Jump to content

KAT-TUN [J-POP]


ryu

Recommended Posts

Не се надъхвай, то предаването си сменя формата от 70-и епизод мисля...И наскоро свърши. И по-добре, последните месеци си беше гавра това, което съм гледала.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А какво ще кажете за песните дето са излезнали от предстоящия албум (излиза този месец на 16) - No more pain и Promise song? No more pain на мен много ми харесва - някакси почва едно такова леко епично и продължава много яко... Май май новия албум ще е доста добър, само дето ще е без Джин...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клипа е направо спиращ дъха. Още снощи като го видях и останах с отворена уста... адски якото е. Много добър замисъл :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се зазяпах. Going е много весела песничка, много им се кефя на танца, но тази електронизация на гласовете им не ми допада.

Иначе с NMP май се завръщат към предишния си по-тежък стил, макар и да липсва рок звученето, наистина е доста по-добре от леката Going. И танците им тук дори ми харесват.

Но... пак са прибегнали до класическото обяснение какво е К- А- Т- Т- U- N- ... <_<

И Каме да не беше с толкова грим... Защо все го цапат толкова?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента е супер и клипа много радва :) Тагучи изглежда супер готин тук, но и аз не разбирам защо има трябва да гримират Каме толкова много. Започва да мяза на жена, а без грим е толкова по хубав....

Ако и Джин участваше моята идилия щеше да е пълна :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ми харесва като слагат грим на Каме.Някак ми става още по секси :blush:

За песента и клипа...ами с увиснало чейне ме оставиха просто :tongue: Японското си е японско,пък и танца как ме радва :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, песента и клипа са много готини. И аз съм твърдо "ЗА" да слагат грим на Каменаши (що фенове и фенки ще печели така B) ). Просто ако той не е с грим нещо ще ми куца - и без това момчето отдавна уби всичко мъжко и женско и в мен, така че вече този андрагонически вид/ стил (ако мога да така да го нарека) го прави много по интересен и различен. Пък и самата му роля в групата е да е Красавеца, докато на Джин - да е Излъчващия сексапил - и така нещата се балансират. Но в последно време ми прави впечатление, че откакто го няма Джин другите сякаш повече ми изпъкват, а и им дават повечко екранно време (не само в клиповете), само Тегучи май не усещам да ми се мярка повечко, но Уеда доста ми се набива на очи в последно време... Коки и Накамару сякаш винаги са били следващите "на фронта" след Джин и Каме, докато за другите двама почти нищо не остава. Като казах Коки - само на мен ли ми се струва или в последно време, освен че много се е разхубавил, още от Димоушъна нещо "по-лидерски" я кара...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каме без никакъв грим си е едно доста грозничко момченце, както Рьо му е казал- толкова си грозен, че чак боли. Като му оправят веждите и косата и му поприкрият сипаничавата кожа става едно доста женствено, но все поще грозновато момче. Като го гримират не му намираш пола...Като цяло той никога не е бил красавец, ама никога и това му е чарът. Има си ги момчето, ползва си ги...квото и да има.

 

Коки и Джунно не ги ща и двамата с черни коси, само единя, иначе мойта душка е сладък донемай къде.

Мару си е Мару.

 

А Уеда, защо по дяволите, са го нацвъкали пак с пеперуда? Съвсем на хомо ли го удари тва нещо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз си го харесвам Каме с грим.

Слава Богу, не му личи отвратителната прическа с грозните кичури.

И на Коки прическата не я одобрявам.

Мару... в него промяна откакто слушам Каттун не съм видяла, а Уеда с тая пеперудка в здравето ми бърка.

Джуно от D-MOTION насам ме радва.

 

 

Гоинг! няма да коментирам, защото тая песен ми е толкова отвратителна, че няма на къде.

 

Албума.. Песните са хубави, но нещо им липсва.. Да не говорим, че солотата на Каме и Уеда не мога да ги трая. Като по чудо, солото на Джунно много ми хареса. Коки можеше и по-секси да направи песента, а Мару.. бива.

 

Рьо му е казал- толкова си грозен, че чак боли.

 

XDDD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм с теб - липсва им. Предишното звучене. Стилът е много по-мек, дори песента, която съдържа rockin не е съвсем в духа на думата. Нещо ми се доближават все повече до Араши.

Hello ми допадна, може би защото ми напомня за 6 senses.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите любимци~ По принцип не слушам много азиатски групи, като изключим песните от аниметата.

Но KAT-TUN са си друга бира.~ Любимата ми тяхна песен си остава ''Rescue'' \^o^/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже много ме мързи да го преведа, ето я новината ^^ Няма да е зле, утре ще се радвам много на шоуто. Жалко, че ще са само петимата;///

Разликата между корейския и японския поп. И Каме е заменил Джин в носенето на очила. И как се радват на Джунно <3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И снощи цъфна новината... Аканиши май вече официално е напуснал КАТ-ТУН и се е заел със соловата си кариера. Снощи на първият им концерт от турнето даже Джони е говорил специално за Джин. Уж всичко щяло да се реши след концертите на Аканиши в края на тази година, ама като гледам май вече си е 100% решено.

Не знам кой заговорил за разпадане на групата, ама докато намеря изявление, че няма нищо такова и останалите петима си остават и продължават - дори без Джин, щях да се побъркам. Даже са обявили къде изчезва "А"-то на Джин в името на групата -> КА - от Каменаши Казуя. Ох, направо не е честно, ама все пак нека да пожелаем на Аканиши да има успех с това, с което се е захванал.

 

А иначе четох отзиви за снощния концерт - било е невероятно. Иска ми се и аз да бях там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма какво да се потрисате. Джин е егоистичен лигльо и единственото, което мен ме изненадва е защо толкова време го търпяха след като сам самичък си съсипа и глас, и визия и всички дадеонсти, които имаше...Вижте му последните интервюта и ми кажете тва ли харесахме едно време. Групата щеше да загуби много, ако в последната година Джин беше направил нещо друго освен да се държи като примадона или въобще да не се държи никак...Надявам се да успеят и сами.

 

П.П. В последните 6 месеца тва момче си смени желанията 100 пъти...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми явно вече официално е решил, че няма да се връша в групата, даже се е извинил на момчетата.

И според мен той сам си е прав за себе си. Щом това му е мечтата и иска да прави солова кариера, никой не може да го спре. Егоистично ще е, ако го накарат да остане насила. Всички (по-скоро трябва да кажа повечето) фенове го подкрепяме и ще продължаваме да следим случващото се с него - това го знам със сигурност, следя събитията от близо и виждам за какво става въпрос.

Макар да съм им фен от скоро - само 5 месеца, всички успяха да ми влязат под кожата, и каквото и да стане по-нататък ще продължавам да съм фен и на Джин и на останалите от КАТ-ТУН. Мисля, че всеки има право на мечти, и има правото да ги реализира, ако му се отдаде възможност, затова смятам, че Джин е направил това, което е трябвало.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Егоизъм е заради собствените си мечти да жертваш мечтите на петима други, да покажеш среден пръст на 10 години труд. Още повече, че с поведението си не си помагал особено, а соловата му кариера можеше да се състои и без напускане на групата. На Джин, когато нещо му писне го зарязва, така стана и с КАТ_ТУН, ама нейсе...искам да видя как ше пробие в Америка с жалките си авторски песни и кофти произнопение, както и липса на желание за работа, да не говорим за съсипан глас...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само аз ли имам усещането, че още преди да замине за Щатите бъдещото на А-то в Кат-тун е било решено?! Или просто сама си го набивам в главата, особено след песните, които пуснаха тази година - Lose yourself, Going, No more pain... Но от друга страна поради това му решение, а и щом е Джони, определено има някоя клауза в договора му, която да му издърпа ушите, ако напускането му е непредвидено. Некоректна работа, поне трябваше един прощален концерт да направят, шестимата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо си му бясна? (не знам дали не е излишен въпрос но ми стана любопитно)

концерта изглежда е бил готин, но защо забога не е излязал за encore :huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...