Jump to content

KAT-TUN [J-POP]


ryu

Recommended Posts

Те са жестоки като група(мое мнение) няма да изброявам причините.....

Каме се справя много добре с актьорската си работа, даже напоследък има доста успешни сериали. Съгласна съм с funktastic17 забавляват се, справят се отлично и няма как, резултатите си идват сами...  

Албумът им е много хубав, а солото на Уеда е  забавно и странно, но много хубаво(пак мое мнение). Може да се каже, че момчетата се завърнаха достойно и чакам с нетърпение концерта им да излезе на DVD! 

П.С. Весели празници!  :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И днешното представление не се забави... Много ми липсваха тези момчета...  :wub:  Чудесен подарък за днешния ден! За пореден път ми припомниха, колко хубаво пеят на живо, имат прекрасни гласове. Насладете им се и вие!

П.С. Весела Коледа!  :rolleyes:

 

 

???

Редактирано от kcekce
Изтрит неработещ клип:(
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги се удивлявам на мащабните сцени в Токио дом. Обаче как ме боли сърцето като ги гледам така  :cry: Много ми липсва ми силния вокал на Коки...

http://vbox7.com/play:9f9eb2e85c

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нов сингъл за KAT-TUN:

 

21.01.2015 Dead or Alive

 

Песента Dead or Alive е за филма на Каме  "Joker Game", който излиза по кината януари.

 

В сингъла е включено и соло видеото на Каме по песента Hanasanaide ai 

 

Чакам с нетърпение :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредният удар по групата (или по-скоро по останалите рехави редици фенове). 
Джуно обяви изненадващо, че напуска. Според различни фенски изказвания, става дума за неразбирателство в самата група (и се посочва Каме). Не бих се изненадала, тъй като Уеда автоматично отпада, предвид изявлението, което пусна, а Мару не го виждам. Каме е по-чувствителен като че ли. А колко малко остана до десетгодишния юбилей...
Нещо стана с тази група и аз лично търся началото на края още със скандала с Аканиши.

  Говорейки за същия, според мен изхвърча високо в облаците, а реално нямаше необходимото да се задържи там. (или да задържи каквато и да е кариера, както се оказа.) Коки си има група, по мои сметки, но не го следя и не знам абсолютно нищо за това как се котира. Каме освен да се изявява на екрана, друго не съм видяла напоследък. Може и в мен да е вината, спрях да се интересувам от дейностите им, ако случайно ми попадне някоя новина, това е. А до днес не ми беше попадало нищо. Уеда направи много симпатично соло, но алюзиите с Хелуинския проект на Хайд трудно ги преглътнах. Отново греда. Продават някакви сингли, знам, че покрай филма на Каме направиха саундтрак. Но някак...на доизживяване. Сега не знам дали остават трима, дали се разпадат. Ако все пак трябва да направя прогноза, за жалост само Каме мога да си представя с що- годе вървежна кариера. И то не в музиката. Както се казва, фенски бизнес. Тук сериал, там филм, някоя друга реклама, фен срещи. Но все пак трябва да се отбележи и че фенбазата не е такава, каквато беше. Ако по КимуТако-во време да е имало своеобразен монопол, то в момента с всичките кейпоп изпълнители и конкурентни лейбъли, JE със сигурност е по-затруднен. Нищо, че Араши поголовно доминират публичното пространство. (За мен, мания, която си остава мистерия).
КАТ-ТУН никога не е бил чааааак толкова масов феномен. А сега, предвид колко букви изпадаха, кой знае какво ще стане? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да. Фактите са факти. Снощи видях новината. Жалко за Джунно. Надявам се така да е по-добре за него! Ако иска да продължи в същата сфера, сигурна съм, че ще намери начин! Според мен, липсата на сериозни проекти не им се отразява добре (особено на тримата, без Каме), а подобно нещо за един артист, който иска и трябва да се развива, е убийствено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес обявиха, че излизат в хиатус след пролетните концерти тази година, може би година-две <_< Как се ядосах само....

Ще продължат със соло дейности през това време....

Е браво Джуно, ти направи това, което Аканиши и Коки не успяха.... извинявайте, ако с това обиждам някой фен на Джуно, просто гневът ми е още пресен :mad2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен не е личността, а поредността. Вече трети се оттегля, не може да няма последици. 

