Jump to content

Recommended Posts

kcekce

Изгледа ли до край- тя всъщност, се оказва,че се жени за съвсем непознат, както се видя добре от снимката и има и дете.- това излезе от " кутията на Пандора", като я разкопа аджумата от бъдещето, както се бяха уговорили двете

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ъъъ, ама...

 

Що пък да й е мъж това? Доколкото видях, Ми Ре вече си има племенник, при това кръстен на загиналото дете на аджумата. Няма да ме учуди да е набутала в ковчежето снимки на племенника си като малък и като пораснал. Все пак разполага с 30 години да трупа инфо вътре;)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Няма логика да слага снимка на мъж, в цял ръст :28558: ,че и даже две и дете в добавка, ако не са нейни, нали имаха уговорка.Също и детето беше различно от племенника, пък и ако беше на брат и ,щеше и снимка може би и на второто да има , така че...при все,че е корейски сериал и логика не търси :28558: , все пак... връщането в книжарницата и усмивката, от друга страна, дават възможност за много интерпретации,да е синът и примерно с говорителя, за да и покаже ,че е жив, но на мен най ми харесва краят с трети мъж, интуитивно, така ми дойде при гледането,пък и е най- шантаво.А най -вероятно Ми-Ре се върна в магазина, защото забрави да плати книгата :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Аз пък го разбрах така–снимките в кутията бяха само на сина и.Нали са минали 35г.,нормално е сина и да е голям.Когато старата Ми Ре почна да ги разглежда,първата снимка
всъщност беше последната ,която младата Ми Ре е сложила.А за мъжа,мисля,че е Ким Шин.Това,което аз разбрах ,е че човек не може да избяга от съдбата си.Ако има нещо да става -то ще стане,по един или друг начин.
Сериалчето не беше лошо.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Не знам за вас, ама за мен това със заровената кутия беше върхът на ала-балата - нали уж живееха в различни вселени? Как пък само снимките се прехвърлиха във вселената на другата Ми Ре? Абе, недомислица като целия сериал...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да ви кажа и аз не разбрах,

за кой точно се омъжи, но и аз мисля като teaanabel, че е Ким Шин. Накрая в книжарницата той беше първи преди Park Se-Joo, и както казахте, той е бил първия избор на съдбата за нея.   Гледах за пръстена, който и даде Se-Joo, но не го видях на ръцете на възрастните, затова и аз мисля, че е Ким Шин (надявах се да не е той, но уви).

  Забавен филм, има какво да се желае, но ми хареса като цяло. В крайна сметка остава след себе си много въпроси и предположения. Краят беше неочакван, за мен, и все мислех, че докато дават края, все някак ще покажат сватбена снимка, че да видя кой все пак й е станал съпруг.   :up:

Редактирано от bealonenomore
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше един от сериалите, които гледаш, гледаш, гадаеш... и накрая се чудиш, к'во аджеба стана накрая? И защо си си изгубил времето, да разгадаваш сценарии, написан в петък следобяд, преди отпуска... В началото тръгна добре, даже ми беше интересно. Обаче след 8-ми епизод се почнаха глупостите. Не стига, че беше толкова муден, че без skip не върви, ми и гледаш 20 мин, и нищо не се случва, освен някой за някой да се тюхка, ама що, ама как и прочие... После, тъкмо нещо става ясно, и после - неее, поредна шепа прах в очите на зрителя, защото нищо не е такова, каквото логиката и здравия разум повелява да бъде :D

А с финала, просто убиха всичкия смисъл, който се надявах да видя, поне накрая.

 

И за какво беше цялото пътуване във времето на Аджумата? Тамън за няма нищо... С което пък се обезмисля иначе интересения замисъл на целия сериал.

 

Аз лично, си признавам, че края изобщо, ама никак не го разбрах. Абсолютно съм на мнението на Sierra за необщото-общо на двете паралелни вселени. Никаква романтика, даже една целувка нямаше в целия сериал, но пък за сметка на това имаше предостатъчно глупости на търкалета. :D

Eдинственото, което мога да изтъкна като плюс на сериала е, че Йонг Хуа отбелязва прогрес в играта си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм разочарована от сериала - никакъв сюжет, почти никакво действие и минимално развитие на героите. Ако идеята беше реализирана и доразвита по-различен начин, може би щеше да се получи добър сериал. Но уви. Дори Ън Хье и редицата добри актьори не успяха да спасят положението.

През цялото време се питах какво се случва и в мен ли е пролемът, че не схващам и загубвам смисъла. Някъде по средата всичко се обърка, а финала вместо да внесе яснота, остави допълнителни въпроси. 

Все пак си мисля, че човекът към когото Ми Ре се насочи беше

Се Джу. Поне така ми се искаше. За пръв път в сериал симпатизирах повече на второстепенен герой.

Много добре изиграна роля от Йонг Хуа. Вижда се напредък в актьорските му умения и затова ми хареса как се представи. И Донг Гон също не беше зле и след образа му на Ким Шин го възприемам по-лесно. Сложен и заплетен персонаж беше Ким Шин, може би трябваше малко повече да се наблегне на миналото му или на настоящето му. Имаше какво да се види от героят му.

Ън Хье, както винаги се справи чудесно. Ако не участваше тя, нямаше да загледам сериала изобщо. Имам огромни забележки по отношение на визията и - покъртително облекло. 

Актьора, който изигра брат и също направи добра роля. Като цяло каста беше добре подбран. Липсваха някои неща, които напълно да окачествят сериала като успешен. Все пак не съжалявах, че го гледах и ако има поука за извличане, то тя е, че затъването в миналото понякога не води до нищо добро, освен да ни повлече още повече. Миналото си е минало и трябва да служи за взимане на бележки и уроци от грешки и преживявания. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много труден сериал, такава мъка беше докато го изгледах. Заинатих се и си го пусках като по задължение. Набирах смелост всеки път като дойдеше времето аджумата да каже нещо и ... накрая нищо, което да си струва чакането. Сценарастите са имали идея само кого да привлекат към сериала, оттам нататък се мисли на парче - като пример - дошлия от бъдещето се появи замалко в средата и после нъц, главната тъкмо реши нещо и после се обърне като фурнаджийска лопата. Другото алогично нещо, ами тази жена как така изведнъж стана сценарист, че и най-добрата - нито образование има, нито дадоха да е с някакъв природен писателски талант. Тази несправедливост ме мъчи най-много. :slap:

Като добавя, че Ким Шин - този актьор ми е антипатичен като мъж, МиРе я харесвам, но от тази коса и дрехи не ми беше естетична. Братът и старата МиРе - супер са. Това е всичко - беше скучно и тегобно. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше много забавни моменти, въпреки че края ми остана пълна мистерия.Така и си останах със загадката кой е мъжа й в бъдещето??? Йонг Хуа си го харесвам още от "Струните на сърцето" с музиката и визията, а и тук ми харесаха превъплъщенията му- като оператор и собственик, а и имаше напредък в актьорските му способности.Развива се момчето.Ън Хье ми направи впечатление още от "Излъжи ме"-сладурана е!!А възрастната Ми Ре -нямам думи- справи се супер ,а и визията и беше прекрасна и винаги елегантна, за разлика от младата. Така и не разбирам манията на тези корейци винаги да обличат главните си персонажи в сериалите толкова грозно и нелепо!!!!!Като цяло ми хареса сериала. :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не я харесвам чак толкова Ън Хье , но иначе добре си играе ролите , може би ме дразни малко гласът и ... гледах малко от епизодите и тук се е справила мнодо добре, ама  този глас ме убива ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Края не ме впечатли особено , но не мога да кажа , че нямаше хубави моменти в драмата. 

Останах разочарована , че не показаха с кого е Ми Ре. А според мен кутията беше предназначена за аджумата да й покаже , че не е протекал живота така както в другата паралелна вселена. Снимите бяха на сина на Ми Ре, не не брат й детето. Бяха в особена поредност от голям към бебе- тоест е слагала снимките с времето. Съпругът не е Се Джу, защото нямаше онзи пръснен на ръката си. Би трябвало да е Кин Шин , защото през цялото време вървеше това , че от съдбата си не можеш да избягаш и че не могат да се забравят и тн......

