Zenith Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Не се надъхвай, то предаването си сменя формата от 70-и епизод мисля...И наскоро свърши. И по-добре, последните месеци си беше гавра това, което съм гледала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki_riki90 Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 А какво ще кажете за песните дето са излезнали от предстоящия албум (излиза този месец на 16) - No more pain и Promise song? No more pain на мен много ми харесва - някакси почва едно такова леко епично и продължава много яко... Май май новия албум ще е доста добър, само дето ще е без Джин... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe6ito Posted June 11, 2010 Share Posted June 11, 2010 Новата песничка звучи доста добре, в сравнение с Going!, а и след превюто на клипа - не мсля, че ще ме разочарова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki_riki90 Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Клипа е направо спиращ дъха. Още снощи като го видях и останах с отворена уста... адски якото е. Много добър замисъл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 И аз се зазяпах. Going е много весела песничка, много им се кефя на танца, но тази електронизация на гласовете им не ми допада. Иначе с NMP май се завръщат към предишния си по-тежък стил, макар и да липсва рок звученето, наистина е доста по-добре от леката Going. И танците им тук дори ми харесват. Но... пак са прибегнали до класическото обяснение какво е К- А- Т- Т- U- N- ... И Каме да не беше с толкова грим... Защо все го цапат толкова?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Песента е супер и клипа много радва Тагучи изглежда супер готин тук, но и аз не разбирам защо има трябва да гримират Каме толкова много. Започва да мяза на жена, а без грим е толкова по хубав.... Ако и Джин участваше моята идилия щеше да е пълна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 На мен пък ми харесва като слагат грим на Каме.Някак ми става още по секси За песента и клипа...ами с увиснало чейне ме оставиха просто Японското си е японско,пък и танца как ме радва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe6ito Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 Дам, песента и клипа са много готини. И аз съм твърдо "ЗА" да слагат грим на Каменаши (що фенове и фенки ще печели така ). Просто ако той не е с грим нещо ще ми куца - и без това момчето отдавна уби всичко мъжко и женско и в мен, така че вече този андрагонически вид/ стил (ако мога да така да го нарека) го прави много по интересен и различен. Пък и самата му роля в групата е да е Красавеца, докато на Джин - да е Излъчващия сексапил - и така нещата се балансират. Но в последно време ми прави впечатление, че откакто го няма Джин другите сякаш повече ми изпъкват, а и им дават повечко екранно време (не само в клиповете), само Тегучи май не усещам да ми се мярка повечко, но Уеда доста ми се набива на очи в последно време... Коки и Накамару сякаш винаги са били следващите "на фронта" след Джин и Каме, докато за другите двама почти нищо не остава. Като казах Коки - само на мен ли ми се струва или в последно време, освен че много се е разхубавил, още от Димоушъна нещо "по-лидерски" я кара... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Каме без никакъв грим си е едно доста грозничко момченце, както Рьо му е казал- толкова си грозен, че чак боли. Като му оправят веждите и косата и му поприкрият сипаничавата кожа става едно доста женствено, но все поще грозновато момче. Като го гримират не му намираш пола...Като цяло той никога не е бил красавец, ама никога и това му е чарът. Има си ги момчето, ползва си ги...квото и да има. Коки и Джунно не ги ща и двамата с черни коси, само единя, иначе мойта душка е сладък донемай къде. Мару си е Мару. А Уеда, защо по дяволите, са го нацвъкали пак с пеперуда? Съвсем на хомо ли го удари тва нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BakaChii Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 И аз си го харесвам Каме с грим. Слава Богу, не му личи отвратителната прическа с грозните кичури. И на Коки прическата не я одобрявам. Мару... в него промяна откакто слушам Каттун не съм видяла, а Уеда с тая пеперудка в здравето ми бърка. Джуно от D-MOTION насам ме радва. Гоинг! няма да коментирам, защото тая песен ми е толкова отвратителна, че няма на къде. Албума.. Песните са хубави, но нещо им липсва.. Да не говорим, че солотата на Каме и Уеда не мога да ги трая. Като по чудо, солото на Джунно много ми хареса. Коки можеше и по-секси да направи песента, а Мару.. бива. Рьо му е казал- толкова си грозен, че чак боли. XDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Съгласна съм с теб - липсва им. Предишното звучене. Стилът е много по-мек, дори песента, която съдържа rockin не е съвсем в духа на думата. Нещо ми се доближават все повече до Араши. Hello ми допадна, може би защото ми напомня за 6 senses. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emptyness Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Моите любимци~ По принцип не слушам много азиатски групи, като изключим песните от аниметата. Но KAT-TUN са си друга бира.~ Любимата ми тяхна песен си остава ''Rescue'' \^o^/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Понеже много ме мързи да го преведа, ето я новината ^^ Няма да е зле, утре ще се радвам много на шоуто. Жалко, че ще са само петимата;///Разликата между корейския и японския поп. И Каме е заменил Джин в носенето на очила. И как се радват на Джунно <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki_riki90 Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 И снощи цъфна новината... Аканиши май вече официално е напуснал КАТ-ТУН и се е заел със соловата си кариера. Снощи на първият им концерт от турнето даже Джони е говорил специално за Джин. Уж всичко щяло да се реши след концертите на Аканиши в края на тази година, ама като гледам май вече си е 100% решено. Не знам кой заговорил за разпадане на групата, ама докато намеря изявление, че няма нищо такова и останалите петима си остават и продължават - дори без Джин, щях да се побъркам. Даже са обявили къде изчезва "А"-то на Джин в името на групата -> КА - от Каменаши Казуя. Ох, направо не е честно, ама все пак нека да пожелаем на Аканиши да има успех с това, с което се е захванал. А иначе четох отзиви за снощния концерт - било е невероятно. Иска ми се и аз да бях там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted July 19, 2010 Share Posted July 19, 2010 Няма какво да се потрисате. Джин е егоистичен лигльо и единственото, което мен ме изненадва е защо толкова време го търпяха след като сам самичък си съсипа и глас, и визия и всички дадеонсти, които имаше...Вижте му последните интервюта и ми кажете тва ли харесахме едно време. Групата щеше да загуби много, ако в последната година Джин беше направил нещо друго освен да се държи като примадона или въобще да не се държи никак...Надявам се да успеят и сами. П.П. В последните 6 месеца тва момче си смени желанията 100 пъти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiki_riki90 Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Еми явно вече официално е решил, че няма да се връша в групата, даже се е извинил на момчетата. И според мен той сам си е прав за себе си. Щом това му е мечтата и иска да прави солова кариера, никой не може да го спре. Егоистично ще е, ако го накарат да остане насила. Всички (по-скоро трябва да кажа повечето) фенове го подкрепяме и ще продължаваме да следим случващото се с него - това го знам със сигурност, следя събитията от близо и виждам за какво става въпрос. Макар да съм им фен от скоро - само 5 месеца, всички успяха да ми влязат под кожата, и каквото и да стане по-нататък ще продължавам да съм фен и на Джин и на останалите от КАТ-ТУН. Мисля, че всеки има право на мечти, и има правото да ги реализира, ако му се отдаде възможност, затова смятам, че Джин е направил това, което е трябвало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Егоизъм е заради собствените си мечти да жертваш мечтите на петима други, да покажеш среден пръст на 10 години труд. Още повече, че с поведението си не си помагал особено, а соловата му кариера можеше да се състои и без напускане на групата. На Джин, когато нещо му писне го зарязва, така стана и с КАТ_ТУН, ама нейсе...искам да видя как ше пробие в Америка с жалките си авторски песни и кофти произнопение, както и липса на желание за работа, да не говорим за съсипан глас... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe6ito Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Само аз ли имам усещането, че още преди да замине за Щатите бъдещото на А-то в Кат-тун е било решено?! Или просто сама си го набивам в главата, особено след песните, които пуснаха тази година - Lose yourself, Going, No more pain... Но от друга страна поради това му решение, а и щом е Джони, определено има някоя клауза в договора му, която да му издърпа ушите, ако напускането му е непредвидено. Некоректна работа, поне трябваше един прощален концерт да направят, шестимата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenith Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Ако не му бях бясна щях да преведа и оправя текста, снимките и всичко, обаче чумичката не заслужава друго освен просто линк към статията...така и кредитите си стоят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Защо си му бясна? (не знам дали не е излишен въпрос но ми стана любопитно) концерта изглежда е бил готин, но защо забога не е излязал за encore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts