Jump to content

Recommended Posts

50760a25f50fe953.jpg

Off Topic

8a6d45d91e29a3ec.jpg adc0f4feed9b60a7.jpg 9ac42dd787ef275b.jpg 41f7b3d473bceb57.jpg

Crazy Waiting

Алтернативни заглавия: Going Crazy Waiting / The Longest 24 Months / Crazy For Wait

Държава: Южна Корея

Година: 2007

Жанр: романтична комедия

Режисьор: Ryu Seung Jin

В ролите:

Son Tae Yeong

Jang Geun Seok

Jin Hye Jin

Danny Ahn

Yu In Yeong

Kim San Ho

Han Yeo Reum

Woo Seung Min

Seo Min Woo

Lee Young Jin

Hong Yeo Jin

Choi Jae Hwan

Kim Tae Hyeon

Lee Ki Woo

Oh Mi Yeon

Резюме:

Четири двойки са с разбити сърца поради предстоящата раздяла, причинена от задължителната военна служба в Корея. Момчетата са притеснени, че приятелките им ще имат възможност да се срещат с други мъже, а момичетата трудно свикват с липсата на човека до себе си. Дали мъжките половинки ще успеят да изпълнят дълга си и да се завърнат при приятелките си?

:essub:

С български субтитри: тук и тук

Онлайн с български субтитри

С английски субтитри

С руски субтитри

Онлайн с руски превод

Аигуууу задължителна ли е военната служба в Корея? Смисъл защо примерно единия герой заминаза в казармата, а авера му очевеидно негов врестник не? Ако е задължителна тва е съсипващо! Две години си е направо вечност!

Песновката дето я пееха пред магазина, ако някой я има да свирка!

Задължителна е. Две години. И няма мърдане. Доколкото знам, може да се отлага по някакви си причини, но до определена възраст. И не е лесно.

Даже преди няколко години са изгонили от страната някакъв певец, който избягал в САЩ, но искал да се прибере за малко в Корея. На летището го върнали пак в САЩ. Ако съм запомнила правилно.

Смяяятай! Тея хора наред ли са?!?! Значи всеки актъор и певец който гледаме е загубил 2 години в скапаната казарма! Чеееесно такава загуба на време е направо умопомръчителна! Е защо в повечето сериали го пропускат тва! Никъде до сега не бях виждал геройте да ходят в казарма! Мислих си че имат профи армия!Тва ме разби!

Причината е много проста, макар да звучи шокиращо...

Южна Корея е във война, представете си - със Северна Корея...

между тях има сключено примирие, но не и мирен договор...

това е едно от нещата, с които Севера държи Юга...

дълга история...

та в този смисъл казармата е нещо оправдано...

само САЩ не може да ги пази, а и по добре да не разчитат на братята американци...

Филмчето е сладурско...и то заради готините мацки, не заради момчета и казармата..

и направо си го превеждам "Струва ли си чакането" или "Залудо ли чакаш" , в контекса

на дългите 2 години...чакане и служене...

Виждам жената на Kwon Sang Woo (тая седмица определено и се нагледах и в.. Илжимето),

мацката от Снежната кралица а и Hie-jin Jang (гаджето на Su-ta в Rough Cut) е също много свежа..

Казармата е много малко засегната, по скоро е като "фон" и определено, това допринася за

по-лековато съдържание...но като цяло е отпускащо и приятно за гледане филмче

Много ми хареса,нещо свежо и в същото време с неочаквани обрати/поне отчасти/,яка музика/особено песента Think About/а за актьорите да не говорим.Видях Geun-seok Jang /това сладурче започва да ми харесва все повече и повече/ и си набелязах още един сладур-Danny Ahn -абе страхотно прекарано време.

аз малко късничко се сетих да го гледам филмчето,въпреки че ми е свалено от много време..Трябва да кажа,че ми хареса горе долу,най-много ми привлякоха вниманието Гън Сок и този китариста... Някой неща не ми станаха ясни...защо този ,който спа с гаджето на приятеля си не отиде в казармата заедно с него..не е ли задължително за всички?? и това с двугодишната казарма си е направо изтезание... като си представя,че хора като DBSK и Big Bang също ще ходят..

Аз реших да дам втори шанс на филма.Като го гледах първия път ми доскуча по средата, абе голяма грешка.Филмчето много ми хареса, много весело и свежо. :lol:

Един от първите,който бях гледала и ми беше леко странен...кога ли пък преди това съм гледала филм за казарма? :lol:

Струваше си гледането...имаше някои наистина хубави моменти..например със спестовната книжка,всичко като излезе като надпис.

Нямах си и представа кой е Гън Сок..но сега като се сетя,доста добре играеше във войнишката униформа :)

Филмчето е имало опция за онлайн гледане: :click:

Едит: о, то е бил добавен линка :D извинете! :D 

Edited by felicyti
явно вече недовиждам!
  • Haha 1