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми гафове има... много

 

 

 

Първо - след като се установи, че миналото не променя бъдещето, доста е странно да си предават снимки в закопана кутийка :28558:  Нищо общо с показаното преди това - примерно голямото учудване на дъртата, че няма белега на младата Ми Ре и т.н.

 

Второ - както вече споменах, погрешната смъртна диагноза в бъдещето ми звучи като пълен абсурд:) Ако пък сценаристите очакват да повярваме, че дъртата не седи в чакалнята на спешното, стискайки палци, ами при първи намек "Той ще пукне" се хвърля в мминалото с цял куфар прилежно сгънати модерни дрешки (бая се преобличаше каката, повече от 2 пъти с 1 тоалет не я видях май), нещо са сбъркали. Мирише ми на гнило отвсякъде.

 

Трето - ако следвам логиката на събитията, колкото и да липсваше такава през повечето време, наистина си мисля, че снимките са на племенника на Ми Ре, кръстен на загиналото детенце на старата Ми Ре. Може да си трупа снимки в кутийката на него като бебе, на него като пубертет, на него като пораснал и на него като щастлив баща на ново семейство. Което не може да не зарадва дъртата, щото при нея брат й е умрял, преди да има дете. Само дето ако при нея е все така умрял, няма как да вади снимки от тайм-капсулата...

 

 

 

Последните епизоди съсипаха всякакви наченки на смисъл в тоя сериал. Нещо като Big, там насирането беше в същия стил.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голямо недоразумение е този сериал.

Ън Хе не ми е от любимките,

почнах го заради Йонг Хуа, но и той не допринесе с нищо...

Гледах го няколко месеца, само защото съм инат. УжасТ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде съм гледала не знам, но предишният ми коментар не се отнася за този сериал, понеже го изгледах буквално преди час :) Аз съм от малцинството (явно) на които тези 16 епизодчета много, ама много ми харесаха. Задържаха интереса ми до последната минута, без превъртане и отегчителни моменти (характерни за средата на повечето корейски продукции). Очарована съм от каста, невероятна игра от всичките. Препоръчвам с две ръце :up:

 

П.С И да уточня, че главната ми е много трудна визуално, но въпреки сравнително голямата си доза антипатия към нея сериалът се нареди при едни от любимите ми :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко оплюх една друга актриса, дето не й знам името, ама тая накъдрената тук (и изправена не става) направо не се търпи. Удря ми №1 в класацията за най-противна актриса, косата й е най-малкият проблем - червеният нос, белосаната кожа, торбичките под очите и над веждите, безмиглените й очи са ми най-противни, фунията, наречена уста - също и няма да издържа да гледам как двама готини, богати и преуспели мъже се правят на клоуни и се унижават да лазят в краката и да се слагат на такава грозотия, която по никакъв начин не може да ме убеди колко е нахъсана, сладка, невинна и прекрасна (стара мома). Всъщност само стара мома й отива.
А е как се урежда тая с такива роли, (досега не съм я харесала в нито една), дали я имат за красива или е неква връзкарка, но по никой начин не може да ми разчупи неприязънта.
С всяка серия се нервя повече и повече, че Йонг Хуа трябва да се точи на дъртата чанта. Жалко ми идва да ни убеждават колко е нахъсана да работи и не я вълнува дори външния й вид на клошарка. А общуването й със старото й аз ми е смехотворно, всички сцени са детински, остът - стенячески.

Сюжетът ми идва много калпав, макар на пръв поглед да очакваш нещо нетрадиционно и интересно -

но тая от бъдещето, дето си има отделно тяло, да разказва на всеки как и откъде идва и те да й вЕрват безпрекословно

...Тоя сериал подиграва ли се с мен?! Айде зорлем до средата и дроп!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...