Аз не знам как точно да си формулирам мнението, никога не съм била сериозен фен, нито ги следя особено, но пък лично за мен са най-приемливата джони група. Този тип групи не разчитат на друго, освен на изграждане на фенбаза, било то с реклами, фотосесии, драми и други публични изяви. В моите очи музиката някак изпада на заден план в цялата тази фендъм машина, но Кат-тун все пак имат хубави песни. Може да е за добро от една страна, не са мръднали наникъде след Коки. От друга, това си е кариерно самоубийство донякъде, за жалост, две години за айдъл-културата и за попмузиката като цяло са достатъчни вече да не си актуален. 
Каме снима много, за него не се притеснявам, чудя се повече за Уеда и Накамару. Досега не знам Уеда какво търси в JE, може би не е достатъчно добър да пробие в по-сериозни сфери (неприятно ми е да кажа нещо подобно), но пък си струва да се види как опитва, има шансове като музикант. Щом Коки направи дебют с рок звучене, Уеда ли не може. 
При всички случаи, очаквах хиатус. Стискам палци за успешно соло за всички. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В духа на Разпети Петък и аз се "разпнах" от препускане из Токио. В един ден ми се падна да бъда мач по американски футбол и на първия от заключителните концерти на Kat-tun в Tokyo Dome. Не съм кой знае какъв фен на групата, но съм съгласна с горните мнения, че са най-слушаемите Джонита. Жалко наистина, че за момента спират с изявите си като група, но и такива неща се случват понякога. По-важното е, че макар и в силно намален състав, Каме, Уеда и Накамару успяха да направят едно силно шоу, пяха най-хубавите си песни и забавляваха публиката цели три часа. Аз лично не усетих нещо съществено да им липсва като изпълнители, въпреки че бяха само трима, въпреки че нямаше акробатики и танцьори. Вероятно за die hard феновете, които не пропускат концерт не е било така, не знам. Впечатли ме невероятният им контакт с многохилядната пубика и най-вече Накамару, който винаги ми е бил по-малко забележим в сравнение с останалите от групата, но се оказа, че на сценатата, това момче има много силна харизма.

И така, хубав концерт се получи, макар и малко тъжен, защото беше и сбогуване, или поне "довиждане", с феновете. Японската точност отново ме впечатли - започнаха точно в 18.00 и приключиха в 21.00 след два анкора, а с помощта на разпоредителите, близо 60 хилядната публика (не намерих информация колко са били зрителите, но имайки предвид капацитета на залата, трябва да са били горе-долу толкова) се беше изнесла след има-няма 15 минути и хората вече чистеха. Не можах да не направя сравнение с мъчителното изнизването от родните ни зали (най-вече Арената) и прибирането след концерт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер! Радвам се, че сподели за впечатленията си от събитието. Надявам се да сте била в приятна компания и да е имало още хора от България (поне още двама!)!

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, дали трябва да пиша тук, тъй като Джунно вече напусна групата и Джонитата, но трябва някъде да споделя радостта от завръщането му на музикалната сцена. Ноември ще издава сингъл. Очаквам само позитивни неща от него. Ганбаре!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам, ако обидя феновете му, но за мен си е долен лъжец, изобщо пък не очаквах от него да ми падне толкова в очите. Излъга всички, че иска да излезе от развлекателния бизнес и затова напуска, дори всички очакваха да се ожени и да има друг вид бизнес. Групата загуби сумата и проекти заради него и обявиха хиатус. Имаха най-тъжните концерти за 10 годишнината.  А сега изведнъж... сингъл!... музика ще правел...бясна съм...

Не мога да му пожелая успех, като фен на групата от толкова години, огорчението ми е огромно.

 

Да не е съвсем мрачен поста ми, от тук може да се изтегли последния им концерт.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък усещах, че ще се върне. Излъчването му не е на човек, който е искал да напусне. Той си знае, какво му е било в главата и как са се развили нещата, но съм доволна от новината.

Едва ли някой си е правил илюзии, че групата ще остане цяла, след като толкова често започнаха да я напускат членове. Нека се развиват! Не е задължително това да става при Джони. Животът не винаги се стича така, както го плануваме, но е хубаво, когато човек има талант, на който да разчита.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

КАТ-ТУН се завърнаха! На Джонис концерта снощи тримата изненадващо се появиха и изпяха новата песен Ask yourself към драмата на Камe. Скоро ще има сингъл, а на 20, 21 и 22 април ще пеят в Токио Дом. Феновете полудяха, а КАТ-ТУН беше в световните трендове над 6 часа. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпълнение от Music Station на Ask Yourself     цък

 

Вчера имаше нещо като фен среща, излъчена на живо по Line /направо нечувано постижение за JA, може би ще влезнат скоро в новия век:lol: / по случай годишнината на групата. Изпяха нова версия на Real Face, аранжирана като за тях тримата, Ask Yourself и Sweet Birthday от предстоящия сингъл. Гледайте тук

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...