lazeto Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 No Breathing (2013) Страна: Южна Корея Година: 2013 Времетраене: 118 мин. Жанр: Драма, Спортен Режисьор: Jo Yong Sun В главните роли: Lee Jong Suk - Woo Sang Seo In Guk - Won Il Yuri (SNSD)- Jung Eun Shin Min Chul - Jung Dong Ah Young - Se Mi Kim Jae Young Резюме: У Санг (Lee Jong Suk) е амбициозен млад плувец, който винаги е на второ място. Докато Уон Ил (Seo In Guk) е плувец гений, който се завръща в плуването след дълга пауза. Драмата разказва историята на двама млади мъже, преследващи упорито целите си… СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 СВАЛИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ Леле, колко хубави филми се задават, да се чуди човек какво да гледа... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joys Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Не лош, дори може да се каже донякъде забавен филм, с елементи на драма, който мина през няколко фази, според скромното ми мнение . Първа фаза, хумор, който само корейците си разбират. Т. е. плюскащо-тоалетни напъни за разсмиване на зрителя. После, хумор, дето и аз го разбрах и се смях от сърце. Къмто средата, нагазихме в драмата. Тук я използваха умело за стимулация на един от главните герои. След това нашто момче, вече силно амбицирано , влезе в нов етап от живота си. Финална фаза, елате ся и ма стигнете . Сладрите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Мисля, че доста добре синтезира филма Само пропусна да споменеш колко много хубави момци имаше на глава от населението... Любим момент: Наказанието от 500 дължини и първия въпрос на Гуги след това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joys Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Мисля, че доста добре синтезира филма Само пропусна да споменеш колко много хубави момци имаше на глава от населението... ................................ Ъъъъ… мда, дамската аудитория да се чувства официално предупредена . Ох, Бонбона-лакомник (айдееее, ново прозвище му лепнах..) беше страшен, много ценен момент след наказателното плуване , ама аз легнах от смях и след действията и репликите на двамата юнаци в банята… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 А "танца" на финалните надписи? Страхотен тандем бяха, макар и Джонг Сок маааалко да се губеше. Ама то с Гуги е така... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukreciana Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Не можах да стигна до плуването, просто не го изтраях, нещо съвсем просташко долових.. Може би нагласа... нямам обяснение, въпреки садурите, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joys Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 И аз на това мнение, Seo In Guk някак засенчи Lee Jong Suk. Дори и като физика (да не се бърка с височина ). lukreciana, затова писах, че е на фази филмът. Ако поизтраеш в началото просташкия хумор, по-нататък хич не е зле . И едно симпатично гифче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koizumi Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Мнооооого слаб филм. В по-голямата част Seo In-Guk беше направо противен. Yuri си е все така невзрачна и неприятна, чудя се дали, ако ги нямаше парите и влиянието на SM, някой щеше да я кани в проектите си? Lee Jong-Suk направи каквото можа, за да спаси филма, но само той не стига. Тотално разочарование за мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartof_psihopat Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Приятно си беше филмчето, не е за оскар ама на мен ми хареса... Имаше си забавните моменти и определено успя да ме разведри! Това момче как не се спря с това ядене Ама ми напълни душата, няма такъв образ, страшен е ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lina78 Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 На мен лично ми хареса филма, не се изисква да го мислиш и драмата беше сведена до минимум.За разлика от Fashion king където гледах Yuri наскоро тук направо ми хареса как играе, но определено не става за актриса по-добре да си остане певица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Urban Posted October 12, 2015 Share Posted October 12, 2015 Доплува ми се с дъх, без дъх...все тая...Наистина не е ''уау'', но пък останах доволна като го изгледах, поне не ме изнерви Имаше и приятен хумор, но трябва да харесаш главните...ха, не ги харесваш - няма ни'къв смисъл да се гледа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanque Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 На голям екран на 07 ноември от 16:00 часа - прожекция в Дома на киното в програмата на Седмицата на корейското кино: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Не останах впечатлена. Идиотията на Ин Гук ми дойде в повече – адски много го харесвам, но точно това му малоумно държание на моменти трудно го издържам – предполагам, че просто не съм в настроение за него Но то не беше само при главния герой, а и при двамата му авери, и при треньора... Обичам спортни филми, но тук и спортът беше така показан, че... Off Topic "Техниката", която само бащата и синът владееха, беше абсолютно изсмукана от пръстите, освен това как спортист ей така просто ще си умре в басейна, щото не му стига въздуха – ами да се покаже над водата и да почне да диша, като види, че вече не издържа... Да не говорим за едно от състезанията с участието на двамата главни – плуваха май 400 метра и дори да приемем, че са в малък басейн, имам чувството, че те се обръщаха по 100 пъти, да не говорим как с напредване на дистанцията ускоряваха все повече и повече, сякаш плуват 50 или 100 метра... Поне в спортния момент да бяха заложили на малко повече реалистичност. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts