Woo Seung Min Seo Min Woo Lee Young Jin Hong Yeo Jin Choi Jae Hwan Kim Tae Hyeon Lee Ki Woo Oh Mi Yeon Резюме: Четири двойки са с разбити сърца поради предстоящата раздяла, причинена от задължителната военна служба в Корея. Момчетата са притеснени, че приятелките им ще имат възможност да се срещат с други мъже, а момичетата трудно свикват с липсата на човека до себе си. Дали мъжките половинки ще успеят да изпълнят дълга си и да се завърнат при приятелките си? С български субтитри: тук и тук Онлайн с български субтитри С английски субтитри С руски субтитри Онлайн с руски превод Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L_U_B_A_K_A_8_6 Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Аигуууу задължителна ли е военната служба в Корея? Смисъл защо примерно единия герой заминаза в казармата, а авера му очевеидно негов врестник не? Ако е задължителна тва е съсипващо! Две години си е направо вечност! Песновката дето я пееха пред магазина, ако някой я има да свирка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Задължителна е. Две години. И няма мърдане. Доколкото знам, може да се отлага по някакви си причини, но до определена възраст. И не е лесно. Даже преди няколко години са изгонили от страната някакъв певец, който избягал в САЩ, но искал да се прибере за малко в Корея. На летището го върнали пак в САЩ. Ако съм запомнила правилно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L_U_B_A_K_A_8_6 Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Смяяятай! Тея хора наред ли са?!?! Значи всеки актъор и певец който гледаме е загубил 2 години в скапаната казарма! Чеееесно такава загуба на време е направо умопомръчителна! Е защо в повечето сериали го пропускат тва! Никъде до сега не бях виждал геройте да ходят в казарма! Мислих си че имат профи армия!Тва ме разби! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKatrin Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Причината е много проста, макар да звучи шокиращо... Южна Корея е във война, представете си - със Северна Корея... между тях има сключено примирие, но не и мирен договор... това е едно от нещата, с които Севера държи Юга... дълга история... та в този смисъл казармата е нещо оправдано... само САЩ не може да ги пази, а и по добре да не разчитат на братята американци... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacky80 Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Филмчето е сладурско...и то заради готините мацки, не заради момчета и казармата.. и направо си го превеждам "Струва ли си чакането" или "Залудо ли чакаш" , в контекса на дългите 2 години...чакане и служене... Виждам жената на Kwon Sang Woo (тая седмица определено и се нагледах и в.. Илжимето), мацката от Снежната кралица а и Hie-jin Jang (гаджето на Su-ta в Rough Cut) е също много свежа.. Казармата е много малко засегната, по скоро е като "фон" и определено, това допринася за по-лековато съдържание...но като цяло е отпускащо и приятно за гледане филмче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miglenaciq Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Много ми хареса,нещо свежо и в същото време с неочаквани обрати/поне отчасти/,яка музика/особено песента Think About/а за актьорите да не говорим.Видях Geun-seok Jang /това сладурче започва да ми харесва все повече и повече/ и си набелязах още един сладур-Danny Ahn -абе страхотно прекарано време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galdoka Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Честно казано самият филм според мен не е кой знае какво, но пък има добра актьорска игра, два-три хубави момента и прилично OST Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivana93 Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Това е първият филм който гледах и който ме запали по корейското кино Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathie Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 аз малко късничко се сетих да го гледам филмчето,въпреки че ми е свалено от много време..Трябва да кажа,че ми хареса горе долу,най-много ми привлякоха вниманието Гън Сок и този китариста... Някой неща не ми станаха ясни...защо този ,който спа с гаджето на приятеля си не отиде в казармата заедно с него..не е ли задължително за всички?? и това с двугодишната казарма си е направо изтезание... като си представя,че хора като DBSK и Big Bang също ще ходят.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisSkOoo Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Аз реших да дам втори шанс на филма.Като го гледах първия път ми доскуча по средата, абе голяма грешка.Филмчето много ми хареса, много весело и свежо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
allisan Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Един от първите,който бях гледала и ми беше леко странен...кога ли пък преди това съм гледала филм за казарма? Струваше си гледането...имаше някои наистина хубави моменти..например със спестовната книжка,всичко като излезе като надпис. Нямах си и представа кой е Гън Сок..но сега като се сетя,доста добре играеше във войнишката униформа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GitaOgg Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Филмчето много ми хареса, много приятно усещане оставя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted March 21, 2021 Share Posted March 21, 2021 (edited) Филмчето е имало опция за онлайн гледане: Едит: о, то е бил добавен линка извинете! Edited March 21, 2021 by felicyti явно вече недовиждам! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts