Jump to content

KAT-TUN [J-POP]


ryu

Recommended Posts

Добре си се сетила. Точно така функция имат Забелязала съм по концерти до началото на втората минута на някоя песен и му писва.

А иначе Джунно .. външния му вид е променен, това исках да кажа. Така много повече ми харесва.

А Коки беше много добре в Kaizokuban концерта. Тази прическа ми се е запечатала в главата. А рапа му, като цяло и навсякъде, е любимото ми нещо в групата. Само ме е яд, че в The D-Motion няма рап. Е, за сметка на това пък Джин се изявява като .. не знам, но ми харесва. Говоря за това -> What a party night, Feel the beat I busted that burning up ur body bitch. Да, знам го наизуст, но друг е въпроса, който забравих.. и ми звучи доста безсмислено.

А иначе за дрехите - хормално. Все пак с NEWS са от една компания

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нешо много ми се наточихте на Джунно и това никак няма да го адмирирам ^^ За съжаление той се промени радикално след инцидента с крака преди сума ти години и оттогава е много, ама много по-тих и различен, изпълнява си ролята, но самочувствието му значително спадна, да не говорим, че картинките са една много естествена като поведение група, но той от много време не се е отпускал като хората, винаги е на тръни. И пак има най-сладката усмивка на света. Колкото до вида му...Дълго време го държаха с една ужасяваша викторианска прическа, присъща на дъщерята на свинаря, но откак в Юкан го изрусиха е все добре, почти няма слабо изпълнение, но на него всичко му ходи, защото е по-висок и строен с много по-изчистено лице от Каме и останалите (изключвам Джин тука).

 

Коки всички мрънкаха да се псотриже и избръсне, направи го и аз искам да се изруси пак и да смени лака.

 

А Джин...Не му ли свикнахте, че той намери ли си една прическа и се разкарва с нея докато не му окапе косата. Вързаното е по-добре, че колкото е прораснала сега не знам как не го бъркат с жена с това нежно лице.

 

Песента не ми харесва много, но за сметка на това адски много ми хареса визията на всички в клипа, освен на Каме, но с него винаги се гаврят...Айде да го подстрижат и да му купят едно хубаво сако най-сетне?! И Джин се цепи от червено-черния колектив.

 

ГОЛЯМ ЕДИТ: Break the records някой знае ли откъде да дръпна концерта, че исках да го кача в бг пространството, а мамка му, линка който бях намерила е крашнал доста отдавна, а livejournal-а не знам паролата си и не мога да вляза да видя къде беше другия възможен

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Break the Records

Това е за резолюция 640x360. Ако искаш, мога да ти го кача и за 720x400, ама най-малкият файл е 1,4 гб. Или да ти копна линковете от livejournal, въпреки че е голяма играчка - по 14 до 21 части за всеки диск smile.gif


И аз като някой неразбрал индианец - каква история с Джунно и крака му? :scratch:

Редактирано от kcekce
Изтрити неработещи линкове:(
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма нужда, на мен ми е ниска резолюцията тъй или иначе, така че ми е перфе. No subs i guess.

 

2004 още Джунно се наранил на някаква репетиция, смисъл преди дебюта е, заради което едно 6 месеца е аут. Не знам подробностите много-много, но никак не е било приятно, знам че е имал много проблеми с акробатиката след това, макар и сега да е адски добър. Сам той в някакво интервю твърдеше, че му е нанесла огормен стрест тази травма. Останалото са си мои спекулации, но смятам, че е заради позицията му в групата. Не толкова заради имиджа, който са му наложили, но тъй като главните вокали са Каме и Джи, рапъра е Коки, Мару е бийтбоксъра, винаги се залагало на неговите акробатични способности(Уеда е амеба). още Домото са го хвалили за това и някак си ужасът, че няма да може повече да изпълнява същите номера е бил огромен. Всичко се е уталожило вече и е съвсем различен, но ако намериш най-старите и забутани записи ше видиш (аз ги бях гледала благодарение на една японка от livejournal, която беше факир на английския за мой потрес) разликата. Аз и така го обичам.

 

А само на мен ли ми направи впечатление, че в този концер ИМА ЖЕНИ, по дяволите. И не визирам Каме с неговия соло прочит на записки под възглавката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нешо много ми се наточихте на Джунно и това никак няма да го адмирирам ^^

 

Спокойно, аз лично, досега съм нямала нечисти помисли спрямо него. Сигурно и няма да имам.

 

А Джин...Не му ли свикнахте, че той намери ли си една прическа и се разкарва с нея докато не му окапе косата. Вързаното е по-добре, че колкото е прораснала сега не знам как не го бъркат с жена с това нежно лице.

 

Ами да се постриже! Да отида аз да го подстригвам ли иска? :rofl:

А иначе и аз не удобрявам дългата коса на Джин. В Юкан клуба и в Анего беше голям сладур.

А Каме.. вече му свиканх да излагациите. Той Джони си е наумил нещо, ама върви го разбирай ><

 

 

И, ъ, кой концерт? Какви жени?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


В този същия. На солото на Джин съм сигурна, нататък не знам. А мисля, че е за сефте. Джони да не е умрял?

Може и да сте свикнали на Каме, ама мен още ме боли. Това неговото не са сака, това са извращения.

Редактирано от kcekce
Изтрити неработещи линкове:(
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааа, танцьорките.. Не ти се привижда. И не знам Джони да е умрял.. Обаче не трябва да правят тая грешка да слагат момичета на сцената...

 

А за дрехите - пак добре, че поне не му пипат косата. Всички знаем как го бяха.. обезобразили за QoP концерта.

 

 

И никой не спомена солото на Коки - Pierrot. Толкова много съм 'и се радвала на тази песен, че просот не е истина. И мотора изобщо не ме изненада. Доколкото помня, когато пя Parasite (не помня кога беше.. май 07ма) пак излезе с мотор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз му харесах косата, дори розовия панталон, нали нямаше сако. Очаквам скоро някой умрял фазан да му сложат за разкош, макар че може и вече да е станало.

 

Мен солото на Каме ме потресе, все едно бях пуснала софт порно, едновремено разкошно и отблъскващо, пък и то не бяха фонтани, чадъри, летене...

Не знам на Джони като цяло ли е тая идея или само КАТ-ТУНци(мисля, че е цялостно), но съм като на цирково шоу.

 

Началото на Джуно беше много слабо. Правят му песни само в ниския регистър,а тои там така фалшивее...Да не говорим, че с този фрак. да му бяха сменили стъпките.

 

А Уеда хем не говори, хем не пее много...За кво го държат ве?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Успях да зърна и чуя веднъж новия им клип. Всички без Каме кефят, Джин е просто убиец с тези очила в момента, когато го дават с половин лице... Обаче така и промениха хореографията тип "свободен електрон блъскащ се с други свободни"... Същото важи и за превюто от другата им песен. Малко креативност в тази насока би била изключително горещо приветствана .

 

Не съм изгледала още концерта, затова нямам мнение, но се радвам на всички коментари. След това ще внимавам повече в картинката.

 

Чуденката за Уеда и аз я имам, но мисля, че е защото той уж се води някакъв музикален творец. Не знам обаче дали има нещо тяхно, произлязло от него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям това за саката *сеща се за най-пресния пример - Love Yourself :pale: *

Иначе за жените и на мен ми направи впечателние. Вярно, това ми беше първият концерт на Джонита, но все пак бях гледала клипове към песни и там жени определено не се срещат често. Някакси не се връзваха много с останалата част от шоуто. Или по-скоро човек толкова рядко вижда айдълите в компания, различна от тази на колегите от групата им (или на други Джонита), че всички останали изглеждат все едно не са на мястото си. Най-малкото аз имам някакво такова усещане :lol:

 

Zenith, в livejournal намерих по-стари техни изпълнения, тъй че в някакъв момент ще сваля нещо подходящо, за да видя разликата :) Иначе много жалко, че се е променил. Сега наистина е доста мълчалив - в Cartoon KAT-TUN двамата с Уеда почти през цялото време мълчат (въпреки че никой не може да бие Уеда по мълчаливост :lol: ), а като го дадат по-отблизо е с една такава усмивка :no:

 

 

ЕДИТ:

Началото на Джуно беше много слабо. Правят му песни само в ниския регистър,а тои там така фалшивее...Да не говорим, че с този фрак. да му бяха сменили стъпките.

На мен принципно соловите му песни не ми харесват особено. Някакси... знам ли... просто не ми пасват. Особено Samurai Love Attack - звучи ми като песен, предназначена за деца под 10 :roll: Синьо-зеления костюм от изпълнението му в BTR беше... всъщност на фона на всички други техни дрехи бледнееше, при това доста, но пак не е нещо, което трябва да бъде носено по друг повод, освен някое вариете :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Солото на Каме беше просто.. то не беше обарване, не беше пъшкане. а и текста е по-различен от този в албумната версия на песента.

 

На Джунно вс ему слагат едни загубени работи.. и песните му не са особено хубави. Да се надяваме, че сега като смени малко имиджа, ще му се вдигне и рейтинга.

 

А Уеда.. вярно, че е тихичък, ама пък солото му Lost Направо ми изпълва душицата. Другите му песни не ми харесват особено, ама то просто няма да е Каттун без него или който и да е от останалите

 

 

А жените просто не им бяха там мястото. Джин го знаем какъв е, ама те жените направо.. той просто.. Абе изглеждаше глупаво. Те танцуват, а той от време на време се сети да направи някоя чупка и то да не стане както трябва

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли листата на песните от концерта, че искам да му направя ревю, а съм го гледала преди два месеца, за да ги помня всичките...Имам некви ясни и некви супер откъслечни спомени, а заклевам се, мързи ме да разпозная всяка песен (ше го гледам и със субс.)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Disc 1

01 RESCUE

02 ONE DROP

03 LIPS

04 喜びの歌 (Yorokobi no Uta)

05 Keep the faith

06 DON'T U EVER STOP

07 White X'mas

08 SADISTIC LOVE

09 1582

10 PIERROT

11 WIND/Peak

12 Jumpin' up

13 ノーマター・マター (No Matter Matter)

14 WATER DANCE

15 MOON

16 Real Face

 

Disc 2

01 花の舞う街 (Hana no Mau Machi)

02 WHITE WORLD

03 WONDER

04 WILDS OF MY HEART

05 NEIRO

06 SHE SAID...

07 Peacefuldays

08 ハルカナ約束 (Harukana Yakusoku)

09 Will Be All Right

 

Disc 3

Road of Break the Records (Documentary & Interview)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Първата песен е Rescue

One Drop

Lips ( Добре, че този път ги нямаше онези микрофони, горкия Джин нямаше да преживее още една битка xD)

Yorokuba no Uta

Keep the Fate

Don't U Ever Stop

White X'mas

Sadistic Love

1582

Pierrot

Wind

Бийтбокса на Мару

Peak

Jumpin'Up

No matter matter

Water Dance

Moon

Real Face

Hana no Mau Machi

White World

Wonder

Битките там, глупости...

Wilds of My Heart

Neiro

She Said

Peasfuldays

Harukana Yakusoku

Will be Alright

 

Край. И някой трябва да им забрани да си вдигат ръцете или поне да вземат някакви мерки по въпроса.

Това пяха, по ред на изпълнение са подредени, ако искаш мога да ти кажа и кои песни са включени само в албума.

MCто не помня кога беше.. :D

 

Ей, изпревариха ме xD Ама айде, аз не писах до сега за нищо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го и ревюто, много е пристрастно и има спойлери...Как ше го превеждам на английски един Господ знае...Особено епитетите за Каме xD Не всичко е много точно, но нямам сили целия да го гледам пак без пуканки, така че някои неща са само по спомен,

 

Генерално: Концертът е жестоко шоу. Летят, скачат, има вода, воерверки, много джуниъри, танци, смешки, брокат, многогафове, много нелепости, много хаос и много, много КАТ-ТУН.

Костюмите бяха отврат, не вярвах, че е възможно Queen of Pirates да бъде измествена, но тия сака, рия пайети и карета в едно, тия умрели животни по облеклата-няма да ги преживея. Да не говорим за грима и препаските...

 

По отделно изпълненията...не всички имат някъв дълъг комент, защото само на някои се изхвърляха, на други ги мързеше, даже на няколко места съм убедена, че не беше наживо, ама няма да ги виня.

 

Започна се с Rescue и много хора се питахме Каме да няма някакви по особени пристрастия към показалеца си. Джин беше с очила, още преди да си върже косата, и не изгаряше от желание да прави, каквото и да е. Уеда се ухили и беше някак сипматичен, след което си се представиха по западен модел, което ми направи много силно впечатление, но не им се получиха соло танците...За сметка на това-ОБЩИЯТ ТАНЦ ИМАШЕ СИНХРОН.Аз бях в шок, сега си го припомних, че не си вярвах на записките и...наистина те бяха в синхрон и с движения. За няколко секунди, но по-добре от нищо! Самото изпълнение беше много добро от началото до края, почти нямаше грешки.

 

След това бликна една вода и се почна One Drop, ама фонтана беше най-голямата атракция, особено когато Джин с най-надменото си лице махна една капка от лицето си и фенките пощуряха, Джунно обаче много здраво изфалшивя на тази песен, че и някакви много неадекватни движения имаше. Каме завърши иначе хубавото изпълнение с вой като на одрана котка.Синхрона така и не се появи докрая.

 

И тъкмо си мисля, че е млъкнал и той влезе във вихъра си с Lips и започна едно размятане, дране на гласа, Коки почна да се съблича, Уеда не мръдна, Джунно беше много смешен, Мару си бийтбоксваше, ако не на глас, то поне наум, а Джин вече беше стигнал предела си и категорично отказа да демонстрира присъствие освен с една вяла усмивка и доста закачливо замахване с един пръст. Накрая поздравиха публиката по обичайния начин.

 

Yorokobi no Uta няма да го коментирам, освен малкото лигавщини на Каме не мисля че има с какво да се запомни тази песен, никога не съм я харесвала, но и тя не беше цялата, а смесена с Keep the faith , на която Аканиши и Тагучи(той даже заподскача от радост) си се радваха най-много май.

 

Бялата Коледа бе изпълнена идеално, но малко безстрастно. и все пак е една от малкото им хубави баладични песни, затова не я издъниха.

 

След това дойде ред на моята любима песен от този албум Sadistic Love. Вече доста поизморени от толкова лутане като мухи без глави се увиха в едни вериги, запокитиха се по едни клетки, въобще садизъм отвсякъде. Страхотно изпълнение на всяка част, Джунно с високите тонове, всички с рапирането, Джин с излъчването на сексапил, Каме с изглеждането на завързана мома, Уеда да бъде почти незабележим и Мару, който приличаше на тоалетно пате, но много сладко.

 

За да си починат останалите Каме пое първото соло с 1582 и беше просто...За мен това бе най-уникалното нещо, което съм виждала на техен концерт досега. Само ще спомена, че Каме летя, пръска вода, въртя се на един чадър, пада от една клетка, вади меч, съблича се, уви се с пергамент, ГРИМИРА СЕ и си размаза червилото...и пя разкошно. Изпълнението, макар и с някои не живи части, беше страхотно. Не само че песента е много добра, но и присъствието и еротиката, които успя да пресъздаде Казуя бяха невъобразими. Успя да спре дъха на човек, гледащ на компютър, не искам да си представям какво им е било на публиката. Наистина уникално изпълнение. И като техническа, и като емоционална част. Да, много гнусен беше силния хомо елемент, но абстрахирането е лесно...

 

После дойде Коки, който направи също запомнящо се изпълнение на Pierrot , но уви след Каме не мисля, че мога да бъда впечатлена отново. A той явно много иска да е рок певец...Защо по дяволите рапира? И моторът беше хубав, че и лимитирана серия, да му се невиди. Завърши с Джунно и едно джуниърче, което не помня кое е. Джуно пя Wind и много слабо се представи. И с танц, и с пеене, само акробатиката и усмивката му бяха недостижими. Имаше много свеж момент с напълно висящите момчета и "Млъкни Джунно" от страна на Каме и Джин и "Джун-нооо" на Коки...После започна едно висене, отново води и до Real Face само слаби песни, които няма да коменитрам. Още повече, че момчетата главно летяха над сцената...А да, пяха джуниърите с отвратителни блестящи анцузи, а нашите говореха едно 15 минути, но нямам идея какво казваха...После отново се преоблякоха в некви подобия на костюми и дойде дебютния сингъл...

 

Real Face започна с календар, показващ 22.03.2006. Отзад се прожектираха клиповете им за изминалите три години, а пък Мару и останалите трима пеяха частите на главните вокали, което имам сериозното подозрение, че беше защото Жин вече много, ама много го мързеше...Как да е, страхотно е изпълнението, едно от малкото живи, които харесвам на тази песен. Ама Мару си забраи бийтбокса.

 

После бяха солотата на Уеда и Мару, малко незабелижими песни, но с хуави изпълнения и дойде другото страхотно соло...Това на Джин. Wonder е една хубава песен, макар аз да имам някакви съмнения за Джин и Кристъл, все едно де...най-големията шок за мен си остават жените танцьорки. Иначе Джин показа добри танцови умения и страхотно присъствие, макар и на пръв поглед да си беше като ленивец преди вечеря. ИМАШЕ ЖЕНИ ПРИ ДЖОНИТА ВЕ!

 

Останалото пак бяха песни, които не правят впечатление...За пълнеж.

Края беше много добър, но Коки, моля те, облечи се ве, ще се простудиш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшно ревю!!! :lol!:

После дойде Коки, който направи също запомнящо се изпълнение на Pierrot , но уви след Каме не мисля, че мога да бъда впечатлена отново. A той явно много иска да е рок певец...Защо по дяволите рапира? И моторът беше хубав, че и лимитирана серия, да му се невиди. Завърши с Джунно и едно джуниърче, което не помня кое е. Джуно пя Wind и много слабо се представи. И с танц, и с пеене, само акробатиката и усмивката му бяха недостижими. Имаше много свеж момент с напълно висящите момчета и "Млъкни Джунно" от страна на Каме и Джин и "Джун-нооо" на Коки...После започна едно висене, отново води и до Real Face само слаби песни, които няма да коменитрам. Още повече, че момчетата главно летяха над сцената...А да, пяха джуниърите с отвратителни блестящи анцузи, а нашите говореха едно 15 минути, но нямам идея какво казваха...После отново се преоблякоха в некви подобия на костюми и дойде дебютния сингъл...

И на мен Коки ми бледнееше след изпълнението на Каме, въпреки че частта с мотора в онази сфера много ми хареса :)

Джуниърчето, с което завърши изпълнението на Pierrot и с което Коки и Джунно говориха, беше по-малкият брат на Коки, който в деня на концерта имаше рожден ден (ставаше на 14, ако не бъркам), а пожеланието на Джунно към него беше да не става като батко си :lol:

Говоренето им (погледнах) беше около 25 минути (най-дългите 25 минути, които съм преживявала, особено след такова начало на концерта) и в общи линии си говориха за това кой в какви филми и сериали участва или ще участва в скоро време. Направиха си една много, много дълга реклама :roll:

 

След това дойде ред на моята любима песен от този албум Sadistic Love. Вече доста поизморени от толкова лутане като мухи без глави се увиха в едни вериги, запокитиха се по едни клетки, въобще садизъм отвсякъде. Страхотно изпълнение на всяка част, Джунно с високите тонове, всички с рапирането, Джин с излъчването на сексапил, Каме с изглеждането на завързана мома, Уеда да бъде почти незабележим и Мару, който приличаше на тоалетно пате, но много сладко.

Това ме уби просто :rofl::rofl::rofl:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tова обеснява много неща...мен ми се връзват някакви думи и изрази, но не целия смисъл и чувам някакви батковци, братя и сие, ама...Не бях виждала брата на Коки, но определено от батко си е по-хубав и сладък, а Джунно как го гушна...така де, имаше множество сладурски моменти в този концерт, ама нямам пръсти да ги описвам, а и те се изживяват.

 

Колкото до Каме....Аз наистина не го очаквах. Бях изчела тонове неща за песента и се чудех какво ще излезе, но това ме разби. То разни девойки след самия коцерт бяха в нечовешкия екстаз, но все си мислех, че малко се превъзнасят. Акаме се справиха обаче жестоко и за сефте Каме засенчи Джин отвсякъде на солото. Jumpin' up и ノーマター・マター (No Matter Matter) имаха свежи изпълнения, но някак си не можех да се осъзная още...

 

Странното в този концерт е, че силната част бе началото, а не края както е по принцип...Най-доброто беше струпано едно след друго в самото начало. Последните 50 минути се гледаха от кумова срама.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джин всичко го знаем, че много бързо му писват концертите. Това особено се забелязва в Real Face, когато камерата го снима, а той имам чувството, че ще заспи. А Каме и Коки няма да ги забравя в края на Jumpin' Up кво направиха xD
И като говорим за Каме.. на момчето много му дойде адреналина..



А в документалния диск съм умряла да се смея - Мару снима патки. Джунно сяда на трона на Джин преди Wonder. И солото на Коки - I Don't Miss U <3 Коки с тъпаните. Джин се излегнал като цар на столчетата в стадиона, после ми се прави на големия футболист xD

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снощи и аз имах удоволствието да изгледам този концерт BTR и то благодарение на оригиналаното реню на Zenith! Още на втория абзац търсех кипове в ютуб, после установих, че го има в бг шеър но открих само 3 файла, но началото липсваше от Д1 или просто не съм го намерила. Не съм гледала други концерти на групата и затова нямам база за сравнение (но ако Zenith напише някое такова резюме - със сигурност ще си струва гледането ). Концерта бе наистина страхотен, просто много ми се прииска и аз да съм там, че и на сестра ми, която само като чу Бай-бай вече се бе настанила край мен (пущала съм и само няколко песни на КАТ-ТУН, колкото понякога като и обяснявам нещо да не си говоря съвсем сама). Накратко впечатленията ми - на фона на пищните соло изпълнениня на Каменаши и Коки, някак си това на Тагучи и Джин ми се изгубиха, но за сметка на това Накамура и Уеда бяха доста запомнящи с еза мен, може би защото най-малко очаквах от тях. Уеда единодушно със сестрата го провъзгласихме за Малкият принц - с тази сладурска усмивка, това пиано, перушините и босите крачета, направи мнотго приятно соло, дори и не бе зле облечен - много семпло и нежно изпълнение (просто не мога да повярвам, че това дете се е занимавало с бокс, ако не ми е грешна информацията, а и че първоначално е щял той да бъде фронтмен на групата - но се отказал ). Накумара и той един симпатичен младеж, ама наистина хубаво самостоятелно изпълнение направи, а и като пя с Джин Real Face - много сладко позабрави текста, май. Изпълнението на Каменаши за мен бе като облеклото му - пълен хаос, но впечатляващ, а това на Джин - макар и песента да е хубава - някак си много не ме впечатли, нито с танц, нито с визия (а и той едва към края като приключваше цялата дандания, май от от радост, че всичко свършва живна и поизостави шапката и очилата и реши да се позабавлява и то един такъв мокричък ) Но като цяло - наистина страхотен концерт, а най-странното ми бяха не костюмите им, а тия рози по ония железарии на Sadistic Love, още не мога да проумея, какъв декоратор ги изцвъкал там и с каква цел...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако не помниш, след Sadistic Love беше солото на Каме. Предполагам, че клетките и останалите глупости бяха за 1582. А и Каме изчезна по средата на Sadistic Love някъде, ако не се лъжа...

KAT-TUN - Heart Beat MF
Akanishi Jin - A Page MF

Та, Джин с цигара, Джунно направо е страхотен, Каме са го облякли като..
Солото на Джин е супер <3
А Heart Beat.. просто ме разби. Песента може да е на всяка друга група от JE, но не и на Каттун. о_о

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...